Home / Contactmakenmetanderen.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Contactmakenmetanderen.nl logo

Contactmakenmetanderen.nl – Kosten, Review en Ervaringen

Contact makenmetanderen.nl is een datingsite van The Right Link B.V., een bedrijf dat vele vergelijkbare websites beheert waar je in contact kunt komen met andere members voor een online flirt. Het tot stand brengen van fysieke contacten of het vinden van een vaste relatie is nadrukkelijk niet het doel van Contact maken met anderen.nl. Dit wordt namelijk expliciet in de algemene voorwaarden aangegeven. De website heeft entertainment tot doel. Dit houdt in dat als je op een profiel reageert je er rekening mee moet houden dat dit profiel fictief is en dat de reacties die je krijgt gemodereerd zijn. Dit hoeft geen bezwaar te zijn als je slechts wat online vertier zoekt.

Contactmakenmetanderen.nl
2
Beoordeling 2

Direct en gratis aanmelden

Je kunt je bij Contact maken met anderen.nl direct gratis aanmelden door een account aan te maken. Hierin kun je informatie over jezelf vermelden en je kunt er ook een foto bij plaatsen. Dit laatste wordt zeker aangeraden omdat je vrijwel altijd meer reacties op je profiel krijgt als je er een foto bij plaatst. De website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Als je een profiel aanmaakt verklaar je automatisch dat je meerderjarig bent. Je kunt in je profiel alle informatie geven die je kwijt wilt. Of je de waarheid spreekt is natuurlijk aan jou om te bepalen. Als het je puur om online vermaak gaat hoef je je echte identiteit natuurlijk niet geheel prijs te geven, dit gebeurt immers ook niet met de fictieve profielen die op de website zijn geplaatst.

Berichten versturen met credits

Om berichten te kunnen versturen moet je credits aanschaffen. De prijs van een credit varieert. Je kunt bundels kopen met credits, hoe groter de bundel hoe lager de prijs per credit. Houd er wel rekening mee dat je eenmaal gekochte credits niet kunt teruggeven en ook niet aan iemand anders overdragen. Verwijder je je profiel dan vervallen ook automatisch je credits. Het voordeel van het credits systeem is dat je wel eenvoudig de gemaakte kosten in de gaten kunt houden. Afschrijvingen op je bankrekening of creditcard worden altijd verricht met een neutrale omschrijving.

Een leuke datingsite om online te flirten

Wanneer je tegen betaling online wilt flirten dan is Contact maken met anderen.nl een prima datingsite. Een beetje vrijblijvend flirten kan meestal geen kwaad en het maken van een echte afspraak voor een date is in de meeste gevallen niet aan de orde. Als je serieus op zoek bent naar een nieuwe partner dan is een ander soort datingsite wellicht een beter idee om teleurstellingen te voorkomen. Als je je aanmeldt verklaar je dat je de algemene voorwaarden hebt gelezen en dat je deze aanvaardt. Het heeft dus geen zin om je te beklagen als je tot de conclusie komt dat je via Contact maken met anderen.nl geen date hebt kunnen scoren omdat alle profielen die je hebt benaderd fictief bleken te zijn.

Contactmakenmetanderen.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Contactmakenmetanderen.nl?

 • Je kunt je gratis aanmelden
 • Veel keuze uit profielen van met name jonge dames
 • Er wordt op grote schaal gebruik gemaakt van fictieve profielen
 • Geen opgave van prijzen voor de credits die nodig zijn om berichten te versturen zolang je niet bent ingelogd
 • 2
  Populariteit
 • 2
  Gebruikersgemak
 • 2
  Functionaliteiten
 • 2
  Klantenservice
 • 2
  Kosten
 • 2 Gemiddeld
  Totaalscore

Contactmakenmetanderen.nl FAQ

Hoe kan ik Contactmakenmetanderen.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite contactmakenmetanderen.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw ContactMakenMetAnderen account.

Contactmakenmetanderen.nl opzeggen

Contact Maken met Anderen account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Contact Maken Met Anderen en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op het tandwiel icoontje in de rechter bovenhoek van de pagina. Een menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op: “Mijn profiel opzeggen”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Scroll naar het einde van de pagina en klik op de button met de tekst: “Verwijder mijn profiel”. Bevestig je keuze door op: “OK” te klikken.

 

Je hebt nu je account verwijderd op ContactMakenMetAnderen.nl!

Laats bijgewerkt: 24 maart 2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *