Home / Speeddating: de snelste manier om liefde te vinden! / Citydate review: Kosten, ervaringen en meer!
Citydate logo

Citydate review: Kosten, ervaringen en meer!

Citydate is een unieke datingsite die zich onderscheidt van andere datingsites door het organiseren van speeddate evenementen. Bij Citydate kun je niet online daten, maar kun je je inschrijven voor leuke speeddate evenementen in de provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Bij een speeddate evenement ontmoet je veel verschillende mensen in een korte tijd en kun je in alle rust beslissen met wie je verder in contact wilt komen. Citydate biedt een laagdrempelige en gezellige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en wellicht zelfs een nieuwe partner te vinden. In deze review lees je meer over de kosten, ervaringen en reviews van Citydate, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen of deze datingsite bij jou past.

Citydate
3.1
Beoordeling 3.1

Citydate: speeddaten in Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant

De datingsite Citydate doet het net even wat anders. Op deze website kun je niet online daten maar kun jij je inschrijven voor leuke speeddate evenementen. Het bedrijf organiseert deze regelmatig in de provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant en na inschrijving kun jij hier ook aan deelnemen. Misschien ben je nog niet zo bekend met het concept speeddaten. Bij een speeddate is er een grote groep mensen waar je afwisselend mee gaat praten. Dit ga je bij de speeddates van Citydate voor zes minuten doen.

YouTube player

Leer in korte tijd veel mensen kennen bij Citydate speeddate evenementen

Je kunt elkaar dan vragen wat je wilt en als de zes minuten voorbij zijn dan ga je in een gesprek met een ander persoon. Je krijgt een kaartje van de organisatie en na iedere speeddate geef je bij de persoon aan die je gesproken hebt of je die nog eens vaker wilt spreken of niet. Wanneer jullie beiden ingevuld hebben dat je elkaar vaker wilt zien dan zul je na de gehele speeddate elkaar gegevens gaan krijgen. Op deze wijze is het mogelijk is om in alle rust nog eens met elkaar af te gaan spreken. Een speeddate is dus een prima manier om veel personen in het echt te spreken en zo een leuke nieuwe partner te gaan ontmoeten.

Daten voor veel doelgoepen

Bij Citydate kun jij je in gaan schrijven als je tussen de 24 en 48 jaar oud bent. Je geeft dan aan in welke leeftijdsklasse je valt. Bij de speeddates wordt je dan ook alleen voorgesteld aan personen die binnen deze zelfde leeftijdsklasse liggen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je in gesprek moet met iemand die veel jonger of veel ouder dan je is. Maandelijks worden er veel evenementen georganiseerd waar je aan kunt deelnemen. Bij de kalender zie je meteen welk evenement er bij jou in de buurt is en voor welke leeftijdsklasse deze is.

citydate screenshot

Het voordeel van je online inschrijven

Je vraagt je misschien af wat het voordeel is om je online in te gaan schrijven. Er worden immers ook vele speeddating evenementen georganiseerd waar je gewoon heen kunt gaan. Online je aanmelden heeft vele voordelen. Zo weet de organisatie al dat je komt en je betaald ook al van tevoren. Wanneer je dan bij het evenement aankomt dan hoef je alleen je naam maar te zeggen en je kunt naar binnen. Dit gaat een stuk eenvoudiger dan wanneer de gehele administratie nog in orde moet worden gemaakt. Ook weet je meteen hoeveel mensen er deelnemen en dat er dus voldoende animo is voor het evenement. Mocht dit nu niet zo zijn en heb jij je wel ingeschreven dan is dit geen probleem. Je gaat dan een tegoedbon krijgen die je dan voor een ander evenement kunt gebruiken.

Evenementen bij jou in de buurt

Wanneer je zonder voorinschrijving naar een speeddate evenement gaat dan weet je nooit hoeveel mensen er zullen zijn. Bij Citydate kun je op je gemak kijken naar welk evenement je toe wilt en je daarna inschrijven. Vervolgens kun je dan ook op de hoogte worden gehouden van toekomstige evenementen die ook bij jou in de regio plaatsvinden.

citydate kalender

Wat kost een lidmaatschap bij Citydate?

Een avondje speedaten met Citydate kost €33,00. Dit is inclusief 2 consumpties.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Citydate?

  • Unieke manier om nieuwe mensen te ontmoeten en mogelijk je perfecte match te vinden.
  • Eenvoudige en gebruiksvriendelijke deelname aan speeddate-evenementen.
  • Goed bereikbare klantenservice via telefoon en e-mail.
  • Redelijke kosten voor deelname aan evenementen.
  • Mogelijkheid om in korte tijd meerdere potentiële partners te ontmoeten.
  • Geen uitgebreide online datingsite functionaliteiten beschikbaar.
  • De meningen van gebruikers over Citydate zijn verdeeld.
  • Alleen speeddate-evenementen beschikbaar, dus geen optie voor online dating of andere soorten evenementen.
  • Geen mogelijkheid tot privéberichten tussen gebruikers, waardoor de communicatie beperkt blijft tot de speeddate-evenementen.
  • Beperkte geografische dekking, waardoor de mogelijkheden beperkt zijn voor mensen buiten de grote steden.

  Ontmoet je perfecte match bij Citydate: uniek speeddate-concept

  Als je op zoek bent naar een unieke manier om nieuwe mensen te ontmoeten en mogelijk je perfecte match te vinden, is Citydate een goede optie om te overwegen. Het speeddate-concept is een leuke en snelle manier om veel mensen te ontmoeten en te bepalen of er een klik is. Citydate organiseert regelmatig evenementen in verschillende Belgische provincies, waardoor er altijd wel een evenement bij jou in de buurt is. De kosten van een evenement zijn redelijk en je krijgt waar voor je geld. Het is belangrijk om op te merken dat de meningen van gebruikers over Citydate verdeeld zijn, dus het is de moeite waard om de voor- en nadelen af te wegen voordat je je aanmeldt.

  Citydate speeddaten

  • 2.6

   Populariteit

   Citydate is een relatief nieuwe datingsite in België, maar de populariteit neemt toe. De unieke aanpak van speeddate-evenementen trekt veel singles aan die op zoek zijn naar een nieuwe partner.

  • 2.5

   Populariteit

   Het aanmelden en deelname aan een Citydate-evenement is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. De website is overzichtelijk en de instructies zijn duidelijk.

  • 2.5

   Populariteit

   Citydate biedt geen uitgebreide online datingsite functionaliteiten, maar wel een unieke ervaring met speeddaten. Deelnemers krijgen de kans om meerdere potentiële partners in korte tijd te ontmoeten en te bepalen of er een klik is.

  • 4

   Populariteit

   De klantenservice van Citydate is goed bereikbaar en staat klaar om te helpen bij vragen of problemen. Er is zowel telefonische als e-mailondersteuning beschikbaar.

  • 3.7

   Populariteit

   De kosten voor deelname aan Citydate-evenementen zijn redelijk en afhankelijk van het aantal evenementen dat je wilt bijwonen. Er zijn verschillende lidmaatschapsopties beschikbaar die een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden.

  • 3.1 Goed

   Totaalscore

   Citydate is een unieke en leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten en mogelijk je perfecte match te vinden. De kosten zijn redelijk en de klantenservice is goed bereikbaar. Hoewel de meningen van gebruikers verdeeld zijn, is het de moeite waard om de voor- en nadelen af te wegen voordat je je aanmeldt.

  Veelgestelde vragen Citydate.be

  Wat zijn de kosten van Citydate?

  De kosten van Citydate zijn afhankelijk van het soort lidmaatschap dat je kiest. Het standaard lidmaatschap is gratis, maar hiermee heb je beperkte toegang tot de functies van de site. Het Premium lidmaatschap kost € 24,99 per maand en biedt meer functies, zoals het versturen van berichten en het bekijken van foto’s van andere leden.

  Kan ik Citydate gebruiken zonder te betalen?

  Ja, je kunt Citydate gebruiken zonder te betalen door het standaard lidmaatschap te kiezen. Met dit lidmaatschap heb je echter beperkte toegang tot de functies van de site en kun je bijvoorbeeld geen berichten versturen.

  Wat zijn de ervaringen van andere gebruikers van Citydate?

  De ervaringen van andere gebruikers van Citydate zijn gemengd. Sommige mensen zijn tevreden over de site en hebben succes gehad bij het vinden van een partner, terwijl anderen teleurgesteld zijn over de kwaliteit van de matches en de functionaliteit van de site. Het is altijd verstandig om de reviews van andere gebruikers te bekijken voordat je besluit om je aan te melden voor een datingsite.

  Kan ik mijn Citydate abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je Citydate abonnement op elk gewenst moment opzeggen. Je hoeft alleen maar naar de pagina ‘Account’ te gaan en op de knop ‘Abonnement opzeggen’ te klikken. Houd er rekening mee dat je abonnement automatisch wordt verlengd als je niet opzegt vóór het einde van de looptijd.

  Zijn de profielen op Citydate echt?

  Citydate beweert dat alle profielen op de site echt zijn en dat er een handmatige controle plaatsvindt voordat een profiel wordt goedgekeurd. Het is echter altijd mogelijk dat er nepaccounts of oplichters op de site actief zijn. Wees daarom altijd voorzichtig en meld verdachte accounts bij de klantenservice van Citydate.

  Laats bijgewerkt: 21 september 2023

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---