Home / Citydate – Kosten, Review en Ervaringen
Citydate logo

Citydate - Kosten, Review en Ervaringen

De datingsite Citydate doet het net even wat anders. Op deze website kun je niet online daten maar kun jij je inschrijven voor leuke speeddate evenementen. Het bedrijf organiseert deze regelmatig in de provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant en na inschrijving kun jij hier ook aan deelnemen. Misschien ben je nog niet zo bekend met het concept speeddaten. Bij een speeddate is er een grote groep mensen waar je afwisselend mee gaat praten. Dit ga je bij de speeddates van Citydate voor zes minuten doen. 

Citydate
3.1
Beoordeling 3.1

Je kunt elkaar dan vragen wat je wilt en als de zes minuten voorbij zijn dan ga je in een gesprek met een ander persoon. Je krijgt een kaartje van de organisatie en na iedere speeddate geef je bij de persoon aan die je gesproken hebt of je die nog eens vaker wilt spreken of niet. Wanneer jullie beiden ingevuld hebben dat je elkaar vaker wilt zien dan zul je na de gehele speeddate elkaar gegevens gaan krijgen. Op deze wijze is het mogelijk is om in alle rust nog eens met elkaar af te gaan spreken. Een speeddate is dus een prima manier om veel personen in het echt te spreken en zo een leuke nieuwe partner te gaan ontmoeten.

Daten voor veel doelgoepen

Bij Citydate kun jij je in gaan schrijven als je tussen de 24 en 48 jaar oud bent. Je geeft dan aan in welke leeftijdsklasse je valt. Bij de speeddates wordt je dan ook alleen voorgesteld aan personen die binnen deze zelfde leeftijdsklasse liggen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je in gesprek moet met iemand die veel jonger of veel ouder dan je is. Maandelijks worden er veel evenementen georganiseerd waar je aan kunt deelnemen. Bij de kalender zie je meteen welk evenement er bij jou in de buurt is en voor welke leeftijdsklasse deze is.

Het voordeel van je online inschrijven

Je vraagt je misschien af wat het voordeel is om je online in te gaan schrijven. Er worden immers ook vele speeddating evenementen georganiseerd waar je gewoon heen kunt gaan. Online je aanmelden heeft vele voordelen. Zo weet de organisatie al dat je komt en je betaald ook al van tevoren. Wanneer je dan bij het evenement aankomt dan hoef je alleen je naam maar te zeggen en je kunt naar binnen. Dit gaat een stuk eenvoudiger dan wanneer de gehele administratie nog in orde moet worden gemaakt. Ook weet je meteen hoeveel mensen er deelnemen en dat er dus voldoende animo is voor het evenement. Mocht dit nu niet zo zijn en heb jij je wel ingeschreven dan is dit geen probleem. Je gaat dan een tegoedbon krijgen die je dan voor een ander evenement kunt gebruiken.

Evenementen bij jou in de buurt

Wanneer je zonder voorinschrijving naar een speeddate evenement gaat dan weet je nooit hoeveel mensen er zullen zijn. Bij Citydate kun je op je gemak kijken naar welk evenement je toe wilt en je daarna inschrijven. Vervolgens kun je dan ook op de hoogte worden gehouden van toekomstige evenementen die ook bij jou in de regio plaatsvinden.

Citydate screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Citydate?

Een avondje speedaten met Citydate kost €33,00. Dit is inclusief 2 consumpties.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Citydate?

  • Speedating is een goede manier om snel nieuwe mensen te leren kennen
  • Richt zich niet op Nederlandse singles
  • 2.6
   Populariteit
  • 2.5
   Populariteit
  • 2.5
   Populariteit
  • 4
   Populariteit
  • 3.7
   Populariteit
  • 3.1 Goed
   Totaalscore
  Laats bijgewerkt: 29 juli 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *