Home / De beste christelijke datingsites voor een langdurige relatie! / ChristianMatch.nl Review: Kosten, Ervaringen & Meer!
Christian Match logo

ChristianMatch.nl Review: Kosten, Ervaringen & Meer!

Christianmatch is de grootste christelijke datingsite van Nederland, met meer dan 2300 profielen van christelijke singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie of vriendschap. Naast het vinden van een partner biedt Christianmatch ook de mogelijkheid om nieuwe vriendschappen te sluiten en je geloof te verdiepen. Het platform is gebruiksvriendelijk en biedt verschillende handige functies, waaronder chat, profielbeheer en zoekfilters op basis van specifieke interesses en geloofsovertuigingen. Je kunt Christianmatch twee weken gratis uitproberen en als het niet aan je verwachtingen voldoet, kun je je lidmaatschap opzeggen. Als je lid blijft, betaal je slechts vijf euro per maand. In deze review lees je alles over onze ervaringen met Christianmatch en of het de beste datingsite is voor jou als christen.

Christian Match
3.1
Beoordeling 3.1

Christianmatch review: grootste christelijke datingsite van NL met 2300 profielen.

Christianmatch telt 2300 profielen en is daarmee de grootste christelijke datingsite van Nederland. Volgens de website is het niet alleen een online ontmoetingsplek voor iedereen die op zoek is naar een serieuze relatie, maar het is ook een plek waar christenen nieuwe en vriendschappelijke connecties kunnen maken of waar ze zich in het geloof kunnen verdiepen. Je kunt Christianmatch twee weken gratis uitproberen en als het niet aan je verwachtingen voldoet, kun je je lidmaatschap opzeggen. Als je je profiel na twee weken nog graag wilt houden, kun je rekenen op een kostenplaatje van vijf euro per maand.

Zelf op zoek gaan

Voordat je een profiel aanmaakt, kun je alvast een kleine selectie bekijken uit het grote ledenbestand. Je hoeft alleen de gewenste leeftijdscategorie in te vullen en of je op zoek bent naar een man of een vrouw. Daarna geeft de datingsite enkele profielen weer die voldoen aan de aangegeven voorkeuren. Als je nog geen lid bent, zie je niet alle potentiële kandidaten die een profiel hebben op Christianmatch. Ook kun je de profielen niet volledig zien. Beide limitaties worden opgeheven als je eenmaal lid bent van de online datingsite.

De voordelen van lidmaatschap

Wanneer je het online vragenformulier volledig ingevuld hebt en je profiel actief is, kun je profiteren van verschillende voordelen. Zo wordt op de website vermeld dat je niet alleen zelf op zoek kunt gaan naar je ideale match, maar ook de datingsite het werk kunt laten doen. Verder zijn de zoekopties uitgebreider, waardoor je de zoekresultaten kunt terugbrengen naar een kleinere selectie. Zo wordt de kans dus automatisch groter dat je diegene tegenkomt waar je naar op zoek bent. Verder heb je als lid de mogelijkheid om met andere leden in contact te treden.

Chatten en e-mailen

Niet alleen maakt Christianmatch het zoeken naar een ideale partner of gezellige vriend makkelijk, de online datingsite zorgt er ook voor dat je op verschillende manieren met elkaar in contact kunt komen. Zo kun je een e-mail sturen, chatten binnen een gezelschap of een-op-een met elkaar praten. Wanneer je op zoek bent naar nieuwe vrienden is een chatgesprek met meerdere personen vaak een perfecte oplossing. Als je iemand echt persoonlijk beter wilt leren kennen, is een privéchat juist weer een aanrader. Ook kan een e-mail versturen een goede uitkomst zijn als je bijvoorbeeld een periode niet zo vaak online kunt zijn.

Internet verweven met realiteit

Online datingsite Christianmatch is meer dan een virtuele ontmoetingsplek voor evangelische en reformatorische singles. De website krijgt in het echte leven namelijk ook vorm door vele activiteiten. Zo organiseert de redactie van Christianmatch een aantal keer per jaar speeddate-avonden. Hierbij kun je op één avond kennis maken met een heleboel andere christelijke singles. Ook organiseert Christianmatch diners, workshops en wandelingen. Tijdens iedere activiteit staat één doel centraal, en dat is het samenbrengen van christelijke vrijgezellen die op zoek zijn naar een partner. Dit alles gebeurt volgens Christianmatch niet op een geforceerde manier, maar in een ontspannen omgeving.

Christian Match screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van ChristianMatch.nl?

 • Christianmatch is een populaire datingsite onder christenen in Nederland met een groot aantal profielen.
 • De website biedt niet alleen de mogelijkheid om een serieuze relatie te vinden, maar ook om nieuwe vriendschappen te sluiten en je geloof te verdiepen.
 • Het is een betaalbare optie met een lidmaatschap van slechts €5 per maand en je kunt het platform twee weken gratis uitproberen.
 • De gebruikerservaringen zijn overwegend positief en de website wordt geprezen om zijn gebruiksvriendelijkheid en nuttige functies.
 • De klantenservice is uitstekend en het supportteam is vriendelijk en responsief.
 • De datingsite richt zich uitsluitend op christenen, dus als je op zoek bent naar een niet-gelovige partner, is dit niet de juiste keuze voor jou.
 • Hoewel er veel profielen zijn, kan het zijn dat je niet meteen de juiste match vindt.
 • Sommige functies zijn alleen beschikbaar voor betalende leden, wat sommige gebruikers kan ontmoedigen om zich aan te melden.

Christianmatch review: een datingsite voor christenen met veel profielen.

Christianmatch is een populaire datingsite onder christenen in Nederland met een groot aantal profielen. De website biedt niet alleen de mogelijkheid om een serieuze relatie te vinden, maar ook om nieuwe vriendschappen te sluiten en je geloof te verdiepen. Het is een betaalbare optie met een lidmaatschap van slechts €5 per maand, en je kunt het platform twee weken gratis uitproberen. De gebruikerservaringen zijn overwegend positief en de website wordt geprezen om zijn gebruiksvriendelijkheid en nuttige functies. Als je op zoek bent naar een christelijke datingsite, is Christianmatch zeker het proberen waard. Bekijk onze uitgebreide review en ontdek of het de juiste keuze is voor jou.

 • 4

  Populariteit

  Christianmatch is een populaire datingsite onder christenen in Nederland met een groot aantal profielen. Veel mensen hebben al hun partner of goede vrienden gevonden via deze website.

 • 3

  Gebruikersgemak

  Christianmatch staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface en eenvoudige navigatie. Het is gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken, zelfs voor mensen die niet zo technisch zijn aangelegd.

 • 2.5

  Functionaliteiten

  Christianmatch biedt een scala aan nuttige functies, zoals een uitgebreide zoekfunctie, chatfunctie, mogelijkheid om foto’s te uploaden, en nog veel meer. Het stelt gebruikers in staat om gemakkelijk nieuwe mensen te ontmoeten en zich te verdiepen in hun geloof.

 • 3

  Klantenservice

  Christianmatch biedt uitstekende klantenservice met een responsieve en vriendelijke supportteam. Gebruikers kunnen altijd terecht bij de klantenservice voor eventuele problemen of vragen.

 • 3

  Kosten

  Christianmatch is een betaalbare optie met een lidmaatschap van slechts €5 per maand. Gebruikers kunnen het platform ook twee weken gratis uitproberen voordat ze besluiten om zich aan te melden.

 • 3.1 Goed

  Totaalscore

  Alles bij elkaar genomen is Christianmatch een geweldige datingsite voor christenen in Nederland. Met een groot aantal profielen, gebruiksvriendelijke interface, nuttige functies, uitstekende klantenservice en betaalbare prijzen, is het zeker de moeite waard om te proberen. Onze totaalscore voor Christianmatch is dan ook zeer positief.

Veelgestelde vragen over ChristianMatch

Wat zijn de kosten van ChristianMatch.nl?

De kosten van ChristianMatch.nl zijn afhankelijk van het type lidmaatschap dat je kiest. Je kunt kiezen tussen een gratis basislidmaatschap of een premiumlidmaatschap. De kosten voor een premiumlidmaatschap variëren van € 7,50 per maand voor een jaarabonnement tot € 16,95 per maand voor een abonnement van een maand.

Hoe kan ik mijn ChristianMatch.nl-account verwijderen?

Als je jouw ChristianMatch.nl-account wilt verwijderen, log dan in op de website en ga naar de pagina ‘Mijn instellingen’. Klik op de optie ‘Account verwijderen’ en bevestig je keuze door op de knop ‘Account verwijderen’ te klikken. Houd er rekening mee dat alle gegevens en berichten die aan je account zijn gekoppeld, permanent worden verwijderd en niet kunnen worden hersteld.

Wat zijn de ervaringen van andere gebruikers met ChristianMatch.nl?

Op de website van ChristianMatch.nl kun je recensies van andere gebruikers lezen onder het kopje ‘Ervaringen’. Hier vind je zowel positieve als negatieve ervaringen van mensen die deze datingsite hebben gebruikt. Daarnaast kun je ook recensies van andere bronnen online vinden.

Kan ik met een gratis lidmaatschap berichten sturen op ChristianMatch.nl?

Met een gratis basislidmaatschap op ChristianMatch.nl kun je beperkt communiceren met andere leden. Zo kun je bijvoorbeeld interesse tonen in andere leden en hun profiel bekijken. Om berichten te kunnen sturen en te kunnen chatten heb je een premiumlidmaatschap nodig.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van ChristianMatch.nl?

Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met de klantenservice van ChristianMatch.nl. Zo kun je een e-mail sturen naar info@christianmatch.nl, het contactformulier op de website invullen of telefonisch contact opnemen via het nummer dat op de website vermeld staat.

Laats bijgewerkt: 27 april 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---