Home / Christian Match – Kosten, Review en Ervaringen
Christian Match logo

Christian Match - Kosten, Review en Ervaringen

Christianmatch telt 2300 profielen en is daarmee de grootste christelijke datingsite van Nederland. Volgens de website is het niet alleen een online ontmoetingsplek voor iedereen die op zoek is naar een serieuze relatie, maar het is ook een plek waar christenen nieuwe en vriendschappelijke connecties kunnen maken of waar ze zich in het geloof kunnen verdiepen. Je kunt Christianmatch twee weken gratis uitproberen en als het niet aan je verwachtingen voldoet, kun je je lidmaatschap opzeggen. Als je je profiel na twee weken nog graag wilt houden, kun je rekenen op een kostenplaatje van vijf euro per maand.

Christian Match
3.1
Beoordeling 3.1

Zelf op zoek gaan

Voordat je een profiel aanmaakt, kun je alvast een kleine selectie bekijken uit het grote ledenbestand. Je hoeft alleen de gewenste leeftijdscategorie in te vullen en of je op zoek bent naar een man of een vrouw. Daarna geeft de datingsite enkele profielen weer die voldoen aan de aangegeven voorkeuren. Als je nog geen lid bent, zie je niet alle potentiële kandidaten die een profiel hebben op Christianmatch. Ook kun je de profielen niet volledig zien. Beide limitaties worden opgeheven als je eenmaal lid bent van de online datingsite.

De voordelen van lidmaatschap

Wanneer je het online vragenformulier volledig ingevuld hebt en je profiel actief is, kun je profiteren van verschillende voordelen. Zo wordt op de website vermeld dat je niet alleen zelf op zoek kunt gaan naar je ideale match, maar ook de datingsite het werk kunt laten doen. Verder zijn de zoekopties uitgebreider, waardoor je de zoekresultaten kunt terugbrengen naar een kleinere selectie. Zo wordt de kans dus automatisch groter dat je diegene tegenkomt waar je naar op zoek bent. Verder heb je als lid de mogelijkheid om met andere leden in contact te treden.

Chatten en e-mailen

Niet alleen maakt Christianmatch het zoeken naar een ideale partner of gezellige vriend makkelijk, de online datingsite zorgt er ook voor dat je op verschillende manieren met elkaar in contact kunt komen. Zo kun je een e-mail sturen, chatten binnen een gezelschap of een-op-een met elkaar praten. Wanneer je op zoek bent naar nieuwe vrienden is een chatgesprek met meerdere personen vaak een perfecte oplossing. Als je iemand echt persoonlijk beter wilt leren kennen, is een privéchat juist weer een aanrader. Ook kan een e-mail versturen een goede uitkomst zijn als je bijvoorbeeld een periode niet zo vaak online kunt zijn.

Internet verweven met realiteit

Online datingsite Christianmatch is meer dan een virtuele ontmoetingsplek voor evangelische en reformatorische singles. De website krijgt in het echte leven namelijk ook vorm door vele activiteiten. Zo organiseert de redactie van Christianmatch een aantal keer per jaar speeddate-avonden. Hierbij kun je op één avond kennis maken met een heleboel andere christelijke singles. Ook organiseert Christianmatch diners, workshops en wandelingen. Tijdens iedere activiteit staat één doel centraal, en dat is het samenbrengen van christelijke vrijgezellen die op zoek zijn naar een partner. Dit alles gebeurt volgens Christianmatch niet op een geforceerde manier, maar in een ontspannen omgeving.

Christian Match screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van ChristianMatch.nl?

 • Grootste christelijke datingsite van Nederland
 • Alleen voor christen
 • 4
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 2.5
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3.1 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 26 juni 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *