datingsite parship

Home » Roots – Kosten, Review en Ervaringen
christelijke datingsites

Laatst bijgewerkt op november 11th, 2018 | door Welke online datingsite?

0

Roots – Kosten, Review en Ervaringen

 

In een tijd waarin het online sociale verkeer een steeds grotere rol speelt, verschijnen er ook steeds meer onlinedatingsites. Elke datingsite richt zich op een eigen, unieke doelgroep en afhankelijk van je intenties en voorkeuren kun je zelf een keuze maken waar je het beste op je plek bent en de meeste kans loopt op het ontmoeten van precies die juiste persoon die dezelfde wensen heeft als jij. Rootsdating.nl biedt een christelijk alternatief op de vele andere datingsites waar je dates kunt vinden voor snelle contacten. Je vindt hier christelijke singles die op zoek zijn naar een betekenisvolle relatie met gelijkgestemden en mensen die eenzelfde geloofsovertuiging hebben. Roots is er speciaal voor single christenen die een partner zoeken, die op eenzelfde manier in het leven staat. Het is een relatief jonge datingsite, die een heldere en overtuigende boodschap geeft. De website is praktisch opgesteld en alle informatie die je maar nodig hebt om het daten tot een succes te make, is dan ook aanwezig.

Bij Roots draait het om beeld

Rootsdating.nl gelooft dat beelden meer zeggen dan woorden. In plaats van een geschreven profiel kun je hier filmpjes en foto’s plaatsen, waarmee je jouw verhaal vertelt. Je krijgt zo al gelijk een duidelijk beeld over hoe iemand is en bovendien kunnen de verhalen van andere christelijke jongeren je inspireren. Je ziet zo veel sneller wie je aantrekkelijk vindt en met wie je mogelijk voor een date zou willen afspreken. Je maakt van jouw profiel één grote collage, waarop je alles kwijt wilt wat je graag over jezelf zou willen tonen. Je kunt hier foto’s voor gebruiken, maar ook video’s van kerkelijke bijeenkomsten waar je bij betrokken bent geweest. Ook kun je aangeven welke hobby’s je hebt en welke muziek je interessant vindt. De andere leden krijgen zo een volledig beeld van je en kunnen hun interesse in je kenbaar maken. Naast de collage kun je via diverse vragen een schriftelijk profiel aanvullen, zodat nog duidelijker wordt wat voor jou belangrijk is.

Persoonlijkheidstest

Om je verhaal helemaal compleet te maken, kun je ook nog een persoonlijkheidstest doen. Verschillende interesses en denkbeelden over cultuur, politiek, geloof en familie komen zo naar voren en de datingsite Rootsdating.nl helpt je vervolgens bij het vinden van de juiste matches. Je kunt in je eigen profiel heel goed zien wie als mogelijke matches worden beschouwd en dit helpt je om de juiste partner te vinden. De matches zullen altijd aansluiten bij jouw interesses en wensen. Je kunt zelf je interesse tonen door een duimpje te geven of door een bericht te sturen aan de persoon die je in aandacht heeft. De datingsite toont je een lijst aan gedeelde interesses zodat je gelijk een aanknooppunt hebt.


Pluspunten van Rootsdating.nl

  • Christelijke datingsite
  • Complete en handmatig gecontroleerde profielen
  • Veiligheid en zekerheid
  • Roots-up-to-date, volledige uitleg over de functionaliteiten op de website
  • Herroepingsrecht bij Full Membership
  • Automatische verlenging met mogelijkheid tot beëindiging

Minpunten van Rootsdating.nl

  • Verschillende memberships, waaronder Full membership
  • Niet elk membership heeft toegang tot alle functionaliteiten
  • Betaalde diensten voor verzenden van berichten

 

 

Roots Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Roots kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Rootsdating.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

Roots ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met Roots. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over Rootsdating.nl? Geef hieronder jouw reactie!

 


About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑