Home / ChristelijkContact – Kosten, Review en Ervaringen
ChristelijkContact logo

ChristelijkContact - Kosten, Review en Ervaringen

Christenen die zich alleen voelen en toe zijn aan een partner of een vriend, kunnen een profiel aanmaken op ChristelijkContact. Deze online datingsite verzekert je ervan dat je niets hoeft te betalen en dat je zo lang lid kunt zijn als je wilt. Er bestaat geen proeftijd dus na vier weken of zelfs na acht maanden hoef je geen rekening te verwachten. Waar de site wel belang aan hecht, is aan goede doelen. Omdat je geen geld hoeft te betalen om lid te worden, verwacht ChristelijkContact wel dat je vrijwillig geld doneert aan één of meerdere goede doelen.

ChristelijkContact
2.5
Beoordeling 2.5

Gratis lid worden, maar wel doneren

De goede doelen die centraal staan bij ChristelijkContact zijn Stichting Help mij leven, Edukans en de Waddenvereniging. De eerstgenoemde helpt Braziliaanse straatkinderen om te overleven, de tweede steunt onderwijsprojecten voor kinderen in ontwikkelingslanden en de derde is opgericht om de waarden van het waddengebied te waarborgen. Hierover meldt ChristelijkContact het volgende: “Een volledig lidmaatschap bij een gemiddelde datingsite kost al gauw 20 euro. ChristelijkContact is helemaal gratis. Mede hierom kun je geheel vrijwillig een bedrag overmaken aan een van de onderstaande goede doelen.” Kortom, het wordt niet verplicht, maar wel van je verwacht.

Beveiligd fotoalbum

Als je eenmaal een profiel aangemaakt hebt, kun je dit op verschillende manieren aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren. Zo kun je je profiel tijdelijk verbergen en een fotoalbum maken met een beveiligd wachtwoord. Alleen leden waaraan jij het wachtwoord geeft, kunnen de foto’s bekijken. Verder is een foto plaatsen niet verplicht, maar wel aan te raden. Ook wordt er een lijst voor je samengesteld met mogelijke matches, op basis van de gegevens die je ingevuld hebt bij je zoekvoorkeuren. Volgens ChristelijkContact heeft hun systeem het wel eens mis, dus kun je ook altijd zelf op zoek gaan.

Automatisch op inactief

Wanneer een lid jou een bericht stuurt via ChristelijkContact, wordt hiervan automatisch een melding doorgestuurd naar het e-mailadres dat je opgegeven hebt tijdens het registreren. Je hoeft niet bang te zijn dat je e-mailadres bekend wordt gemaakt door ChristelijkContact. Ook als je iemand via een persoonlijk bericht je e-mailadres wilt sturen, wordt dit automatisch verborgen. Als je iemand je echte e-mailadres wilt geven, moet je dus een andere manier zien te vinden om dit te doen. Verder logt ChristelijkContact leden die 25 minuten inactief zijn op de website automatisch uit. Als je een lang bericht aan het typen bent, kan het dus zijn dat het niet verzonden wordt aangezien je ineens uitgelogd bent. ChristelijkContact raadt daarom aan om lange berichten eerst in een externe tekstverwerker te typen.

Overzichtelijke kalender

ChristelijkContact toont een kalender waar verschillende (christelijke) gebeurtenissen te vinden zijn. Denk bijvoorbeeld aan bijeenkomsten en verjaardagen. Deze gebeurtenissen kun je opslaan, zodat je er een melding van krijgt als het plaatsvindt. Ook kun je zelf activiteiten toevoegen die je kunt delen met andere leden van de datingsite. Tevens kun je een gebeurtenis toevoegen en delen met een speciaal door jou geselecteerd lid, zoals een intiem afspraakje.

 

ChristelijkContact screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij ChristelijkContact.nl?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Christelijkcontact.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

    Wat zijn de plus- en minpunten van ChristelijkContact.nl?

    • Specifiek gericht op christenen
    • Geen directe minpunten te benoemen
    • 2.5
      Populariteit
    • 2.5
      Gebruikersgemak
    • 2.5
      Functionaliteiten
    • 2.5
      Klantenservice
    • 2.5
      Kosten
    • 2.5 Gemiddeld
      Totaalscore
    Door: Welke online datingsite?
    Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Nieuwste items