Home / Cheatbuddy – Kosten, Review en Ervaringen
cheatbuddy logo

Cheatbuddy - Kosten, Review en Ervaringen

De website Cheatbuddy is een online entertainmentdienst voor volwassenen. Voordat je de website bezoekt moet je dan ook verklaren dat je 18 jaar of ouder bent. Ook als je je inschrijft mag je niet minderjarig zijn omdat dit strafbaar is. Natuurlijk kun je liegen over je leeftijd maar als blijkt dat je nog geen 18 bent is de kans groot dat je direct van de website wordt verwijderd. Je kunt eenvoudig een account aanmaken door je e-mailadres en een wachtwoord in te voeren. Je hoeft niet je eigen naam te gebruiken, je kunt gebruik maken van een zelf verzonnen nickname. Zo kun je dus volledig anoniem van Cheatbuddy gebruik maken. Veel mannen vinden dit prettig, zeker als ze een vaste partner hebben.

Cheatbuddy.com
3 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Contacten leggen is eenvoudig

Het leggen van contacten is erg eenvoudig. Je kunt nadat je bent aangemeld en ingelogd direct in de database zoeken naar een leuke dame die je graag beter wilt leren kennen. Je kunt haar direct een berichtje sturen en dan afwachten of je een reactie krijgt. Houd er rekening mee dat veel mensen op een datingsite en profiel aanmaken en vervolgens er niets meer mee doen. Deze mensen zijn vaak al langer niet meer actief op de site. Als je wel een reactie krijgt is de kans aanwezig dat het gaat om en zogenaamd fictief profiel. Dit zijn profielen van niet bestaande personen. Zij worden aangemaakt door medewerkers van de website om zo de beleving van de website te verhogen. Je herkent dit soort profielen doorgaans gemakkelijk doordat je op ieder bericht dat je stuurt vrijwel direct antwoord krijgt, of het nu ’s morgens vroeg is of midden in de nacht.

Berichten versturen met credits

Het aanmaken van een account is gratis maar de website moet natuurlijk wel inkomsten genereren. Dat doen ze door je te laten betalen voor het versturen van berichten. Hiervoor moet je credits aanschaffen. Vaak krijg je er een paar gratis als je je aanmeldt zodat je het systeem kunt uitproberen. Een credit kun je via je smartphone kopen maar er zijn ook bundels die een stuk voordeliger zijn. Hoe groter de bundel hoe lager de prijs per credit. Je kunt een bundel kopen door deze met iDeal of met je creditcard te betalen. Meestal wordt zo’n betaling voorzien van een neutrale omschrijving zodat een eventuele partner niet meteen argwaan krijgt.

Hoe herken je een fictief profiel?

Een fictief profiel herken je doorgaans gemakkelijk. Zoals al eerder gezegd: Je krijgt op je berichten vrijwel meteen een reactie, ongeacht het tijdstip. Maar er is nog een belangrijk kenmerk Berichten van fictieve profielen zijn er altijd op gericht om jou weer een bericht te laten versturen. Dus een vraag wordt vaak beantwoord met een wedervraag. Ook worden er vaak ontwijkende antwoorden gegeven, bijvoorbeeld als je voorstelt om af te spreken of verder te praten via bijvoorbeeld Whatsapp of Facebook Messenger. Het argument is vaak dat de ander net nieuwe credits heeft gekocht en het zonde vindt om die dan niet meer te gebruiken. Een entertainment dienst gebruiken is op zich geen probleem, mits je weet wat het inhoudt en wat de ideeën hierachter zijn.

Cheatbuddy screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Cheatbuddy?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze website.

De actuele prijs van Cheatbuddy kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Cheatbuddy.com. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Cheatbuddy?

  • Gratis aanmelden
  • Je krijgt 5 credits om de website te te proberen
  • Er wordt gedeeltelijk gebruik gemaakt van fictieve profielen
  • De kosten van credits kunnen oplopen
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore
  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  3 reacties op “Cheatbuddy – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Roberto schreef:

   Na 3 dagen en 105 euro armer mezelf maar verwijderd, al was het fake de operators weten wel van wanten hoor. Zo lekker ongegeneerd met elkaars chatten is best wel leuk.

  2. Kim Vermeulen schreef:

   LET OP: Cheatbuddy verkoopt jou gegevens aan derden als jij akkoord gaat met de algemene voorwaarden
   Iets waar je niet op zit te wachten is dat je door onbekende sites benadert wordt om bij hen lid te worden.
   Voordat je het weet zal heel internet vol staan met jou profiel gegeven en maak jij het hackers nu dus wel erg makkelijk.
   Suggestie voordat je ergens lid word lees de algemene voorwaarden, op 3 staat gegevens verstrekken aan derden, trap er niet in.
   en wat mijn voorganger zegt dat in nederland en belgie de zelfde profielen zijn is correct trap er niet in pure oplichterij.

  3. Johan schreef:

   Hoe kan het dat zowel in nederland en in België de zelfde profiels zijn met de zelfde fotos en naam dianna in belgie is ze in gent ze heet Nathalie de profiel is het zelfde heeft heeft die persoon

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items