Home / ChatNu.nl – Kosten, Review en Ervaringen
ChatNu.nl logo

ChatNu.nl - Kosten, Review en Ervaringen

De datingsite Chatnu.nl biedt duizenden singles de mogelijkheid tot het ontmoeten van leuke nieuwe mensen. Of je nu gewoon gezellig in conversatie wilt treden met onbekenden of dat je op zoek bent naar een echte relatie, het is hier allemaal mogelijk. Ook het vinden van een spannende date voor het weekend behoort tot een reële mogelijkheid. Het is een gezellige omgeving waarin je gemakkelijk op zoek kunt gaan naar een ideale match of perfecte date. Velen zijn je voorgegaan en hebben het contact hier reeds gelegd.

ChatNu.nl
12 Ervaringen
2.5
Beoordeling 2.5

Account aanmaken

Je krijgt heel gemakkelijk toegang tot de datingsite, door je online aan te melden. Dit kan geheel gratis en is heel gemakkelijk. Je maakt een gebruikersnaam aan, bedenkt een wachtwoord en maakt een account aan. Vandaar wijzigt het zich vanzelf en kun je heel gemakkelijk een profiel aanmaken. Dit profiel heb je nodig, zodat anderen weten dat je er bent en zo al een indruk krijgen van je persoonlijkheid en de reden waarom je op de datingsite lid bent geworden. Hoe meer je in beeld springt, des te meer mensen zullen in je geïnteresseerd raken en mogelijk met je willen chatten. Ook kun je zelf gaan kijken welke dames of heren je aanspreken en met wie je verder kennis wilt maken. Daar is de datingsite immers voor bedoeld: om in contact te komen met nieuwe mensen. Uiteindelijk kan dit zelfs leiden tot een leuke date of meer.

Chataccount aanmaken

Om daadwerkelijk met andere leden in contact te komen, zul je een chataccount moeten aanmaken. Je zult moeten gaan betalen voor de conversatie die je met andere leden uitwisselt, dus het is verstandig om vooraf al enkele credits te kopen. Zo weet je zeker dat je genoeg op voorraad hebt en het gesprek niet onverwachts moet wachten. Het is heel gemakkelijk om een chataccount aan te maken. Dit doe je gewoon op de daarvoor aangegeven pagina op de website en vervolgens loop je alle stappen door. Ook de betalingen gaan uitermate simpel, dus niks staat in je weg om leuk te chatten met interessante dames of heren. Een leuk gesprek is de eerste stap.

Veilig chatten

Zoals alles wat online plaatsvindt, is het belangrijk dat het veilig gebeurt. Ga daarom verstandig om met je privé gegevens en geef aan niemand zomaar je telefoonnummer, e-mailadres of adresgegevens. Ontmoet andere leden voor een date ook bij een openbare gelegenheid en ga niet gelijk naar iemand huis of nodig die persoon niet bij jou thuis uit. De datingsite Chatnu.nl geeft hierover duidelijke instructies en adviezen. Zo adviseren ze om niet zomaar geld over te maken aan mensen die hier om verzoeken met een zielig verhaal en blijf ook zeker binnen de beschermde omgeving van de chatfunctie. Zo voorkom je problemen en blijft het dateavontuur aangenaam. De datingsite Chatnu.nl toont duidelijk wat de regels en voorwaarden zijn, die je richtlijnen geven over veilig online chat gedrag.

ChatNu.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van ChatNu.nl?

 • Tijdelijk gratis registratie
 • Hand gecontroleerde profielen
 • Discreet en anoniem
 • Betaalde chatfunctie
 • Binnenkort betaald aanmelden
 • Er wordt gebruik gemaakt van fictieve profielen
 • 2.5
  Populariteit
 • 2.5
  Gebruikersgemak
 • 2.5
  Functionaliteiten
 • 2.5
  Klantenservice
 • 2.5
  Kosten
 • 2.5 Gemiddeld
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 28 februari 2022

12 reacties op “ChatNu.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for r grootveld r grootveld schreef:

  Allemaal negatieve reacties. En inderdaad het f-woord is niet van de lucht. En dat in combinatie met extreem erotisch gewaagde fotoos. Ik heb er geen geld in gestopt omdat het allemaal erg overdone lijkt. Blijkbaar is dat ook zo.

  Duus waarom dan hier geen vernietigend oordeel?

 2. Avatar for Pieter krack Pieter krack schreef:

  Het is een kut site. Ha ha alleen nepprofielen. Ik heb wel leuke seks gesprekken gehad. Alleen op het moment dat je dichterbij wil komen sluiten de gelederen en dan ben ik diegene die niets vertrouwd en die zelf boos aangesproken wordt hoe ik het durf om te suggereren dat zij fake zijn. Ze ontkennen allemaal!!!!
  Wij mannen zijn zo dom! Pfffgfff ik ook!

 3. Avatar for Snarf 9626 Snarf 9626 schreef:

  Boerenbedrog en oplichterij een afspraak met een dame komt er niet

 4. Avatar for Angel Angel schreef:

  Chatnu is een fucking site 100euro weg voor niks en o wat geil zijn de vrouwen ,maar als het puntje bij paaltje komt dan knijpen ze de kut store dicht en vreemde aan alles is ze komen allemaal uit de buurt van je woonplaats vreemd he.met andere woorden elke vrouw is geil ik zie ze al neuken op straat als ik naar de winkel moet,moet ik over de neukende swingers heen stappen. Dat is toch een droom .mannen wees gewaarschuwd trap er niet in dan kan je beter naar de hoeren gaan dan krijg je waar voor je geld.

 5. Avatar for Zoekertje Zoekertje schreef:

  Ik dacht, ik probeer het even…40 euro voor 50 berichten…je krijgt de eerste dagen wel 100 reacties met de meest fantastische voorstellen, totdat je reageert met de vraag voor een afspraak.. kijk, dat ze geld willen verdienen, tot daar aan toe. En dat je dus moet betalen om berichten te sturen, vind ik ok… maar vervolgens de mensen hun centen afluizen met nepprofielen , dat is gewoon bedrog…

 6. Avatar for Jan 53 Jan 53 schreef:

  Via Cahtnu.nl in 3 weken 750 euro armer geworden. Er lijken alleen nepprofielen te zijn. Het taalgebruik verradt het regelmatig maar niet altijd. Een vrouw die op een profiel zonder foto al reageert met “hallo spetter, wil jij straks mijn k*tje lekker komen stampen?” neemt niemand serieus lijkt me. Nee, ik heb getest en ben teleurgesteld. Kom niet terug.

 7. Avatar for n.j.rood n.j.rood schreef:

  In het verleden met een eigenaar van een parenclub gesproken ook geweest. Die vertelde mij ga niet naar een datingsite welke dan ook het kost je handen vol geld en een ontmoeting gaat er nooit van komen. Ik heb op héél véél verschillende sites gezeten.

 8. Avatar for Ron Ron schreef:

  Ik deel de ervaring van de mensen hierboven.
  Tot nu toe, een week ervaring en 100 euro lichter geen enkel serieus contact.

 9. Avatar for John John schreef:

  Ik ben ongeveer een week behoorlijk actief geweest, maar het kost een vermogen. (€40,- voor 10000 credits lijkt niet veel, maar bij iedere chat worden er 200 credits afgetrokken, dus na 50 chats kun je weer nieuwe kopen. Uiteraard kun je er ook meer of minder kopen, maar dan wordt het minder duur of duurder. Mijn ervaringen zijn best wel leuk. Wel wat leuke contacten gehad, maar het leidt tot niets, aangezien op het moment dat je af wilt spreken er allerlei smoezen uit de hoge hoed getrokken worden. Dus ja, welke fake is en welke niet, ik heb geen idee, maar ik denk de meest wel!

 10. Avatar for John John schreef:

  Ik ben ongeveer een week behoorlijk actief geweest, maar het kost een vermogen. (€40,- voor 10000 credits lijkt veel, maar bij iedere chat worden er 200 credits afgetrokken, dus na 50 chats kun je weer nieuwe kopen. Uiteraard kun je er ook meer of minder kopen, maar dan wordt het minder duur of duurder. Mijn ervaringen zijn best wel leuk. Wel wat leuke contacten gehad, maar het leidt tot niets, aangezien op het moment dat je af wilt spreken er allerlei smoezen uit de hoge hoed getrokken worden. Dus ja, welke fake is en welke niet, ik heb geen idee, maar ik denk de meest wel!

 11. Avatar for Leo Leo schreef:

  Chatnu begin er niet aan opligters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *