Home / Chatnu.nl Review: Kosten, Ervaringen & Informatie!
ChatNu.nl logo

Chatnu.nl Review: Kosten, Ervaringen & Informatie!

Benieuwd naar Chatnu.nl? Lees onze uitgebreide review en ontdek de kosten, ervaringen en mogelijkheden van deze datingsite. Chatnu.nl biedt duizenden singles de kans om leuke nieuwe mensen te ontmoeten. Of je nu op zoek bent naar gezellige gesprekken met onbekenden of naar een serieuze relatie, hier is het allemaal mogelijk. Bovendien behoort het vinden van een spannende date voor het weekend tot de reële mogelijkheden. In een gezellige omgeving kun je gemakkelijk op zoek gaan naar jouw ideale match of perfecte date. Veel anderen zijn je al voorgegaan en hebben hier succesvol contact gelegd. Lees onze review en maak kennis met Chatnu.nl!

ChatNu.nl
13 Ervaringen
2.5
Beoordeling 2.5

Chatnu.nl: Dé plek om leuke singles te ontmoeten en te daten?

De datingsite Chatnu.nl biedt duizenden singles de mogelijkheid tot het ontmoeten van leuke nieuwe mensen. Of je nu gewoon gezellig in conversatie wilt treden met onbekenden of dat je op zoek bent naar een echte relatie, het is hier allemaal mogelijk. Ook het vinden van een spannende date voor het weekend behoort tot een reële mogelijkheid. Het is een gezellige omgeving waarin je gemakkelijk op zoek kunt gaan naar een ideale match of perfecte date. Velen zijn je voorgegaan en hebben het contact hier reeds gelegd.

Account aanmaken

Je krijgt heel gemakkelijk toegang tot de datingsite, door je online aan te melden. Dit kan geheel gratis en is heel gemakkelijk. Je maakt een gebruikersnaam aan, bedenkt een wachtwoord en maakt een account aan. Vandaar wijzigt het zich vanzelf en kun je heel gemakkelijk een profiel aanmaken. Dit profiel heb je nodig, zodat anderen weten dat je er bent en zo al een indruk krijgen van je persoonlijkheid en de reden waarom je op de datingsite lid bent geworden. Hoe meer je in beeld springt, des te meer mensen zullen in je geïnteresseerd raken en mogelijk met je willen chatten. Ook kun je zelf gaan kijken welke dames of heren je aanspreken en met wie je verder kennis wilt maken. Daar is de datingsite immers voor bedoeld: om in contact te komen met nieuwe mensen. Uiteindelijk kan dit zelfs leiden tot een leuke date of meer.

Chataccount aanmaken

Om daadwerkelijk met andere leden in contact te komen, zul je een chataccount moeten aanmaken. Je zult moeten gaan betalen voor de conversatie die je met andere leden uitwisselt, dus het is verstandig om vooraf al enkele credits te kopen. Zo weet je zeker dat je genoeg op voorraad hebt en het gesprek niet onverwachts moet wachten. Het is heel gemakkelijk om een chataccount aan te maken. Dit doe je gewoon op de daarvoor aangegeven pagina op de website en vervolgens loop je alle stappen door. Ook de betalingen gaan uitermate simpel, dus niks staat in je weg om leuk te chatten met interessante dames of heren. Een leuk gesprek is de eerste stap.

Veilig chatten

Zoals alles wat online plaatsvindt, is het belangrijk dat het veilig gebeurt. Ga daarom verstandig om met je privé gegevens en geef aan niemand zomaar je telefoonnummer, e-mailadres of adresgegevens. Ontmoet andere leden voor een date ook bij een openbare gelegenheid en ga niet gelijk naar iemand huis of nodig die persoon niet bij jou thuis uit. De datingsite Chatnu.nl geeft hierover duidelijke instructies en adviezen. Zo adviseren ze om niet zomaar geld over te maken aan mensen die hier om verzoeken met een zielig verhaal en blijf ook zeker binnen de beschermde omgeving van de chatfunctie. Zo voorkom je problemen en blijft het dateavontuur aangenaam. De datingsite Chatnu.nl toont duidelijk wat de regels en voorwaarden zijn, die je richtlijnen geven over veilig online chat gedrag.

ChatNu.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van ChatNu.nl?

 • Chatnu.nl heeft een eenvoudig te gebruiken platform, waardoor het gemakkelijk is om te navigeren en te communiceren met andere gebruikers.
 • Ondanks de beperkte populariteit heeft Chatnu.nl een actieve gemeenschap van gebruikers, waardoor er mogelijkheden zijn om nieuwe mensen te ontmoeten.
 • Hoewel beperkt, biedt Chatnu.nl enkele basisfunctionaliteiten zoals chatten en profielen bekijken.
 • Voor gebruikers die op zoek zijn naar informele gesprekken en het ontmoeten van nieuwe mensen, kan Chatnu.nl een geschikte optie zijn.
 • Chatnu.nl gratis te gebruiken, waardoor het toegankelijk is voor gebruikers die geen premium lidmaatschap willen aanschaffen.
 • Chatnu.nl heeft momenteel niet veel populariteit onder gebruikers, wat de mogelijkheden voor het vinden van een geschikte match kan beperken.
 • De site biedt beperkte geavanceerde functies, waardoor gebruikers misschien niet de gewenste datingervaring kunnen hebben.
 • De klantenservice van Chatnu.nl kan verbeterd worden, met beperkte ondersteuning en langere responstijden.
 • Vanwege de beperkte populariteit kan Chatnu.nl vatbaar zijn voor nepaccounts en misbruik van de site.
 • Er wordt gebruik gemaakt van fictieve profielen. Een echte date is dus met veel profielen niet mogelijk!

Chatnu.nl: Ontmoet duizenden singles en start een levendige datingervaring

Al met al biedt Chatnu.nl een levendige en veelzijdige online datingervaring. Met duizenden singles en een gebruiksvriendelijk platform is het gemakkelijk om nieuwe mensen te ontmoeten en gesprekken aan te gaan. Of je nu op zoek bent naar gezellige conversaties, een serieuze relatie of een spannende date, Chatnu.nl heeft voor ieder wat wils. De site biedt een gevarieerd scala aan functies en mogelijkheden om je zoektocht naar de ideale match te vergemakkelijken. Bovendien zijn er positieve ervaringen van gebruikers die al succesvol contact hebben gelegd op deze datingsite. Als je op zoek bent naar een dynamische en stimulerende online datingomgeving, is Chatnu.nl zeker het proberen waard.

 • 2.5

  Populariteit

  Chatnu.nl heeft momenteel geen hoge populariteit onder gebruikers. Het aantal actieve leden en het bereik van de site zijn beperkt.

 • 2.5

  Gebruikersgemak

  Chatnu.nl biedt een gebruiksvriendelijk platform. Het registratieproces is eenvoudig en de interface is overzichtelijk. Navigeren en communiceren met andere gebruikers verloopt soepel.

 • 2.5

  Functionaliteiten

  Hoewel Chatnu.nl enkele basisfunctionaliteiten biedt, zoals chatten en profielen bekijken, zijn er beperkte geavanceerde functies beschikbaar. Er is ruimte voor verbetering op dit gebied.

 • 2.5

  Klantenservice

  De klantenservice van Chatnu.nl kan worden verbeterd. Er is beperkte ondersteuning beschikbaar en de responstijden zijn lang. Gebruikerservaringen met de klantenservice zijn niet altijd positief.

 • 2.5

  Kosten

  Chatnu.nl is momenteel gratis te gebruiken. Er zijn geen kosten verbonden aan het aanmaken van een profiel en het gebruik van basisfunctionaliteiten. Dit kan een voordeel zijn voor gebruikers die geen premium lidmaatschap willen aanschaffen.

 • 2.5 Gemiddeld

  Totaalscore

  Op basis van de genoemde aspecten scoort Chatnu.nl momenteel niet hoog. Het gebrek aan populariteit, beperkte functionaliteiten en matige klantenservice dragen bij aan een lagere totaalscore. Gebruikers moeten overwegen of de beperkingen van de site passen bij hun behoeften en verwachtingen.

Veelgestelde vragen Chatnnu.nl

Wat zijn de kosten van credits op Chatnu.nl?

Op Chatnu.nl worden credits gebruikt als betaalmiddel voor bepaalde functies en activiteiten op de website. De kosten van credits variëren, afhankelijk van het pakket dat je kiest. Ze bieden verschillende creditbundels aan, zoals een kleine bundel, een middelgrote bundel en een grote bundel. De exacte kosten en details van elk creditpakket kun je vinden op de website van Chatnu.nl.

Wat kan ik doen met de credits op Chatnu.nl?

Met de credits op Chatnu.nl kun je verschillende extra functies en diensten gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld credits gebruiken om berichten te verzenden, virtuele cadeaus te sturen naar andere gebruikers, je profiel extra zichtbaarheid te geven of toegang te krijgen tot premium inhoud. Elk gebruik van credits heeft een specifiek aantal credits vereist, dat wordt aangegeven op de website.

oe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Chatnu.nl?

Als je vragen, opmerkingen of problemen hebt met betrekking tot Chatnu.nl, kun je contact opnemen met hun klantenservice. Ze bieden meestal een e-mailadres, telefoonnummer of online contactformulier aan waarmee je contact kunt opnemen. Raadpleeg de contactpagina op de website van Chatnu.nl voor de meest actuele contactinformatie. Zorg ervoor dat je alle relevante details vermeldt en duidelijk je vraag of probleem uitlegt, zodat de klantenservice je zo goed mogelijk kan helpen.

Hoe kan ik mijn account bij Chatnu.nl verwijderen?

Als je je account bij Chatnu.nl wilt verwijderen, kun je dit doen door naar de instellingen van je account te gaan. Zoek naar de optie “Account verwijderen” of een vergelijkbare instelling. Klik hierop en volg de instructies om je account permanent te verwijderen. Wees ervan bewust dat dit proces meestal niet ongedaan kan worden gemaakt, dus zorg ervoor dat je zeker bent van je beslissing voordat je je account verwijdert.

Biedt Chatnu.nl een mobiele app aan?

Op dit moment biedt Chatnu.nl geen specifieke mobiele app aan voor smartphones. Je kunt echter nog steeds gebruikmaken van de website via de browser op je mobiele apparaat. De website van Chatnu.nl is responsief en geoptimaliseerd voor gebruik op verschillende schermformaten, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot de functies en mogelijkheden, zelfs op je mobiele telefoon of tablet.

Laats bijgewerkt: 21 juni 2023

13 reacties op “Chatnu.nl Review: Kosten, Ervaringen & Informatie!”

 1. Avatar for mucteba mucteba schreef:

  Logisch is nep
  Ik wist niet dat de mensen zo goed Nederlands kun de spreken het is fake ik denk dat die mensen echt bestaan maar die profiel word gerund door hong kong staat wel geschreven onderaan er zijn louter fictieve profielen en een fysieke afspraak is niet mogelijk wij trappen snel in wij moeten die chatoperators moeilijk maken profiel is nep en fake

 2. Avatar for r grootveld r grootveld schreef:

  Allemaal negatieve reacties. En inderdaad het f-woord is niet van de lucht. En dat in combinatie met extreem erotisch gewaagde fotoos. Ik heb er geen geld in gestopt omdat het allemaal erg overdone lijkt. Blijkbaar is dat ook zo.

  Duus waarom dan hier geen vernietigend oordeel?

 3. Avatar for Pieter krack Pieter krack schreef:

  Het is een kut site. Ha ha alleen nepprofielen. Ik heb wel leuke seks gesprekken gehad. Alleen op het moment dat je dichterbij wil komen sluiten de gelederen en dan ben ik diegene die niets vertrouwd en die zelf boos aangesproken wordt hoe ik het durf om te suggereren dat zij fake zijn. Ze ontkennen allemaal!!!!
  Wij mannen zijn zo dom! Pfffgfff ik ook!

 4. Avatar for Snarf 9626 Snarf 9626 schreef:

  Boerenbedrog en oplichterij een afspraak met een dame komt er niet

 5. Avatar for Angel Angel schreef:

  Chatnu is een fucking site 100euro weg voor niks en o wat geil zijn de vrouwen ,maar als het puntje bij paaltje komt dan knijpen ze de kut store dicht en vreemde aan alles is ze komen allemaal uit de buurt van je woonplaats vreemd he.met andere woorden elke vrouw is geil ik zie ze al neuken op straat als ik naar de winkel moet,moet ik over de neukende swingers heen stappen. Dat is toch een droom .mannen wees gewaarschuwd trap er niet in dan kan je beter naar de hoeren gaan dan krijg je waar voor je geld.

 6. Avatar for Zoekertje Zoekertje schreef:

  Ik dacht, ik probeer het even…40 euro voor 50 berichten…je krijgt de eerste dagen wel 100 reacties met de meest fantastische voorstellen, totdat je reageert met de vraag voor een afspraak.. kijk, dat ze geld willen verdienen, tot daar aan toe. En dat je dus moet betalen om berichten te sturen, vind ik ok… maar vervolgens de mensen hun centen afluizen met nepprofielen , dat is gewoon bedrog…

 7. Avatar for Jan Jan schreef:

  Dit ben ik met je eens. Meeste profielen zijn chatoperators.

 8. Avatar for Jan 53 Jan 53 schreef:

  Via Cahtnu.nl in 3 weken 750 euro armer geworden. Er lijken alleen nepprofielen te zijn. Het taalgebruik verradt het regelmatig maar niet altijd. Een vrouw die op een profiel zonder foto al reageert met “hallo spetter, wil jij straks mijn k*tje lekker komen stampen?” neemt niemand serieus lijkt me. Nee, ik heb getest en ben teleurgesteld. Kom niet terug.

 9. Avatar for n.j.rood n.j.rood schreef:

  In het verleden met een eigenaar van een parenclub gesproken ook geweest. Die vertelde mij ga niet naar een datingsite welke dan ook het kost je handen vol geld en een ontmoeting gaat er nooit van komen. Ik heb op héél véél verschillende sites gezeten.

 10. Avatar for Ron Ron schreef:

  Ik deel de ervaring van de mensen hierboven.
  Tot nu toe, een week ervaring en 100 euro lichter geen enkel serieus contact.

 11. Avatar for John John schreef:

  Ik ben ongeveer een week behoorlijk actief geweest, maar het kost een vermogen. (€40,- voor 10000 credits lijkt niet veel, maar bij iedere chat worden er 200 credits afgetrokken, dus na 50 chats kun je weer nieuwe kopen. Uiteraard kun je er ook meer of minder kopen, maar dan wordt het minder duur of duurder. Mijn ervaringen zijn best wel leuk. Wel wat leuke contacten gehad, maar het leidt tot niets, aangezien op het moment dat je af wilt spreken er allerlei smoezen uit de hoge hoed getrokken worden. Dus ja, welke fake is en welke niet, ik heb geen idee, maar ik denk de meest wel!

 12. Avatar for John John schreef:

  Ik ben ongeveer een week behoorlijk actief geweest, maar het kost een vermogen. (€40,- voor 10000 credits lijkt veel, maar bij iedere chat worden er 200 credits afgetrokken, dus na 50 chats kun je weer nieuwe kopen. Uiteraard kun je er ook meer of minder kopen, maar dan wordt het minder duur of duurder. Mijn ervaringen zijn best wel leuk. Wel wat leuke contacten gehad, maar het leidt tot niets, aangezien op het moment dat je af wilt spreken er allerlei smoezen uit de hoge hoed getrokken worden. Dus ja, welke fake is en welke niet, ik heb geen idee, maar ik denk de meest wel!

 13. Avatar for Leo Leo schreef:

  Chatnu begin er niet aan opligters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---