Home / ChatNu.nl – Kosten, Review en Ervaringen
ChatNu.nl logo

ChatNu.nl - Kosten, Review en Ervaringen

De datingsite Chatnu.nl biedt duizenden singles de mogelijkheid tot het ontmoeten van leuke nieuwe mensen. Of je nu gewoon gezellig in conversatie wilt treden met onbekenden of dat je op zoek bent naar een echte relatie, het is hier allemaal mogelijk. Ook het vinden van een spannende date voor het weekend behoort tot een reële mogelijkheid. Het is een gezellige omgeving waarin je gemakkelijk op zoek kunt gaan naar een ideale match of perfecte date. Velen zijn je voorgegaan en hebben het contact hier reeds gelegd.

ChatNu.nl
11 Ervaringen
2.5
Beoordeling 2.5

Account aanmaken

Je krijgt heel gemakkelijk toegang tot de datingsite, door je online aan te melden. Dit kan geheel gratis en is heel gemakkelijk. Je maakt een gebruikersnaam aan, bedenkt een wachtwoord en maakt een account aan. Vandaar wijzigt het zich vanzelf en kun je heel gemakkelijk een profiel aanmaken. Dit profiel heb je nodig, zodat anderen weten dat je er bent en zo al een indruk krijgen van je persoonlijkheid en de reden waarom je op de datingsite lid bent geworden. Hoe meer je in beeld springt, des te meer mensen zullen in je geïnteresseerd raken en mogelijk met je willen chatten. Ook kun je zelf gaan kijken welke dames of heren je aanspreken en met wie je verder kennis wilt maken. Daar is de datingsite immers voor bedoeld: om in contact te komen met nieuwe mensen. Uiteindelijk kan dit zelfs leiden tot een leuke date of meer.

Chataccount aanmaken

Om daadwerkelijk met andere leden in contact te komen, zul je een chataccount moeten aanmaken. Je zult moeten gaan betalen voor de conversatie die je met andere leden uitwisselt, dus het is verstandig om vooraf al enkele credits te kopen. Zo weet je zeker dat je genoeg op voorraad hebt en het gesprek niet onverwachts moet wachten. Het is heel gemakkelijk om een chataccount aan te maken. Dit doe je gewoon op de daarvoor aangegeven pagina op de website en vervolgens loop je alle stappen door. Ook de betalingen gaan uitermate simpel, dus niks staat in je weg om leuk te chatten met interessante dames of heren. Een leuk gesprek is de eerste stap.

Veilig chatten

Zoals alles wat online plaatsvindt, is het belangrijk dat het veilig gebeurt. Ga daarom verstandig om met je privé gegevens en geef aan niemand zomaar je telefoonnummer, e-mailadres of adresgegevens. Ontmoet andere leden voor een date ook bij een openbare gelegenheid en ga niet gelijk naar iemand huis of nodig die persoon niet bij jou thuis uit. De datingsite Chatnu.nl geeft hierover duidelijke instructies en adviezen. Zo adviseren ze om niet zomaar geld over te maken aan mensen die hier om verzoeken met een zielig verhaal en blijf ook zeker binnen de beschermde omgeving van de chatfunctie. Zo voorkom je problemen en blijft het dateavontuur aangenaam. De datingsite Chatnu.nl toont duidelijk wat de regels en voorwaarden zijn, die je richtlijnen geven over veilig online chat gedrag.

ChatNu.nl screenshot

Meer over deze datingsite

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

Wat kost een lidmaatschap bij ChatNu.nl?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van ChatNu.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van ChatNu.nl?

  • Tijdelijk gratis registratie
  • Hand gecontroleerde profielen
  • Discreet en anoniem
  • Betaalde chatfunctie
  • Binnenkort betaald aanmelden
  • Er wordt gebruik gemaakt van fictieve profielen
  • 2.5
   Populariteit
  • 2.5
   Gebruikersgemak
  • 2.5
   Functionaliteiten
  • 2.5
   Klantenservice
  • 2.5
   Kosten
  • 2.5 Gemiddeld
   Totaalscore
  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  11 reacties op “ChatNu.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Pieter krack Pieter krack schreef:

   Het is een kut site. Ha ha alleen nepprofielen. Ik heb wel leuke seks gesprekken gehad. Alleen op het moment dat je dichterbij wil komen sluiten de gelederen en dan ben ik diegene die niets vertrouwd en die zelf boos aangesproken wordt hoe ik het durf om te suggereren dat zij fake zijn. Ze ontkennen allemaal!!!!
   Wij mannen zijn zo dom! Pfffgfff ik ook!

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items
  Laatste reacties