Home / Chatapp.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Chatapp.nl logo

Chatapp.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Chatapp is een anoniem datingplatform waar je direct in contact kunt komen met mensen die op zoek zijn naar een spannende date of een online sekscontact. Daarbij wordt aangegeven dat je contacten bij jou in de buurt kunt vinden, maar die moeten dan natuurlijk wel online zijn. De kans om met iemand in de buurt in contact te komen lijkt dan ook in een grote stad een stuk groter dan ergens op het platteland. Je hoeft geen app te downloaden, je kunt via de website direct inloggen om een chatgesprek te beginnen.

Chatapp.nl
9 Ervaringen
2
Beoordeling 2

Gratis contact leggen

Het grote voordeel van Chatapp is dat je er gratis gebruik van kunt maken. Je hoeft je niet te registreren en betalingen zijn niet aan de orde. Naast het feit dat het dus niets kost, heeft dit ook als voordeel dat er geen bedragen worden afgeschreven waar je partner achter zou kunnen komen. Dit soort gratis datingplatforms worden dan ook vaak gebruikt door mannen en vrouwen die willen vreemdgaan. Desalniettemin bestaat er natuurlijk altijd een kans dat je buitenechtelijke escapades worden ontdekt, dus als je buiten je relatie om contacten wilt leggen blijft het noodzakelijk om voorzichtig te zijn.

De risico’s van een gratis datingdienst

Aan een gratis platform voor dating zitten altijd risico’s. De laagdrempeligheid mag dan voor velen een voordeel zijn, het kan ook foute mensen aantrekken. Als het niets kost is het immers een koud kunstje om een account aan te maken. Bij Chatapp kun je je volledig anoniem aanmelden met een schuilnaam en een mailadres dat verder bij niemand bekend is. Je wordt gevraagd om je mobiele telefoonnummer in te voeren maar dit is niet verplicht. De kans dat veel members dit zullen doen is dan ook niet erg groot. Wanneer je via Chatapp met iemand in contact komt is het dus maar zeer de vraag of degene is wie hij zegt dat hij is. Je moet er rekening mee houden dat er fakers actief zijn op Chatapp. Wanneer je met iemand in contact komt, wees dan op je hoede en spreek niet zomaar af.

Probeer informatie te checken

Voordat je eventueel een afspraak met iemand maakt voor een ontmoeting, is het raadzaam om te proberen gegeven informatie te controleren. Dit kan bijvoorbeeld aan de hand van een Facebookprofiel of van andere sociale media. Als je weinig informatie van iemand hebt, spreek dan in ieder geval af op een neutrale plaats. Ontmoet elkaar in een restaurant of café en als je de nacht samen wilt doorbrengen, boek dan een hotelkamer. Iemand bij je thuis uitnodigen is niet verstandig. Natuurlijk zal niet iedere onenightstand er met je kostbare spullen vandoor gaan, maar het komt wel degelijk voor. Wees dus altijd op je hoede, baat het niet dan schaadt het ook niet.

Chatapp.nl screenshot

Meer over deze website

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

Wat kost een lidmaatschap bij Chatapp.nl?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Chatapp kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van ChatApp.nl?

  • Het gebruik van de dienst is gratis
  • Aanmelden is erg eenvoudig
  • De kans op fake accounts is groter
  • De website geeft erg weinig informatie over de diensten van Chatapp
  • 2
   Populariteit
  • 2
   Gebruikersgemak
  • 2
   Functionaliteiten
  • 2
   Klantenservice
  • 2
   Kosten
  • 2 Gemiddeld
   Totaalscore
  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  9 reacties op “Chatapp.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Peter Peter schreef:

   Als je niet op zoek bent naar een sexdate maar wel naar een spannend gesprek is dit een goede site. als je voor afspraakjes zoekt dan kun je beter ergens anders naartoe

  2. Avatar for Ben Naaktgeboren Ben Naaktgeboren schreef:

   Pure nep, oplichting etc. Ik had opgegeven dat ik 98 jaar ben 400 kg weeg en 1.40 m lang ben. Ik krijg 10 berichten per dag van verschillende nepvrouwen die me willen beklimmen. En het account verwijderen is me na 4 dagen nog niet gelukt.

  3. Avatar for dickie dickie schreef:

   dikke geldzuigers, ongevraagd spam met een aanmaak van een profiel!

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items