Home / Chartella – Kosten, Review en Ervaringen
Chartella logo

Chartella - Kosten, Review en Ervaringen

Datingsite Chartella is een datingsite die geheel gratis te gebruiken is. Hoewel veel datingsites claimen geheel gratis te zijn blijkt dat na inschrijving er toch moet worden betaald voor bepaalde functionaliteiten. Chartella wil je laten zien dat het wel degelijk mogelijk is om een geheel gratis datingsite aan te kunnen bieden. Hoewel wij eerder vrij kritisch waren over deze datingsite is er inmiddels een hoop veranderd. Zo zijn er inmiddels duidelijke algemene voorwaarden opgesteld en lijkt het er op dat de datingsite regelmatig geüpdatet wordt.

Chartella
2.5
Beoordeling 2.5

Inschrijven bij Chartella.com

Je kunt een formulier invullen of je een man of vrouw zoekt. Maar voordat je kunt zoeken moet je wel eerst je mailadres invoeren en een wachtwoord. Met andere woorden: je bent direct aangemeld als je alleen maar even in de database wilt zoeken. Natuurlijk kunnen we stellen dat de privacy van leden voorop moet staan, maar we hadden zelf graag iets meer willen zien van de werking van de datingsite voordat we onze gegevens achter laten. Het grote voordeel is dus wel dat de website geheel gratis te gebruiken is. Nadeel kan zijn dat er daardoor minder serieuze leden zijn dan bij een betaalde datingdienst.

De toekomst van Chartella

Als Chartella.com succesvol wil worden als datingsite dan lijkt het voor de hand te liggen dat er eerst meer informatie moet komen over hoe en wat de website te bieden heeft. Met het toevoegen van de AV is hier al een goede stap mee gezet. De site hanteert de slogan: “de vrolijkste datingsite van Nederland”. Hiermee wordt bedoelt dat daten altijd een ontspannende en leuke activiteit moet zijn zonder verdere kopzorgen.  Als de site de dienstverlening inderdaad gratis aanbiedt onderscheidt deze datingsite zich daarmee van veel andere datingsites. En als er dan ook nog eens geen fake profielen op blijken te staan dan zou het helemaal een schot in de roos zijn.

Chartella screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Chartella?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Chartella.com kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Chartella.com?

  • De website claimt 100% gratis te zijn
  • Geen nep profielen
  • Weinig van de datingsite is zichtbaar zonder inschrijving
  • Kans op niet serieuze leden
  • 2.5
   Populariteit
  • 2.5
   Gebruikersgemak
  • 2.5
   Functionaliteiten
  • 2.5
   Klantenservice
  • 2.5
   Kosten
  • 2.5 Gemiddeld
   Totaalscore

  Chartella FAQ

  Hoe kan ik Chartella opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Chartella? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw  Chartella.com account.

  Chartella opzeggen

  Chartella.com account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Chartella en log in op jouw account met je e-mailadres en wachtwoord.

   

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Ga met je muisaanwijzer naar het icoontje in de uiterste rechter bovenhoek. Een menu is nu zichtbaar. klik in dit menu op: “Instellingen”.

  Stap 3: Klik nu op het icoontje achter: “Account verwijderen”. Nieuwe opties zijn nu zichtbaar.

  Stap 4: Klik op de button: “Verwijder mijn account”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op Chartella!

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items
  Laatste reacties