Home / CaribbeanCupid.com – Kosten, Reviews en Ervaringen
CaribbeanCupid.com logo

CaribbeanCupid.com - Kosten, Reviews en Ervaringen

Zoek jij een Caraïbische alleenstaande vrouw en man en wil je graag met snel leuke nieuwe contacten op doen dan is het raadzaam je in te schrijven bij Caribbeancupid. Dit is een website waar veel alleenstaande Caraïbische mannen en vrouwen ingeschreven staan en waar je makkelijk contact mee kunt leggen. Het leuke van de website is dat de leden over de hele wereld te vinden zijn. Dit is dan niet alleen in de Caraïben maar ook in de rest van de wereld. Zelfs in ons eigen land kun je leuke vrijgezellen vinden. Dit is wat de website ook zo goed maakt. Je kunt dicht bij huis iemand zoeken maar het is ook mogelijk om iemand verder van huis te vinden. Misschien denk je dat het niets is om iemand te spreken die duizenden kilometers verderop woont. Toch kan dit wel leuk zijn want het kan goed zijn dat je hier ook de liefde van je leven kan vinden. Vooral als je geïnteresseerd bent in personen met een Caraïbisch uiterlijk dan heb je een grotere kans om iemand te vinden die verder weg woont. Wat je dan zou kunnen doen dat is het eerste contact op de website leggen en vervolgens het contact voortzetten op Skype. Dit doe je dan om elkaar echt beter te leren kennen.

CaribbeanCupid.com
2.9
Beoordeling 2.9

Mensen die echt bij jouw passen

De website die werkt makkelijk en je zal dan ook al snel doorhebben hoe je snel leden kunt vinden die echt bij je passen. Bij deze website kun jij je gratis inschrijven en zo kun je dan al snel zien of er leuke leden aanwezig zijn. Mocht dit niet het geval zijn dan kun jij je zonder verdere verplichtingen weer uitschrijven. Op deze manier zit je nergens aan vast. Toch kunnen wij je nu al zeggen dat je er altijd wel een paar leuke mannen of vrouwen zal ontmoeten.

Eenvoudig de leden vinden die bij je passen

Dit is een website waar je eenvoudig en snel de leden kunt vinden die bij je passen. Dit kun je dan doen door van de uitgebreide zoekfunctie gebruik te maken. Dit is een zoekfunctie waarbij je niet alleen op locatie kunt zoeken want bij deze zoekfunctie is het ook mogelijk om op levensstijl of interesses te zoeken. Het is dan ook erg makkelijk om iemand te vinden die echt bij jouw voorkeuren past. Dit is wel een groot voordeel van deze website ten opzichte van de andere datingsites.

Nieuwe mensen leren kennen

Ga dan ook snel eens kijken welke leuke leden er ingeschreven staan. Zie je iemand die je leuk vindt dan stuur je deze persoon een bericht en op deze wijze krijg je snel al een aantal leuke nieuwe contacten. Hebben mensen uit de Caraïben je voorkeur dan ben je bij Caribbeancupid helemaal op de juiste plek. Hier vind je namelijk vele leuke mensen die graag met jou in contact komen. Wanneer je dan een paar dagen lid bent dan zal je de eerste nieuwe mensen al leren kennen en het zal je verbazen hoe makkelijk het is om contact te krijgen en hoe makkelijk je leuke gesprekken met de leden kunt voeren.

CaribbeanCupid.com screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij CaribbeanCupid?

Het goedkoopste CaribbeanCupid.com abonnement kost €10,33 per maand bij een lidmaatschap van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van “Caribbean Cupid” kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Caribbean Cupid?

  • Speciaal voor het vinden Caraïbische mannen en vrouwen
  • Internationale dating moet je liggen
  • 2.7
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 2.6
   Kosten
  • 2.9 Gemiddeld
   Totaalscore

  CaribbeanCupid.com FAQ

  Hoe kan ik CaribbeanCupid.com opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite CaribbeanCupid.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw CaribeanCupid account.

  CaribbeanCupid.com opzeggen

  CaribbeanCupid.com account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van CaribbeanCupid.com en log in met je email en wachtwoord op je account. De login button bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de grijze “Login” button. Een nieuwe pagina waar je kunt inloggen wordt geopend nadat je op deze button klikt.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik op het tandwiel icoontje ( ⚙ ) naast je profielnaam aan de rechter bovenzijde van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “profielinstellingen”.

  Stap 3: klik nu op de tekstlink “klik hier” in de zin: “Om uw profiel uit te schakelen op CaribbeanCupid.com aub Klik Hier”.

  Stap4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Selecteer een “kwestie” en “reden” voor het opzeggen van jouw account. Klik vervolgens op de button met de tekst: “indienen”.

  Stap5: Een nieuwe pagina is geopend. Geef toelichting waarom je wilt opzeggen. Het is verlplicht om hier iets in te vullen. Doe je dit niet, dan lukt het uitschrijven niet. en klik dan op de button “indienen”.

  Stap 6: Een nieuwe pagina is geopend. Voer 2 maal je wachtwoord in en klik op de button met de tekst: “Zet Membership uit”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op CaribbeanCupid.com!

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items
  Laatste reacties