Home / Buurvrouwsex.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Buurvrouwsex.nl logo

Buurvrouwsex.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Buurvrouwsex.nl is een website waar je terecht kunt voor een erotische chat. Je kunt op deze website profielen bekijken van vooral vrouwelijke leden waarmee je in gesprek kunt komen. Aanmelden is erg eenvoudig. Je kunt een nickname gebruiken zodat je volledig anoniem gebruik kunt maken van de diensten van Buurvrouwsex. Nadat je een profiel hebt aangemaakt kun je de profielen van de overige leden bekijken en een berichtje sturen naar een dame met wie je graag in gesprek wilt komen.

Buurvrouwsex.nl
2 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Een erotische chat

Deze website is vooral bedoeld voor het voeren van erotische chatgesprekken. Als je een serieuze date zoekt of een onenightstand is de kans klein dat je die op deze website zult vinden. Deze website is vooral bedoeld voor mannen die op zoek zijn naar erotisch vermaak. Dit kunnen alleenstaande mannen zijn maar ook veel mannen die een partner hebben zoeken soms de spanning van erotiek online. Dit hoeft geen probleem te zijn als het uitsluitend bedoeld is om je eigen liefdesleven spannend te houden. Als het een verslaving wordt of als het je bedoeling is om vreemd te gaan is het wel verstandig om je goed te realiseren wat de gevolgen hiervan kunnen zijn, zowel voor je relatie als financieel.

Berichten versturen en ontvangen

Je verstuurt berichten bij Buurvrouwsex.nl met zogenaamde credits. Deze moet je vooraf kopen. Ze zijn los te koop maar een bundel is altijd voordeliger, waarbij dan ook nog geldt hoe groter de bundel hoe lager de prijs per credit. Houd er wel rekening mee dat op deze website fictieve profielen worden gebruikt. Dit kan betekenen dat je aan het lijntje wordt gehouden en dat je uitsluitend berichten terugkrijgt die je ertoe aanzetten opnieuw te reageren. De inkomsten van de website bestaan immers uit het verkopen van credits.

Entertainment

Deze website bevat deels fictieve entertainment profielen. Dat betekent dat je met deze dames niet kunt afspreken. Deze profielen zijn uitsluitend bedoeld voor entertainment. De reacties die je krijgt op je berichten worden niet verstuurd door de dame op de profielfoto maar door een medewerker van deze website. Dat hoeft natuurlijk geen probleem te zijn. Als je uitsluitend uit bent op wat erotisch vermaak om je fantasie te prikkelen is er niets mis mee. Je moet je alleen wel realiseren als je Buurvrouwsex.nl bezoekt dat deze website niet is bedoeld om een afspraak te regelen of een serieuze relatie te krijgen. Overigens zijn niet alle profielen fictief, dus je zou in theorie iemand kunnen treffen die wel “echt” is.

Kan ik via Buurvrouwsex een partner vinden?

De kans dat je een fysieke afspraak kunt maken met een dame via Buurvrouwsex is niet zo groot. Er zullen wellicht dames ingeschreven staan die “echt” zijn, maar houd er rekening mee dat je met een fictief persoon te maken hebt. Dit merk je snel genoeg als de antwoorden afhoudend zijn op het moment dat je aangeeft te willen afspreken. Als hier ontwijkend op wordt gereageerd is de kans vrij groot dat het om een fictief profiel gaat. Zoek je erotisch entertainment? Dan ben je hier op het goede adres!

Buurvrouwsex.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Buurvrouwsex.nl?

 • Gratis aanmelden
 • Je krijgt 5 credits om de website te te proberen
 • Er wordt gedeeltelijk gebruik gemaakt van fictieve profielen
 • De kosten van credits kunnen oplopen
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore

Buurvrouwsex.nl FAQ

Hoe kan ik Buurvrouwsex.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over Buurvrouwsex.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Buurvrouwsex account.

Buurvrouwsex.nl opzeggen

Buurvrouwsex.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Buurvrouwsex.nl en log in met je E-mail adres en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina. Klik na het invullen op de “login” button.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op het kleine pijltje naar benden naast je profielfoto of naam bovenaan je scherm. Er is nu een nieuwe menu zichtbaar. Klik in dit menu op “Instellingen”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Scroll helemaal naar beneden. Klik op de grijze button met de tekst: “Mijn account en profiel verwijderen”.

Stap 4: Selecteer 1 reden waarom je wilt uitschrijven. Klik vervolgens op de button met de tekst: “account verwijderen”.

 

Je hebt nu je account verwijderd van Buurvrouwsex.nl!

Laats bijgewerkt: 09 september 2021

2 reacties op “Buurvrouwsex.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Jan Jan schreef:

  Pure oplichterij, fictieve profielen,werken met moderators, kunt geen afspraak maken en zijn erop uit dat je zoveel mogelijk credits koopt..Allerslimste truc; je krijgt een bericht van een vrouw/moderator waarin altijd iets gevraagt aan jou. Het is dan de bedoeling om weer credits te kopen om die vraag te beantwoorden.

 2. Avatar for Berg Berg schreef:

  Allen op je geld ui.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *