Home / Overspel was nog nooit zo makkelijk: vreemdgaan dating sites! / Buurvrouwsex.nl review: kosten, ervaringen & meer!
Buurvrouwsex.nl logo

Buurvrouwsex.nl review: kosten, ervaringen & meer!

Buurvrouwsex.nl is een online platform waar je in contact kunt komen met voornamelijk vrouwelijke leden voor spannende erotische chats. Het aanmaken van een profiel is eenvoudig en je kunt direct beginnen met het bekijken van andere profielen en het versturen van berichtjes. Bij Buurvrouwsex.nl kun je volledig anoniem blijven door het gebruik van een nickname. De website biedt een veilige en discrete omgeving om je seksuele fantasieën te verkennen. Maar wat zijn de kosten en hoe zijn de ervaringen van andere gebruikers? Lees onze uitgebreide review om alles te weten te komen over Buurvrouwsex.nl en ontdek of dit de perfecte plek is voor jouw erotische avontuur.

Buurvrouwsex.nl
2 Ervaringen
2.9
Beoordeling 2.9

Kom in contact met spannende vrouwen op Buurvrouwsex.nl!

Buurvrouwsex.nl is een website waar je terecht kunt voor een erotische chat. Je kunt op deze website profielen bekijken van vooral vrouwelijke leden waarmee je in gesprek kunt komen. Aanmelden is erg eenvoudig. Je kunt een nickname gebruiken zodat je volledig anoniem gebruik kunt maken van de diensten van Buurvrouwsex. Nadat je een profiel hebt aangemaakt kun je de profielen van de overige leden bekijken en een berichtje sturen naar een dame met wie je graag in gesprek wilt komen.

Een erotische chat

Deze website is vooral bedoeld voor het voeren van erotische chatgesprekken. Als je een serieuze date zoekt of een onenightstand is de kans klein dat je die op deze website zult vinden. Deze website is vooral bedoeld voor mannen die op zoek zijn naar erotisch vermaak. Dit kunnen alleenstaande mannen zijn maar ook veel mannen die een partner hebben zoeken soms de spanning van erotiek online. Dit hoeft geen probleem te zijn als het uitsluitend bedoeld is om je eigen liefdesleven spannend te houden. Als het een verslaving wordt of als het je bedoeling is om vreemd te gaan is het wel verstandig om je goed te realiseren wat de gevolgen hiervan kunnen zijn, zowel voor je relatie als financieel.

Berichten versturen en ontvangen

Je verstuurt berichten bij Buurvrouwsex.nl met zogenaamde credits. Deze moet je vooraf kopen. Ze zijn los te koop maar een bundel is altijd voordeliger, waarbij dan ook nog geldt hoe groter de bundel hoe lager de prijs per credit. Houd er wel rekening mee dat op deze website fictieve profielen worden gebruikt. Dit kan betekenen dat je aan het lijntje wordt gehouden en dat je uitsluitend berichten terugkrijgt die je ertoe aanzetten opnieuw te reageren. De inkomsten van de website bestaan immers uit het verkopen van credits.

Entertainment

Deze website bevat deels fictieve entertainment profielen. Dat betekent dat je met deze dames niet kunt afspreken. Deze profielen zijn uitsluitend bedoeld voor entertainment. De reacties die je krijgt op je berichten worden niet verstuurd door de dame op de profielfoto maar door een medewerker van deze website. Dat hoeft natuurlijk geen probleem te zijn. Als je uitsluitend uit bent op wat erotisch vermaak om je fantasie te prikkelen is er niets mis mee. Je moet je alleen wel realiseren als je Buurvrouwsex.nl bezoekt dat deze website niet is bedoeld om een afspraak te regelen of een serieuze relatie te krijgen. Overigens zijn niet alle profielen fictief, dus je zou in theorie iemand kunnen treffen die wel “echt” is.

Kan ik via Buurvrouwsex een partner vinden?

De kans dat je een fysieke afspraak kunt maken met een dame via Buurvrouwsex is niet zo groot. Er zullen wellicht dames ingeschreven staan die “echt” zijn, maar houd er rekening mee dat je met een fictief persoon te maken hebt. Dit merk je snel genoeg als de antwoorden afhoudend zijn op het moment dat je aangeeft te willen afspreken. Als hier ontwijkend op wordt gereageerd is de kans vrij groot dat het om een fictief profiel gaat. Zoek je erotisch entertainment? Dan ben je hier op het goede adres!

Buurvrouwsex.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Buurvrouwsex.nl?

 • Eenvoudig en snel aanmeldingsproces
 • Discrete manier om in contact te komen met gelijkgestemde mensen voor spannende chats
 • Gebruikers kunnen volledig anoniem blijven met behulp van een nickname
 • Verschillende functies beschikbaar, zoals het bekijken van profielen en het versturen van berichten
 • Aantal actieve gebruikers kan beperkt zijn, vooral voor mannelijke leden
 • Weinig extra functies in vergelijking met andere datingsites
 • Onduidelijk welke vorm van klantenservice wordt geboden
 • Geen FAQ-sectie of contactgegevens vermeld op de website

Wat maakt Buurvrouwsex.nl anders dan andere datingsites?

In conclusie biedt Buurvrouwsex.nl een gemakkelijke en discrete manier om in contact te komen met gelijkgestemde mensen voor spannende chats. Hoewel de website vooral vrouwelijke leden lijkt te hebben, is het aantal actieve gebruikers beperkt. Desalniettemin is de aanmelding snel en eenvoudig en kunnen gebruikers volledig anoniem blijven met behulp van een nickname. Er zijn verschillende functies beschikbaar voor gebruikers, waaronder het bekijken van profielen en het versturen van berichten. Hoewel de kosten voor het gebruik van Buurvrouwsex.nl niet hoog zijn, biedt de website niet veel extra functies in vergelijking met andere datingsites. Al met al is Buurvrouwsex.nl een optie voor diegenen die op zoek zijn naar een erotische chat met buurtgenoten, maar het aantal actieve gebruikers kan een beperking zijn.

 • 2.7

  Populariteit

  Buurvrouwsex.nl is een relatief kleine website met vooral vrouwelijke leden. Het aantal actieve gebruikers kan beperkt zijn, maar voor diegenen die op zoek zijn naar een erotische chat met buurtgenoten kan deze website een goede optie zijn.

 • 3.2

  Gebruikersgemak

  Het aanmeldingsproces op Buurvrouwsex.nl is snel en eenvoudig. Gebruikers kunnen volledig anoniem blijven met behulp van een nickname. Het bekijken van profielen en het versturen van berichten is ook gemakkelijk en intuïtief.

 • 2.8

  Functionaliteiten

  Hoewel Buurvrouwsex.nl niet veel extra functies biedt in vergelijking met andere datingsites, zijn er toch verschillende opties beschikbaar voor gebruikers, zoals het bekijken van profielen en het versturen van berichten.

 • 3

  Klantenservice

  Het is niet duidelijk welke vorm van klantenservice Buurvrouwsex.nl biedt. Er lijkt geen FAQ-sectie te zijn en er zijn geen contactgegevens vermeld op de website.

 • 2.8

  Kosten

  De kosten voor het gebruik van Buurvrouwsex.nl zijn niet hoog, maar er zijn wel extra functies beschikbaar waarvoor betaald moet worden. Gebruikers kunnen kiezen uit verschillende abonnementen, afhankelijk van hun behoeften.

 • 2.9 Gemiddeld

  Totaalscore

  Buurvrouwsex.nl biedt een gemakkelijke en discrete manier om in contact te komen met gelijkgestemde mensen voor spannende chats. Het aantal actieve gebruikers kan echter beperkt zijn en de website biedt niet veel extra functies. De kosten zijn redelijk en het aanmeldingsproces is snel en eenvoudig. Over het algemeen kan Buurvrouwsex.nl een goede optie zijn voor diegenen die op zoek zijn naar een erotische chat met buurtgenoten.

Buurvrouwsex.nl FAQ

Hoe kan ik Buurvrouwsex.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over Buurvrouwsex.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Buurvrouwsex account.

Buurvrouwsex.nl opzeggen

Buurvrouwsex.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Buurvrouwsex.nl en log in met je E-mail adres en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina. Klik na het invullen op de “login” button.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op het kleine pijltje naar benden naast je profielfoto of naam bovenaan je scherm. Er is nu een nieuwe menu zichtbaar. Klik in dit menu op “Instellingen”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Scroll helemaal naar beneden. Klik op de grijze button met de tekst: “Mijn account en profiel verwijderen”.

Stap 4: Selecteer 1 reden waarom je wilt uitschrijven. Klik vervolgens op de button met de tekst: “account verwijderen”.

 

Je hebt nu je account verwijderd van Buurvrouwsex.nl!

Wat is Buurvrouwsex.nl en hoe werkt het?

Buurvrouwsex.nl is een datingsite voor mensen die op zoek zijn naar casual dating of seksuele ontmoetingen. Het platform richt zich op mensen die op zoek zijn naar spanning en avontuur in hun leven. Om te beginnen moet je je aanmelden en een profiel aanmaken. Daarna kun je andere profielen bekijken en in contact komen met andere leden die jouw interesse hebben gewekt.

Is Buurvrouwsex.nl veilig en betrouwbaar?

Buurvrouwsex.nl neemt de veiligheid en betrouwbaarheid van zijn gebruikers serieus en gebruikt SSL-encryptie om ervoor te zorgen dat persoonlijke informatie veilig blijft. Het platform houdt zich aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en heeft een duidelijk privacybeleid. Bovendien is er een klantenservice beschikbaar om eventuele problemen op te lossen.

Zijn er op Buurvrouwsex.nl veel nep profielen?

Buurvrouwsex.nl zet zich in om nep profielen te voorkomen en te verwijderen. Het is echter mogelijk dat sommige profielen niet authentiek zijn. We raden aan om voorzichtig te zijn en je gezonde verstand te gebruiken bij het communiceren met andere leden op het platform.

Kan ik Buurvrouwsex.nl gratis gebruiken?

Nee, Buurvrouwsex.nl biedt geen gratis lidmaatschap aan. Om gebruik te kunnen maken van alle functies op het platform, dien je credits te kopen.

Wat is de minimale leeftijd om lid te worden van Buurvrouwsex.nl?

Om lid te worden van Buurvrouwsex.nl moet je minimaal 18 jaar oud zijn. Het is niet toegestaan om lid te worden als je jonger bent dan 18 jaar.

Laats bijgewerkt: 10 mei 2023

2 reacties op “Buurvrouwsex.nl review: kosten, ervaringen & meer!”

 1. Jan schreef:

  Pure oplichterij, fictieve profielen,werken met moderators, kunt geen afspraak maken en zijn erop uit dat je zoveel mogelijk credits koopt..Allerslimste truc; je krijgt een bericht van een vrouw/moderator waarin altijd iets gevraagt aan jou. Het is dan de bedoeling om weer credits te kopen om die vraag te beantwoorden.

 2. Berg schreef:

  Allen op je geld ui.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---