Home / Buurmeisjes.be - Kosten, Review en Ervaringen
Buurmeisjes.be logo

Buurmeisjes.be - Kosten, Review en Ervaringen

De naam doet het al een beetje vermoeden maar bij de website van Buurmeisjes.be kan het zomaar zijn dat je je buurmeisje tegen gaat komen. Er zijn namelijk ongelooflijk veel leden aanwezig en jij kunt er dan ook een leuke date gaan vinden. Wat opvalt is de diversiteit aan mensen die er te vinden is. Ook is de website makkelijk en duidelijk. Je kunt bijvoorbeeld snel op zoek gaan iemand die echt bij je past en je kunt van deze persoon vaak ook meerdere foto’s gaan bekijken. 

Buurmeisjes.be
13 Ervaringen
3
Beoordeling 3

De website richt zich vooral op mensen die een sexdate zoeken. Mocht jij hier ook naar op zoek zijn dan is de kans groot dat je deze kunt vinden op de website van Buurmeisjes.be. De zoekfunctie werkt makkelijk en kun je altijd terugvinden bovenaan de pagina. Je geeft dan aan of je op zoek bent naar een man of een vrouw en in welke leeftijdsklasse deze moet zitten. Ook kun je aanvinken of de persoon een foto moet hebben of online moet zijn. Kies je nu al iemand die online is dan is de kans nog groter dat je sneller contact kunt gaan leggen.

Stuur een flirt bericht

Zie je iemand die je leuk vindt en waar je graag mee in contact zou willen komen dan kun je deze een knipoog, een flirt of een bericht gaan sturen. Een knipoog is een manier om iemand te laten weten dat je deze leuk vindt zonder dat je een bericht hoeft te schrijven. Kies je voor een flirt dan is dit wel een hele speciale manier want je kunt dan een virtueel cadeau gaan versturen. Dit is dan bijvoorbeeld een taartje of een lingeriesetje. Het is bijna gegarandeerd dat de persoon die deze flirt ontvangt dan onder de indruk is van het leuke gebaar. Uiteraard kun je ook een gewoon bericht versturen en zo meer over jezelf gaan vertellen of een vraag aan het andere lid gaan stellen.

De website laat veel informatie zien

Wat te prijzen is aan de website dat is dat deze veel informatie laat zien. Zo kun je zien of iemand piercings heeft en of deze rookt of drinkt. Verder zie je ook of deze persoon het belangrijk vindt dat alles veilig gebeurt. Ook als je dus een date zoekt en je wilt liever geen condoom gebruiken dan is dit dus mogelijk. Je zult zien dat als je niets doet dat je dan ook vanzelf berichten van andere leden gaat ontvangen. Misschien zit daar ook wel iemand bij die je erg leuk vindt en dan kun je daar ook contact mee gaan leggen.

Bij Buurmeisjes.be is het allemaal niet zo moeilijk. De website is makkelijk te navigeren en je kunt ook snel contact leggen. Verder zijn er ook nog eens ongelooflijk veel leden. Wacht dan ook niet langer, het inschrijven is gratis en je ziet dan meteen welke leuke leden er allemaal aanwezig zijn. Misschien heb jij dan al snel een spannende date. Het leuke is ook dat je ook meerdere mensen tegelijkertijd kunt gaan benaderen en dit zorgt ervoor dat je week zomaar eens volgepland kan zijn met meerdere leuke dates.

Buurmeisjes.be screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Buurmeisjes.be?

De goedkoopste Buurmeisjes.be credits kosten €0,66 per credit. Dit is bij aanschaf van €200,- aan credits. Hiervoor krijg je 300 credits!

  Wat zijn de plus- en minpunten van Buurmeisjes.be?

  • Gratis aanmelden
  • Fictieve profielen
  • Minder geschikt voor Nederlanders
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  Buurmeisjes.be FAQ

  Hoe kan ik Buurmeisjes.be opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over Buurmeisjes.be? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Buurmeisjes account.

  Buurmeisjes.be opzeggen

  Buurmeisjes account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Buurmeisjes.be en log in met je Gebruikersnaam/E-mail en wachtwoord op je account. Het login veld wordt geopend nadat je op de donker grijze button hebt geklikt met de tekst “Log in”. Deze vind je aan de rechter bovenzijde van de pagina.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik op de grijze “Mijn Profiel” button. (naast de login button).

  Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Scroll helemaal naar beneden tot het kopje “Profiel verwijderen”. Klik hier op de grijze button met de tekst: “Verwijder mijn profiel”.

  Stap 4: Een nieuwe pagina is geopend. Geef een reden van uitschrijving. En klik vervolgens op de grijze button met de tekst: “Account verwijderen”.

  Stap 5. Er is een nieuwe pagina geopend. Scroll naar beneden tot het kopje “profiel verwijderen”.
  Geef hier een reden voor je uitschrijving door op een rondje te klikken.
  Vul vervolgens iets in het tekstveld. (dit is verplicht).
  Klik nu op de grijze button met de tekst “Verwijder profiel”.

  Je hebt nu je account verwijderd op Buurmeisjes.be!

  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  13 reacties op “Buurmeisjes.be – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for wally wally schreef:

   het grootste bedrog dat België ooit gekend heeft en waar komt het van over de noordelijke taalgrens ,zijn er wel eerlijke Hollanders op de wereld ,je moet er altijd nuchter bijblijven, heb ik zelf ondervonden , de Belgische overheid zou meer controle moeten hier op doen maar ,die zijn zelf corrupt ,ware oplichterij zonder scrupules

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.