Home / Bullchat – Kosten, Review en Ervaringen
bullchat logo

Bullchat - Kosten, Review en Ervaringen

Bullchat is een website die alleen voor heren is en dan ook alleen voor homo’s. Als je zin hebt aan een beetje gezelligheid of spanning dan is dit de website die je moet bezoeken. We noemen het een website maar eigenlijk is het een chatroom en het mooie is dat deze ook nog eens helemaal gratis is. Je registreren dat is ook niet nodig want het invullen van een paar gegeven is voldoende. Het enige wat je op dient te geven dat is de naam waar je mee wilt chatten. Verder heb je dan nog de mogelijkheid om een tekst in te vullen. Hier zou je dan aan kunnen geven wat je bedoelingen zijn of waar je naar op zoek bent. Ook heb je dan nog de mogelijkheid om een foto te uploaden.

Bullchat
127 Ervaringen
2.5
Beoordeling 2.5

Heb je zin in een spannend gesprek dan zou je er ook voor kunnen kiezen om een spannende foto te laten zien. Wil je geen foto laten zien dan is dit ook geen enkel probleem en dan is dit niet noodzakelijk. Het is allemaal erg makkelijk en binnen een minuut ben je al in de chatroom en kun je leuke mannen zoeken om dan een chat mee te starten. Dit kan een spannend of leuk gesprek worden maar er zijn ook veel mannen die op zoek zijn naar een spannende date. Via deze website is het dan ook mogelijk om hele snelle dates af te spreken. Het kan zomaar zijn dat jij al binnen een uur op date bent met iemand uit je eigen omgeving.

Eenvoudig en snel gay contact

Het grote voordeel van deze website dat is het leggen van contact. Dit kun je op een zeer makkelijke manier doen. Zie je iemand die je wel interessant lijkt dan stuur je deze persoon een bericht. Wanneer je duidelijk aangeeft bij de omschrijving waar je naar op zoek bent dan zal je merken dat jij ook al snel berichten zal ontvangen van andere leden. Al binnen een paar minuten zal je de eerste contacten hebben opgedaan.

Gebruik de webcam

Wil je de chat iets gezelliger of spannender maken dan kun je er ook voor kiezen om de webcam aan te zetten. Deze kun je dan instellen dat die voor iedereen te zien is maar je kunt er ook voor kiezen om deze alleen aan bepaalde personen te laten zien. Dit kun je dan anoniem doen. Wanneer je via Skype je webcam gebruikt dan moet je al meer gegevens geven aan de ander. Bullchat geeft je de mogelijkheid om anoniem de webcam te gebruiken. Het is dan ook niet nodig om je gezicht te laten zien en dit kan ook een gedeelte van je lichaam zijn.

Zoek je een leuke website waar je op een wel heel erg makkelijke manier homo’s kunt leren kennen dan is Bullchat de ideale website voor je. Het inschrijven is anoniem en dan ook nog eens gratis. Het is dan ook zeker eens het proberen waard en je zal merken dat dit een website is waar je nog vaak terug zal komen. Of je nu wilt chatten of daten bij Bullchat zal je vinden waar je naar op zoek bent.

bullchat screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Bullchat.com?

 • Daten speciaal voor gays
 • Veel klachten over de werking van de datingsite
 • 2.5
  Populariteit
 • 2.5
  Gebruikersgemak
 • 2.5
  Populariteit
 • 2.5
  Klantenservice
 • 2.5
  Kosten
 • 2.5 Gemiddeld
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 10 juli 2021

127 reacties op “Bullchat – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for arvid aaron kelly arvid aaron kelly schreef:

  waarom kom ik niet gratis op bullchat en moet ik ineens 0,99 voor de chat betalen om er zogenaamd gratis op te kunnen?? leg dat eens uit?? ik kom er echt niet meer op!!??toch echt heel raar en vreemwd voor een gaysite die zegt dat het gratis is!!?? je kunt de naam ook beter veranderen in bullchit!!!!

 2. Avatar for Jan Mengerinkj Jan Mengerinkj schreef:

  waarom moet ik iedere keer betalen voor bullchat ?

 3. Avatar for alert alert schreef:

  de beheerder woont in groningen iedereen kan hem appen 0649750067

 4. Avatar for bottom bottom schreef:

  in tegenstelling tot wat beweerd wordt is het NIET gratis. Telkens je wil inloggen moet je 0.99 € betalen

 5. Avatar for Travhotty Travhotty schreef:

  hey Vanessa, hier precies hetzelfde. telkens ,alle pistes al geprobeerd, die 0,99. om gek van te worden!
  geile groetjes,
  Travhotty

 6. Avatar for TV VANESSA KINKY TV VANESSA KINKY schreef:

  goede morgen ik tv vanessa den haag zit al jaren op bullchat maar ben er een paar weken niet op gewest i.v.m een operatie ,ik heb mijn pc opnieuw opgeschoond en krijg voor durend maar dat ik moet betalen voor de opschoning ook kom er gewoon niet op en heb daar nooit last van gehad moet dan 99 cent betalen kan daar naar gekeken worden

 7. Avatar for p. lesil p. lesil schreef:

  gratis? je moet iedere keer 0,99 cent betalen om op de site te kunnen komen! nergens een klantenservice of iets dergelijks vragen te kunnen beantwoorden; domme complot theorie info als standaard in je antwoorden box? hoezo beinvloeden?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *