Home / Bullchat – Kosten, Review en Ervaringen
bullchat logo

Bullchat - Kosten, Review en Ervaringen

Bullchat is een website die alleen voor heren is en dan ook alleen voor homo’s. Als je zin hebt aan een beetje gezelligheid of spanning dan is dit de website die je moet bezoeken. We noemen het een website maar eigenlijk is het een chatroom en het mooie is dat deze ook nog eens helemaal gratis is. Je registreren dat is ook niet nodig want het invullen van een paar gegeven is voldoende. Het enige wat je op dient te geven dat is de naam waar je mee wilt chatten. Verder heb je dan nog de mogelijkheid om een tekst in te vullen. Hier zou je dan aan kunnen geven wat je bedoelingen zijn of waar je naar op zoek bent. Ook heb je dan nog de mogelijkheid om een foto te uploaden.

Bullchat
122 Ervaringen
2.5
Beoordeling 2.5

Heb je zin in een spannend gesprek dan zou je er ook voor kunnen kiezen om een spannende foto te laten zien. Wil je geen foto laten zien dan is dit ook geen enkel probleem en dan is dit niet noodzakelijk. Het is allemaal erg makkelijk en binnen een minuut ben je al in de chatroom en kun je leuke mannen zoeken om dan een chat mee te starten. Dit kan een spannend of leuk gesprek worden maar er zijn ook veel mannen die op zoek zijn naar een spannende date. Via deze website is het dan ook mogelijk om hele snelle dates af te spreken. Het kan zomaar zijn dat jij al binnen een uur op date bent met iemand uit je eigen omgeving.

Eenvoudig en snel gay contact

Het grote voordeel van deze website dat is het leggen van contact. Dit kun je op een zeer makkelijke manier doen. Zie je iemand die je wel interessant lijkt dan stuur je deze persoon een bericht. Wanneer je duidelijk aangeeft bij de omschrijving waar je naar op zoek bent dan zal je merken dat jij ook al snel berichten zal ontvangen van andere leden. Al binnen een paar minuten zal je de eerste contacten hebben opgedaan.

Gebruik de webcam

Wil je de chat iets gezelliger of spannender maken dan kun je er ook voor kiezen om de webcam aan te zetten. Deze kun je dan instellen dat die voor iedereen te zien is maar je kunt er ook voor kiezen om deze alleen aan bepaalde personen te laten zien. Dit kun je dan anoniem doen. Wanneer je via Skype je webcam gebruikt dan moet je al meer gegevens geven aan de ander. Bullchat geeft je de mogelijkheid om anoniem de webcam te gebruiken. Het is dan ook niet nodig om je gezicht te laten zien en dit kan ook een gedeelte van je lichaam zijn.

Zoek je een leuke website waar je op een wel heel erg makkelijke manier homo’s kunt leren kennen dan is Bullchat de ideale website voor je. Het inschrijven is anoniem en dan ook nog eens gratis. Het is dan ook zeker eens het proberen waard en je zal merken dat dit een website is waar je nog vaak terug zal komen. Of je nu wilt chatten of daten bij Bullchat zal je vinden waar je naar op zoek bent.

bullchat screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Bullchat.com?

 • Daten speciaal voor gays
 • Veel klachten over de werking van de datingsite
 • 2.5
  Populariteit
 • 2.5
  Gebruikersgemak
 • 2.5
  Populariteit
 • 2.5
  Klantenservice
 • 2.5
  Kosten
 • 2.5 Gemiddeld
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 10 juli 2021

122 reacties op “Bullchat – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Rob Poleij Rob Poleij schreef:

  Waardeloos weer moet 3 x 99 ct betalen voor ik ben ingelogt maar contact krijg je niet heb geprobeerd met pc naar telefoon dus naar beide een app gestuurd beide krijg je geen contact
  dus ook niet met anderen. een grote oplichting dit, en er word niks gedaan jullie zijn ook niet telefonisch te bereiken, TV programma maar weer eens inlichten. erg jammer weer. pak de FAKERS aan en laat de echte chatters met rust

 2. Avatar for slet slet schreef:

  bullchat is niet meer gratis telkens je wil inloggen moet je 0.99 € betalen. Verkeerde aandidding van gratis website.

 3. Avatar for wim wim schreef:

  kan niet gratis inloggen ondanks dat bullchat zegt van wel. Moet dan 0.99 euro cent betalen voor elke keer als ik inlog. Belachelijk !!!!!

 4. Avatar for slet slet schreef:

  jammer als je wil inloggen dat je dit niet meer gratis kan want telkens vraagt men .0.99 € niettegenstaande de misleidende informaite ‘gratis.

 5. Avatar for Paul Paul schreef:

  Bullchat word alleen afgezeikt omdat ze hun date niet kunnen scoren. Randzaken vind je overal dus negeer dat gewoon. Vuile spelletjes exact zo. Doe gewoon je ding en hap niet op alles in omdat je lust zo schreeuwt. Ik kom er al vanaf begin en nooit echt nooit kat in de zak gehad.

 6. Avatar for Ruiker NL Ruiker NL schreef:

  Bull verdient met Cion-mining. Zoek dat maar eens op op Google.
  Als je inlogt gebruiken ze op de achtergrond jouw computer voor hun zaakjes.
  Alle inlogproblemen en 99ct zaken zijn soms te verhelpen met;
  1) alle sites afsluiten, dan
  2) cookies en geschiedenis wissen, daarna
  3) opnieuw opstarten, dan
  4) viruscheck programma doen, daarna
  5) nogmaals opnieuw opstarten en cookies wissen.
  daarna kan je meestal wel weer in Bullchat.

  Ook wisselen van browser helpt. Dus van Chrome naar Edge of naar Firefox e.d.

 7. Avatar for pjfh pjfh schreef:

  hallo ik ben een oudere gay single ik wil graag wat chatten maar als ik inlog dan moet ik 0,99 cent betalen waarom is dat ? normaak kon je zo inloggen . graag even een rektie van bullcht
  alvast bedankt

 8. Avatar for johan60volendam johan60volendam schreef:

  waarom kunnen we niet meer gewoon inloggen een keer 0.99 cent bespaard maar dat werkt ook niet graag reactie

 9. Avatar for Wallonia Wallonia schreef:

  4x geprobeerd binnen te komen betaald 4x gratis ook, maar niks..Kwam niet binnen.Is het echt zo een puinhoop[ bij jullie ??

 10. Avatar for poohbear poohbear schreef:

  nergens kan je terecht met een klacht! Twee keer 99 cent betaald en een blauw scherm! afzetters!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.