datingsite parship

Home » Be2 – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites be2

Laatst bijgewerkt op juli 1st, 2015 | door Welke online datingsite?

14

Be2 – Kosten, Review en Ervaringen

be2 is wereldwijd gezien één van de grootste datingsites.

Het doel van Be2 is het bij elkaar brengen van singles die het beste bij elkaar passen, zodat deze een langdurige en gelukkige relatie krijgen. Be2 is sinds de start enorm gegroeid en heeft inmiddels meer dan 17 miljoen leden in meer dan 40 landen! En Be2 groeit nog elke dag. Dagelijks verwelkomt Be2 meer dan 25.00 nieuwe members verspreid over de hele wereldbol. Be2 zorgt er voor dat deze members veilig en betrouwbaar een start maken naar het zoeken van de ware liefde.

Online daten bij Be2

Het doel van Be2 is het to stand brengen van langdurige en stabiele relaties. Waar andere datingsites zich nog wel eens willen richten op snelle daten en flitsrelaties geldt dit voor Be2 niet. Be2 toetst op een wetenschappelijke manier welke singles het beste bij elkaar passen. Hierbij wordt gekeken naar onder andere sociale, psychologische en antropologische eigenschappen. Be2 zorgt ervoor dat u gegevens goed zijn afgeschermd, hierdoor blijft u anoniem indien gewenst. U kunt zelf bepalen aan welke members u persoonlijke informatie vrij geeft.

Tarieven Be2

Bij Be2 is het doen van de persoonlijkheidstoets gratis! Nadat u de test hebt afgerond ontvang je eveneens gratis de uitkomst en een overzicht van singles die bij jou passen. Deze service kunt u oneindig uitproberen!

Premium lidmaatschap

Wanneer Be2 je heeft overtuigd kun je overwegen om een premium lidmaatschap af te sluiten. Het voordeel hiervan is dat je dan onbeperkt persoonlijke berichten kunt schrijven en lezen. Ook krijgt u de mogelijkheid om de foto’s van andere members duidelijker te zien.

Be2 heeft een zogenaamde succesgarantie. Deze garantie geeft je recht op minimaal tien matches bij afsluiting van een premium lidmaatschap. Wanneer dit aantal niet wordt behaald verlengd Be2 gratis u abonemment totdat je deze 10 contacten wel hebt gehad. Raadpleeg de website van Be2 van te voren voordat je gebruik maakt van deze garantie om de voorwaarden te lezen.

 

be2-kosten-screenshot

 

Be2 kosten abonnement

3 maanden

€ 49,90 p.m.
€ 49,90 p.m.
 • Premium lid

6 maanden

€ 29,90 p.m.
€ 29,90 p.m.
 • Premium lid

12 maanden

€24,90 p.m.
€24,90 p.m.
 • Premium lid

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Lid

Het goedkoopste Be2.nl abonnement kost €15,90 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Be2 kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Be2. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Be2 actie en korting

Momenteel heeft Be2 geen acties of kortingen. Kijk hier voor actuele kortingen !
Meer over Be2

Be2 opzeggen en account verwijderen

 

Be2 Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Be2. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Be2? Geef hieronder jouw reactie!

 

Be2 Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3.2About the Author

Anoniem14 Ervaringen - Be2 – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Naomi Naomi says:

  VRESELIJKE site, wat een akelig aanbod, laag niveau van mannen en krijg ik dagelijks opa’s die mij likes sturen, daar wacht ik nog niet op….En zo duur, is zonde van mijn tijd en van mijn geld geweest.

 2. Annelies Annelies says:

  Boerenbedrog! Promoten 15 euro per maand maar in werkelijkheid is het per week! Oude mannen zoeken contact terwijl je de leeftijdsgrens kan beperken. Ook afstand klopt niet! Zijn telefonisch niet bereikbaar. Amateuristisch zeker zelfs tov Tinder wat gratis is! Op sites zoals parship of elitedating betaal je uiteindelijk een pak minder voor professionele dienstverlening. Ik heb klacht neergelegd bij Testaankoop.

  • MGTOW MGTOW says:

   waarom zou je uberhaupt aan zo’n dure site willen beginnen? (hieronder valt ook Parshit)
   Tinder is ook niet telefonisch bereikbaar en reageert op klachten met automatisch gegenereerde berichten.

   • superboer superboer says:

    @Mgtow/ zit er aan te denken om op tinder te gaan, maar maak je daar kans als man? of is tinder ook enen grote zooi? en fake? En stelle die vrouwen op tinder ook toren hoge eisen?

   • MGTOW MGTOW says:

    Alleen de top 5% van mannen op Tinder krijgt een like van vrouwen. De meesten worden dus gewogen en te licht bevonden. Als je er heel goed uitziet dan is Tinder zeker wat voor je, maar dan heb je vermoedelijk geen ook Tinder nodig. Je kunt het in ieder geval gratis gebruiken en met een vers account zul je een paas matches hebben.

 3. Welmer ten Seldam Welmer ten Seldam says:

  Waardeloze site.
  Gevraagd of ik ’t paar dagen kon proberen. Ja hoor dat kon
  Moest ik even nieuw profiel aanmaken en doorgeven als dat was gebeurd. Oude was verwijderd namelijk

  Gedaan, seintje gegeven.
  Seintje 6x gegeven en na 6x dan eindelijk mail. Geen sorry ofzo dat we traag zijn maar gewoon een ontkenning vh aanbod
  Kon ’t wel betaald een maand proberen en dan na een maand opzeggen. Maar ook dat kan niet ………
  Je kunt iets kiezen maar dat moet je in 1x afrekenen dus niks opzeggen.

  Tijdens ’t wachten op antwoord stromen de mails binnen. Die je niet kunt lezen natuurlijk. Ik ben nergens zo populair als daar !

  Algehele conclusie:
  Firma List en Bedrog

 4. MOMO MOMO says:

  FAKE mensen en accounts

 5. H.Roumans H.Roumans says:

  waarom kun je niet gewoon een mand proberen en moet je drie zes of twaalfmanden dokken en wat als je geen creditcard hebt maar een bankpas

 6. 1970lover 1970lover says:

  Website werkt niet goed en is veel te duur. Niet aan beginnen. Tip: gewoon relatieplanet.

 7. piet lut piet lut says:

  Be2 is een veel te dure datingsite waar je heel moeilijk van af komt. In het verleden is hier genoeg over in het nieuws geweest… Dus gewoon niet aan beginnen. Belachelijk dat deze website nog gewoon bestaat!

 8. Ervaringsdeskundige Ervaringsdeskundige says:

  Er gebeurt echt geen flikker meer op Be2. Deze datingsite heeft zijn beste tijd wel gehad. Een paar jaar geleden was dit nog best een aardige datingsite. Maar toen bleek dat ze vooral op je geld uit waren en de meeste leden fake waren is het hard achteruit gegaan met deze website. Je doet er echt beter aan om deze te mijden en je in te schrijven bij relatieplanet.

 9. Geert Geert says:

  Deze datingsite is mij niet goed bevallen. Ten eerste te duur voor wat je krijgt en ten tweede veel te weinig echte leden.

 10. duffy duffy says:

  Ik twijfel nog enorm of ik hier een lidmaatschap ga afsluiten. Het ziet er allemaal wel leuk uit. Maar als gratis lid kun je dus bijna niks en dus heb ik geen idee of het de moeite waard is hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑