Home / Be Happy 2 Day – Kosten, Review en Ervaringen
Be Happy 2 Day logo

Be Happy 2 Day - Kosten, Review en Ervaringen

Be Happy 2 Day is een online dating service voor dames uit landen als Rusland, Oekraïne, Latijns- Amerika en Azië, die op zoek zijn naar een huwelijkspartner in het buitenland. De nadruk ligt hierbij vooral op dames uit de landen Rusland en Oekraïne, maar moet niet worden verward met de gebruikelijke en bekende ‘mail order brides’. Het betreft namelijk geen service voor het aanbieden van vrouwen voor huwelijken, maar eerder een normale datingsites, waar de dames zelf hun potentiële partner kunnen uitkiezen.

Be Happy 2 Day
2.5
Beoordeling 2.5

Tekort aan mannen

In de landen Rusland en Oekraïne is een duidelijk tekort aan mannen, aangezien er meer vrouwen in deze landen woonachtig zijn en het hierdoor lastig is voor de vrouwen om een geschikte levenspartner te vinden. Om die reden vinden steeds meer van deze vrouwen hun heil bij online datingsites als Be Happy 2 Day, om zo zelfstandig op zoek te gaan naar een geschikte partner. De intenties zijn hierbij volledig respectabel en serieus, dus verwacht niet dat je als man gemakkelijk zomaar een echtgenote kunt bestellen. De dagen van de ‘mail order bride’ zijn met introductie van deze datingsites geteld. Op een meer vrouwvriendelijke manier kunnen deze jonge dames nu beschermd een potentiële kandidaat voor het huwelijk vinden.

Begeleiding in translatie

De website is geheel in het Engels, aangezien de dames uit de eerdergenoemde landen op zoek zijn naar een geschikte partner in het buitenland. Over het algemeen zal blijken dat de vrouwen zelf minder goed de taal beheersen en daarom worden ze vanuit de datingsite hierin geassisteerd. Zo is er een goede translatie mogelijk tijdens communicatieverkeer, via e-mail, post of tijdens het uiteindelijke daten. De datingsite Be Happy 2 Day begeleidt de dames in dit proces om hun potentiële kandidaat beter te leren kennen, zodat ze niet in het diepe worden gegooid, maar krachtig kunnen ontdekken of iemand werkelijk de juiste persoon voor hen zou kunnen zijn.

Gratis aanmelden

Wanneer je op zoek bent naar een vrouw uit de landen Rusland of Oekraïne, of één van de overige landen, dan kun je hier zeker goed terecht. Je hoeft je enkel maar aan te melden en daarna kun je in de database op zoek naar de ideale partner. Voor het aanmelden hoef je niet te betalen, want dit is geheel gratis. Je kunt online chatten, brieven schrijven en zoeken door vele duizenden profielen om zo een geschikte date kandidaat te vinden. Doordat je vooraf al in contact kunt komen, krijg je al een goed beeld van iemand en kun je gemakkelijker de juiste vrouw uit het rijke aanbod kiezen.

Be Happy 2 Day screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Be Happy 2 Day?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Be Happy 2 Day kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Be Happy 2 Day?

  • Het betreft geen ‘mail order bride service’
  • De dames zijn oprecht op zoek naar een geschikte huwelijkspartner
  • De datingsite biedt tal van aanvullende geschenken, als Engelse les voor de dames of tips om haar voor je te winnen
  • Succesverhalen worden duidelijk gepromoot
  • De website is geheel in het Engels
  • Er zijn betaalde services om met een dame in contact te komen
  • 2.5
   Populariteit
  • 2.5
   Gebruikersgemak
  • 2.5
   Functionaliteiten
  • 2.5
   Klantenservice
  • 2.5
   Kosten
  • 2.5 Gemiddeld
   Totaalscore
  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items