Home / BBWCupid – Kosten, Review en Ervaringen
BBWcupid logo

BBWCupid – Kosten, Review en Ervaringen

De afkorting BBW staat voor Big Beautiful Woman. Vaak wordt deze doelgroep wat aan hun lot overgelaten, omdat de maatschappij een bepaald schoonheidsideaal probeert op te dragen. En dat is natuurlijk: groot en slank. Wie daar niet toe behoort, valt meestal buiten de boot. En dat is natuurlijk jammer, want iedereen verdient het om op een goede en makkelijke manier de liefde van hun leven te vinden. Daarom startte Cupid Media – een leider op het gebied van het opstarten van datingsites voor nichemarkten – met BBW Cupid. Via deze website kunnen mollige vrouwen hun zielsverwant zoeken. De mannen die zich hier inschrijven zijn over het algemeen mannen met een zwak voor vrouwen met wat meer vlees rond hun lichaam.

BBWCupid.com
3
Beoordeling 3

Aanmelden in slechts drie simpele stappen

Op de homepage kun je je meteen aanmelden door een profiel aan te maken. Om het nog gemakkelijker te maken, kun je je profiel op Facebook gebruiken om je aan te melden. Hierbij belooft BBW Cupid wel dat het nooit of te nimmer zelf iets zal posten op jouw Facebook wall. Nadat je een profiel hebt aangemaakt, kun je meteen op zoek gaan naar mannen of vrouwen die je wel aanspreken. Dit doe je door te filteren op locatie, interesses, hobby’s en ervaringen. Vervolgens kun je een gesprek starten met de vrijgezellen die je wel interessant lijken. Heel leuk ook: deze drie stappen zijn volledig gratis.

Gratis tot je extra features toevoegt

Natuurlijk moet je bij dergelijke websites altijd goed de gebruiksvoorwaarden lezen. Doe dit zeker bij elke datingsite, want zo weet je precies aan wat je je kunt verwachten. In verband met het lidmaatschap staat er bijvoorbeeld te lezen dat dit enkel kan vanaf 18 jaar, wat natuurlijk een logische leeftijd is. Daarna staat er te lezen dat je altijd met een gratis lidmaatschap start, maar eenmaal je extra features wil toevoegen, je dient te betalen. Deze upgrades kun je enkel zien eenmaal je een lidmaatschap hebt afgesloten. Hierin is de website dus niet volledig transparant. Het zou klantvriendelijker zijn om de prijzen al op voorhand op een aparte pagina te tonen. Aangezien dit niet het geval is, is het nog afwachten tot je een profiel hebt aangemaakt. Daar is dus zeker nog ruimte voor verbetering.

Succesverhalen bij de vleet

Een datingsite zonder de nodige succesverhalen, is natuurlijk niet aan te raden. Daarom vind je bij BBW Cupid een resem aan mooie verhalen van mannen en vrouwen die via deze website hun soulmate hebben gevonden. Wat fijn is bij BBW Cupid is dat de website bijna over de hele wereld actief is. Een van de succesverhalen is bijvoorbeeld een Nederlandse man die de liefde van zijn leven vond in de Verenigde Staten. Zo ziet de website af van de gedachte dat het mogelijk is dat je soulmate op slechts vijf kilometer afstand van je kan wonen. Wie niet waagt, niet wint natuurlijk. Schrijf je dus vandaag nog in en ervaar zelf het succes van BBW Cupid!

bbwcupid screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij BBWcupid.com?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van BBWcupid.com kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van BBWcupid?

  • Doelgroep gericht daten voor een maatje meer
  • Internationale datingsite
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  BBWCupid FAQ

  Hoe kan ik BBWCupid opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite BBWCupid? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw BBWCupid.com account.

  BBWCupid opzeggen

  BBWCupid.com account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van BBWCupid.com en log in met je email en wachtwoord op je account. De login button bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de grijze “Login” button. Een nieuwe pagina waar je kunt inloggen wordt geopend nadat je op deze button klikt.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik op het tandwiel icoontje ( ⚙ ) naast je profielnaam aan de rechter bovenzijde van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “profielinstellingen”.

  Stap 3: klik nu op de tekstlink “klik hier” in de zin: “Om uw profiel uit te schakelen op BBWCupid aub Klik Hier”.

  Stap4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Selecteer een “kwestie” en “reden” voor het opzeggen van jouw account. Klik vervolgens op de button met de tekst: “indienen”.

  Stap5: Een nieuwe pagina is geopend. Geef toelichting waarom je wilt opzeggen. Het is verplicht om hier iets in te vullen. Doe je dit niet, dan lukt het uitschrijven niet. en klik dan op de button “indienen”.

  Stap 6: Een nieuwe pagina is geopend. Voer 2 maal je wachtwoord in en klik op de button met de tekst: “Zet Membership uit”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd van BBWCupid.com!

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items
  Laatste reacties