Home / AnoniemDaten.nl – Kosten, Review en Ervaringen
AnoniemDaten.nl logo

AnoniemDaten.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Anoniemdaten.nl is een website waar je terecht kunt voor een spannende chat of opwindend afspraakje. De site is duidelijk gericht op seksdating al staat dit niet letterlijk zo op de site vermeld. Je mag op deze site volgens de informatie ‘ondeugend en kinky’ mag zijn. Het is dus ook een datingsite waar je je erotische fantasieën met anderen kunt delen. De website suggereert ook dat je hier je second love kunt vinden, dus je bent ook welkom als je een relatie hebt maar daarnaast wat meer spanning in je leven zoekt.

AnoniemDaten.nl
1 Ervaring
3
Beoordeling 3

Erotisch chatten en meer

Op Anoniemdaten.nl kun je terecht als je alleen en opwindend chatgesprek wilt voeren. Maar als je meer wilt dan kunnen jullie natuurlijk ook afspreken. Voor het versturen van berichten zijn credits nodig. Als je je registreert krijg je een aantal gratis credits waarmee je de site kunt uitproberen. Wil je meer credits dan moet je deze kopen. Dit kan online als je bent ingelogd. De website vermeldt niet wat de prijzen van credits zijn, dit zie je alleen als je een account aanmaakt en bent ingelogd. Maar aangezien je de site eerst kunt uitproberen kun je daarna bepalen of je het de moeite waard vindt om credits te kopen.

Gericht op mannen en vrouwen

Anoniemdaten.nl geeft aan zich nadrukkelijk zowel op mannen als op vrouwen te richten. Op veel datingsites zijn de dames sterk in de minderheid. Je loopt dan als vrouw als je je aanmeldt te worden bedolven onder berichten. Maar de verhouding op Anoniemdaten.nl wordt niet aangegeven, je ziet dus pas hoeveel mannen en vrouwen zijn aangemeld als je zelf bent ingelogd. Je kunt direct contact leggen met andere members door ze een bericht te sturen. Omdat inschrijven gratis is, zoals bij de meeste datingsites, is de kans natuurlijk aanwezig dat je iemand treft die niet meer actief is. Een voordeel is wel dat je anoniem kunt daten door jezelf met uitsluitend een nickname aan te melden. Dit wordt voor dit soort datingsites ook sterk aangeraden, zeker als je een partner hebt voor wie je je erotische escapades op het internet geheim wilt houden. De betaling voor de credits wordt overigens afgeschreven meteen neutrale vermelding die niet naar deze website verwijst.

Een afspraak maken via Anoniemdaten.nl

Wanneer je met iemand wilt afspreken die je via Anoniemdaten.nl hebt leren kennen is het altijd verstandig om deze afspraak op neutraal terrein te laten plaatsvinden. Spreek af in een café of restaurant of eventueel op een hotelkamer. Zorg dat je altijd weg kunt als de date toch tegenvalt. Afspraakjes op een verlaten parkeerterrein of in een natuurgebied zijn dan ook niet aan te raden. Mocht de ander verkeerde bedoelingen hebben of dingen willen die jij pertinent niet wilt, breek de date dan direct af en vertrek.

AnoniemDaten.nl screenshot

Meer over deze website

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

Wat kost een lidmaatschap bij Anoniem Daten?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Anoniem Daten kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Anoniemdaten.nl?

  • Je kunt je gratis registreren
  • Je krijgt een aantal gratis credits om de site te kunnen uitproberen
  • Gericht op zowel mannen als vrouwen
  • Geen bewust geplaatste fake profielen
  • De kosten voor de credits zijn niet vooraf duidelijk
  • De site propageert vreemdgaan, dit zal niet iedereen aanspreken
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  AnoniemDaten.nl FAQ

  Hoe kan ik AnoniemDaten.nl opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite AnoniemDaten.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw AnoniemDaten account.

  AnoniemDaten.nl opzeggen

  Anoniem Daten account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van AnoniemDaten.nl en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord. 

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik in de rechterbovenhoek van de pagina op: “Mijn Profiel”.

  Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik nu op het laatste tabblad: “Account”.

  stap 4: Een nieuwe pagina is nu weer geopend.  Klik nu op de button: “Verwijder”. Bevestig dit door op “OK” te klikken in de pop-up.

   

  Je hebt nu je account verwijderd van AnoniemDaten.nl!

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Eén reactie op “AnoniemDaten.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for guidopeirsman guidopeirsman schreef:

   ik kan voor de moment niet op de site komen hoe komt dat

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items