Home / De beste BDSM datingsites voor een kinky avontuur! / Alt.com review: Betrouwbaarheid, Kosten & Ervaringen!
Alt.com logo

Alt.com review: Betrouwbaarheid, Kosten & Ervaringen!

Op zoek naar een betrouwbare review en ervaringen over ALT.com? Bij WelkeOnlineDatingSite.nl hebben we een diepgaande analyse gemaakt van de kosten, functies en gebruikerservaringen van deze datingsite voor BDSM-liefhebbers. Ontdek alles wat je moet weten voordat je je portemonnee trekt. We onthullen de waarheid achter het zogenaamde “gratis” gebruik en bieden inzicht in de lidmaatschapsopties, inclusief prijzen en betalingsplannen. Lees onze uitgebreide review en kom erachter of het de investering waard is om jouw BDSM-dates op ALT.com te vinden. Maak een weloverwogen beslissing en bezoek onze website voor een diepgaande beoordeling en ervaringen van ALT.com.

Alt.com
1 Ervaring
2.9
Beoordeling 2.9

Altijd al je BDSM-fantasieën willen verkennen? Meld je aan bij ALT.com!

De datingsite ALT.com richt zich op een specifieke doelgroep, namelijk liefhebbers van BDSM. Dit staat voor Bondage Dominance Sadomachochism en Machochism. Een vorm van seksuele beleving dus waar een relatief beperkte groep van geniet. Meestal wordt een rollenspel gespeeld waarbij de ene de overheersende rol speelt en de andere de onderdanige. Als je deze vorm van seks opwindend vindt dan kun je volgens de informatie op ALT.com hier dates vinden om een spannende seksafspraak mee te maken.

Een prijs voor BDSM-avontuur

Om gebruik te kunnen maken van de diensten van ALT.com moet je wel flink de portemonnee trekken. Er wordt wel gesteld dat je gratis gebruik kunt maken van deze datingsite maar dat is niet waar. Je kunt als je je hebt aangemeld wel zoeken in de profielen maar contact leggen is alleen mogelijk als je een betaald lidmaatschap neemt. Het goedkoopste lidmaatschap kost ongeveer dollar per maand maar je moet wel meteen voor drie maanden betalen. Als je het duurste lidmaatschap neemt voor een jaar dan ben je ruim 175 dollar kwijt. Of je dat er voor over hebt om eventueel een BDSM date te kunnen scoren moet je natuurlijk helemaal zelf bepalen.

Profielen

Zoals op veel datingsites waar je flink voor moet betalen tref je ook op ALT.com veel fictieve profielen aan. Dit wordt onderaan de homepage ook duidelijk vermeld. Met zinnen als “Personen te zien in foto’s zouden geen eigenlijke leden kunnen zijn” en “Andere data dient uitsluitend illustratieve doeleinden” moeten een belletje laten rinkelen. Dit zijn namelijk praktijken die door veel datingsites worden toegepast. Bezoekers worden lekker gemaakt met licht erotische of zelfs expliciet erotische foto’s om ze over te halen een profiel aan te maken. En natuurlijk moet het daar niet bij blijven, het is de bedoeling dat je betalend lid wordt.

Wees voorzichtig met het leggen van contacten

Het is sterk de vraag of je via ALT.com daadwerkelijk een afspraak kunt maken voor een spannend avondje BDSM. Maar hoe dan ook is het belangrijk om voorzichtig te zijn. Zeker bij dit soort contacten is het eigenlijk beter met iemand af te spreken die je wat beter kent dan iemand die je een paar uur daarvoor op een datingsite hebt ontmoet. Want bij BDSM is wederzijds vertrouwen heel erg belangrijk om te voorkomen dat één van beiden dingen doet die hij of zij niet wil of dat er zelfs blessures of verwondingen ontstaan. Wees dus voorzichtig en spreek alleen af met iemand als je vrij zeker weet dat je deze persoon ook echt kunt vertrouwen.

Alt.com screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Alt.com?

 • ALT.com heeft een grote en actieve gemeenschap van BDSM-liefhebbers, waardoor er veel potentiële matches zijn om mee in contact te komen.
 • De datingsite richt zich specifiek op BDSM, wat betekent dat gebruikers met gedeelde interesses en verlangens samenkomen, waardoor de kans op een goede match groter is.
 • ALT.com biedt een breed scala aan geavanceerde functionaliteiten, zoals chatrooms, berichtenfuncties en geavanceerde zoekopties, die de gebruikerservaring verrijken.
 • Het platform is gebruiksvriendelijk met een intuïtieve interface, waardoor het gemakkelijk is om profielen te bekijken, te zoeken en contact te leggen met andere gebruikers.
 • De klantenservice van ALT.com staat bekend als responsief en behulpzaam, waardoor gebruikers ondersteuning kunnen krijgen bij vragen of technische problemen.
 • Het gebruik van bepaalde functionaliteiten op ALT.com vereist een betaald lidmaatschap, wat voor sommige gebruikers een nadeel kan zijn.
 • Hoewel er wordt beweerd dat de site gratis te gebruiken is, is het leggen van contact met andere gebruikers alleen mogelijk met een betaald lidmaatschap.
 • Bij het goedkoopste lidmaatschap op ALT.com moet er meteen voor drie maanden betaald worden, wat voor sommige gebruikers als een nadeel kan worden gezien.
 • Hoewel dit voor veel gebruikers een pluspunt is, kan de specifieke focus op BDSM een nadeel zijn voor degenen die andere soorten relaties of datingvoorkeuren zoeken.
 • Er zijn andere datingsites die zich ook op BDSM richten, waardoor ALT.com te maken heeft met concurrentie en gebruikers mogelijk andere opties overwegen.

Kosten versus verlangens: Overwegingen bij het lidmaatschap van ALT.com

In conclusie kunnen we stellen dat ALT.com, een datingsite gericht op liefhebbers van BDSM, een prijskaartje heeft voor het verkennen van je verlangens. Hoewel ze beweren gratis gebruik te kunnen maken van de site, is het contact leggen met andere gebruikers alleen mogelijk met een betaald lidmaatschap. De kosten variëren, waarbij het goedkoopste lidmaatschap ongeveer een dollar per maand kost, maar je moet meteen voor drie maanden betalen. Het duurste lidmaatschap voor een jaar kost ruim 175 dollar. Of je bereid bent dit bedrag te betalen voor de mogelijkheid om een BDSM-date te vinden, is volledig aan jou. Het is belangrijk om deze kosten in overweging te nemen voordat je je beslissing neemt.

 • 2.8

  Populariteit

  ALT.com is een populaire datingsite onder liefhebbers van BDSM. Met een grote en actieve gemeenschap van gelijkgestemde individuen, biedt het platform een uitgebreide mogelijkheid om mensen te ontmoeten die dezelfde interesses delen.

 • 3

  Gebruikersgemak

  ALT.com zorgt voor een gebruiksvriendelijke ervaring met een intuïtieve interface. Het registratieproces is eenvoudig en het platform biedt handige zoek- en filteropties om snel de juiste match te vinden. Het is gemakkelijk om door profielen te bladeren en contact te leggen met andere gebruikers.

 • 3

  Functionaliteiten

  ALT.com biedt een breed scala aan functionaliteiten die aansluiten bij de behoeften van BDSM-liefhebbers. Van chatrooms en berichtenfuncties tot geavanceerde zoekopties, het platform biedt diverse tools om interactie en verbinding mogelijk te maken.

 • 3

  Klantenservice

  De klantenservice van ALT.com is responsief en behulpzaam. Ze staan klaar om vragen te beantwoorden, technische problemen op te lossen en ondersteuning te bieden bij het gebruik van het platform. Snelle en efficiënte service staat hoog in het vaandel.

 • 2.8

  Kosten

  Bij ALT.com is het belangrijk om te weten dat er kosten verbonden zijn aan bepaalde functionaliteiten. Het platform biedt verschillende lidmaatschapsopties met bijbehorende prijzen. Het is essentieel om de kosten in overweging te nemen voordat je besluit lid te worden.

 • 2.9 Gemiddeld

  Totaalscore

  ALT.com scoort hoog op populariteit, gebruikersgemak en functionaliteiten die aansluiten bij BDSM-liefhebbers. De klantenservice is betrouwbaar en er zijn diverse lidmaatschapsopties beschikbaar, hoewel het belangrijk is om de kosten in overweging te nemen. Over het geheel genomen biedt ALT.com een solide ervaring voor diegenen die op zoek zijn naar BDSM-dating.

Alt.com FAQ

Hoe kan ik Alt.com opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Alt.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Alt.com account.

Alt.com opzeggen

Alt.com account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Alt.com en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op je accountnaam staan in de rechterbovenhoek. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op: “Mijn account”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Scroll naar beneden tot het kopje “Account Beheren”. klik hier op de link: “Account sluiten”.

Stap 4: Een nieuwe pagina is geopend. Klik nu op de link: “Verwijder Mijn Account”. Het invoerveld voor je wachtwoord is nu zichtbaar. Voer deze dus hier in en klik op de button met de tekst: “insturen”.

Stap 5: Geef een reden van uitschrijving en klik dan op: “Submit”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Alt.com!

Wat zijn de kosten van Alt.com?

De kosten van Alt.com variëren afhankelijk van het type lidmaatschap dat je kiest. Ze bieden verschillende abonnementsopties, zoals een Silver-lidmaatschap en een Gold-lidmaatschap. De kosten van het Silver-lidmaatschap zijn ongeveer €19,95 per maand, terwijl het Gold-lidmaatschap ongeveer €29,95 per maand kost. Het is belangrijk op te merken dat de prijzen kunnen variëren en het wordt aanbevolen om de website van Alt.com te bezoeken voor de meest recente informatie over de kosten.

Wat zijn de ervaringen van gebruikers met Alt.com?

De ervaringen van gebruikers met Alt.com kunnen variëren. Sommige gebruikers hebben positieve ervaringen gehad en vinden de website nuttig voor het vinden van gelijkgestemde mensen en het verkennen van alternatieve levensstijlen. Anderen kunnen echter negatieve ervaringen hebben gehad of vinden dat de website niet aan hun verwachtingen voldoet. Het is raadzaam om online beoordelingen en getuigenissen van andere gebruikers te raadplegen om een beter inzicht te krijgen in de ervaringen met Alt.com.

Kan ik Alt.com gratis gebruiken?

Hoewel Alt.com een gratis registratie biedt, zijn de meeste functies en mogelijkheden van de website alleen beschikbaar voor betalende leden. Met een gratis account kun je de basisfuncties verkennen en een profiel aanmaken, maar om volledige toegang te krijgen tot de functionaliteiten van Alt.com, zoals berichten verzenden en ontvangen, moet je een betaald lidmaatschap afsluiten.

Is Alt.com een veilige datingsite?

Alt.com neemt maatregelen om de veiligheid van gebruikers te waarborgen, maar het is belangrijk om te onthouden dat online veiligheid ook afhankelijk is van de acties en voorzorgsmaatregelen die gebruikers zelf nemen. Alt.com moedigt gebruikers aan om voorzichtig te zijn bij het delen van persoonlijke informatie en om verdachte activiteiten te melden. Het is altijd verstandig om te communiceren met andere gebruikers op een verantwoorde en veilige manier, en om eventuele zorgen of problemen te melden aan de klantenservice van Alt.com.

Hoe kan ik mijn Alt.com lidmaatschap opzeggen?

Om je Alt.com lidmaatschap op te zeggen, kun je contact opnemen met de klantenservice van de website. Ze zullen je begeleiden bij het proces van het annuleren van je lidmaatschap. Het is belangrijk om te controleren welke annuleringsvoorwaarden van toepassing zijn op jouw specifieke lidmaatschapstype en om op tijd op te zeggen om ongewenste kosten te voorkomen.

Laats bijgewerkt: 28 juni 2023

Eén reactie op “Alt.com review: Betrouwbaarheid, Kosten & Ervaringen!”

 1. Joop schreef:

  De leden bestaan voor ongeveer 80% uit nepprofielen/scam en 15% uit profielen die niet serieus zijn.
  Het vervelende is dat er erg weinig aan de scammers gedaan wordt, ik denk dat het een onderdeel van het verdienmodel is.
  Kortom de site is veel te duur voor wat je krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---