Home / Alt.com – Kosten, Review en Ervaringen
Alt.com logo

Alt.com - Kosten, Review en Ervaringen

De datingsite ALT.com richt zich op een specifieke doelgroep, namelijk liefhebbers van BDSM. Dit staat voor Bondage Dominance Sadomachochism en Machochism. Een vorm van seksuele beleving dus waar een relatief beperkte groep van geniet. Meestal wordt een rollenspel gespeeld waarbij de ene de overheersende rol speelt en de andere de onderdanige. Als je deze vorm van seks opwindend vindt dan kun je volgens de informatie op ALT.com hier dates vinden om een spannende seksafspraak mee te maken.

Alt.com
1 Ervaring
2.9
Beoordeling 2.9

kosten

Om gebruik te kunnen maken van de diensten van ALT.com moet je wel flink de portemonnee trekken. Er wordt wel gesteld dat je gratis gebruik kunt maken van deze datingsite maar dat is niet waar. Je kunt als je je hebt aangemeld wel zoeken in de profielen maar contact leggen is alleen mogelijk als je een betaald lidmaatschap neemt. Het goedkoopste lidmaatschap kost ongeveer dollar per maand maar je moet wel meteen voor drie maanden betalen. Als je het duurste lidmaatschap neemt voor een jaar dan ben je ruim 175 dollar kwijt. Of je dat er voor over hebt om eventueel een BDSM date te kunnen scoren moet je natuurlijk helemaal zelf bepalen.

Profielen

Zoals op veel datingsites waar je flink voor moet betalen tref je ook op ALT.com veel fictieve profielen aan. Dit wordt onderaan de homepage ook duidelijk vermeld. Met zinnen als “Personen te zien in foto’s zouden geen eigenlijke leden kunnen zijn” en “Andere data dient uitsluitend illustratieve doeleinden” moeten een belletje laten rinkelen. Dit zijn namelijk praktijken die door veel datingsites worden toegepast. Bezoekers worden lekker gemaakt met licht erotische of zelfs expliciet erotische foto’s om ze over te halen een profiel aan te maken. En natuurlijk moet het daar niet bij blijven, het is de bedoeling dat je betalend lid wordt.

Wees voorzichtig met het leggen van contacten

Het is sterk de vraag of je via ALT.com daadwerkelijk een afspraak kunt maken voor een spannend avondje BDSM. Maar hoe dan ook is het belangrijk om voorzichtig te zijn. Zeker bij dit soort contacten is het eigenlijk beter met iemand af te spreken die je wat beter kent dan iemand die je een paar uur daarvoor op een datingsite hebt ontmoet. Want bij BDSM is wederzijds vertrouwen heel erg belangrijk om te voorkomen dat één van beiden dingen doet die hij of zij niet wil of dat er zelfs blessures of verwondingen ontstaan. Wees dus voorzichtig en spreek alleen af met iemand als je vrij zeker weet dat je deze persoon ook echt kunt vertrouwen.

Alt.com screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Alt.com?

 • Voorziet in een behoefte voor mensen die van BDSM houden
 • Eenvoudige aanmeldingsprocedure
 • Hoge kosten voor een betaald lidmaatschap
 • 2.8

  Populariteit

 • 3

  Gebruikersgemak

 • 3

  Functionaliteiten

 • 3

  Klantenservice

 • 2.8

  Kosten

 • 2.9 Gemiddeld

  Totaalscore

Alt.com FAQ

Hoe kan ik Alt.com opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Alt.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Alt.com account.

Alt.com opzeggen

Alt.com account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Alt.com en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op je accountnaam staan in de rechterbovenhoek. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op: “Mijn account”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Scroll naar beneden tot het kopje “Account Beheren”. klik hier op de link: “Account sluiten”.

Stap 4: Een nieuwe pagina is geopend. Klik nu op de link: “Verwijder Mijn Account”. Het invoerveld voor je wachtwoord is nu zichtbaar. Voer deze dus hier in en klik op de button met de tekst: “insturen”.

Stap 5: Geef een reden van uitschrijving en klik dan op: “Submit”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Alt.com!

Laats bijgewerkt: 30 maart 2022

Eén reactie op “Alt.com – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Joop Joop schreef:

  De leden bestaan voor ongeveer 80% uit nepprofielen/scam en 15% uit profielen die niet serieus zijn.
  Het vervelende is dat er erg weinig aan de scammers gedaan wordt, ik denk dat het een onderdeel van het verdienmodel is.
  Kortom de site is veel te duur voor wat je krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---