Home / Alleenstaande Vaders – Kosten, Review en Ervaringen
Alleenstaande Vaders logo

Alleenstaande Vaders - Kosten, Review en Ervaringen

Alleenstaande vaders is een serieuze datingsite voor een vriendschap, date of relatie die zich specifiek richt op singles met kinderen. Voor veel alleenstaande vaders is het vaak moeilijk om een nieuwe liefde te vinden. Veel papa’s zijn erg druk, want naast hun kinderen hebben ze vaak ook nog een baan die veel tijd in beslag neemt. Veel gescheiden ouders zoeken dan ook tegenwoordig via een datingsite naar een nieuwe partner. Deze datingsite richt zich specifiek op alleenstaande ouders. Dit zorgt ervoor dat je als alleenstaande vader of moeder eenvoudiger en sneller in contact kunt komen met anders ouders, doordat er vaak veel overeenkomsten zijn.

Alleenstaande Vaders
3
Beoordeling 3

De datingsite naar eigen zeggen heeft een evenredige verdeling van mannen en vrouwen. Dit is erg fijn, want we zien regelmatig dat dit is doorgeslagen naar enkel de mannelijke kant. De datingsite heeft eigenlijk twee ingangen Die van alleenstaande vaders en die van alleenstaande moeders. Beide websites hebben een verschillend internetadres en lay-out. Maar behoren dus eigenlijk tot dezelfde database aan leden. Als man wordt je dus gekoppeld aan een vrouw van de ene website en vice versa. Het krijgen en lezen van berichten van leden met een exclusive membership is gratis. Door je dus kosteloos in te schrijven op deze datingsite krijg je al een goed beeld van de mogelijkheden. Ook is de datingsite zogenaamd responsieve gemaakt. Responsive wil zeggen dat hij op elk type apparaat (pc, tablet, smartphone etc.) perfect weergegeven kan worden.

Veilig en betrouwbaar daten

Veiligheid en anonimiteit is een belangrijke factor bij alleenstaande-vaders.nl. Daarom worden alle gegevens op de datingsite beveiligd met een zogenaamde SSL-certicifaat. Bovendien worden alle leden meerdere malen per dag systematisch als handmatig gecontroleerd. Wees zelf ook altijd alert, geef niet zo maar privé gegevens aan iemand en maak natuurlijk nooit geld bedragen over aan andere leden van deze datingsite. Mocht er iets mis gaan of vertrouw je de gang van zaken met betrekking tot een contact niet helemaal. Zoek dan even contact met de helpdesk. Via de klantenservice kun je snel en eenvoudig hulp krijgen. Kijk altijd eerst even naar de veel gestelde vragen sectie. Vaak staat het antwoord op jouw vraag daar al beschreven. Naast deze datingsite voor alleenstaande ouders kennen we er nog een paar. Kijk elders op deze website welke datingsites er allemaal geschikt zijn voor singles met kinderen.

 

Alleenstaande Vaders screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Alleenstaande Vaders?

Het goedkoopste Maatje Meer Match abonnement kost €9,95 per maand. En heeft een looptijd van 6 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Maatje Meer Match kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Maatje Meer Match. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Alleenstaande-Vaders.nl?

  • Richt zich speciaal op ouders
  • Kosten van een lidmaatschap niet duidelijk
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  Alleenstaande Vaders FAQ

  Hoe kan ik Alleenstaande Vaders opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite alleenstaande-vaders.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Alleenstaande Vaders account.

  Alleenstaande Vaders opzeggen

  Alleenstaande-vaders.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Alleenstaande Vaders en log in met je email en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina en wordt zichtbaar nadat je op “Inloggen voor leden” heb geklikt.
  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik in het menu aan de bovenzijde op het tandwiel icoontje ( ⚙ ) . Klik vervolgens op “instellingen”.

  Stap 3: Er is nu een nieuwe pagina geopend. Klik aan de linkerzijde op ”Profiel Verwijderen”. (Onderste link)

  Stap4: Klik nu op de link “of verwijder je profiel”. (tekst link staat naast de “annuleren” button).

  Stap5: Geef een reden van uitschrijving en geef een beoordeling van 1 t/m 6. Klik vervolgens op de rode button met de tekst: “Profiel verwijderen”. Bevestig je keuze nogmaals door op “OK” te klikken.

  Je hebt nu je account verwijderd op Alleenstaande-vaders.nl!

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items
  Laatste reacties