datingsite parship

Home » Alleenstaande Vaders – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites Alleenstaande Vaders logo

Laatst bijgewerkt op februari 1st, 2020 | door Welke online datingsite?

0

Alleenstaande Vaders – Kosten, Review en Ervaringen

 

 

Alleenstaande vaders is een serieuze datingsite voor een vriendschap, date of relatie die zich specifiek richt op singles met kinderen. Voor veel alleenstaande vaders is het vaak moeilijk om een nieuwe liefde te vinden. Veel papa’s zijn erg druk, want naast hun kinderen hebben ze vaak ook nog een baan die veel tijd in beslag neemt. Veel gescheiden ouders zoeken dan ook tegenwoordig via een datingsite naar een nieuwe partner. Deze datingsite richt zich specifiek op alleenstaande ouders. Dit zorgt ervoor dat je als alleenstaande vader of moeder eenvoudiger en sneller in contact kunt komen met anders ouders, doordat er vaak veel overeenkomsten zijn. De datingsite naar eigen zeggen heeft een evenredige verdeling van mannen en vrouwen. Dit is erg fijn, want we zien regelmatig dat dit is doorgeslagen naar enkel de mannelijke kant. De datingsite heeft eigenlijk twee ingangen Die van alleenstaande vaders en die van alleenstaande moeders. Beide websites hebben een verschillend internetadres en lay-out. Maar behoren dus eigenlijk tot dezelfde database aan leden. Als man wordt je dus gekoppeld aan een vrouw van de ene website en vice versa. Het krijgen en lezen van berichten van leden met een exclusive membership is gratis. Door je dus kosteloos in te schrijven op deze datingsite krijg je al een goed beeld van de mogelijkheden. Ook is de datingsite zogenaamd responsieve gemaakt. Responsive wil zeggen dat hij op elk type apparaat (pc, tablet, smartphone etc.) perfect weergegeven kan worden.

Veilig en betrouwbaar daten

Veiligheid en anonimiteit is een belangrijke factor bij alleenstaande-vaders.nl. Daarom worden alle gegevens op de datingsite beveiligd met een zogenaamde SSL-certicifaat. Bovendien worden alle leden meerdere malen per dag systematisch als handmatig gecontroleerd. Wees zelf ook altijd alert, geef niet zo maar privé gegevens aan iemand en maak natuurlijk nooit geld bedragen over aan andere leden van deze datingsite. Mocht er iets mis gaan of vertrouw je de gang van zaken met betrekking tot een contact niet helemaal. Zoek dan even contact met de helpdesk. Via de klantenservice kun je snel en eenvoudig hulp krijgen. Kijk altijd eerst even naar de veel gestelde vragen sectie. Vaak staat het antwoord op jouw vraag daar al beschreven. Naast deze datingsite voor alleenstaande ouders kennen we er nog een paar. Kijk elders op deze website welke datingsites er allemaal geschikt zijn voor singles met kinderen.

 

Alleenstaande Vaders screenshot

Alleenstaande Vaders kosten abonnement

1 maand

€ 29,50
€ 29,50
  • Full Membership

3 maanden

€19,95 p.m.
€19,95 p.m.
  • Full Membership

6 maanden

€14,95 p.m.
€14,95 p.m.
  • Full Membership

Gratis

€0,-
€0,-
  • Gratis Membership

Het goedkoopste Alleenstaande Vaders abonnement kost €14,95 per maand. En heeft een looptijd van 6 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Alleenstaande Vaders kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Alleenstaande Vaders. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Alleenstaande Vaders korting en acties

Kijk voor actuele kortingen  op onze speciale pagina.

Momenteel zijn er geen acties of kortingen.

Meer over alleenstaande-vaders.nl

Alleenstaande-vaders.nl account opzeggen en verwijderen

 

Alleenstaande Vaders ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Alleenstaande Vaders. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Bent u dus tevreden of ontevreden met Alleenstaande Vaders? Geef hieronder jouw reactie!

 

Alleenstaande Vaders Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

2.9About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑