datingsite parship

Home » Alleenstaande Papa’s – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op januari 1st, 2020 | door Welke online datingsite?

0

Alleenstaande Papa’s – Kosten, Review en Ervaringen

“Alleenstaande Papa’s” is een datingsite voor vaders die op zoek zijn naar een relatie, vriendschap of date met andere ouders. Op de datingsite Alleenstaande-Papa’s.nl kunnen vaders in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek gaan naar nieuwe relaties. Misschien ben je op zoek naar een nieuwe partner die zelf ook kinderen heeft, dan zal deze datingsite de uitkomst kunnen bieden. Want naast veel andere vaders staan er ook veel alleenstaande moeders op deze datingwebsite. Eigenlijk bestaat deze website uit 2 ingangen. Namelijk die van alleenstaande-mama’s.nl en bovengenoemde. Leden van beide datingsites worden dus aan elkaar gekoppeld. Je zult hier dus voornamelijk single vrouwen met kinderen tegenkomen. Ook is het mogelijk om met andere alleenstaande vaders gedachtes uit te wisselen.

Nadat je je hebt ingeschreven kun je starten met het zoeken naar leuke contacten. Dit doe je door gebruik te maken van de zoekfunctie. Hier kun jij aangeven wat jouw eisen voor een partner of vriendschap zijn. Vervolgens kun je contact opnemen met deze leden. Dit doe je door bijvoorbeeld een berichtje te sturen. Ook kun er voor kiezen om direct te gaan chatten. Mits de andere partij natuurlijk online is. Op deze manier bepaal jij dus geheel zelf het tempo! In je eigen profiel kun je iets over jezelf vertellen. Maak een zo uitgebreid mogelijke profiel. In je profiel kun je kenbaar maken waar jezelf opzoek naar bent.Dit is belangrijk omdat je toekomstige partner dan beter aan je gematched kan worden. Probeer overigens niet te overdrijven, maar je een beetje beter voordoen dan de werkelijkheid kan eigenlijk weinig kwaad. Iedereen doet zich namelijk over het algemeen iets beter voor op het internet. Gebruik wel realistische foto’s. Aangezien dit nogal verwarrend kan werken bij een eerste ontmoeting.

Betrouwbaar en veilig daten voor vaders

Blijf je liever anoniem? Geen probleem. Bij Alleenstaande-Papas.nl blijft je naam net zo lang afgeschermd als je zelf wilt. Je kunt dus altijd op een later moment beslissen om uit de anonimiteit te treden. Wil je dus eerst eens rustig rond kijken dan is dan geen enkel probleem. Het aanmaken van een profiel is namelijk geheel gratis. Hierdoor kun je eerst kijken of alleenstaande papa’s voldoet aan jouw verwachtingen. Wil je later gebruik maken van alle functionaliteiten, dan kun je zogenaamde credits kopen. Een credit kun je zien als een soort van prepaid kaart. Je zit dus niet aan een lidmaatschap vast.

Elke dag krijgt deze datingsite samen met (alleenstaande mama’s) ongeveer 100 nieuwe profielen. Hiermee is dit de grootste datingcommunity specifiek gericht op ouders van Nederland. Jouw gegevens worden veilig opgeslagen. Bedenk altijd wel zelf welke informatie je wilt delen met andere leden in je profiel. Er wordt aangeraden om altijd voorzichtig te zijn op het internet met het tonen van informatie over je kinderen. Het valt dus ook aan te raden om deze niet openbaar te plaatsen.
Op de datingsite worden ook verschillende datingtips gegeven en staan succesverhalen van andere leden. Ook jij kan je verhaal opsturen wanneer je een relatie hebt gekregen via deze datingsite. Nieuwschierig geworden? Schrijf je dan eens vrijblijvend in. Inschrijven is kosteloos en zonder verdere verplichtingen.

 

Alleenstaande Papa's kosten screenshot

 

Alleenstaande Papa’s kosten abonnement

150 credits

€15,99
€15,99
  • VIP-toegang 15 dagen

300 credits

€ 27, 99
€ 27, 99
  • VIP-toegang 30 dagen

900 credits

€59,99
€59,99
  • VIP-toegang 90 dagen

Gratis

€0,-
€0,-
  • Gratis Lid

Het goedkoopste Alleenstaande Papa’s abonnement kost €16,66 per maand. En heeft een looptijd van 6 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Alleenstaande Papa’s kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Alleenstaande Papa’s. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Alleenstaande Papa’s actie en korting

Kijk voor actuele acties en kortingen hier!

 

Verlopen acties en kortingen

Er zijn geen eerdere acties of kortingen geweest.

 

Meer over Alleenstaande-Papas.nl

Alleenstaande Papa’s opzeggen en account verwijderen

Alleenstaande Papa’s Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Alleenstaande Papa’s. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Alleenstaande Papa’s? Geef hieronder jouw reactie!

 

Alleenstaande Papa's Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

2.8About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑