Home / Alleenstaande Moeders – Kosten, Review en Ervaringen
Alleenstaande Moeders logo

Alleenstaande Moeders - Kosten, Review en Ervaringen

Alleenstaande moeders is een serieuze datingsite voor een vriendschap, date of relatie die zich specifiek richt op singles met kinderen. Voor veel alleenstaande vaders is het vaak moeilijk om een nieuwe liefde te vinden. Veel mama’s zijn erg druk, want naast hun kinderen hebben ze vaak ook nog een baan die veel tijd in beslag neemt. Veel gescheiden ouders zoeken dan ook tegenwoordig via een datingsite naar een nieuwe partner. Deze datingsite richt zich specifiek op alleenstaande ouders. Dit zorgt ervoor dat je als alleenstaande vader of moeder eenvoudiger en sneller in contact kunt komen met anders ouders, doordat er vaak veel overeenkomsten zijn.

Alleenstaande Moeders
6 Ervaringen
3
Beoordeling 3

De datingsite naar eigen zeggen heeft een evenredige verdeling van mannen en vrouwen. Dit is erg fijn, want we zien regelmatig dat dit is doorgeslagen naar enkel de mannelijke kant. De datingsite heeft eigenlijk twee ingangen Die van alleenstaande vaders en die van alleenstaande moeders. Beide websites hebben een verschillend internetadres en lay-out. Maar behoren dus eigenlijk tot dezelfde database aan leden. Als man wordt je dus gekoppeld aan een vrouw van de ene website en vice versa. Het krijgen en lezen van berichten van leden met een exclusive membership is gratis. Door je dus kosteloos in te schrijven op deze datingsite krijg je al een goed beeld van de mogelijkheden. Ook is de datingsite zogenaamd responsieve gemaakt. Responsive wil zeggen dat hij op elk type apparaat (pc, tablet, smartphone etc.) perfect weergegeven kan worden.

Veilig en betrouwbaar daten

Veiligheid en anonimiteit is een belangrijke factor bij alleenstaande-moeders.nl. Daarom worden alle gegevens op de datingsite beveiligd met een zogenaamde SSL-certicifaat. Bovendien worden alle leden meerdere malen per dag systematisch als handmatig gecontroleerd. Wees zelf ook altijd alert, geef niet zo maar privé gegevens aan iemand en maak natuurlijk nooit geld bedragen over aan andere leden van deze datingsite. Mocht er iets mis gaan of vertrouw je de gang van zaken met betrekking tot een contact niet helemaal. Zoek dan even contact met de helpdesk. Via de klantenservice kun je snel en eenvoudig hulp krijgen. Kijk altijd eerst even naar de veel gestelde vragen sectie. Vaak staat het antwoord op jouw vraag daar al beschreven. Naast deze datingsite voor alleenstaande ouders kennen we er nog een paar. Kijk elders op deze website welke datingsites er allemaal geschikt zijn voor singles met kinderen.

Alleenstaande Moeders screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Alleenstaande Moeders?

Het goedkoopste Alleenstaande moeders abonnement kost €14,95 per maand. En heeft een looptijd van 6 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Alleenstaande Moeders kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Alleenstaande Moeders. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Alleenstaande-Moeders.nl?

  • Speciaal voor alleenstaande Mama's
  • Prijzen niet duidelijk weergegeven
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  Alleenstaande Moeders FAQ

  Hoe kan ik Alleenstaande Moeders opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite alleenstaande-moeders.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Alleenstaande Moeders account.

  Alleenstaande Moeders opzeggen

  Alleenstaande-moeders.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van AlleenstaandeMoeders en log in met je email en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina en wordt zichtbaar nadat je op “Inloggen voor leden” heb geklikt.
  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik in het menu aan de bovenzijde op het tandwiel icoontje ( ⚙ ) . Klik vervolgens op “instellingen”.

  Stap 3: Er is nu een nieuwe pagina geopend. Klik aan de linkerzijde op ”Profiel Verwijderen”. (Onderste link)

  Stap4: Klik nu op de link “of verwijder je profiel”. (tekst link staat naast de “annuleren” button).

  Stap5: Geef een reden van uitschrijving en geef een beoordeling van 1 t/m 6. Klik vervolgens op de rode button met de tekst: “Profiel verwijderen”. Bevestig je keuze nogmaals door op “OK” te klikken.

  Je hebt nu je account verwijderd op Alleenstaande-moeders.nl!

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  6 reacties op “Alleenstaande Moeders – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Keessie Keessie schreef:

   1 dag nadat mijn abonnement was verlopen….dat is regel 1 van mijn post

   • Avatar for Lela Lela schreef:

    I guess they are scam. After I paid 35 euro for the membership I couldn’t log in anymore. I sent several messages and emails é never an answer!

  2. Avatar for Keessie Keessie schreef:

   Deze site is oplichterij. Een dag nadat mijn abonnement krijg ik 2 berichten. Deze zijn alleen te lezen als je weer betaalt.
   Ik betaal voor 1 maand. Berichten zijn van 2 dames genaamd Danielle11 en Clara.
   Mooie dames om te zien, maar wat opvalt is dat ze beide geen kinderen hebben.
   Ook hebben ze op exact hetzelfde moment hun flirt gestuurd……
   Ik stuur ze allebei een flirt terug. Tot op heden hebben ze allebei mijn flirt niet gelezen.
   Ook mijn bericht is door hen niet gelezen. Daar staat hetzelfde in als in dit review.
   Slimme zet van de site, maar het is natuurlijk gewoon oplichting, naar mijn mening.
   Niet doen dus deze site

  3. Avatar for Lahar Lahar schreef:

   Hoi, ik ben sinds afgelopen zaterdag lid geworden en word nu al overspoeld met nep vrouwen die mij op willen lichten. Ik heb de klantenservice sinds zondag al op de hoogte gesteld dat ik op deze wijze niet verder wil gaan. Zij zouden binnen 24 uur reageren, maar ondanks meerdere berichten van mij nog steeds geen reactie. Het is nu woensdag avond en nog steeds wacht ik op een reactie.
   Natuurlijk krijg ik nog steeds berichten van oplichters, verder van niemand, hier heb ik dus niets aan!
   Ik raad deze site NIEMAND aan!
   Ik had betere ervaringen met alleenstaande-mamas.nl ook al is daar geen relatie van gekomen. Daar kreeg ik tenminste geen berichten van oplichters.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items