datingsite parship

Home » Alleenstaande Moeders – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites Alleenstaande Moeders logo

Laatst bijgewerkt op februari 1st, 2020 | door Welke online datingsite?

6

Alleenstaande Moeders – Kosten, Review en Ervaringen

 

Alleenstaande moeders is een serieuze datingsite voor een vriendschap, date of relatie die zich specifiek richt op singles met kinderen. Voor veel alleenstaande vaders is het vaak moeilijk om een nieuwe liefde te vinden. Veel mama’s zijn erg druk, want naast hun kinderen hebben ze vaak ook nog een baan die veel tijd in beslag neemt. Veel gescheiden ouders zoeken dan ook tegenwoordig via een datingsite naar een nieuwe partner. Deze datingsite richt zich specifiek op alleenstaande ouders. Dit zorgt ervoor dat je als alleenstaande vader of moeder eenvoudiger en sneller in contact kunt komen met anders ouders, doordat er vaak veel overeenkomsten zijn. De datingsite naar eigen zeggen heeft een evenredige verdeling van mannen en vrouwen. Dit is erg fijn, want we zien regelmatig dat dit is doorgeslagen naar enkel de mannelijke kant. De datingsite heeft eigenlijk twee ingangen Die van alleenstaande vaders en die van alleenstaande moeders. Beide websites hebben een verschillend internetadres en lay-out. Maar behoren dus eigenlijk tot dezelfde database aan leden. Als man wordt je dus gekoppeld aan een vrouw van de ene website en vice versa. Het krijgen en lezen van berichten van leden met een exclusive membership is gratis. Door je dus kosteloos in te schrijven op deze datingsite krijg je al een goed beeld van de mogelijkheden. Ook is de datingsite zogenaamd responsieve gemaakt. Responsive wil zeggen dat hij op elk type apparaat (pc, tablet, smartphone etc.) perfect weergegeven kan worden.

Veilig en betrouwbaar daten

Veiligheid en anonimiteit is een belangrijke factor bij alleenstaande-moeders.nl. Daarom worden alle gegevens op de datingsite beveiligd met een zogenaamde SSL-certicifaat. Bovendien worden alle leden meerdere malen per dag systematisch als handmatig gecontroleerd. Wees zelf ook altijd alert, geef niet zo maar privé gegevens aan iemand en maak natuurlijk nooit geld bedragen over aan andere leden van deze datingsite. Mocht er iets mis gaan of vertrouw je de gang van zaken met betrekking tot een contact niet helemaal. Zoek dan even contact met de helpdesk. Via de klantenservice kun je snel en eenvoudig hulp krijgen. Kijk altijd eerst even naar de veel gestelde vragen sectie. Vaak staat het antwoord op jouw vraag daar al beschreven. Naast deze datingsite voor alleenstaande ouders kennen we er nog een paar. Kijk elders op deze website welke datingsites er allemaal geschikt zijn voor singles met kinderen.

 

Alleenstaande Moeders screenshot

Alleenstaande Moeders kosten abonnement

1 maand

€ 29,50
€ 29,50
 • Full Membership

3 maanden

€19,95 p.m.
€19,95 p.m.
 • Full Membership

6 maanden

€14,95 p.m.
€14,95 p.m.
 • Full Membership

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Membership

Het goedkoopste Alleenstaande moeders abonnement kost €14,95 per maand. En heeft een looptijd van 6 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Alleenstaande Moeders kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Alleenstaande Moeders. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

 

Alleenstaande Moeders korting en acties

Datingsites hebben vaak leuke acties en kortingen. De meest recente publiceren we als eerste op deze website! Kijk op de home pagina voor actuele actie en kortingen!

 

Momenteel zijn er geen acties of kortingen.

Eerdere acties en kortingen

Meer over alleenstaande-moeders.nl

Alleenstaande-moeders.nl account opzeggen en verwijderen

 

Alleenstaande Moeders ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Alleenstaande Moeders. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Bent u dus tevreden of ontevreden met Alleenstaande Moeders? Geef hieronder jouw reactie!

 

 

 

Alleenstaande Moeders Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

2.9About the Author

Anoniem6 Ervaringen - Alleenstaande Moeders – Kosten, Review en Ervaringen

 1. MGTOW MGTOW schreef:

  Deze site is bedrog. Er zijn maar heel weinig vrouwelijke leden (de mannen daar kan ik weinig over zeggen) en hiervan zijn de meeste verouderde en passieve profielen die niet zullen/kunnen reageren.
  Alleenstaande moeders vind je volop op tinder en andere sites zodat het niet nodig is je in te schrijven op een gespecialiseerde site, en helemaal niet bij deze nep-site.WEGBLIJVEN

 2. Attila Attila schreef:

  Ik heb een premium abonnement afgesloten en kan er niet eens gebruik van maken ze willen dat ik nogmaals een abonnement afsluit. En wanneer je e-mails opstuurt wordt er niet op gereageerd, en bij telefonisch contact ktijg je constant een antwoord apparaat. Dit zijn echte oplichters die je aan het uitbuiten zijn ik raad iedere gedupeerde om aangifte te doen bij de online site van de politie en eventuele andere revieuw/keuringssites voor online datingsites of denk aan de programma “radar” want deze site moet echt aangepakt worden.

 3. Keessie Keessie schreef:

  1 dag nadat mijn abonnement was verlopen….dat is regel 1 van mijn post

  • Lela Lela schreef:

   I guess they are scam. After I paid 35 euro for the membership I couldn’t log in anymore. I sent several messages and emails é never an answer!

 4. Keessie Keessie schreef:

  Deze site is oplichterij. Een dag nadat mijn abonnement krijg ik 2 berichten. Deze zijn alleen te lezen als je weer betaalt.
  Ik betaal voor 1 maand. Berichten zijn van 2 dames genaamd Danielle11 en Clara.
  Mooie dames om te zien, maar wat opvalt is dat ze beide geen kinderen hebben.
  Ook hebben ze op exact hetzelfde moment hun flirt gestuurd……
  Ik stuur ze allebei een flirt terug. Tot op heden hebben ze allebei mijn flirt niet gelezen.
  Ook mijn bericht is door hen niet gelezen. Daar staat hetzelfde in als in dit review.
  Slimme zet van de site, maar het is natuurlijk gewoon oplichting, naar mijn mening.
  Niet doen dus deze site

 5. Lahar Lahar schreef:

  Hoi, ik ben sinds afgelopen zaterdag lid geworden en word nu al overspoeld met nep vrouwen die mij op willen lichten. Ik heb de klantenservice sinds zondag al op de hoogte gesteld dat ik op deze wijze niet verder wil gaan. Zij zouden binnen 24 uur reageren, maar ondanks meerdere berichten van mij nog steeds geen reactie. Het is nu woensdag avond en nog steeds wacht ik op een reactie.
  Natuurlijk krijg ik nog steeds berichten van oplichters, verder van niemand, hier heb ik dus niets aan!
  Ik raad deze site NIEMAND aan!
  Ik had betere ervaringen met alleenstaande-mamas.nl ook al is daar geen relatie van gekomen. Daar kreeg ik tenminste geen berichten van oplichters.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑