Home / All Dance – Kosten, Review en Ervaringen
All Dance logo

All Dance - Kosten, Review en Ervaringen

Let’s dance our way to a relationship! Het zou zomaar eens het motto kunnen zijn van all-dance.nl. All-dance.nl is een initatief van Peter en Marijke. Al 29 jaar is de website een vast begrip in de regio van Amsterdam en Amstelveen. Het concept is best simpel: Wie ouder is dan 30 mag gaan feesten met andere vrijgezellen. Oh ja, dat is dus ook geen vereiste: je hoeft geen single te zijn. Zowel singles als niet-singles zijn welkom op de dansavonden. Het uitgaanspubliek is van 30 tot 55-plus. Het feest vindt telkens op een zondagavond plaats. En daarbij kiest all-dance.nl voor verschillende thema’s. Denk hierbij aan jaren 70 of 80 feestjes, maar ook aan all-round muziek en salsa.

All Dance
3
Beoordeling 3

Wat mag ik verwachten?

Op de website is er een fotoalbum te vinden waarin je kunt bladeren. Zo kun je al wat van de sfeer proeven die de dansfeestjes van all-dance.nl te bieden hebben. Ook op de Facebookpagina van all-dance.nl kun je beter kennismaken met dit unieke concept van mensen te leren kennen. Heb je nog andere vragen? Dan kun je je vraag stellen via het contactformulier. De locatie is trouwens altijd dezelfde: Zaal Alleman in Amstelveen-Oost. Op die manier kunnen mensen vanuit geheel Nederland afkomen om te genieten van een leuke avond.

Eenmaal ter plaatse

Het is niet nodig om je op voorhand in te schrijven voor een feestje. Je gaat er gewoon heen en maakt je op voor een uiterst dansbare avond. Het enige wat je hoeft te doen, is een bedrag van slechts acht euro te betalen. Dit is je inkom en biedt je toegang tot een zwoel feestje. Voor deze prijs heb je trouwens gratis toegang tot het hapjesbuffet, geniet je van muziek van DJ Peter Blanca en mag je onbeperkt gratis parkeren. Ook de garderobe en de toiletten zijn inbegrepen in deze prijs. Voor de drank wordt er een schappelijke prijs gevraagd.

Salsa por favor

Per thema wordt de zaal in Amstelveen-Oost speciaal aangekleed. Toch profileert all-dance.nl zich als de specialist in salsafeestjes. Op de website vind je meer informatie over deze zwoele avonden vol Latin muziek. Haal je beste dansschoenen dus maar boven! Zoals hierboven al vermeld werd, is iedereen welkom op deze feestjes. De enige voorwaarde is dat je ouder dient te zijn dan dertig jaar. Nodig dus een paar vriendinnen uit of maak er een toffe avond van onder koppels. De focus van deze avonden ligt dus niet op het vinden van een leuke match. Maar natuurlijk is het wel mooi meegenomen als dit wel zou gebeuren.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je het contactformulier op de website invullen of bellen naar de organisatoren van All Dance. Ons advies? Ga er eens een avondje heen. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten en de sfeer zit er sowieso altijd goed (althans, als we de foto’s en de recensies mogen geloven). Ga niet alleen, maar ga met enkele vrienden. Op die manier is een leuke avond gegarandeerd!

All Dance screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van AllDance.nl?

 • Origineel dating concept
 • Alleen geschikt als je in de omgeving van Amstelveen woont
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 24 februari 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *