Home / Etnische datingsites: jouw weg naar de ideale partner! / Op zoek naar een Oekraïense partner? Aljance kan je helpen!
Aljance logo

Op zoek naar een Oekraïense partner? Aljance kan je helpen!

Aljance is een gerenommeerd internationaal huwelijks- en relatiebemiddelingsbureau dat zich richt op het in contact brengen van mannen uit Nederland en België met Oekraïense vrouwen. Het bureau distantieert zich met trots van het gebruikelijke ‘mailorder bride’ concept en legt de nadruk op dating, waarbij er echt gekeken wordt naar aantrekkingskracht en het vinden van een geschikte partner voor een serieuze relatie of huwelijk. Op de website van Aljance vind je informatie over de kosten en ervaringen van de dienst, evenals recensies van klanten die succesvolle relaties hebben gevonden. Lees onze review voor een diepgaande analyse van de dienstverlening van Aljance en ontdek of het bureau de juiste keuze is voor jouw zoektocht naar liefde.

Aljance
1 Ervaring
2.8
Beoordeling 2.8

Aljance: Nieuwe stijl huwelijks- en relatiebemiddeling!

Aljance is een internationaal huwelijks- en relatiebemiddelingsbureau, nieuwe stijl. Het distantieert zich met trots van het gebruikelijke ‘mailorder bride’ concept, door de aandacht te vestigen op het in contact brengen van potentiële huwelijkspartners tussen Oekraïense vrouwen en mannen uit Nederland of België. Dit alles op basis van dating, waarbij er echt op aantrekkingskracht wordt gekeken wie een geschikte kandidaat zou kunnen zijn.

Huwelijkspartners uit het buitenland

In de Oekraïne is er duidelijk sprake van een overschot aan dames in de huwbare leeftijd, ten opzichte van het aantal beschikbare mannen in dezelfde leeftijdscategorie. Vandaar dat de Oekraïense dames genoodzaakt zijn om een partner in het buitenland te zoeken. Nederland en België zijn hierin landen die zeer aanspreken en veel mannen uit deze landen zijn evenzo zeer geïnteresseerd in het vinden van een vrouw uit e Russische of Oekraïense landen. Het is dan ook meer dan begrijpelijk dat hier een datingsite als Aljance voor in het leven is geroepen, om de kandidaten bij elkaar te brengen. Dit alles gebeurt op basis van weloverwogen wederzijdse interesse voor de ander.

Oekraïense vrouwen zijn in trek

De reden waarom Oekraïense vrouwen zo geliefd zijn, wordt duidelijk op de website van Aljance omschreven. Veel vrouwen uit dit land besteden veel aandacht aan hun uiterlijke verzorging en zijn erg familiegericht, waarbij nog een meer zorgzame houding tegenover de partner en het gezin wordt gehanteerd. Bovendien vertonen deze kandidaten nog een vrouwelijkheid die vaak in de Westerse wereld steeds minder zichtbaar is. Dit spreekt veel mannen logischerwijze aan, waardoor een keuze voor een vrouw uit deze streken een uitstekende keuze kan zijn.

Opgericht vanuit ervaring

De beheerster van de datingsite is zelf Oekraïens en heeft het proces van het vinden van een Westerse man zelf ondervonden. Hierdoor kan goed worden ingesprongen in zowel de behoeften en verwachtingen van de Westerse man als van de Oekraïense dames, om zo beide culturen zorgvuldig en aandachtig te kunnen verbinden. Beide kanten van het datingproces wordt begrepen, waardoor de service hierop gedegen kan worden aangesloten. Dit biedt vertrouwen, zekerheid en een grotere garantie op het vinden van de ideale partner voor een relatie of huwelijk.

Kennismakingstoer naar Oekraïne

Om de banden nog sterker te maken en beide kandidaten met elkaar kennis te laten maken, worden verschillende opties aangeboden. Allereerst kun je uiteraard met de dame in gesprek gaan via de online chat functie. Zo krijg je al een goed beeld van wie ze is en of er een bepaalde klik voelbaar is. Daarna is het mogelijk om haar te ontmoeten, door deel te nemen aan een kennismakingstoer naar de Oekraïne. Je hebt hiervoor geen visum nodig. De reizen zullen voornamelijk gericht zijn op de steden Vinnitsa en Zaporozhve, met uitwijking naar steden als Rivne, Cherkassy en Kiev.

Aljance screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Aljance.com?

 • Achtergrond check van profielen en navraag over intenties
 • Geen ‘mailorder bride’ instelling, maar gericht op serieuze huwelijkskandidaten
 • De website is in verschillende talen beschreven
 • Aljance biedt een persoonlijke garantie, waarbij het bureau zich inzet om je te helpen bij het vinden van een geschikte partner.
 • Gratis inschrijven bij het bureau
 • Kennismakingsreizen van 4 tot 10 dagen
 • Het inschrijfgeld en de tarieven van Aljance kunnen hoog zijn in vergelijking met andere datingservices.
 • Als je op zoek bent naar meer casual contacten of kortstondige relaties, is Aljance mogelijk niet de beste keuze voor jou.
 • Het vinden van een geschikte partner kan tijd en geduld vergen, en het is mogelijk dat je niet binnen een bepaalde periode een partner vindt.
 • Het persoonlijke karakter van de dienstverlening kan soms ook een nadeel zijn als je meer privacy of anonimiteit wilt behouden tijdens het zoeken naar een partner.

Aljance: Professionele huwelijks- en relatiebemiddeling voor Nederlandse en Belgische mannen!

Aljance is een betrouwbare en professionele huwelijks- en relatiebemiddelingsdienst die zich richt op het in contact brengen van Nederlandse en Belgische mannen met Oekraïense vrouwen voor serieuze relaties en huwelijken. Het bureau onderscheidt zich van andere huwelijksbemiddelingsdiensten door het gebruik van dating en aantrekkingskracht om geschikte partners te vinden. De kosten van Aljance zijn afhankelijk van het gekozen pakket en de persoonlijke wensen en behoeften van de klant. Ben je op zoek naar liefde en overweeg je om gebruik te maken van huwelijksbemiddeling? Lees dan onze review van Aljance voor meer informatie over deze dienstverlening en ontdek of het bureau de juiste keuze is voor jou.

 • 2.8

  Populariteit

  Aljance is een populaire huwelijks- en relatiebemiddelingsdienst die zich richt op het in contact brengen van Nederlandse en Belgische mannen met Oekraïense vrouwen voor serieuze relaties en huwelijken. Het bureau onderscheidt zich door gebruik te maken van dating en aantrekkingskracht om geschikte partners te vinden, en heeft een goede reputatie opgebouwd dankzij succesvolle matches en tevreden klanten.

 • 3

  Gebruikersgemak

  Aljance biedt haar klanten een uitstekend gebruikersgemak door middel van een gebruiksvriendelijke website en persoonlijke begeleiding bij het vinden van een geschikte partner. Het bureau houdt rekening met de persoonlijke wensen en behoeften van de klant en zorgt voor een efficiënt en effectief zoekproces naar de liefde van je leven.

 • 3

  Functionaliteiten

  Aljance biedt verschillende functionaliteiten om de zoektocht naar een geschikte partner te vergemakkelijken, zoals persoonlijk advies en begeleiding, individuele kennismakingsgesprekken, en reisbegeleiding voor ontmoetingen met potentiële partners.

 • 3

  Klantenservice

  De klantenservice van Aljance is professioneel en betrouwbaar en staat altijd klaar om klanten te helpen met vragen en problemen. Met jarenlange ervaring in huwelijksbemiddeling en een persoonlijke benadering, is Aljance de perfecte keuze voor wie op zoek is naar serieuze relaties en huwelijken met Oekraïense vrouwen.

 • 2.2

  Kosten

  De kosten van Aljance zijn afhankelijk van het gekozen pakket en de persoonlijke wensen en behoeften van de klant. Het bureau biedt verschillende pakketten aan, variërend in prijs en dienstverlening. Neem contact op met Aljance voor meer informatie over de kosten en het vinden van de perfecte match.

 • 2.8 Gemiddeld

  Totaalscore

  Aljance is een populaire huwelijks- en relatiebemiddelingsdienst die zich richt op Nederlandse en Belgische mannen en Oekraïense vrouwen. Het bureau onderscheidt zich door dating en aantrekkingskracht te gebruiken voor succesvolle matches. Aljance biedt een gebruiksvriendelijke website en persoonlijke begeleiding bij het vinden van een partner. Met individuele kennismakingsgesprekken en reisbegeleiding vergemakkelijkt Aljance het zoekproces. De klantenservice is professioneel en betrouwbaar. Kosten zijn afhankelijk van het gekozen pakket en persoonlijke wensen en behoeften. Neem contact op met Aljance voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Wat is Aljance en wat zijn de kosten voor het gebruik van hun diensten?

Aljance is een online datingbureau dat zich richt op het matchen van Nederlandse mannen met Oekraïense vrouwen. De kosten voor de diensten variëren afhankelijk van het pakket dat je kiest. De prijzen beginnen bij € 395 voor het basispakket en lopen op tot € 1.895 voor het VIP-pakket.

Hoe werkt het matchingproces bij Aljance?

Bij Aljance wordt het matchingproces uitgevoerd door de eigenaresse van het bureau, en zij doet dit op basis van persoonlijke ervaring en expertise. Zij selecteert geschikte partners op basis van de wensen en voorkeuren van de klanten en brengt hen vervolgens met elkaar in contact.

Kan ik mijn abonnement bij Aljance opzeggen als ik niet tevreden ben?

Ja, je kunt je abonnement bij Aljance op elk moment opzeggen als je niet tevreden bent. Dit kan per e-mail of per telefoon. Het bureau zal dan de resterende kosten naar rato terugbetalen.

Hoe zit het met de veiligheid en betrouwbaarheid van Aljance als datingbureau?

Aljance is een betrouwbaar datingbureau dat zich richt op het matchen van Nederlandse mannen met Oekraïense vrouwen. Het bureau is aangesloten bij de Geschillencommissie en houdt zich aan de Gedragscode voor Relatiebemiddeling. Het bureau zorgt ook voor de veiligheid en privacy van haar klanten door het beschermen van persoonlijke gegevens.

Zijn er succesverhalen van Aljance waar ik meer over kan lezen?

Ja, er zijn verschillende succesverhalen van Aljance te vinden op hun website. Deze verhalen zijn geschreven door klanten die succesvol gematcht zijn via het bureau en die hun ervaringen delen.

Laats bijgewerkt: 15 februari 2023

Eén reactie op “Op zoek naar een Oekraïense partner? Aljance kan je helpen!”

 1. MGTOW schreef:

  Het beste stap je het vliegtuig in en ga je op eigen gelegenheid. Dat heb ik ook gedaan. Succes gegarandeerd. Dat wil.zeggen als je ze niet importeert en er niet veel geld aan besteed. Dus niet gaan shoppen. Alleen plezier maken. Dan maakt het niet uit of ze een golddigger is of niet. De meesten zijn net als hier golddiggers……..en dat kan men in eerste instantie goed verbergen. Wees op je hoede……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---