Home / Aljance – Kosten, Review en Ervaringen
Aljance logo

Aljance - Kosten, Review en Ervaringen

Aljance is een internationaal huwelijks- en relatiebemiddelingsbureau, nieuwe stijl. Het distantieert zich met trots van het gebruikelijke ‘mailorder bride’ concept, door de aandacht te vestigen op het in contact brengen van potentiële huwelijkspartners tussen Oekraïense vrouwen en mannen uit Nederland of België. Dit alles op basis van dating, waarbij er echt op aantrekkingskracht wordt gekeken wie een geschikte kandidaat zou kunnen zijn.

Aljance
1 Ervaring
3
Beoordeling 3

Huwelijkspartners uit het buitenland

In de Oekraïne is er duidelijk sprake van een overschot aan dames in de huwbare leeftijd, ten opzichte van het aantal beschikbare mannen in dezelfde leeftijdscategorie. Vandaar dat de Oekraïense dames genoodzaakt zijn om een partner in het buitenland te zoeken. Nederland en België zijn hierin landen die zeer aanspreken en veel mannen uit deze landen zijn evenzo zeer geïnteresseerd in het vinden van een vrouw uit e Russische of Oekraïense landen. Het is dan ook meer dan begrijpelijk dat hier een datingsite als Aljance voor in het leven is geroepen, om de kandidaten bij elkaar te brengen. Dit alles gebeurt op basis van weloverwogen wederzijdse interesse voor de ander.

Oekraïense vrouwen zijn in trek

De reden waarom Oekraïense vrouwen zo geliefd zijn, wordt duidelijk op de website van Aljance omschreven. Veel vrouwen uit dit land besteden veel aandacht aan hun uiterlijke verzorging en zijn erg familiegericht, waarbij nog een meer zorgzame houding tegenover de partner en het gezin wordt gehanteerd. Bovendien vertonen deze kandidaten nog een vrouwelijkheid die vaak in de Westerse wereld steeds minder zichtbaar is. Dit spreekt veel mannen logischerwijze aan, waardoor een keuze voor een vrouw uit deze streken een uitstekende keuze kan zijn.

Opgericht vanuit ervaring

De beheerster van de datingsite is zelf Oekraïens en heeft het proces van het vinden van een Westerse man zelf ondervonden. Hierdoor kan goed worden ingesprongen in zowel de behoeften en verwachtingen van de Westerse man als van de Oekraïense dames, om zo beide culturen zorgvuldig en aandachtig te kunnen verbinden. Beide kanten van het datingproces wordt begrepen, waardoor de service hierop gedegen kan worden aangesloten. Dit biedt vertrouwen, zekerheid en een grotere garantie op het vinden van de ideale partner voor een relatie of huwelijk.

Kennismakingstoer naar Oekraïne

Om de banden nog sterker te maken en beide kandidaten met elkaar kennis te laten maken, worden verschillende opties aangeboden. Allereerst kun je uiteraard met de dame in gesprek gaan via de online chat functie. Zo krijg je al een goed beeld van wie ze is en of er een bepaalde klik voelbaar is. Daarna is het mogelijk om haar te ontmoeten, door deel te nemen aan een kennismakingstoer naar de Oekraïne. Je hebt hiervoor geen visum nodig. De reizen zullen voornamelijk gericht zijn op de steden Vinnitsa en Zaporozhve, met uitwijking naar steden als Rivne, Cherkassy en Kiev.

Aljance screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Aljance.com?

 • Achtergrond check van profielen en navraag over intenties
 • Geen ‘mailorder bride’ instelling, maar gericht op serieuze huwelijkskandidaten
 • De website is in verschillende talen beschreven
 • Gratis inschrijven bij het bureau
 • Kennismakingsreizen van 4 tot 10 dagen
 • Geen directe nadelen te benoemen
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 15 februari 2021

Eén reactie op “Aljance – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Het beste stap je het vliegtuig in en ga je op eigen gelegenheid. Dat heb ik ook gedaan. Succes gegarandeerd. Dat wil.zeggen als je ze niet importeert en er niet veel geld aan besteed. Dus niet gaan shoppen. Alleen plezier maken. Dan maakt het niet uit of ze een golddigger is of niet. De meesten zijn net als hier golddiggers……..en dat kan men in eerste instantie goed verbergen. Wees op je hoede……

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *