Home / Vind jouw seksuele avontuur op onze top sexdating sites! / Verbijsterende feiten over Afspraakje.nl: kosten, ervaringen!
Afspraakje.nl logo

Verbijsterende feiten over Afspraakje.nl: kosten, ervaringen!

Op zoek naar een eerlijke beoordeling van Afspraakje.nl? Lees onze uitgebreide recensie op WelkeOnlineDatingSite.nl. Ontdek de kosten, onze persoonlijke ervaringen en de meningen van andere gebruikers. Afspraakje.nl beweert de ideale plek te zijn voor eenmalige sekscontacten, maar is het echt de moeite waard? We duiken diep in deze datingsite, bespreken de voor- en nadelen, en delen de meest recente ervaringen van gebruikers. Voordat je je aanmeldt en geld uitgeeft, zorg ervoor dat je onze review leest. Ontdek of Afspraakje.nl aan jouw verwachtingen voldoet en maak een weloverwogen beslissing.

Afspraakje.nl
1 Ervaring
2.3
Beoordeling 2.3

Afspraakje.nl: De waarheid achter de beloftes van deze datingsite

Op Afspraakje.nl kun je volgens de informatie op de website in contact komen met leuke mensen om een date mee te plannen. Gezien de aard van de profielen op deze datingsite ligt de nadruk vooral op het aangaan van eenmalige sekscontacten. Als je daar naar op zoek bent dan zou je deze website kunnen proberen. De kans op succes is echter niet heel groot. Meerdere reviews op het internet zijn namelijk erg negatief over deze datingsite. Lees dus verder voordat je je aanmeldt bij Afspraakje.nl en voordat je er eventueel geld aan uitgeeft.

Uitsluitend gericht op seksdating

Afspraakje.nl is uitsluitend gericht op seksdating. Als je een serieuze partner zoekt moet je hier sowieso al niet zijn. De profielfoto’s van sommige members spreken wat dat betreft al boekdelen, je komt hier heel wat schaars geklede dames tegen. De website geeft aan open te staan voor zowel mannen als vrouwen en stellen, maar lijkt zich toch vooral te richten op mannen die op zoek zijn naar een avontuurtje. Op zich is daar nog niet zo veel mis mee, aangezien de website duidelijk aangeeft bedoeld te zijn voor personen van 18 jaar en ouder. Maar of je daadwerkelijk de door jou zo gewenste seksdate hier gaat vinden is maar zeer de vraag.

Fake profielen

Het regent negatieve reviews van teleurgestelde gebruikers van Afspraakje.nl op het internet. Een gebruiker geeft aan dat hij om 1 uur ’s nachts een bericht stuurde naar drie verschillende dames. Binnen enkele minuten kreeg hij van alle drie een reactie, waarbij eentje haar woonplaats voor het gemak maar had aangepast naar een plaats die dichter in de buurt was van de woonplaats van deze man. Dit is een zeer duidelijke indicatie dat er sprake is van nep profielen. Want dat een persoon ’s nachts om 1 uur nog wakker is en direct op een bericht reageert is misschien nog wel te verklaren, maar geen drie en niet binnen enkele minuten na elkaar. Dit is een typische werkwijze van datingsites die werken met nep profielen en waarvan operators 24/7 online zijn om op binnenkomende berichten te reageren. Ook het feit dat er direct op een seksafspraak wordt gezinspeeld is duidelijk bedoeld om de andere partij in een bepaalde stemming te brengen en er zo voor te zorgen dat er berichten blijven komen. Die leveren immers geld op voor de eigenaren van Afspraakje.nl.

Het komt nooit tot een afspraak

Een veel gehoorde klacht van voormalig members van Afspraakje.nl is dat het nooit tot een afspraak komt. Je wordt alleen maar aan het lijntje gehouden en uitgedaagd om berichten te blijven sturen. Op een voorstel om mailadressen of telefoonnummers uit te wisselen wordt standaard afhoudend gereageerd. De dame geeft bij voorbeeld aan net nieuwe credits te hebben gekocht en deze eerst op te willen maken en daarom geen telefoonnummer te willen geven. Maar als je gaat zoeken naar profielen kom je ze soms dubbel tegen, alleen met verschillende woonplaatsen. Dit is uiteraard gedaan om ervoor te zorgen dat een bepaald profiel in meerdere zoekopties naar voren komt. Maar een persoon die tegelijk in Den Haag, Bilthoven en Nijmegen woont valt wel heel erg door de mand. Wees dus verstandig en controleer het profiel voordat je in gesprek gaat met iemand. Als je dat überhaupt al moet doen.

Afspraakje.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Afspraakje.nl?

 • Afspraakje.nl heeft een grote gebruikersbasis, waardoor er veel potentiële dates beschikbaar zijn.
 • De website biedt een gebruiksvriendelijke interface en eenvoudige registratie- en profielinrichting.
 • Er zijn diverse functionaliteiten beschikbaar, zoals uitgebreide zoekopties en chatmogelijkheden, die het vinden van geschikte partners vergemakkelijken.
 • De klantenservice is bereikbaar via verschillende kanalen en over het algemeen responsief en behulpzaam.
 • Afspraakje.nl biedt flexibele abonnementsmogelijkheden, zodat gebruikers kunnen kiezen wat het beste bij hun behoeften en budget past.
 • De nadruk op eenmalige sekscontacten kan voor sommige gebruikers een nadeel zijn, vooral als ze op zoek zijn naar langdurige relaties.
 • Het succespercentage lijkt laag te zijn en er zijn meerdere negatieve reviews te vinden op het internet.
 • Hoewel de klantenservice bereikbaar is, kunnen er verbeterpunten zijn in termen van snelheid en kwaliteit van de geboden ondersteuning.
 • De kosten voor bepaalde functionaliteiten kunnen hoog zijn, vooral voor gebruikers die beperkt zijn in hun budget.
 • Het is belangrijk om voorzichtig te zijn en goed geïnformeerd te blijven voordat je je aanmeldt bij Afspraakje.nl, gezien de gemengde reacties en negatieve reviews.

Ervaringen met Afspraakje.nl: Wat zeggen de beoordelingen echt?

Uit de beoordelingen en ervaringen die we hebben verzameld over Afspraakje.nl blijkt dat deze datingsite gemengde reacties oproept. Hoewel de website beweert leuke mensen te bieden om een date mee te plannen, ligt de nadruk voornamelijk op het vinden van eenmalige sekscontacten. Het succespercentage lijkt echter laag te zijn, en er zijn meerdere negatieve reviews te vinden op het internet. Het is daarom belangrijk om voorzichtig te zijn en goed geïnformeerd te blijven voordat je je aanmeldt bij Afspraakje.nl en eventueel geld investeert. Het is verstandig om de informatie en feedback van anderen serieus te nemen en te overwegen of deze datingsite voldoet aan jouw verwachtingen en doelen.

 • 2

  Populariteit

  Afspraakje.nl is een populaire datingsite die bekend staat om het faciliteren van eenmalige sekscontacten. Het trekt veel gebruikers aan die op zoek zijn naar casual dates en losse ontmoetingen. Met een grote gebruikersbasis biedt het platform diverse opties voor het vinden van geschikte partners.

 • 2.5

  Gebruikersgemak

  Afspraakje.nl biedt een gebruiksvriendelijke interface die intuïtief en eenvoudig te navigeren is. De registratie en profielinrichting zijn eenvoudig, waardoor gebruikers snel aan de slag kunnen. De zoek- en communicatiefuncties zijn goed toegankelijk en dragen bij aan een prettige gebruikerservaring.

 • 2.5

  Functionaliteiten

  De datingsite Afspraakje.nl biedt een scala aan functionaliteiten om gebruikers te helpen bij het vinden van geschikte dates. Van uitgebreide zoekopties tot chatmogelijkheden, de website biedt diverse tools om interactie en connectie te bevorderen.

 • 2

  Klantenservice

  Afspraakje.nl heeft een klantenservice die bereikbaar is via verschillende kanalen, zoals e-mail of een online contactformulier. De responsiviteit en behulpzaamheid van de klantenservice worden over het algemeen als voldoende ervaren.

 • 2.5

  Kosten

  Afspraakje.nl hanteert kosten voor het gebruik van bepaalde functionaliteiten. De exacte prijzen en abonnementsmogelijkheden kunnen worden bekeken op de website. Het is belangrijk om de kosten af te wegen tegen de aangeboden functionaliteiten en je eigen budget.

 • 2.3 Gemiddeld

  Totaalscore

  Op basis van populariteit, gebruikersgemak, functionaliteiten, klantenservice en kosten kan Afspraakje.nl een totaalscore behalen. Deze score geeft een indicatie van de algehele kwaliteit en tevredenheid van gebruikers op de datingsite. Het is raadzaam om de totaalscore te overwegen bij het maken van een beslissing om je al dan niet aan te melden bij Afspraakje.nl.

Afspraakje.nl FAQ

Hoe kan ik Afspraakje.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Afspraakje.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Afspraakje account.

Afspraakje.nl opzeggen

Afspraakje.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Afspraakje.nl en log in met je profielnaam en wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op “Account”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Scroll geheel naar beneden en klik op: “Verwijder mijn profiel”. Klik dan op “OK” in de pop-up window.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Afspraakje.nl!

Wat zijn de kosten voor het gebruik van Afspraakje.nl?

De kosten voor het gebruik van Afspraakje.nl zijn afhankelijk van het soort lidmaatschap dat je kiest. Ze bieden verschillende abonnementen aan, zoals een maandabonnement, een kwartaalabonnement en een jaarabonnement. De exacte prijzen worden vermeld op de website van Afspraakje.nl.

Welke functies en mogelijkheden biedt Afspraakje.nl aan?

Afspraakje.nl biedt verschillende functies en mogelijkheden om je te helpen bij het vinden van een geschikte partner. Enkele van deze functies zijn het bekijken van profielen, het sturen van berichten, het ontvangen van notificaties bij nieuwe matches en het deelnemen aan chatrooms. Daarnaast heeft Afspraakje.nl ook een uitgebreid zoekfilter waarmee je je zoekopdracht kunt verfijnen op basis van verschillende criteria.

Hoe kan ik mijn Afspraakje.nl profiel verwijderen?

Als je je Afspraakje.nl profiel wilt verwijderen, kun je dit doen door in te loggen op je account en naar de instellingen te gaan. Daar vind je de optie om je profiel te verwijderen. Houd er rekening mee dat het verwijderen van je profiel permanent is en dat alle gegevens en berichten verloren gaan.

Zijn er specifieke vereisten om lid te worden van Afspraakje.nl?

Om lid te worden van Afspraakje.nl moet je minimaal 18 jaar oud zijn. Daarnaast dien je een geldig e-mailadres te hebben om je account te verifiëren. Afspraakje.nl staat open voor zowel mannen als vrouwen die geïnteresseerd zijn in het vinden van een partner.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Afspraakje.nl?

Als je contact wilt opnemen met de klantenservice van Afspraakje.nl, kun je naar de website gaan en naar de sectie “Contact” of “Klantenservice” navigeren. Daar vind je meestal een contactformulier, e-mailadres of telefoonnummer waarmee je je vragen of problemen kunt doorgeven.

Laats bijgewerkt: 02 juni 2023

Eén reactie op “Verbijsterende feiten over Afspraakje.nl: kosten, ervaringen!”

 1. Peter schreef:

  Nou het is niet afspraakje.nl maar hou de mannen aan de lijn.nl steeds als je een gesprek heb en je denkt nou komt het we zitten op een lijn het afspraakje komt eraan begint de zogenaamde dame weer op nieuw wat zijn joiw fantasieen terwijl je dat al hebt besproken en tss af rieven kloppen ook niet heb voor 99 euro 800 credit gekregen ipv iets in de 2000 mannen worden voor de gek gehouden ben er ook ingetrapt zo makkelijk is dat weer een pijnlijke les kom er wel overheen maar denk dat afdpraakje.nl ook mannen goed in problemen kunnen brengen je heb hoog in je emotie als je chat met een dame zeer kwetsbaar en daar verdienen ze heeel veel grld mee en afspraakje blijft uit dat is nog het ergste . Gr Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---