Home / Afspraakje.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Afspraakje.nl logo

Afspraakje.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Op Afspraakje.nl kun je volgens de informatie op de website in contact komen met leuke mensen om een date mee te plannen. Gezien de aard van de profielen op deze datingsite ligt de nadruk vooral op het aangaan van eenmalige sekscontacten. Als je daar naar op zoek bent dan zou je deze website kunnen proberen. De kans op succes is echter niet heel groot. Meerdere reviews op het internet zijn namelijk erg negatief over deze datingsite. Lees dus verder voordat je je aanmeldt bij Afspraakje.nl en voordat je er eventueel geld aan uitgeeft.

Afspraakje.nl
2.3
Beoordeling 2.3

Uitsluitend gericht op seksdating

Afspraakje.nl is uitsluitend gericht op seksdating. Als je een serieuze partner zoekt moet je hier sowieso al niet zijn. De profielfoto’s van sommige members spreken wat dat betreft al boekdelen, je komt hier heel wat schaars geklede dames tegen. De website geeft aan open te staan voor zowel mannen als vrouwen en stellen, maar lijkt zich toch vooral te richten op mannen die op zoek zijn naar een avontuurtje. Op zich is daar nog niet zo veel mis mee, aangezien de website duidelijk aangeeft bedoeld te zijn voor personen van 18 jaar en ouder. Maar of je daadwerkelijk de door jou zo gewenste seksdate hier gaat vinden is maar zeer de vraag.

Fake profielen

Het regent negatieve reviews van teleurgestelde gebruikers van Afspraakje.nl op het internet. Een gebruiker geeft aan dat hij om 1 uur ’s nachts een bericht stuurde naar drie verschillende dames. Binnen enkele minuten kreeg hij van alle drie een reactie, waarbij eentje haar woonplaats voor het gemak maar had aangepast naar een plaats die dichter in de buurt was van de woonplaats van deze man. Dit is een zeer duidelijke indicatie dat er sprake is van nep profielen. Want dat een persoon ’s nachts om 1 uur nog wakker is en direct op een bericht reageert is misschien nog wel te verklaren, maar geen drie en niet binnen enkele minuten na elkaar. Dit is een typische werkwijze van datingsites die werken met nep profielen en waarvan operators 24/7 online zijn om op binnenkomende berichten te reageren. Ook het feit dat er direct op een seksafspraak wordt gezinspeeld is duidelijk bedoeld om de andere partij in een bepaalde stemming te brengen en er zo voor te zorgen dat er berichten blijven komen. Die leveren immers geld op voor de eigenaren van Afspraakje.nl.

Het komt nooit tot een afspraak

Een veel gehoorde klacht van voormalig members van Afspraakje.nl is dat het nooit tot een afspraak komt. Je wordt alleen maar aan het lijntje gehouden en uitgedaagd om berichten te blijven sturen. Op een voorstel om mailadressen of telefoonnummers uit te wisselen wordt standaard afhoudend gereageerd. De dame geeft bij voorbeeld aan net nieuwe credits te hebben gekocht en deze eerst op te willen maken en daarom geen telefoonnummer te willen geven. Maar als je gaat zoeken naar profielen kom je ze soms dubbel tegen, alleen met verschillende woonplaatsen. Dit is uiteraard gedaan om ervoor te zorgen dat een bepaald profiel in meerdere zoekopties naar voren komt. Maar een persoon die tegelijk in Den Haag, Bilthoven en Nijmegen woont valt wel heel erg door de mand. Wees dus verstandig en controleer het profiel voordat je in gesprek gaat met iemand. Als je dat überhaupt al moet doen.

Afspraakje.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Afspraakje.nl?

 • Leuke website als je uitsluitend een spannend chatgesprek wilt en daar ook nog flink voor wilt betalen
 • De website bestaat uit vrijwel uitsluitend fake profielen
 • Een afspraak maken lukt vrijwel nooit
 • 2

  Populariteit

 • 2.5

  Gebruikersgemak

 • 2.5

  Functionaliteiten

 • 2

  Klantenservice

 • 2.5

  Kosten

 • 2.3 Gemiddeld

  Totaalscore

Afspraakje.nl FAQ

Hoe kan ik Afspraakje.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Afspraakje.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Afspraakje account.

Afspraakje.nl opzeggen

Afspraakje.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Afspraakje.nl en log in met je profielnaam en wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op “Account”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Scroll geheel naar beneden en klik op: “Verwijder mijn profiel”. Klik dan op “OK” in de pop-up window.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Afspraakje.nl!

Laats bijgewerkt: 19 december 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---