Home / Affaire Radar – Kosten, Review en Ervaringen
Affaire Radar logo

Affaire Radar - Kosten, Review en Ervaringen

Via de Affaire Radar kun je online op zoek gaan naar iemand voor een seksdate, een relatie of een affaire. De website belooft zelfs dat je in veel gevallen dezelfde dag nog seks kunt hebben met iemand uit jouw directe omgeving. Dus als je in de stemming bent moet je vooral snel een account aanmaken om jouw date nog vandaag te kunnen regelen. Je kunt je eenvoudig online aanmelden en een account aanmaken. Sommige accounts bevatten zeer expliciete profielfoto’s. deze zijn niet geschikt voor jeugdige kijkers. Affaire Radar is dan ook een website die uitsluitend bedoeld is voor personen van 18 jaar en ouder.

Affaire Radar
3
Beoordeling 3

Contact leggen met andere members

Het leggen van contacten met andere members is erg eenvoudig. Sterker nog, als je een account aanmaakt is de kans groot dat je binnen enkele minuten al reacties krijgt van andere leden die graag kennis met je willen maken. Je kunt deze berichten lezen zodra je inlogt op je account. Wil je reageren op een bericht dan moet je eerst credits aanschaffen. Je kunt dit doen via je mobiele telefoon maar je kunt ook een bundel credits kopen zodat je meerdere berichten kunt versturen. De prijzen van de credits staan op de website vermeld, zodat je vooraf kunt beoordelen of je dit geld er wel of niet voor over hebt.

Geen fysieke afspraken

In veel gevallen is het maken van een fysieke afspraak niet mogelijk. Dit komt omdat Affaire Radar op grote schaal gebruik maakt van zogenaamde fictieve profielen. Dit zijn profielen van niet bestaande personen. Je kunt er wel berichten van ontvangen en je kunt daar ook gewoon op reageren. Deze profielen worden beheerd door een medewerker van de website. Je zult merken dat je na het versturen van een bericht binnen enkele minuten of soms nog sneller antwoord krijgt. Maar tot een afspraak zal het nooit komen. Vaak wordt dit niet meteen rechtstreeks gezegd maar wordt de boot afgehouden. Dit is logisch, aangezien de website beheerders geld verdienen als er meer berichten worden verstuurd. Het is dus een vorm van online entertainment voor volwassenen . Dat is niet erg, als je maar weet waar je aan begint en wat je er wel en vooral wat je er niet van kunt verwachten.

En als ik nu toch een seksdate wil?

Wanneer je op zoek bent naar een fysieke (seks)date dan is het wellicht verstandiger om hiervoor een andere vreemdgaan website te raadplegen. Wil je alleen online erotisch contact dan is een account op Affaire Radar een prima mogelijkheid daarvoor. Wil je wat meer spanning in je leven maar wil je niet echt vreemdgaan dan kun je op deze manier wellicht in een behoefte voorzien. Vele mannen en soms ook vrouwen gingen je al voor en er zullen er ongetwijfeld nog vele volgen.

Affaire Radar screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van AffaireRadar.nl?

 • Het aanmaken van een profiel is gratis
 • Je kunt gratis de online profielen van members bekijken
 • Er wordt gewerkt met credits, dit kan de kosten snel doen oplopen
 • Deze website maakt op grote schaal gebruik van fictieve profielen waarmee een fysieke afspraak niet mogelijk is
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 11 februari 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *