Home / Affaire Radar – Kosten, Review en Ervaringen
Affaire Radar logo

Affaire Radar - Kosten, Review en Ervaringen

Via de Affaire Radar kun je online op zoek gaan naar iemand voor een seksdate, een relatie of een affaire. De website belooft zelfs dat je in veel gevallen dezelfde dag nog seks kunt hebben met iemand uit jouw directe omgeving. Dus als je in de stemming bent moet je vooral snel een account aanmaken om jouw date nog vandaag te kunnen regelen. Je kunt je eenvoudig online aanmelden en een account aanmaken. Sommige accounts bevatten zeer expliciete profielfoto’s. deze zijn niet geschikt voor jeugdige kijkers. Affaire Radar is dan ook een website die uitsluitend bedoeld is voor personen van 18 jaar en ouder.

Affaire Radar
3
Beoordeling 3

Contact leggen met andere members

Het leggen van contacten met andere members is erg eenvoudig. Sterker nog, als je een account aanmaakt is de kans groot dat je binnen enkele minuten al reacties krijgt van andere leden die graag kennis met je willen maken. Je kunt deze berichten lezen zodra je inlogt op je account. Wil je reageren op een bericht dan moet je eerst credits aanschaffen. Je kunt dit doen via je mobiele telefoon maar je kunt ook een bundel credits kopen zodat je meerdere berichten kunt versturen. De prijzen van de credits staan op de website vermeld, zodat je vooraf kunt beoordelen of je dit geld er wel of niet voor over hebt.

Geen fysieke afspraken

In veel gevallen is het maken van een fysieke afspraak niet mogelijk. Dit komt omdat Affaire Radar op grote schaal gebruik maakt van zogenaamde fictieve profielen. Dit zijn profielen van niet bestaande personen. Je kunt er wel berichten van ontvangen en je kunt daar ook gewoon op reageren. Deze profielen worden beheerd door een medewerker van de website. Je zult merken dat je na het versturen van een bericht binnen enkele minuten of soms nog sneller antwoord krijgt. Maar tot een afspraak zal het nooit komen. Vaak wordt dit niet meteen rechtstreeks gezegd maar wordt de boot afgehouden. Dit is logisch, aangezien de website beheerders geld verdienen als er meer berichten worden verstuurd. Het is dus een vorm van online entertainment voor volwassenen . Dat is niet erg, als je maar weet waar je aan begint en wat je er wel en vooral wat je er niet van kunt verwachten.

En als ik nu toch een seksdate wil?

Wanneer je op zoek bent naar een fysieke (seks)date dan is het wellicht verstandiger om hiervoor een andere vreemdgaan website te raadplegen. Wil je alleen online erotisch contact dan is een account op Affaire Radar een prima mogelijkheid daarvoor. Wil je wat meer spanning in je leven maar wil je niet echt vreemdgaan dan kun je op deze manier wellicht in een behoefte voorzien. Vele mannen en soms ook vrouwen gingen je al voor en er zullen er ongetwijfeld nog vele volgen.

Affaire Radar screenshot

Meer over deze website

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

Wat kost een lidmaatschap bij Affaire Radar?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Affaire Radar kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van AffaireRadar.nl?

  • Het aanmaken van een profiel is gratis
  • Je kunt gratis de online profielen van members bekijken
  • Er wordt gewerkt met credits, dit kan de kosten snel doen oplopen
  • Deze website maakt op grote schaal gebruik van fictieve profielen waarmee een fysieke afspraak niet mogelijk is
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore
  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 11 februari 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items