Home / 50 plus en single? Probeer deze datingsites uit! / Actief50.nl: Kosten, Review & Ervaringen - De complete gids!
Actief50.nl logo

Actief50.nl: Kosten, Review & Ervaringen - De complete gids!

Ben je 50 plus en op zoek naar nieuwe mensen om mee te daten en je sociale netwerk uit te breiden? Dan is Actief50.nl de datingsite voor jou. Op Actief50.nl kun je op elk gewenst moment nieuwe mensen ontmoeten en jouw ideale partner vinden. Meld je aan, vertel wat over jezelf en laat anderen zien wat je te bieden hebt. Of je nu op zoek bent naar vriendschap, een serieuze relatie of gewoon gezellige activiteiten, Actief50.nl biedt de mogelijkheid om mensen te vinden die jouw interesses en wensen delen. Lees de kosten, review en ervaringen op Welkeonlinedatingsite.nl en ontdek of Actief50.nl de juiste datingsite is voor jouw 50 plus avontuur.

Actief50.nl
6 Ervaringen
3.2
Beoordeling 3.2

Ontmoet nieuwe mensen en vergroot je sociale netwerk op Actief50.nl

Heb je zin om te daten en ben je 50 plus? Dan wordt het tijd om eens een kijkje te nemen bij Actief50.nl. Je kunt hier namelijk op ieder gewenst moment nieuwe mensen ontmoeten en je sociale netwerk vergroten. Je kunt leeftijdsgenoten ontmoeten en jouw ideale partner hier vinden. Neem de tijd om je aan te melden en te ontdekken waar je zin in hebt, er zijn veel mensen die hier al zijn aangemeld en zij willen niets liever dan jou leren kennen.

Deel je interesses en ontdek een mogelijke klik

Vertel daarom wat over jezelf en laat ze zien wat je hen te bieden heeft en geef aan waar je zin in hebt. Als je daar al duidelijk over bent, dan kun je alles met elkaar delen en kijken of dat er een klik is. Als de klik er eenmaal is, dan kun je een keer afspreken en wie weet wat de toekomst jullie gaat brengen. Een goed moment om even de tijd te nemen en te ontdekken wat de mensen hier allemaal willen en wat voor wensen ze hebben. Daar kun je dan op inspelen en zo ontdekken wat jij graag wil doen via Actief50.nl.

Actief50.nl meer dan een datingsite

Als je op zoek bent naar meer dan een datingsite, kies dan voor Actief50.nl. Deze site is namelijk gericht op 50 plussers die op zoek zijn naar een gezellig contact, een sportmaatje, een luisterend oor of gewoon iemand om lekker mee uit te gaan. Actief daten is leuk en daarom wordt dat hier ook mogelijk gemaakt. Alle profielen worden hier gecontroleerd. Als je vragen hebt worden deze snel beantwoord en inschrijven is helemaal gratis. Het is een voordeel dat alles zo snel geregeld kan worden online, daar kun jij dus als nieuw lid gebruik van maken en je ontdekt snel dat het meer is dan een datingsite.

Aanmelden Actief50.nl

Het aanmelden bij Actief50.nl is helemaal gratis, dus meld je ook aan bij de datingsite voor 50 plussers in Nederland. Je kunt je nu aanmelden en binnen enkele minuten kun jij ook gebruik maken van alle mogelijkheden van de site en nieuwe mensen leren kennen. Er gaat direct een nieuwe wereld voor je open en je gaat alleen maar genieten van alle aandacht die je hier krijgt. Ervaar daarom nu zelf ook wat de voordelen zijn en meld je vandaag nog aan. Je gaat nieuwe mensen leren kennen en wie weet vind je hier wel de ware!

Actief50.nl screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Actief50.nl?

Het goedkoopste actief50.nl abonnement kost eenmalig €15,00.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Actief50.nl?

  • Actief50.nl is gericht op mensen van 50 jaar en ouder, waardoor gebruikers gelijkgestemde mensen kunnen ontmoeten in dezelfde levensfase.
  • Met een grote gebruikersbasis biedt Actief50.nl veel potentieel voor het vinden van nieuwe connecties en sociale contacten.
  • De website heeft een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface, waardoor het gemakkelijk is om te navigeren en profielen te bekijken.
  • Actief50.nl biedt verschillende functionaliteiten zoals profielen doorzoeken, berichten versturen en interactieve functies om de datingervaring te verbeteren.
  • Actief50.nl heeft een responsieve klantenservice die gebruikers kan helpen bij vragen en eventuele problemen.
  • Actief50.nl richt zich specifiek op mensen van 50 jaar en ouder, waardoor het minder geschikt kan zijn voor jongere leeftijdsgroepen.
  • Om toegang te krijgen tot alle functionaliteiten en berichten te kunnen versturen, is een betaald lidmaatschap vereist.
  • Door de populariteit van de website kan er concurrentie zijn bij het vinden van geschikte matches.
  • Gratis gebruikers hebben beperkte toegang tot bepaalde functies en communicatie op de website.
  • Zoals bij elke datingsite bestaat er een kans op nepprofielen, hoewel Actief50.nl inspanningen levert om dit te minimaliseren.

  Vind de speciale partner die bij je past op Actief50.nl

  Actief50.nl biedt een uitstekende mogelijkheid voor mensen van 50 jaar en ouder om nieuwe mensen te ontmoeten, sociale contacten te vergroten en wellicht zelfs een speciale partner te vinden. Met een ruime gebruikersbasis is er een grote kans om iemand te vinden die bij je past. Meld je aan, deel wat over jezelf en ontdek wat anderen te bieden hebben. Door te luisteren naar elkaars wensen en verlangens, kun je mogelijk een sterke klik ervaren en afspreken voor een ontmoeting. Neem de tijd om te ontdekken wat deze datingsite te bieden heeft en wat jouw mogelijkheden zijn. Lees de kosten, review en ervaringen op Welkeonlinedatingsite.nl om een weloverwogen keuze te maken voor je avontuur op Actief50.nl. Wie weet wat de toekomst voor jou in petto heeft op deze boeiende datingsite.

  • 3

   Populariteit

   Actief50.nl is een populaire datingsite onder mensen van 50 jaar en ouder. Met een ruime gebruikersbasis biedt de website veel mogelijkheden om nieuwe mensen te ontmoeten en sociale contacten te vergroten.

  • 3

   Gebruikersgemak

   Actief50.nl heeft een gebruiksvriendelijke interface waarmee gebruikers zich eenvoudig kunnen aanmelden en profielen kunnen bekijken. De website is intuïtief en gemakkelijk te navigeren, waardoor het voor iedereen toegankelijk is.

  • 3

   Functionaliteiten

   Op Actief50.nl kunnen gebruikers profielen doorzoeken, berichten versturen en verschillende interactieve functies gebruiken om hun datingervaring te personaliseren. Er zijn diverse functionaliteiten beschikbaar om matches te vinden en in contact te komen met andere leden.

  • 3

   Klantenservice

   De klantenservice van Actief50.nl staat klaar om gebruikers te helpen met vragen en eventuele problemen. Het team is responsief en zorgt voor een goede gebruikerservaring.

  • 4

   Kosten

   Actief50.nl hanteert een betaald lidmaatschapsmodel met verschillende kostenopties. Gebruikers kunnen kiezen uit lidmaatschapsplannen die passen bij hun behoeften en budget.

  • 3.2 Goed

   Totaalscore

   Met zijn populariteit, gebruiksvriendelijkheid, diverse functionaliteiten, betrouwbare klantenservice en duidelijke kostenstructuur verdient Actief50.nl een hoge totaalscore. Het is een datingsite die een uitstekende mogelijkheid biedt voor mensen van 50 jaar en ouder om nieuwe mensen te ontmoeten en sociale contacten te vergroten.

  Actief50.nl FAQ

  Hoe kan ik Actief50.nl opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Actief50.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Actief50 account.

  actief50.nl opzeggen

  Actief 50 account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Actief50.nl en klik op de oranje button met de tekst “Inloggen” aan de rechterkant van je scherm. Een nieuwe pagina is nu geopend. Vul hier je schuilnaam en wachtwoord in en klik op de blauwe button met de tekst: “Inloggen”.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik op “Mijn profiel” aan de rechter bovenzijde van de pagina. Een nieuwe pagina is nu geopend.

  Stap 3: Aan de linkerkant is nu een nieuw menu zichtbaar. Klik in dit menu op de link “Profiel verwijderen”. Een nieuw pagina is nu geopend.

  Stap 4: Geef een reden voor het verwijderen van je profiel en geef eventueel een toelichting.Vink het vakje aan voor de tekst: “Ja, mijn profiel mag volledig verwijderd worden”. Klik dan op de blauwe button met de tekst: “Bevestigen”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op actief50.nl!

  Wat zijn de kosten van Actief50.nl?

  De kosten van Actief50.nl zijn afhankelijk van het abonnement dat je kiest. Ze bieden verschillende lidmaatschapsopties, waaronder een maandabonnement, kwartaalabonnement en jaarabonnement. Voor specifieke prijsinformatie raadpleeg je de officiële website van Actief50.nl.

  Wat zijn de ervaringen van gebruikers met Actief50.nl?

  De ervaringen van gebruikers met Actief50.nl variëren. Sommige gebruikers vinden de website effectief en hebben succesvolle ontmoetingen gehad. Anderen hebben mogelijk minder positieve ervaringen gehad. Het is altijd verstandig om de reviews en ervaringen van andere gebruikers te raadplegen voordat je besluit om lid te worden van een datingsite.

  Biedt Actief50.nl een gratis proefperiode aan?

  Ja, Actief50.nl biedt een gratis proefperiode aan voor nieuwe gebruikers. Tijdens deze proefperiode kun je de basisfuncties van de website verkennen en kijken of het platform aan je verwachtingen voldoet. Houd er rekening mee dat de gratis proefperiode mogelijk beperkt is in functionaliteit en duur. Controleer de website van Actief50.nl voor meer informatie over de gratis proefperiode.

  Hoe kan ik mijn account op Actief50.nl verwijderen?

  Als je je account op Actief50.nl wilt verwijderen, kun je dit doen door in te loggen op je account en naar de accountinstellingen te gaan. Daar zou je een optie moeten vinden om je account te verwijderen. Volg de aangegeven stappen om je account permanent te verwijderen. Houd er rekening mee dat het verwijderen van je account betekent dat al je gegevens en berichten definitief verloren gaan.

  Zijn de profielen op Actief50.nl betrouwbaar?

  Actief50.nl probeert de betrouwbaarheid van profielen te waarborgen door middel van handmatige verificatie. Ze nemen maatregelen om nepaccounts en oplichters te identificeren en te verwijderen. Desondanks is het belangrijk om altijd voorzichtig te zijn en je gezond verstand te gebruiken bij het communiceren met andere leden op de website. Als je verdachte activiteiten of profielen tegenkomt, kun je dit melden aan de klantenservice van Actief50.nl.

  Laats bijgewerkt: 21 juni 2023

  6 reacties op “Actief50.nl: Kosten, Review & Ervaringen – De complete gids!”

  1. Bmzeiler schreef:

   Kon plotseling niet meer inloggen. Na veel heen en weer werd mij verzocht mijn betalingsbewijs te overleggen. Heb dit gedaan en er werd mij een nieuwe wachtwoord beloofd. Wacht nu al weken lang. Dit is gewoond bedrog!!!!!

  2. fr schreef:

   kreeg meteen al een spam berichtje van iemand uit burkina faso.of ik mijn bankrekening nummer beschikbaar wou stellen.ze was vluvhteling en kon alleen op deze manier aan de 3,5 miljoen komen die ze ergens van gekregen had.hoe komen dat soort mensen erdoor zou je zeggen.wacht nog even af.maar gooi hem er meteen af als dit weer gebeurt

  3. marika schreef:

   31 mei 2019 heb ik 24,50 betaald voor een lidmaatschap.Op 25 september 2019 was mijn profiel opeens verdwenen.Schandalig vind ik dat!!!!Misschien kunnen de mensen met eenzelfde ervaring zich melden zodat we er samen werk van kunnen maken.

  4. MGTOW schreef:

   Vrouwen ook: geld!

  5. Caithlin schreef:

   Er gaat helemaal geen wereld voor me open, zoals boven beschreven wordt. Erg slechte site. Mannen willen maar 1 ding. T is niks.

  6. Kethel1 schreef:

   Na het sturen van 4 berichten, kan ik nog steeds geen mail versturen of ontvangen.

   Op 23 maart heb ik de € 24,50 gestort.

   Er wordt niet gereageerd op mijn mailtjes.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---