datingsite parship

Home » Actief Daten – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op augustus 24th, 2016 | door Welke online datingsite?

7

Actief Daten – Kosten, Review en Ervaringen

 

Als je naar de naam van deze website kijkt dan weet je wat er gaat gebeuren als jij je inschrijft. Vanaf dat moment zal jij je actief met daten bezig gaan houden. Het is een website waar je ook alle mogelijkheden hebt om leuke nieuwe mensen te leren kennen. Er staan duizenden leden ingeschreven en daardoor hoef je niet lang te wachten tot je in contact bent gekomen met leuke mannen of vrouwen. Ben je het zat om alleen te zijn en wil je ook graag samen op de bank zitten of leuke dingen ondernemen dan is het inschrijven op Actiefdaten een goede stap.

Het inschrijven op deze datingsite is gratis en vervolgens kun je dan meteen de leden zien. Wil je al een goede indruk van de leden krijgen dan kun je een kijkje op de homepage nemen. Hier zie je al een aantal leden staan en op deze wijze krijg je een goed beeld van de mensen die staan ingeschreven. Heb jij je ingeschreven dan kun je gebruik gaan maken van de zoekfunctie. Hier kun je dan ook makkelijk in je eigen regio zoeken. Het zal ook geen enkel probleem zijn om leden te vinden die niet te ver bij je vandaan wonen.

Snel een date via actiefdaten.com

Het benaderen van de leden dat gaat makkelijk en snel. Al binnen een paar dagen zal je nieuwe contacten hebben opgedaan en daar kun je dan misschien wel een date mee afspreken. Je weet immers dat de mannen en vrouwen die op deze website staan dat die er ook allemaal zijn om een date te vinden.

Dit maakt het dat je snel en makkelijk contacten krijgt en misschien weet jij op deze manier wel een leuke nieuwe relatie te vinden. Er zijn al veel mensen die een leuke relatie deze website hebben gevonden en een aantal succesverhalen kun je ook teruglezen op de website.

Geen nepprofielen

Ben je ook zo klaar met nepprofielen? Wij kunnen ons voorstellen dat dit zo is en dan is het goed om je ook bij Actiefdaten in te schrijven. Hier is een streng beleid op dat vlak. Krijg jij het idee dat je met iemand te maken hebt die een nepprofiel heeft dan kun je dat doorgeven en dan zal dit profiel worden verwijderd.

Je hebt dus de garantie dat als jij ingeschreven staat bij deze datingsite dat je dan ook echt in contact komt met de mensen die je op de foto bij het profiel ziet staan.

Gebruiksvriendelijk

De website die is makkelijk te gebruiken en dit kun je niet alleen op de computer en de laptop doen. Ook als je van de mobiele apparaten zoals de smartphone en de tablet gebruik maakt dan kun je de website bezoeken. Het is dan makkelijker om sneller je berichten te beantwoorden en zo maak je weer kans op een snellere date. Er is dus veel aan de gebruiksvriendelijkheid van deze website gedaan en dat is ook een pluspunt bij de website van Actiefdaten. Probeer het zelf maar eens en schrijf je gratis in. Jij zal dan ook al snel vele leuke nieuwe mensen leren kennen.

actief-daten-kosten-screenshot

 

Actief Daten kosten lidmaatschap

100 Credits

€25,00
€25,00

220 Credits

€40,00
€40,00

400 Credits

€70,00
€70,00

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Lid

De goedkoopste ActiefDaten.com credits bundel kost €25,00. Hiervoor krijg je 100 credits. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Actief Daten kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Actiefdaten.com Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Actiefdaten.com actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Actuele Kortingen staan op onze dating acties pagina

Verlopen acties en kortingen

Meer over Actief Daten

Actief daten opzeggen en account verwijderen

Actief Daten Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Actief Daten. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met ActiefDaten.com? Geef hieronder jouw reactie!

 

Actief Daten – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

Actief Daten Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

2.8About the Author

Anoniem7 Ervaringen - Actief Daten – Kosten, Review en Ervaringen

 1. dongen dongen says:

  heb al 8 maanden met een zekere ashleey en word al een paar afspraken met een date belazert dat ze ieder keer af zeg heb me al geld genoeg moor zij hoort hier niet thuis

 2. Marga Marga says:

  Was 1,5 actief en opeens vanmiddag werd ik als een leuke man bestempeld, maar ben toch echt een vrouw

 3. F. Tengnagel F. Tengnagel says:

  In het begin leek het een leuke site, die zich onderscheidde van andere site in het voordeel maar lijkt minder waar. Begint met de kosten, deze worden aan 1 partij door berekend, wat neer komt op rond de 5 euro bij uitwisseling van berichten. Eenzijdig dus en erg duur. Verder wekt het bij mij de indruk, dat er materiaal gebruikt wordt van andere sites en dames, die er niet vies van zijn, om mannen te misleiden voor de site, om geld te genereren.Ik voel me dan ook echt benadeeld en gepiepeld door deze site, die genoemd wordt als eerlijk en goed. Niet dus, dit dus mede door het contact, dat ik heb gehad met de site. Bedriegen is ook een vak blijkbaar.

 4. Dw Dw says:

  Berichten worden streng gesencureerd zodat je geen gegevens kunt uitwisselen… zware oplichterij!!!

 5. Margreet Margreet says:

  Echt k… site lang aan het lijntje gehouden geen date en hoge kosten. Volgens mij gewoon nep profiel. Exht verschrikkelijk

 6. Rudie Rudie says:

  Waardeloos dating site..lange chats..wat veel te duur is..veel beloftes..nooit een date..nooit meer

 7. P P says:

  Bij Actief daten veel nepprofielen!!
  Nu Google ik de foto’s voor ik in gesprek ga vaak zijn het foto’s die meerdere sites worden gebruikt.

  Geen aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑