Home / 50liefde – Kosten, Review en Ervaringen
50liefde logo

50liefde - Kosten, Review en Ervaringen

Eén van de grootste vijftigplus datingsites van ons land is 50liefde. Dit komt omdat het een zeer heldere en duidelijke datingsite is waar ook nog eens zeer veel leuke leden staan ingeschreven. Het is zelfs zo dat één op drie leden hier een partner heeft gevonden en dit mogen we wel een zeer hoog slagingspercentage noemen. Het leuke aan deze datingsite is dat er tips worden gegeven aan de leden. Dit geldt dan voor eigenlijk alles, je kunt er tips vinden hoe je een leuk persoon aan moet schrijven in een bericht maar ook als je voor de eerste keer een afspraakje hebt met een lid dan zijn er tips te vinden hoe je dit nu het beste aan kunt pakken.

 

50liefde
289 Ervaringen
4
Beoordeling 4

Je staat er dan ook nooit alleen voor als je je in hebt geschreven op deze website. Dit geldt dan ook meteen voor de klantenservice, wanneer je een vraag hebt dan kun je deze meteen stellen en dit kan niet alleen via de e-mail of het contactformulier maar er is ook de mogelijkheid om te gaan bellen. Mocht je al een probleem hebben dan weet je ook zeker dat dit snel opgelost zal gaan worden.

50liefde screenshot

Dat deze datingsite zeer populair onder 50 plussers blijkt wel uit het aantal verzonden berichten en glimlachen die onder de leden worden uitgewisseld. Afgelopen jaar vonden er maar liefst meer dan 1 miljoen contactuitwisselingen plaats! Doordat er naar eigen zeggen dagelijks honderden nieuwe leden zich aanmelden ontvangt u constant nieuwe partnervoorstellen.

met 50liefde.nl kun je overal online daten

De website is niet alleen duidelijk als je deze op een computer gaat bekijken. Ook als je de website bekijkt op een tablet of een smartphone dan blijft deze ondanks het kleinere scherm zeer duidelijk. Het wordt je dan ook makkelijk gemaakt want ook als je voor de televisie zit met je tablet en je wilt graag nog even je berichten bekijken of zien welke leuke nieuwe leden er zijn dan is dit allemaal mogelijk. Het is dan ook niet zo vreemd dat de website van 50liefde zeer populair is en dat er dagelijks vele nieuwe leden bijkomen. Het afgelopen jaar zijn er zelfs meer dan een miljoen berichten verzonden en dat geeft wel aan hoe tevreden de leden met de website zijn.

inschrijven 50liefde

De profielen worden handmatig gecontroleerd

Wat goed is om te weten dat is dat de profielen die op 50liefde te lezen zijn handmatig gecontroleerd worden. Zo hebben de mensen die slechte bedoelingen hebben minder kans en weet je ook dat je altijd aan het praten bent met de persoon die je op de foto ziet staan. De balans tussen de mannen en de vrouwen die is ook zeer goed en het is dan ook niet zo dat er veel meer mannen dan vrouwen op deze website te vinden zijn. Dat verklaart ook meteen waarom het slagingspercentage van deze website zo hoog is en waarom het aantal leden alleen maar aan het toenemen is.

Heb jij zin in een leuke date?

50liefde is een website waar je met plezier zal komen en waar je talloze leuke mannen en vrouwen kunt vinden. Je kunt hier eenvoudig mee in contact komen en zoals je aan het slagingspercentage kunt zien is het bij veel mensen ook gelukt om een leuke date af te spreken. Probeer het dus ook eens en wie weet zit jij straks ook in een restaurant met een leuke man of vrouw die je via 50liefde hebt leren kennen.

account 50liefde

Mannen die zich inschrijven bij 50liefde hebben geluk. Er staan op deze datingsite namelijk meer vrouwen dan mannen geregistreerd. Relatief veel vrouwen vonden dus al hun weg naar deze leuke datingsite. Dit lijkt voornamelijk te komen door de serieuze insteek van de online datingwebsite. Op de website vind je dan ook voornamelijk singles die expliciet op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Wat kost een lidmaatschap bij 50liefde?

Het goedkoopste “50 liefde” abonnement kost € 14,99 per maand bij een duur van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van 50liefde kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van 50liefde neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

 • Gratis lidmaatschap
  €0,-
  Bekijken
 • 3 maanden

  Premium lidmaatschap

  €24,99 p.m.
  Bekijken
 • 6 maanden

  Premium lidmaatschap

  €19,99 p.m.
  Bekijken
 • 12 maanden

  Premium lidmaatschap

  €14,00 p.m.
  Bekijken

Wat kan ik doen met een gratis lidmaatschap op 50Liefde?

Ook op iets latere leeftijd is het uiteraard gezellig om in leuk gezelschap te verkeren. Met de intrede van het internet, weet ook de doelgroep van 50 plus hun weg hierin te vinden naar het online daten. De datingsite 50Liefde richt zich specifiek op het bij elkaar brengen van leden op leeftijd voor een leuke date of het starten van een nieuwe liefdesrelatie. Om lid te worden van deze datingsite hoef je niet eens te betalen. Elk nieuw lid start automatisch met een gratis abonnement, waarmee je rustig alle functionaliteiten kunt bekijken en oefenen met het verkennen van de online en beveiligde omgeving.

Gratis aanmelden voor lidmaatschap bij 50Liefde

Ook het aanmelden zelf voor een lidmaatschap kost je helemaal niets. Dit is een goede eerste stap die op deze manier extra aantrekkelijk een laagdrempelig wordt gemaakt. Je hoeft enkel maar je e-mailadres in te voeren en een wachtwoord aan te maken en je kunt gelijk van start. Met een succesratio waarbij één op de drie leden een leuke vriendschap of nieuwe liefde weet te vinden, is het zeker de moeite waard om lid te worden van deze datingsite voor 50 plussers. Je ontmoet hier gelijkgestemden die in eenzelfde levensfase zitten en dit maakt het daten via deze site zo aantrekkelijk.

50liefde gratis aanmelden

Na het inloggen kom je vanzelf in de beveiligde omgeving terecht, waar je de profielen van andere leden kunt gaan bekijken. Eerst maak je uiteraard je eigen profiel aan, zodat je ook zelf gevonden kunt worden door andere geïnteresseerden. In je profielschets geef je weer wie je bent, wat je interesses zijn en waarnaar je op zoek bent. Een vriendschap of een nieuwe relatie en welke kenmerken en eigenschappen je waardeert in een potentiële kandidaat. Zo weet 50Liefde gelijk aan wie ze jouw profiel moeten laten zien. Leden die overeenkomstige interesses hebben aangegeven worden zo als vanzelf bij elkaar gebracht.

Foto’s toevoegen

Als onderdeel van het gratis lidmaatschap krijg je de mogelijkheid tot het toevoegen van meerdere foto’s op je profiel. Naast een aantrekkelijke profielfoto kun je zo nog meer foto’s plaatsen die een nog duidelijker beeld geven over hoe je in elkaar zit en een indruk geven van hoe leuk je wel je niet bent om mee om te gaan. Dit vrolijkt het profiel helemaal op en hierdoor zal het nog duidelijker in de zoekmachine naar voren kunnen komen.

Wanneer leden dan op grond van de profielschets en de foto naar jouw profiel komen, zien ze gelijk nog meer foto’s die hun interesse verder doet oplaaien. Iedereen leert je zo al een beetje beter kennen voordat het eerste contact wordt gelegd. Uiteraard krijg je zelf ook volop de gelegenheid om de profielen te bekijken van leden waarin je zelf geïnteresseerd bent. Zo kun je in alle rust en op eigen tempo eerste stappen in het online daten zetten.

Interesse tonen via een smile

Zodra je een leuke kandidaat bent tegengekomen, wil je uiteraard ook wel je interesse kenbaar maken bij de ander. Dit kun je met een gratis abonnement doen via een smile berichtje. Zo zien de andere leden dat je hun profiel hebt bekeken en kunnen ze wederom jouw eigen profiel beter bekijken. Zodra ook zij hun interesse tonen, kun je in je profiel zien of er sprake is van een match. Dit is allemaal mogelijk met een gratis lidmaatschap, dus je kunt al een aardig eind komen en met het contact spelen. Er hoeft verder nog iet sprake te zijn van direct contact om het toch al aangenaam te maken.

senior laptop

Partnervoorstellen bekijken

Naast de berichtjes of smiles die je kunt ontvangen, bied datingsite 50Liefde ook de mogelijkheid tot het ontvangen van partnervoorstellen. Deze worden je toegezonden in je profiel en tonen je de profielen van andere leden die een potentiële match zouden kunnen zijn. Op grond van de gegevens die je hebt aangegeven over jezelf en je interesses voor een leuke, nieuwe partner, worden enkele profielen geselecteerd die hierbij het meest overeenkomen. Mogelijk zit er al gelijk een leuke match tussen, dus het is zeker de moeite waard om deze voorstellen te bekijken. Ze worden niet voor niets naar je toegezonden. Zo biedt het gratis lidmaatschap bij 50Liefde reeds voldoende leuke functionaliteiten om een goede start te maken in het online daten. Wil je dit verder uitbouwen, dan kun je later alsnog overstappen op een betaald lidmaatschap.

50liefde Kortingscodes en acties

Datingsite 50liefde heeft regelmatig kortingscodes en acties beschikbaar. Wilt u weten welke kortingen er op dit moment beschikbaar zijn? Kijkt u dan op de 50liefde kortingcode pagina elders op onze website.

 

Overzicht gratis functionaliteiten 50liefde.nl

Met een gratis lidmaatschap bij 50liefde krijgt u toegang tot de volgende functionaliteiten:

 • Profiel aanmaken
 • Foto’s toevoegen op het prodiel
 • Smile versturen
 • Matches bekijken
 • Partnervoorstellen bekijken

Wat zijn de plus- en minpunten van 50liefde.nl?

 • Dating speciaal voor 50 plussers
 • Gratis aanmelden
 • Grote database met leden
 • Beperkte opties met gratis lidmaatschap
 • Bezoekers melden onduidelijkheden over het lidmaatschap
 • 4
  Populariteit

  Datingsite 50liefde heeft het laatste jaar veel nieuwe leden gekregen. Steeds meer 50 plussers kiezen een datingsite die zich enkel op deze doelgroep richt. Wij verwachten dat het aantal online datende senioren de komende jaren nog flink zal toenemen.

 • 4
  Gebruikersgemak

  De website van 50liefde.nl oogt fris en helemaal van deze tijd. Zonder te veel poespas is het voor een gebruiker simpel te gebruiken. De navigatie door de gehele website is dus duidelijk en levert geen problemen op.

 • 4
  Functionaliteiten

  De functionaliteiten van de datingsite zijn vrij standaard. Alle opties die je zult verwachten van een dergelijke website worden aangeboden. Zo krijg je bijvoorbeeld partnervoorstellen en kun je een digitale flirt (smile) versturen. Kijk voor alle functionaliteiten op 50liefde.nl.

 • 4
  Klantenservice

  De datingsite heeft een uitstekende klantenservice die zowel per mail (helpdesk@50liefde.nl) als telefonisch (tel. 085-401-3450) bereikbaar is. Dat je deze helpdesk per telefoon bereiken kan is een pluspunt ten opzichte van andere datingsites.

 • 4
  Kosten

  De prijs van een premium comfort pakket kost op het moment van schrijven €17,99 per maand. Dit is een uitstekende prijs als je bedenkt dat andere datingsites soms een meervoud van dit bedrag vragen.

 • 4 Uitstekend
  Totaalscore

Veel gestelde vragen:

Hoe werkt 50Liefde?

Online daten bij 50Liefde doe je in 3 simpele stappen:

 • 1: Maak een account door je email adres in te vullen en wachtwoord te kiezen.
 • 2: Vertel iets over je persoonlijke situatie en wat je zoekt.
 • 3. Je krijgt partnervoorstellen en kunt beginnen met daten!

Hoeveel leden heeft deze datingsite?

Het aantal leden van 50liefde is bij ons niet bekend. Wel vonden wij de volgende cijfers:

 • Meer dan 1 miljoen berichten werden het afgelopen jaar via de datingsite verzonden
 • De balans tussen vrouwen en mannen is respectievelijk 57% en 43%.
 • 1 op de 3 leden vindt een liefde via deze datingsite

Hoe kom ik in contact met de klantenservice?

De klantenservice is via verschillende mogelijkheden te contacteren:

 • E-mail: helpdesk@50liefde.nl
 • Telefoonnummer: 085-401-3450
 • Post:
  Flight Forum 810
  5657DV Eindhoven
  Nederland

Wat is de opzegtermijn van een lidmaatschap?

Het betaalde Lidmaatschap is te allen tijde opzegbaar met inachtneming van de opzegtermijn. Het premium lidmaatschap is geldig voor de duur van de in de overeenkomst opgenomen periode en wordt na afloop omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd, tenzij één maand (14 dagen bij de actiemaand) voor afloop van de overeenkomst.

Welke kortingen zijn er?

Kijk op onze “50liefde kortingcode” pagina voor actuele kortingen.

Hoe kan ik inloggen bij 50Liefde?

Je kunt alleen inloggen bij 50liefde wanneer je (gratis) account hebt aangemaakt.

 • Heb je een account aangemaakt? Aan de rechter bovenzijde klik je op grijze “log in” button. Vervolgens voer je je e-mailadres en wachtwoord in om je aan te melden.

Hoe kan ik 50Liefde opzeggen?

Kijk op onze “50Liefde opzeggen” pagina voor meer informatie over het verwijderen van een account.

Door: Welke online datingsite?
Laats bijgewerkt: 01 september 2020

289 reacties op “50liefde – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Marjolein schreef:

  Wordt geen lid van 50liefde. Ze lokken je met 3 dagen voor een euro. Nergens staat geschreven dat je dan gelijk aan een abonnement vast zit. Ze halen al heel snel geld van je rekening. Als je dan gaat storneren dan krijg je gelijk een dreigmail. Zij zeggen dat je gebruik hebt gemaakt van de site en daarom moet betalen. Je betaald dan niet voor 1 maand maar je moet gelijk voor 2 maanden plus adminstratiekosten betalen. Bellen en mailen heeft geen zin. Ze blijven zeggen dat je gebruik van de site hebt gemaakt en bij betalen ermee instemt voor een abonnement. In geen enkele mail dit je van ze krijgt staat dit vermeld. Alleen als je ontzettend veel doorklikt ip hun site kun je hier er iets over terug vinden. Ik heb geen gebruik gemaakt van de site en raad iedereen dit ook niet te doen.!!!!!!!!!

 2. Karel Pieterse schreef:

  Ik ben enorm happy de diensten van 50liefde.nl! Vooral de telefonische bereikbaarheid als ze mij weer eens verder moeten helpen. Tegelijker tijd geven ze advies hoe je te werk moet gaan. Dit was de reden dat ik een mooie vrouw gevonden heb met 2 knappe dochters. Kwam goed uit want ik heb zelf ook kinderen. Het is een droomvrouw. Ik kan mijn passie bij haar kwijt en ze geeft mij de steun die ik nodig heb. Bedankt 50liefde.nl, ik heb dit aan jullie te danken.

 3. Leo schreef:

  Laat ik als eerst wat voorop stellen, als vijftiger is het niet makkelijk om weer te gaan daten na een relatie van ruim 10 jaar. Echter heeft elk mens behoefte aan een partner, maatje of hoe je het ook wilt benoemen. Ik heb nadat mijn relatie ten einde was en alle vrienden uit onze vriendengroep haar kant kozen bleef ik alleen achter en raakte in een depressie. Uiteindelijk na een paar maanden bij een psychiater gelopen te hebben tot de conclusie gekomen dat het goed was om meer sociale contacten op te doen, een suggestie van de psychiater een datingsite. Maar dat is zoals ik al aangaf niet makkelijk, ik ging mijzelf oriënteren voor een datingsite, na meerdere en niet nader te noemen datingsites te hebben geprobeerd voor een jaar begon ik weer beter in mijn vel te zitten. Toen kwam ik 50liefde.nl tegen, een datingsite speciaal gericht op vijftigplussers waar service heel hoog in het vaandel staat. Toch na een aantal vrij kritische reviews(zacht uitgedrukt) gelezen te hebben aan het twijfelen gebracht, ook doordat ik leuk contact had met iemand op een andere site wat er veelbelovend uitzag(uiteindelijk niks geworden). Toen dit ten einde liep toch maar gebeld met de klantenservice(wat overigens erg fijn is, aangezien dit een van de weinige datingsites is die telefonisch bereikbaar is). Uitleg gevraagd aan de klantenservice en alles me heel helder en duidelijk uitgelegd en me meteen ingeschreven. Meteen viel het gebruiksgemak op, heel erg overzichtelijk en duidelijk en alles is meteen te vinden. Ik was inmiddels wel bekend met online daten en ook de smileys zijn een leuke manier om het ijs te breken en het wat luchtiger te houden zonder verplichtingen. Dat er meer vrouwen dan mannen op de site zitten is ook een leuk bijkomend voordeel, hoe meer vrouwen hoe groter de kans dat er een partner tussen zit, simpele wiskunde ;-). Nadat de periode op een andere datingsite was afgelopen de actiemaand voor €19,99 afgesloten om het is een maandje te proberen, ik kwam in aanraking met mijn doelgroep(50+) ipv jonge meisjes op andere sites. Het contact was erg fijn doordat leden in mijn leeftijdscatagorie zitten en (bijna) altijd op dezelfde golflengte zitten. Elke dag zat ik een aantal uur berichten uit te wisselen, meerdere afspraken volgen maar omdat ik opnieuw op zoek ben naar DE persoon om de rest van mijn leven mee te delen, ik heb weer zin in het leven en ben overtuigd dat ik mijn nieuwe partner ga vinden op 50liefde. Echter heb ik na 7 maanden lidmaatschap nog niemand gevonden waarvan ik denk dat ik de rest van mijn leven mee kan delen, met de nadruk op nog niet, omdat ik nog in gesprek ben met een aantal vrouwen besluit ik om over te stappen op een maandelijks opzegbaar abonnement, dan betaal ik in ieder geval niet maanden te veel mocht ik vrij vlot iemand vinden. Dat bleek heel erg goed gedacht omdat ik in die maand iemand heb leren kennen waarmee het zo goed klikt dat we na vele malen hebben afgesproken en vervolgens hebben besloten om een midweek op vakantie te gaan in een appartement om te zien of het zou werken. En of het werkte! Hierop hebben we besloten om ons uit te schrijven bij 50liefde en samen te gaan wonen, we wonen nu al 2 maanden samen en het voelt nog net zo als bij het eerste afspraakje :). Laat niemand je in de weg staan en denk alsjeblieft aan je eigen geluk, 50liefde is misschien wel prijzig maar ze hebben wel relatiecoaches die mij geholpen hebben in het begin om succesvol te worden op 50liefde. Ik hoop dat de beste lezer wat aan mijn review heeft, Leo Van Vliet.

 4. JAN UITTKETTING schreef:

  Beste Pafarius,
  Helemaal juist, 50liefde.nl is een grote smerige oplichtersbende met hun eigen incassobureautje CB te Utrecht.. Ze lokken jou naar een proefabonnement wat plotseling 1 maand abonnement is met een opzegtermijn van 1 maand, dus je moet al tijdens jouw aanmelding al gaan opzeggen, omdat je dan anders een vette rekening van € 39,99 ontvang en nog meerdere….ellende en stress. Wil je dat zo graag ?
  Gewoon naar Relatieplanet of 50plusmatch gaan met normale fatsoenlijke mensen, die jou keurig te woord staan i.p.v. die baviaan Steven, die nog niet eens zijn achternaam durft te noemen.
  Succes gewenst.

 5. Gerard schreef:

  Beste lezers,

  Na het plotselinge overlijden van mijn vrouw 8 jaar geleden ben ik weer toe aan een nieuwe serieuze relatie. Ik heb gemaild met de klantenservice en om uitleg gevraagd en heb een premium voor 3 maanden afgesloten en deze na de 3 maanden meteen stop gezet.

  Ben nu 3 weken lid en heb al veel serieuze gesprekken.

  Gerard

  • JAN UITTKETTING schreef:

   Beste Gerard,
   Het spijt mij zeer, dat jouw vrouw is overleden, maar bedenk wel, dat je bij 50Liefde.nl met criminelen en oplichters van de ergste soort te maken krijgt. TRAP ER NIET IN.
   Ga beter naar Relatieplanet of 50 match plus, dat zijn integere datingsites en geen oplichters die jouw zand in de ogen strooien met hun prachtige leugenachtige reclames enz.
   Doe je er voordeel mee en anders kijk je maar op Google, wat er allemaal voor negatieve reviews over die 50liefde.nl wordt geschreven.
   Succes ermee.

   • Gerard schreef:

    Beste Jan Uittketting,

    Ik ben erg tevreden over 50liefde, veel gesprekken en doordat ik om uitleg heb gevraagd heb ik mijn premium lite al meteen naar drie maanden stop laten zetten, mocht ik tegen die tijd weer door willen neem ik contact op met de helpdesk.

    Gegroet, Gerard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste items