datingsite parship

Home » 50liefde – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op september 27th, 2019 | door Welke online datingsite?

244

50liefde – Kosten, Review en Ervaringen

 

Eén van de grootste vijftigplus datingsites van ons land is 50liefde. Dit komt omdat het een zeer heldere en duidelijke datingsite is waar ook nog eens zeer veel leuke leden staan ingeschreven. Het is zelfs zo dat één op drie leden hier een partner heeft gevonden en dit mogen we wel een zeer hoog slagingspercentage noemen. Het leuke aan deze datingsite is dat er tips worden gegeven aan de leden. Dit geldt dan voor eigenlijk alles, je kunt er tips vinden hoe je een leuk persoon aan moet schrijven in een bericht maar ook als je voor de eerste keer een afspraakje hebt met een lid dan zijn er tips te vinden hoe je dit nu het beste aan kunt pakken. Je staat er dan ook nooit alleen voor als je je in hebt geschreven op deze website. Dit geldt dan ook meteen voor de klantenservice, wanneer je een vraag hebt dan kun je deze meteen stellen en dit kan niet alleen via de e-mail of het contactformulier maar er is ook de mogelijkheid om te gaan bellen. Mocht je al een probleem hebben dan weet je ook zeker dat dit snel opgelost zal gaan worden.

Dat deze datingsite zeer populair onder 50 plussers blijkt wel uit het aantal verzonden berichten en glimlachen die onder de leden worden uitgewisseld. Afgelopen jaar vonden er maar liefst meer dan 1 miljoen contactuitwisselingen plaats! Doordat er naar eigen zeggen dagelijks honderden nieuwe leden zich aanmelden ontvangt u constant nieuwe partnervoorstellen.

met 50liefde.nl kun je overal online daten

De website is niet alleen duidelijk als je deze op een computer gaat bekijken. Ook als je de website bekijkt op een tablet of een smartphone dan blijft deze ondanks het kleinere scherm zeer duidelijk. Het wordt je dan ook makkelijk gemaakt want ook als je voor de televisie zit met je tablet en je wilt graag nog even je berichten bekijken of zien welke leuke nieuwe leden er zijn dan is dit allemaal mogelijk. Het is dan ook niet zo vreemd dat de website van 50liefde zeer populair is en dat er dagelijks vele nieuwe leden bijkomen. Het afgelopen jaar zijn er zelfs meer dan een miljoen berichten verzonden en dat geeft wel aan hoe tevreden de leden met de website zijn.

De profielen worden handmatig gecontroleerd

Wat goed is om te weten dat is dat de profielen die op 50liefde te lezen zijn handmatig gecontroleerd worden. Zo hebben de mensen die slechte bedoelingen hebben minder kans en weet je ook dat je altijd aan het praten bent met de persoon die je op de foto ziet staan. De balans tussen de mannen en de vrouwen die is ook zeer goed en het is dan ook niet zo dat er veel meer mannen dan vrouwen op deze website te vinden zijn. Dat verklaart ook meteen waarom het slagingspercentage van deze website zo hoog is en waarom het aantal leden alleen maar aan het toenemen is.

Heb jij zin in een leuke date?

50liefde is een website waar je met plezier zal komen en waar je talloze leuke mannen en vrouwen kunt vinden. Je kunt hier eenvoudig mee in contact komen en zoals je aan het slagingspercentage kunt zien is het bij veel mensen ook gelukt om een leuke date af te spreken. Probeer het dus ook eens en wie weet zit jij straks ook in een restaurant met een leuke man of vrouw die je via 50liefde hebt leren kennen.

Mannen die zich inschrijven bij 50liefde hebben geluk. Er staan op deze datingsite namelijk meer vrouwen dan mannen geregistreerd. Relatief veel vrouwen vonden dus al hun weg naar deze leuke datingsite. Dit lijkt voornamelijk te komen door de serieuze insteek van de online datingwebsite. Op de website vind je dan ook voornamelijk singles die expliciet op zoek zijn naar een serieuze relatie.

50liefde-kosten-screenshot

 

50Liefde kosten abonnement

3 maanden

€24,99 p.m.
€24,99 p.m.
 • premium lidmaatschap

6 maanden

€19,99 p.m.
€19,99 p.m.
 • premium lidmaatschap

12 maanden

€14,99 p.m.
€14,99 p.m.
 • premium lidmaatschap

Gratis

€0,-
€0,-
 • gratis lidmaatschap

Het goedkoopste “50 liefde” abonnement kost € 14,99 per maand bij een duur van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van 50liefde kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van 50liefde neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

50Liefde actie en korting

Tijdelijke actie

1 maand voor €19,99!

Je activeert de actie door op onderstaande button te klikken.

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor 50liefde.

Verlopen acties en kortingen

Meer over 50liefde.nl

50liefde opzeggen en account verwijderen

Beoordeling

Populariteit ★ ★ ★ ★

Datingsite 50liefde heeft het laatste jaar veel nieuwe leden gekregen. Steeds meer 50 plussers kiezen een datingsite die zich enkel op deze doelgroep richt. Wij verwachten dat het aantal online datende senioren de komende jaren nog flink zal toenemen.

Gebruikersgemak  ★ ★ ★ ★

De website van 50liefde.nl oogt fris en helemaal van deze tijd. Zonder te veel poespas is het voor een gebruiker simpel te gebruiken. De navigatie door de gehele website is dus duidelijk en levert geen problemen op.

Functionaliteiten ★ ★ ★

De functionaliteiten van de datingsite zijn vrij standaard. Alle opties die je zult verwachten van een dergelijke website worden aangeboden. Zo krijg je bijvoorbeeld partnervoorstellen en kun je een digitale flirt (smile) versturen. Kijk voor alle functionaliteiten op 50liefde.nl.

Klantenservice ★ ★ ★ ★★

De datingsite heeft een uitstekende klantenservice die zowel per mail (helpdesk@50liefde.nl) als telefonisch (tel. 085-401-3450) bereikbaar is. Dat je deze helpdesk per telefoon bereiken kan is een pluspunt ten opzichte van andere datingsites.

Kosten ★ ★ ★ ★

De prijs van een premium comfort pakket kost op het moment van schrijven €17,99 per maand. Dit is een uitstekende prijs als je bedenkt dat andere datingsites soms een meervoud van dit bedrag vragen.

50liefde Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite 50liefde. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met 50liefde? Geef hieronder jouw reactie!

 

50liefde – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

50liefde review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: Datingsite 50liefde is zeer geschikt voor vijfitg plussers die voor het eerst willen kennis maken met online dating. De datingsite is helder opgezet, beschikt over een uitstekende klantenservice en de prijs is ook nog eens zeer schappelijk te noemen.

4.1About the Author

Anoniem244 Ervaringen - 50liefde – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Huibert Huibert says:

  Hallo,

  Het is algemeen bekend dat 50liefde niet heel erg positief in het nieuws verscheen. Maar ik denk (als ik het zo lees) dat het niet al de mensen weerhield om hier een kijkje te nemen. Mij ook niet in ieder geval. Ik kwam tot de ontdekking dat het toch een zeer plausibele datingsite is voor ‘ouderen’. Normaal ben ik totaal niet van het online daten. maar het was nodig.

  Ik kan zeggen dat ik een nieuw persoon ben geworden door 50liefde, leuke mensen ontmoet en een compleet nieuwe vriendenkring aan over gehouden. Dat niet alleen, ook een nieuwe partner. Voor mij heeft het zijn vruchten afgeworpen. Ik raad het dus andere ook aan. Bij vragen en dingen die onduidelijk zijn kan je altijd de klantenservice benaderen. Heb ik ook vaak genoeg moeten doen, ondanks ze flink bezig zijn met het optimaliseren van de website werd mij verteld.

  Groet,
  Huibert

  • Ton Ton says:

   Een reactie waar ik op verder kan borduren. Het is volledig waar wat je zegt Huibert. Het is mij gelukkig ook gelukt om een heel nieuw persoon te worden, ik zat best erg in de put. Maar hier ontmoet je erg veel mensen en dat gaf me een boost en tevens ook een nieuwe vriendenkring. uiteindelijk gelukkig geworden met een hele lieve vrouw, namens haar ook heel erg bedankt.

   Ton & Lien

  • superboer superboer says:

   @hubert, staan hier alleen vrouwen van 50plus op de site? of ook enkele jaren jonger? [ 50liefde]

 2. Peter Peter says:

  Een grote oplichterij en als je je lidmaatschap opzegt krijg je bedreigingen met incassobureaus. Mijn advies is om zo ver mogelijk bij deze site weg te blijven

  • John John says:

   Ik heb ook dreigmails van ze ontvangen helaas een slechte ervaring rijker

   • Norman Norman says:

    Vind ik erg spijtig om te lezen dat jullie een nare ervaring gehad hebben. Ik kan jullie vertellen dat het bij mij weer het andere uiterste was. Ik ben hier binnen 6 maanden erg gelukkig door geworden.

 3. Gerard Gerard says:

  Goedenavond,

  Ik denk dat mensen niet beseffen dat ook een parship en een lexa gewoon met fictieve profielen werkt. Daar ben ik het ook tegen gekomen. Ik denk dat je hier gewoon even doorheen moet kijken, ik ben namelijk gewoon een voorbeeld van iemand die het wel lukt om in contact te komen met een vrouw waarmee ik een ontmoeting heb gehad. Mbt de prijzen e.d. dat is jezelf gewoon goed inlezen en bij vragen kan je altijd de klantenservice bellen. Doe eerst wat onderzoek is mijn advies.

  Groet,
  Gerard

 4. Ik heb de zelfde ervaring als Peter. Ook dreigementen en veel vrouwen die na 1 keer geen antwoord geven !!

 5. Jan uit Overmere Jan uit Overmere says:

  Hallo iedereen die eraan denkt een abonnement te nemen bij 50 plus.
  Dit is inderdaad een grote oplichting, ik betaalde direct voor en half jaar (hoe dom kon ik zijn) maar zie ook dat ik te maken krijg met nepprofielen die zogezegd premium lid zijn maar voorgeprogrammeerde antwoorden zijn.
  ik stelde en paar vragen die ze zeker moesten weten als ze afkomstig zijn vanwaar ze beweren, maar kreeg nog GEEN ENKEL antwoord terug.
  ook dient er nog eens apart betaald te worden als je in contact wil komen met en gratis lid;.
  DUS ZEKER NIET DOEN

 6. Peter Peter says:

  Beste allemaal (en met name diegene die voornemens zijn om een lidmaatschap te nemen bij 50liefde.nl),

  Ik wil graag iedereen waarschuwen en behoeden voor deze oplichtersbende!
  Zal hieronder uiteenzetten waarom:
  Ben zelf 1 juni betalend lid geworden (een aanbieding voor 20,- voor een maand). Heb overigens dezelfde dag meteen opgezegd om te voorkomen dat ik er voor langere tijd aan vast zou zitten, puur uit voorzorg.
  Kwam al vrij snel tot de ontdekking dat de dames die ik benaderde en waardoor ik werd benaderd louter neppers waren; hun profielen bestonden uit vage foto’s en de berichten uit kromme zinnen, vaak ook zonder normale aanhef. De personen die mij aanschreven, reageerden vervolgens na mijn antwoord niet meer.
  Toen ik tot mijn grote verbazing op 19 juni constateerde dat mijn opzegging ongedaan was gemaakt (door de site-eigenaar?) heb ik die dag nogmaals opgezegd, waarna er onmiddellijk 39,99 werd geincasseerd. Mijns inziens te vroeg want de nieuwe termijn zou pas 1 juli ingaan. Heb dit derhalve gestorneerd, waarna er direct een aanmaning volgde waarin ik werd gesommeerd onmiddellijk 2x 39,99 plus 7,50 administratiekosten te voldoen, anders zou er snel een incassobureau worden ingeschakeld!
  Heb met een jurist overlegd en hij vond dit echt klinkklare onzin! Hij adviseerde mij om slechts 1 termijn te voldoen en dan nog hooguit een evenredig deel hiervan (27,- in mijn geval derhalve). Dat heb ik terstond gedaan.
  Ben benieuwd hoe het af gaat lopen. Zal dat zeker hier melden.
  Heb inmiddels alweer een dreigmail te pakken van de site-eigenaar…
  Groet,

  Peter

 7. Tina Tina says:

  Na veel commotie toch zelf gaan proberen. Ik kwam er al snel achter dat sommige dingen echt uitleg vergen. Gelukkig staat die klantenservice gewoon telefonisch paraat om je vragen te beantwoorden. Zo kwam ik er wel uit na een tijdje. Je krijgt in het begin inderdaad te maken met een berichtje af en toe van mensen, maar geen één datingsite, geen één, bestaat uit een volledig bestaand klantenbestand. Er zullen altijd en overal fictieve profielen tussen zitten. Zolang je ook contact hebt met normale / echte mensen heb je nergens last van. Gelukkig kwam ik al snel in contact met leuke mannen.

  Ga het niet te lang maken, maar je kan er van uit gaan dat er ook gewoon genoeg echte profielen tussen zitten. Ook net zoals andere gegadigde opzoek naar liefde. Het is mij gelukkig gelukt, wel na een erg lange periode van 10 maanden, maar geduld is een schone zaak!

  • Ed Ed says:

   Goedenavond Tina,

   Ben ik het volledig mee eens. Ik snap dat er verschillende reacties te lezen zijn. Maar ik denk dat net zoals jij, ook andere senioren het gewoon moeten proberen.

   Ik geloofde er eerst ook niet in, maar je kan het er niet over oordelen als je het zelf niet ervaren hebt. Gelukkig ben kan ik mezelf gelukkig prijzen.

   Groet,
   Ed

 8. bob bob says:

  Het is allemaal geldklopperij op elke site zie je dezelfde personen.
  In het begin wordt je dood gegooid met berichten (vers vlees) de dames die daar werken moeten je warm houden want ze moeten zoveel regels typen anders wordt het niet betaald of ze moeten vertrekken),van vrouwen die 30 jaar zijn terwijl ze je dochter had kunnen zijn , en daarna neemt het af totdat je niks meer hoort.

 9. Johan Johan says:

  Dit is een datingsite die louter bestaat uit fake profielen (zeker diegenen die een premium lidmaatschap hebben zgn)! Mijn advies: mijd deze datingsite; het is een oplichtersbende en dus zonde van je geld!!

  • Marijke Marijke says:

   Ben ik het niet helemaal mee eens. Maar ik snap je punt.

   Geen enkele datingsite is 100% proper, maar het gaat erom dat je een nieuwe partner vind. Misschien ben ik één van de gelukkige. Maar ik weet zeker dat deze datingsite ook gewoon deugd. Je moet gewoon informeren bij de klantenservice als je er niet uitkomt.

 10. Edwin Edwin says:

  Goedendag,
  Ben sinds een paar dagen lid van 50liefde.nl en ben er nu al achter dat er heel veel nepprofielen op staan. Slecht en krom taalgebruik van dames met zgn hbo achtergrond en types die in 1e instantie positief reageren op je bericht en vervolgens helemaal niet meer…
  Zonde van het geld dus..

 11. Bink Bink says:

  Superbroer en MGTOW, jullie moeten lekker samen gaan wonen. Dan kopen jullie samen een opblaaspop! Lekker goedkoop! Kunnen jullie als een stel oude wijven alle dames afzeiken! Al dat gelul over dat iedereen lelijk zou zijn… jullie zien er opzeker zelf ook niet uit! gefrustreerde gierigaards! Jullie willen een vrouw maar het mag niets kosten, waarschijnlijk te gierig voor een bakje koffie! Dames uit het Oostblok of Thailand willen jullie niet omdat ze jullie zo aantrekkelijk vinden hoor, maar ze zoeken een een iets beter leven dan de armoede die ze thuis hebben. Kneuzen zoals jullie moeten niet gaan daten joh….zit geen enkele vrouw op te wachten! Groeten van Binkie

  • MGTOW MGTOW says:

   Lekkere shaming language weer…….
   Heb nooit gezegd dat ze allemaal lelijk zijn, maar de vrouwen op datingsites zijn dat vaak wel, in ieder geval past het eisenpakket niet bij hun uiterlijk.

   Vrouwen in het oostblok zijn vaak hoger opgeleid en ambitieuzer dan het Nederlandse equivalent. Dat ze hier meer toekomst hebben is niks mis mee. En ik verdien ook meer dan 95% van de dates in nederland, dus als je het hebt over golddiggers kun je dit gewoon doortrekken tot in Nederland. Hier in Nederland verwacht de vrouw dan ook, ondanks dat ze zo geemancipeerd is en het veel beter heeft dan een Russin, dat de man trakteeert……..Een vrouw die verwacht dat de man trakteert enkel omdat ze een vagina heeft, en vervolgens zich niet eens als een traditionele vrouw gedraagt……..Als je hier als man niet in mee gaat dan ben je niet gierig maar gebruik je gewoon je verstand!

 12. teetwileendate teetwileendate says:

  50liefde is een regelrechte ramp en PULP-site ; veel fake/nep accounts.Je bent continue bezig met het filteren/blokkeren van profielen van gemanipuleerde foto’s + reacties met andere bij-bedoelingen. Ook kom je profielen tegen uit dezelfde bron (dubbel/drie-dubbel profielen) Heel veel gratis accounts ( ZONDER FOTO is zelfs mogelijk) ; weinig betaalde accounts.Als je met gratis accounts wilt chatten moet je naast je abonnement ook nog eens extra credits betalen ; gratis accounts wachten vaak rustig af tot de betaalde accounts (extra) over de brug komen.Ben er van overtuigd dat hier veel “gemanipuleerd operator-werk” word verricht ; iedereen is er op z’n hoede / het is vlgs mij meer etalage kijken wat men doet ; hierdoor is er een zeer geringe kans op een daadwerkelijke date. 1:3 zou hier zijn “liefde”vinden….vergeet dit maar hoor ; denk dat het begint bij 1:20 ( 5% ) en mogelijk nog minder.
  Wat ik hier elders las : inderdaad weggegooid geld ! NIET DOEN

 13. Jan Schnieders Jan Schnieders says:

  Aan allen:

  We schrijven vandaag zondag 19 mei 2019.Ik zie dat 50Liefde.nl al jaren garant staat voor talloze klachten van eensluidende strekking:
  Van vage voorwaarden t/m grootschalige oplichterij en alles wat daar tussenin zit.

  50Liefde.nl kan dat zich kennelijk veroorloven. Er is nog geen rechtspraak geweest waarin de verantwoordelijken veroordeeld werden. Zijn ze ooit aangeklaagd? Ik betwijfel dat. Dus zitten we hier over tien jaar nog zo met elkaar…
  Helaas, ik ben geen jurist maar ik weet wel dat we met individuele klachten geen spat verder komen.
  Wie het weet mag het zeggen Wie heeft een beter idee? .. en ja, ik ben ook één van de gedupeerden.

  • Petra Petra says:

   Ik ga hier over bellen naar één of ander tv programma,inderdaad een echte oplichters site.En zij die aan de touwtjes trekken incasseren,van de betalende leden;Ik durf gerust te stellen dat 90 a 95 %van de (zogenaamde leden)niet betalend is.En het toppunt komt nog,als jij als betalende een berichtje wilt sturen naar iemand die je ergens aanspreekt(dus een gratis lid),je een extra 10 € dient te betalen om daar een berichtje naar te sturen,gratis leden waar je helemaal niet van weet hoe lang die er reeds op staan,1-5-10 jaar.
   Petra

   • bob bob says:

    Het is allemaal geldklopperij op elke site zie je dezelfde personen.
    In het begin wordt je dood gegooid met berichten (vers vlees) de dames die daar werken moeten je warm houden want ze moeten zoveel regels typen anders wordt het niet betaald of ze moeten vertrekken),van vrouwen die 30 jaar zijn terwijl ze je dochter had kunnen zijn , en daarna neemt het af totdat je niks meer hoort.

 14. Ljay Ljay says:

  Een proefabonnement???? Kan ik nergens vinden.

  Ben toch maar een 3 maanden lid geworden omdat ik hoopte uiteindelijk, als blijkbaar nog een van de weinige intens van het leven genietende eind vijftiger, hier een passende relatie te vinden. En dat à raison van €29,95 p/m wat ik veel geld vind voor datgene wat 50 liefde aanbiedt. Weinig service (telefonisch niet te bereiken), weinig mogelijkheden, gebruiksonvriendelijke site en aanbod aan zogenaamde ‘passende’ partners is om te huilen! Alles behalve een mij passende partner haha…. wist niet dat er zoveel oninteressante mensen bestonden! Wat mij betreft weggegooid geld.

  Na alleen maar teleurstellende voorstellen van zowel e-matching als 50 liefde heb ik m’n lesje wel geleerd. Nee ik houd ’t voortaan toch maar lekker bij een spontane face to face ontmoeting. Wat een deceptie!!!!

  • superboer superboer says:

   ljay tja helemaal mee eens, op alle date sites is het zelfde; ik ben ook een goed uitziende man van 55jaar, ook lukt het mij niet om een fijne warme lieve verzorgde vrouw te vinden; en ook weinig keus aan vrouwen op date site; velen zijn ook niet aantrekkelijk. ljay, zullen wij elkaar gaan leren kennen? ik hebt mijn leven goed op orde… hoe kan ik met je in contact komen?

  • MGTOW MGTOW says:

   De meeste mensen zijn nu eenmaal gemiddeld/weinig interessant.
   Uit onderzoek blijkt dat vrouwen veel kieskeuriger zijn dan mannen; enkel oog hebben voor de top (10 a 20%) van mannen. Dan wordt het pas ‘interessant’. Men blijft liever alleen dan dat men iemand accepteert van eigen niveau.

  • Jan Schnieders Jan Schnieders says:

   €29,95 p/m?

   Ik betaal(de) €39,95 p/m

   Groet,

   Richard

  • Sjaan Sjaan says:

   Hallo

   Na het aanmelden krijg je een aanbieding te zien van 1 maand abonnement! Zo ben ik ook begonnen. Bij mij heeft het gelukkig wel allemaal gewerkt.

 15. Elsa Elsa says:

  Naar mijn mening de beste datingsite voor mensen van mijn leeftijd. Heb een prachtige ervaring gehad hier. Ben oprecht gelukkig geworden door 50liefde. Het is ook niet niks om op 55 jarige leeftijd alleen te zijn. Zeker niet als je 25 jaar getrouwd ben geweest. Maar dat is het leven, daar doe je niets aan.

  Gelukkig heeft 50liefde me laten zien dat er heel erg veel mensen zijn die dezelfde last dragen en ook opzoek zijn naar een mooie nieuwe partner. De website is gebruiksvriendelijk en heeft alles wat het nodig heeft om op zoek te gaan naar een leuke partner.

 16. Ruud Ruud says:

  Goedemiddag,

  Plezierige ervaring met best wat complicaties hier en daar. In eerste instantie vond ik het vrij lastig om te begrijpen hoe VIP credits werkte en hoe het precies zit / zat met dat maand abonnement. Gelukkig heeft 50liefde een klantenservice waar je telefonisch gebruik van kan maken. Ideaal..

  Na wat belletjes hier en daar was ik goed geinformeerd hierover. Ze komen als het goed is binnenkort met een duidelijke uitleg zodat het voor senioren een stuk makkelijker wordt om allemaal te begrijpen. Om een lang verhaal kort te maken, ik heb gekozen voor een jaar abonnement waarbij ik €17.99 pm betaal. Tot op heden nog steeds in het proces, maar ik wil alvast een goede aanbeveling plaatsen. Het is het waard, de mensen, de gebruiksvriendelijkheid en zeker ook de prijs. Als je opzoek bent naar een nieuwe partner zoals ik, dan moet je er wat voor over hebben vind ik.

 17. Evelien Evelien says:

  Hoi Hoi,

  Volledig eens met Ron.. het ligt er aan of je het wil doorzetten. Ik denk dat elke datingsite hier wel last van heeft. Maar dat durf ik niet met zekerheid te zeggen. Ook voor mij heeft het na een lange periode pas zijn vruchten afgeworpen hoor.. niet gelijk na een half jaar ofzo, ik denk in totaal nu 1.5 jaar. Dus ja… je moet er wat voor over hebben, maar aan het eind van de rit allemaal waard.

  • Rowie Rowie says:

   Goedemorgen Evelien,

   Ook ik ben het eens met Ron. Het wordt nu onderhand een ‘zeikers’forum hier over deze datingsite. Bij mij is het ook gewoon een positieve ervaring geweest. Natuurlijk zullen er altijd mensen zijn die dit volledig anders ervaren 😉

 18. Ron Ron says:

  Middag,

  Voor mij een positieve beleving geweest. De negatieve reacties hier en daar zijn misschien wat overdreven maar ik begrijp het standpunt van die mensen wel. Het is ook niet leuk om geen succes te hebben, maar ik denk persoonlijk dat het een kwestie van doorzetten is.

  Ik begon vorig jaar Juni en vorige maand eindelijk succes gehad. Het proces zelf is ook gewoon lastig, echter maakt 50liefde het wel een stuk makkelijker. Een gebruiksvriendelijke datingsite met erg veel mogelijkheden. Een maand abonnement om even de kat uit de boom te kijken, ik denk dat veel mensen hier ook niet van af weten.

  Het is echt aan de persoon zelf of je met 50liefde in zee wil. De ‘nepprofielen’ ben ik in ieder geval niet tegen gekomen. Kwestie van doorzetten en kijken welk abonnement er bij jou past. Tevens ook aan te raden om bij vragen de klantenservice te benaderen. Dit kan gewoon telefonisch, ook ideaal.

 19. superboer superboer says:

  dat gelooft ik graag mgtow… moeilijke vrouw[en] sta ik niet op te wachten.. welke date site werkt wel voor een man? of geen? vele mannen klagen dat ze geen reactie krijgen, zelfs van de meest lelijke vrouw niet.

  • MGTOW MGTOW says:

   Ik heb voor de gein ook eens heel lelijke vrouwen benaderd maar zelfs de heel lelijke wanen zich een prinses en zijn mega-kritisch. Soms reageert wel een vrouw die minstens 5 jaar ouder is.
   Je hebt meer lol door een nepprofiel aan te maken van een of ander model en je vervolgens totaal fout op te stellen. Dan zie je dat je met bijna alles weg kunt komen.

 20. MGTOW MGTOW says:

  De door jouw genoemde datingsites parship en elitedating zijn om heel wat redenen af te raden. Hoog opgeleide vrouwen zijn vaak moeilijker in omgang. Vooral de carrière kattenvrouwen.

 21. superboer superboer says:

  denk wel dat de leukste vrouwen hoog opgeleid zijn en dan kom je al snel uit bij elite date of parship, of zijn ze daar ook niet echt aantrekkelijk mgtow? denk ook dat deze vaak ook moeilijke vrouwen zijn in omgang, vaak beter weten enz/

 22. superboer superboer says:

  ja das waar mgtow/ een maal hier zien ze al die rijkdom en vele mannen met luxe, denk dat ze dan snel verkast naar pietje en mij de hakken laat zien; ik vind hier de vrouw op welke date site dan ook….. he-le-maal niks aantrekkelijk, van de 100 denk 2. kijk maar eens mgtow/ ze zien er echt niet uit, sorry maar het is gewoon zo.

 23. MGTOW MGTOW says:

  De vrouwen uit het oostblok zijn gemiddeld gezien inderdaad een stuk slanker.
  Probleem is alleen dat je ‘female nature’ niet kunt veranderen; het aard van het beestje.
  Eenmaal geimporteerd zal een vrouw uit het oostblok zich bewust worden van haar toegenomen opties en daar van gebruik willen maken. Oftewel het gedrag van vrouwen wordt gelimiteerd door de omgeving waarin ze zich bevindt.
  Idealiter verkas je naar het oostblok, maar daar is het voor jou moeilijk om een goed bestaan op te bouwen en ben jij degene die alles achter laat.
  Tip: ga eens op vakantie in het oostblok.

 24. superboer superboer says:

  ja klopt mgtow/ dacht ik ook al aan; bedoel al die positieve reacties op 50liefde, wel erg verdacht ja. moet je ook eens kijken op bv lexa, echt wel heel veel onaantrekkelijke vrouwen, wil je niet weten joh. De mooiste en beste vrouwen komen toch uit het oost-blok he mgtow?

 25. MGTOW MGTOW says:

  Ik ben niet 50+ en ken deze site niet.
  Maar ergens bekruipt me het gevoel dat de positieve reacties nep zijn.
  Want zelfs de grootste algemene sites hebben veel te weinig leden.
  Dus een site die zich op een subgroep richt zal nog kleiner zijn.

  Trouwens je kunt zelf de site wel checken. Tel eens het aantal vrouwen met een lidmaatschap. Als je die uberhaupt niet kunt onderscheiden weet je al genoeg.

 26. superboer superboer says:

  Mgtow/ ik lees vele positieve reacties van deze site 50liefde, zou dat allemaal waar zijn? is deze site ECHT zo goed dat ze beweren? wie hebt ervaring met deze site?

 27. superboer superboer says:

  zijn hier alleen 50 plussers op de site? of ook jonger? graag een reactie.

 28. MGTOW MGTOW says:

  Of die 18 euro / maand duur is hangt af van de kans op het vinden van een date. Op veel sites moet je vele maanden ingeschreven staan om als man zijnde wat te kunnen vinden. Vaak zijn er veel meer mannen dan vrouwen aanwezig en stellen vrouwen dientengevolge onredelijke eisen. Kun je zien hoeveel vrouwen er actief zijn, met een betaald abonnement?

 29. Carla Carla says:

  Hallo,

  Het gebruik van 50liefde stelde mij erg op mijn gemak. Normaliter ben ik helemaal niet van het online daten. Maar op een gegeven moment kwam ik op een punt dat ik wel moest…. Ik was er ook echt aan toe. 50liefde kwam goed uit de test voor mij, het was gewoon een geslaagd avontuur zonder rare dingen.

  Leuk contact gehad, 3 leuke ontmoetingen gehad en dat alles voor slechts €17.99,- per maand (1 jaar abonnement) Ik kan dus eigenlijk niet klagen, omdat de eerste ontmoeting die ik had, misschien wel liefde op het eerste gezicht was. Toch wilde ik niet te snel van stapel lopen, dus keek ik het nog even aan. Uiteindelijk toch teruggekomen bij ontmoeting 1, of te wel Ferry.

  Wij zijn jullie heel erg dankbaar! Een aanrader voor 40+ die opzoek zijn naar een nieuwe partner.

 30. Dries Dries says:

  Goedemiddag,

  Ik ben een gelukkige gebruiker van 50liefde. Mijn avontuur begon 4 maanden geleden en eindigde een week geleden. Ik heb namelijk een nieuwe partner kunnen vinden. Als ik een advies mag geven dan is het handig om een proefabonnement te nemen. Je kijkt het dan een maandje aan en dan kan je altijd nog beslissen om verder te gaan. Zo heb ik het in ieder geval gedaan.

  Ik lees hier en daar nog wel wat negatieve dingen over deze datingsite, maar ik denk dat dat puur persoonlijk is. Het heeft voor mij zijn vruchten afgeworpen, ik denk dat als je een beetje doorzet iedereen een leuke partner kan vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑