datingsite parship

Home » 50liefde – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op februari 3rd, 2020 | door Welke online datingsite?

277

50liefde – Kosten, Review en Ervaringen

InfoKostenActie & kortingReviewErvaringen

 

50liefde info

Eén van de grootste vijftigplus datingsites van ons land is 50liefde. Dit komt omdat het een zeer heldere en duidelijke datingsite is waar ook nog eens zeer veel leuke leden staan ingeschreven. Het is zelfs zo dat één op drie leden hier een partner heeft gevonden en dit mogen we wel een zeer hoog slagingspercentage noemen. Het leuke aan deze datingsite is dat er tips worden gegeven aan de leden. Dit geldt dan voor eigenlijk alles, je kunt er tips vinden hoe je een leuk persoon aan moet schrijven in een bericht maar ook als je voor de eerste keer een afspraakje hebt met een lid dan zijn er tips te vinden hoe je dit nu het beste aan kunt pakken. Je staat er dan ook nooit alleen voor als je je in hebt geschreven op deze website. Dit geldt dan ook meteen voor de klantenservice, wanneer je een vraag hebt dan kun je deze meteen stellen en dit kan niet alleen via de e-mail of het contactformulier maar er is ook de mogelijkheid om te gaan bellen. Mocht je al een probleem hebben dan weet je ook zeker dat dit snel opgelost zal gaan worden.

Dat deze datingsite zeer populair onder 50 plussers blijkt wel uit het aantal verzonden berichten en glimlachen die onder de leden worden uitgewisseld. Afgelopen jaar vonden er maar liefst meer dan 1 miljoen contactuitwisselingen plaats! Doordat er naar eigen zeggen dagelijks honderden nieuwe leden zich aanmelden ontvangt u constant nieuwe partnervoorstellen.

met 50liefde.nl kun je overal online daten

De website is niet alleen duidelijk als je deze op een computer gaat bekijken. Ook als je de website bekijkt op een tablet of een smartphone dan blijft deze ondanks het kleinere scherm zeer duidelijk. Het wordt je dan ook makkelijk gemaakt want ook als je voor de televisie zit met je tablet en je wilt graag nog even je berichten bekijken of zien welke leuke nieuwe leden er zijn dan is dit allemaal mogelijk. Het is dan ook niet zo vreemd dat de website van 50liefde zeer populair is en dat er dagelijks vele nieuwe leden bijkomen. Het afgelopen jaar zijn er zelfs meer dan een miljoen berichten verzonden en dat geeft wel aan hoe tevreden de leden met de website zijn.

De profielen worden handmatig gecontroleerd

Wat goed is om te weten dat is dat de profielen die op 50liefde te lezen zijn handmatig gecontroleerd worden. Zo hebben de mensen die slechte bedoelingen hebben minder kans en weet je ook dat je altijd aan het praten bent met de persoon die je op de foto ziet staan. De balans tussen de mannen en de vrouwen die is ook zeer goed en het is dan ook niet zo dat er veel meer mannen dan vrouwen op deze website te vinden zijn. Dat verklaart ook meteen waarom het slagingspercentage van deze website zo hoog is en waarom het aantal leden alleen maar aan het toenemen is.

Heb jij zin in een leuke date?

50liefde is een website waar je met plezier zal komen en waar je talloze leuke mannen en vrouwen kunt vinden. Je kunt hier eenvoudig mee in contact komen en zoals je aan het slagingspercentage kunt zien is het bij veel mensen ook gelukt om een leuke date af te spreken. Probeer het dus ook eens en wie weet zit jij straks ook in een restaurant met een leuke man of vrouw die je via 50liefde hebt leren kennen.

Mannen die zich inschrijven bij 50liefde hebben geluk. Er staan op deze datingsite namelijk meer vrouwen dan mannen geregistreerd. Relatief veel vrouwen vonden dus al hun weg naar deze leuke datingsite. Dit lijkt voornamelijk te komen door de serieuze insteek van de online datingwebsite. Op de website vind je dan ook voornamelijk singles die expliciet op zoek zijn naar een serieuze relatie.

50liefde-kosten-screenshot

 

50Liefde kosten abonnement

3 maanden

€24,99 p.m.
€24,99 p.m.
 • premium lidmaatschap

6 maanden

€19,99 p.m.
€19,99 p.m.
 • premium lidmaatschap

12 maanden

€14,99 p.m.
€14,99 p.m.
 • premium lidmaatschap

Gratis

€0,-
€0,-
 • gratis lidmaatschap

Het goedkoopste “50 liefde” abonnement kost € 14,99 per maand bij een duur van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van 50liefde kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van 50liefde neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

50Liefde actie en korting

Tijdelijke actie

1 maand voor €19,99!

Je activeert de actie door op onderstaande button te klikken.

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor 50liefde.

Verlopen acties en kortingen

Meer over 50liefde.nl

50liefde opzeggen en account verwijderen

Review

Populariteit ★ ★ ★ ★

Datingsite 50liefde heeft het laatste jaar veel nieuwe leden gekregen. Steeds meer 50 plussers kiezen een datingsite die zich enkel op deze doelgroep richt. Wij verwachten dat het aantal online datende senioren de komende jaren nog flink zal toenemen.

Gebruikersgemak  ★ ★ ★ ★

De website van 50liefde.nl oogt fris en helemaal van deze tijd. Zonder te veel poespas is het voor een gebruiker simpel te gebruiken. De navigatie door de gehele website is dus duidelijk en levert geen problemen op.

Functionaliteiten ★ ★ ★

De functionaliteiten van de datingsite zijn vrij standaard. Alle opties die je zult verwachten van een dergelijke website worden aangeboden. Zo krijg je bijvoorbeeld partnervoorstellen en kun je een digitale flirt (smile) versturen. Kijk voor alle functionaliteiten op 50liefde.nl.

Klantenservice ★ ★ ★ ★★

De datingsite heeft een uitstekende klantenservice die zowel per mail (helpdesk@50liefde.nl) als telefonisch (tel. 085-401-3450) bereikbaar is. Dat je deze helpdesk per telefoon bereiken kan is een pluspunt ten opzichte van andere datingsites.

Kosten ★ ★ ★ ★

De prijs van een premium comfort pakket kost op het moment van schrijven €17,99 per maand. Dit is een uitstekende prijs als je bedenkt dat andere datingsites soms een meervoud van dit bedrag vragen.

50liefde Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite 50liefde. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met 50liefde? Geef hieronder jouw reactie!

 

50liefde review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: Datingsite 50liefde is zeer geschikt voor vijfitg plussers die voor het eerst willen kennis maken met online dating. De datingsite is helder opgezet, beschikt over een uitstekende klantenservice en de prijs is ook nog eens zeer schappelijk te noemen.

4.1About the Author

Anoniem277 Ervaringen - 50liefde – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Gerard Gerard says:

  Hallo, ik snap het probleem niet zo, ik ben eerst contact opgenomen met de klantenservice die me alles keurig hebben uitgelegt en vervolgens ben ik aan de slag gegaan op 50liefde. Heel fijn om niet op de standaard manier van een datingsite, profielen zoeken, mensen te leren kennen, de matchgame was erg leuk, er werd mij verteld dat dit op tinder lijkt? Ook de partnervoorstellen zijn erg fijn. Uiteindelijk mijn huidige partner na iets minder dan 3 maanden gevonden via 50liefde en keurig mijn maand opzegtermijn voldaan. Wat is echte liefde waard? Voor mij onbetaalbaar dus erg blij met 50liefde.

 2. Giotto Giotto says:

  Eerste klas oplichters, ook ik had het proefabo van drie dagen € 1,- op dag 2 opgezegd. Ook netjes bevestigd dat het een dag later zou stoppen. Bij toeval zag ik in mijn bank toch een betaling klaarstaan voor € 39.99 voor de volgende dag. Deze heb ik onmiddellijk geblokkeerd.
  De volgende ochtend ontving ik ook de mail van 2 maanden betalen + kosten.

  Juridisch mag dit niet. In de aanbieding had expliciet vermeld moeten staan dat er sprake is van stilzwijgende verlenging, nou, dat staat er niet. Het mag NIET verstopt staan in de algemene voorwaarden (dat is het dus wel), De bewijslast ligt bij de website: zij moeten kunnen aantonen dat in het lok-bericht van proeabonnement deze clausule direct zichtbaar was.

  Klachten neerleggen kan bij de brancheorganisatie als ze hier aangesloten zijn (dat betwijfel ik), bij een Rechtsbijstandverzekering als je die hebt, maar ook bij de ACM consumenten (info@consuwijzer.nl) of andere daarvoor geëigende instanties als Kassa, Consumentenbond of Fraudehelpdesk.

  Hoe meer klachten, hoe sterker we gezamenlijk staan en deze partij eens goed aanpakken en uit de lucht halen.

 3. Adam Adam says:

  this is a company of fraud so people please never ever buy their services and if you want to buy one month make sure that you do not accept their tearms because they stealing money from people in new way be carefullllllllllllllll

 4. Harry Harry says:

  Zeker 1 grote nep zooi haal ze van het net af je kan niets als gratis lid maar je krijgt wel berichtjes van vrouwen die gratis lid zijn beetje vreemd niet. En dan nog 24 dagen wachten op een bericht terug waardeloos doe er wat aan.

 5. BartjeBats BartjeBats says:

  Niet betalen!!!!!! Storneren is JE RECHT!!!

  Automatische incasso vragen met vinkje MAG NIET MEER!

  Geen poot om op te staan 50liefde en CB Incasso (samen 1 partij)

  Waf waf waf, blaffende honden bijten niet 🙂 Behalve ik dan 😉

  Niet geïntimideerd raken door de bedreigingen van dat malafide, niet ingeschreven incassobureautje… Dreigen met dagvaarding blahblablah…. Hoe eerder hoe beter 🙂

  Bovendien dwaling door onduidelijke communicatie dus geen overeenkomst meer!!!

  Niet bang zijn, niet betalen maar meldt het bij Consuwijzer.nl en Fraudehelpdesk.nl.

  • Karin Karin says:

   hallo Bartje

   Kunnen we de krachten niet bundelen tegen zede criminele organisatie.
   Ik heb gestorneerd en kreeg ook dat verhaal, wel betaald maar ze schrijven gewoon nog eens 39,99 af terwijl ik er al af ben..

   Ik ga zeker het melden.

  • Angie Angie says:

   Thnx.. zelfde hier.. veel mailverkeer.. je wordt min of meer belachelijk gemaakt. En stellig houden ze vol, graag de claim betalen.. dus niet.. inmiddels ligt er een mail van CB incasso welke naar ik vernam ook van Berry is (wat hij natuurlijk tegenspreekt) nou kom maar op met deurwaarders!!

 6. Joep Joep says:

  Ook precies dezelfde ervaringen als hier boven geschetst. Ga nooit en te nimmer in zee met deze bende oplichters! Nep profielen. Als je iemand een berichtje stuurt dan duurt het een uurtje of 2 totdat je bericht terugkrijgt. Het bericht zit vol spelfouten en bij mensen met een HBO opleiding verwacht je op zijn minst dat zij fatsoenlijk Nederlands kunnen schrijven. Neem geen abonnement bij deze criminelen.

 7. vandebeek vandebeek says:

  Dit is een waardeloze site met merendeel nep profielen, nep berichten die je als gratis lid niet kunt lezen..en dan die profiel omschrijvingen waaraan je gelijk kunt zien dat het fake is..

 8. Jan Jan says:

  je schrijf je in voor één maand, en je moet voor twee maand betalen, zelfs bij het op tijd afmelden. Wanneer gaat er eens iemand ingrijpen tegen die diefstal van 50liefde.

 9. Tom Tom says:

  Hoi Sophie,

  Idd heb ik nu hetzelfde aan de hand..3 dagen premium automatisch verlengen ..
  Graag zou ik met je in contact willen komen ?

  Mvg ,
  Tom

 10. Sophie Sophie says:

  Pas hiermee op!
  Dit is geen datingsite maar eerder een criminele organisatie!
  Zo zout heb ik het nog nooit gegeten.
  Ik had het proefabo van drie dagen € 1,- bijtijds opgezegd. Bij toeval zag ik in mijn bank toch een betaling klaarstaan voor € 39.99 voor de volgende dag. Deze heb ik onmiddellijk geblokkeerd.
  De volgende ochtend ontving ik onderstaande mail.
  Ik citeer Harbering eerst nog even: ‘wordt door middel van de mail vriendelijk verzocht’.
  Let op vooral op zijn woorden ‘vriendelijk’ en ‘verzocht’!
  Komt-ie:

  ———————————————————————————————————————————–

  “Beste XXX,

  Wij hebben geconstateerd dat u op xxx om xxx een stornering ter hoogte van € 39,99 heeft laten uitvoeren door uw bank voor de maand februari van 2017.

  Dit is niet conform onze wederzijdse overeenkomst, waarbij u ook nog een opzegtermijn heeft van 1 maand. Dit houdt in dat u naast de € 39,99 nogmaals een bedrag van € 39,99 aan ons schuldig bent, wat neerkomt op een totaal van € 79,98.

  Wij zien graag het bedrag van € 79,98 + € 5,00 (administratiekosten) = € 84,98 tegemoet.

  Aan deze herinnering zijn géén extra kosten verbonden.

  Wij raden u aan om binnen 14 dagen na dagtekening van deze herinnering het achterstallige bedrag te betalen.

  Betaal direct via een van onderstaande links:

  Klik hier om direct te betalen via iDeal

  Klik hier om direct te betalen via Mister Cash/Bancontact

  U kunt ook via bankoverschrijving betalen onder vermelding van

  Stornering 46736-15181 t.n.v. ConnectionBuilders B.V. op bankrekeningnummer NL66 INGB 0006 2212 85

  Indien dit bedrag niet binnen 14 dagen op onze rekening staat zijn wij genoodzaakt om uw dossier over te dragen aan ons incassobureau. Houd u er rekening mee dat alle additionele kosten zoals rente en buitengerechtelijke kosten bij overdracht aan het incassobureau voor uw rekening komen. (Minimaal € 40,00 bovenop het storneringsbedrag).

  Om dit te voorkomen, verzoeken wij u het openstaande bedrag van € 84,98 met de volgende omschrijving

  Stornering xxx voor 15-03-2017 te betalen zoals hierboven beschreven.

  Mocht u vragen hebben naar aanleiding van deze herinnering neem dan even contact met ons op.

  Uw gegevens zoals bij ons bekend:

  XXXXXXX

  Let op: Het rekeningnummer dat u kunt gebruiken voor het terugbetalen van het gestorneerde bedrag is NL66 INGB 0006 2212 85 en anders dan de eerder afgeboekte bedragen! Gebruik daarom alleen dit rekeningnummer voor de terugbetaling om problemen te voorkomen.

  Mocht u nog vragen en of opmerkingen over de betaling hebben, neem dan op werkdagen telefonisch contact met ons op via 085-401-3450.”

  ————————————————————————————————————————————–

  Dus of ik maar even € 85,- wil overmaken en “Aan deze herinnering zijn geen kosten verbonden’ (!).
  Ik heb deze oplichtersbende niet betaald en inmiddels, twee weken verder, is het nep-incassobureau in actie gekomen. Men stuurt mij intimiderende berichten en de kosten zouden nu € 120,- bedragen.
  Betalen was ik zeker niet van plan!
  Als het niet zo droevig was zou je je kapot lachen. Wat een schoften.
  Nooit mee in zee gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑