datingsite parship

Home » 50liefde – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op juli 1st, 2019 | door Welke online datingsite?

214

50liefde – Kosten, Review en Ervaringen

 

Eén van de grootste vijftigplus datingsites van ons land is 50liefde. Dit komt omdat het een zeer heldere en duidelijke datingsite is waar ook nog eens zeer veel leuke leden staan ingeschreven. Het is zelfs zo dat één op drie leden hier een partner heeft gevonden en dit mogen we wel een zeer hoog slagingspercentage noemen. Het leuke aan deze datingsite is dat er tips worden gegeven aan de leden. Dit geldt dan voor eigenlijk alles, je kunt er tips vinden hoe je een leuk persoon aan moet schrijven in een bericht maar ook als je voor de eerste keer een afspraakje hebt met een lid dan zijn er tips te vinden hoe je dit nu het beste aan kunt pakken. Je staat er dan ook nooit alleen voor als je je in hebt geschreven op deze website. Dit geldt dan ook meteen voor de klantenservice, wanneer je een vraag hebt dan kun je deze meteen stellen en dit kan niet alleen via de e-mail of het contactformulier maar er is ook de mogelijkheid om te gaan bellen. Mocht je al een probleem hebben dan weet je ook zeker dat dit snel opgelost zal gaan worden.

Dat deze datingsite zeer populair onder 50 plussers blijkt wel uit het aantal verzonden berichten en glimlachen die onder de leden worden uitgewisseld. Afgelopen jaar vonden er maar liefst meer dan 1 miljoen contactuitwisselingen plaats! Doordat er naar eigen zeggen dagelijks honderden nieuwe leden zich aanmelden ontvangt u constant nieuwe partnervoorstellen.

met 50liefde.nl kun je overal online daten

De website is niet alleen duidelijk als je deze op een computer gaat bekijken. Ook als je de website bekijkt op een tablet of een smartphone dan blijft deze ondanks het kleinere scherm zeer duidelijk. Het wordt je dan ook makkelijk gemaakt want ook als je voor de televisie zit met je tablet en je wilt graag nog even je berichten bekijken of zien welke leuke nieuwe leden er zijn dan is dit allemaal mogelijk. Het is dan ook niet zo vreemd dat de website van 50liefde zeer populair is en dat er dagelijks vele nieuwe leden bijkomen. Het afgelopen jaar zijn er zelfs meer dan een miljoen berichten verzonden en dat geeft wel aan hoe tevreden de leden met de website zijn.

De profielen worden handmatig gecontroleerd

Wat goed is om te weten dat is dat de profielen die op 50liefde te lezen zijn handmatig gecontroleerd worden. Zo hebben de mensen die slechte bedoelingen hebben minder kans en weet je ook dat je altijd aan het praten bent met de persoon die je op de foto ziet staan. De balans tussen de mannen en de vrouwen die is ook zeer goed en het is dan ook niet zo dat er veel meer mannen dan vrouwen op deze website te vinden zijn. Dat verklaart ook meteen waarom het slagingspercentage van deze website zo hoog is en waarom het aantal leden alleen maar aan het toenemen is.

Heb jij zin in een leuke date?

50liefde is een website waar je met plezier zal komen en waar je talloze leuke mannen en vrouwen kunt vinden. Je kunt hier eenvoudig mee in contact komen en zoals je aan het slagingspercentage kunt zien is het bij veel mensen ook gelukt om een leuke date af te spreken. Probeer het dus ook eens en wie weet zit jij straks ook in een restaurant met een leuke man of vrouw die je via 50liefde hebt leren kennen.

Mannen die zich inschrijven bij 50liefde hebben geluk. Er staan op deze datingsite namelijk meer vrouwen dan mannen geregistreerd. Relatief veel vrouwen vonden dus al hun weg naar deze leuke datingsite. Dit lijkt voornamelijk te komen door de serieuze insteek van de online datingwebsite. Op de website vind je dan ook voornamelijk singles die expliciet op zoek zijn naar een serieuze relatie.

50liefde-kosten-screenshot

 

50Liefde kosten abonnement

3 maanden

€24,99 p.m.
€24,99 p.m.
 • premium lidmaatschap

6 maanden

€19,99 p.m.
€19,99 p.m.
 • premium lidmaatschap

12 maanden

€14,99 p.m.
€14,99 p.m.
 • premium lidmaatschap

Gratis

€0,-
€0,-
 • gratis lidmaatschap

Het goedkoopste “50 liefde” abonnement kost € 14,99 per maand bij een duur van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van 50liefde kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van 50liefde neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

50Liefde actie en korting

Tijdelijke actie

1 maand voor €19,99!

Je activeert de actie door op onderstaande button te klikken.

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor 50liefde.

Verlopen acties en kortingen

Meer over 50liefde.nl

50liefde opzeggen en account verwijderen

Beoordeling

Populariteit ★ ★ ★ ★

Datingsite 50liefde heeft het laatste jaar veel nieuwe leden gekregen. Steeds meer 50 plussers kiezen een datingsite die zich enkel op deze doelgroep richt. Wij verwachten dat het aantal online datende senioren de komende jaren nog flink zal toenemen.

Gebruikersgemak  ★ ★ ★ ★

De website van 50liefde.nl oogt fris en helemaal van deze tijd. Zonder te veel poespas is het voor een gebruiker simpel te gebruiken. De navigatie door de gehele website is dus duidelijk en levert geen problemen op.

Functionaliteiten ★ ★ ★

De functionaliteiten van de datingsite zijn vrij standaard. Alle opties die je zult verwachten van een dergelijke website worden aangeboden. Zo krijg je bijvoorbeeld partnervoorstellen en kun je een digitale flirt (smile) versturen. Kijk voor alle functionaliteiten op 50liefde.nl.

Klantenservice ★ ★ ★ ★★

De datingsite heeft een uitstekende klantenservice die zowel per mail (helpdesk@50liefde.nl) als telefonisch (tel. 085-401-3450) bereikbaar is. Dat je deze helpdesk per telefoon bereiken kan is een pluspunt ten opzichte van andere datingsites.

Kosten ★ ★ ★ ★

De prijs van een premium comfort pakket kost op het moment van schrijven €17,99 per maand. Dit is een uitstekende prijs als je bedenkt dat andere datingsites soms een meervoud van dit bedrag vragen.

50liefde Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite 50liefde. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met 50liefde? Geef hieronder jouw reactie!

 

50liefde – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

50liefde review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: Datingsite 50liefde is zeer geschikt voor vijfitg plussers die voor het eerst willen kennis maken met online dating. De datingsite is helder opgezet, beschikt over een uitstekende klantenservice en de prijs is ook nog eens zeer schappelijk te noemen.

4.1About the Author

Anoniem214 Ervaringen - 50liefde – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Bernard Bernard says:

  Een goedemiddag,

  Ook ik zal mij moeten aansluiten bij de optimisten. Ik heb een hele andere ervaring gehad als de mensen die ‘opgelicht’ waren. Misschien is het bad luck, maar ik ben er zeker van dat je hier succes kan hebben. Het is voor mij een plezierig avontuur geweest van ongeveer 7 maanden, je kan dan je abonnement stop zetten en zit je met één maand opzegtermijn. Niets meer, niets minder. Het enige wat ik kan meegeven is probeer het gewoon en heb plezier.

 2. Matthijs Matthijs says:

  Gemengde reacties maar ik voeg me bij de positieve. Een lange zit geweest om een nieuwe partner te kunnen vinden. Maar uiteindelijk toch in weten te slagen. Ben er zeer blij mee, het spreekt allemaal voor zich, geen hogere wiskunde.

  Simpel, overzichtelijk, gebruiksvriendelijk, kosten zijn acceptabel en je hebt snel contact. Alles wat wij senioren nodig hebben eigenlijk!

 3. Bastiaan Bastiaan says:

  Bij 50liefde is het allemaal vanzelfsprekend. Nergens last van gehad, geen problemen niets. Ook niet met betalingen. Ik kan eigenlijk wel met zekerheid zeggen dat ik dit andere senioren kan aanraden.

 4. c v. baarle c v. baarle says:

  Ook als je een mankepoot hebt (rollator) een kans ?

 5. Sjaak Sjaak says:

  Schitterende ervaring gehad hier. Ik had heel erg mijn twijfels om te beginnen bij 50liefde, maar een goede vriendin van mij heeft me overgehaald.

  Ik heb gebruik gemaakt van een maand abonnement, hier krijg je 14 dagen de tijd om dit nog op te zeggen. Ideaal als je even de kat uit de boom wilt kijken…

  Dik in orde zou ik dan zo zeggen, maar een maand is niet genoeg uiteraard, ik had wel echt minimaal een halfjaar nodig. 6 maanden waren precies genoeg voor mij en daarmee ook een nieuwe partner gevonden. De negatieve mensen onder ons, houdt hoop, een nieuwe liefde is zeker mogelijk hier.

 6. Kevin Kevin says:

  Hallo,

  Ik zie erg veel mensen die klachten hebben. Ik liep zelf ook tegen wat klachten maar je kan dan altijd die klantenservice benaderen. Dat had ik toen gedaan en het heeft mij wel toen geholpen.

  Al met al kan ik wel zeggen dat het een geslaagde periode is geweest voor mij. Een nieuwe partner binnen een jaar. Het mooie was nog dat zij eerst geen abonnement had. Je kan dus als abonnementhouder in contact komen met iemand die dit niet heeft. Volgens mij kon zij 1 bericht terug sturen..

  ga het niet te lang maken, maar ik kan het wel aanbevelen.

 7. Alle Alle says:

  Dit is 1 grote oplichter bende begin niet aan deze site is allemaal nep behalve dat je moet betalen dat is echt oplichters

 8. superboer superboer says:

  Dames… een boodschap voor jullie! Laat dei onmogelijke eisenpakket eens vallen aub.. 5dec is nog ver weg.

 9. roel roel says:

  De Nederlandse vrouw vandaag de dag.. veel te veel eisend, zo veel dat de man daar niet aan kan voldoen, niks geen wonder dat er vrouwen zijn wie al zo lang alleen zijn, welke man wil nu zo;n vrouw? ik al helemaal niet..

 10. De Nederlandse Vrouw is veel te veel eisend.. geen een man is goed genoeg in hun Ogen, Ik zou zeggen, wijven van Nederland, laat u vele eisen lijstje vallen.. geen een man vind dit echt aantrekkelijk in/aan een vrouw. ik ook niet.

 11. De paus zegt; we zijn/worden steeds meer hebt zuchtiger en willen alleen nog maar meer en meer ook erg materialistisch ingestelde maatschappij we streven alleen nog maar naar meer’; klopt! [ nee ik niet] als ik de eisenlijst van een vrouw voorbij ziet komen? kan de paus wel eens gelijk hebben.. ik roep op, geen enkele man vind het aantrekkelijk dat die vrouw vandaag de dag zo hebberig en veel eisend is, ik in geval niet, dus dames, laat jullie eisen pakket maar vallen anders eindigen jullie 5hoog alleen met jullie katten op schoot, ga je schamen.

 12. ik wil geen vrouw van boven de 50jaar, zoek er enen tussen 45 en 49jaar hooguit.

 13. okee marjan… zal een keer gaan kijken op de site, ben jij nog single dan? zie jij er leuk uit? verzorgd? lief? sportief? Dan ben ik op zoek naar jou misschien.

 14. Marian Marian says:

  Goedenavond,

  @de Graafschap. Dat is natuurlijk denk ik een beetje vragen naar de bekende weg haha. Vanaf 45+ maar gebruikelijk is 50+.

  Als een senior zit je hier prima op je plek! Dus als je van plan bent hier een date te scoren gaat je dat gegarandeerd lukken als je daar de tijd voor neemt. Ik had een abonnement afgesloten voor een half jaar, je maakt snel contact. Die negatieve reacties zou ik een beetje met een korrel zout nemen, er is veel veranderd.

 15. vanaf hoe oud staan er dames op? wie geeft mij antwoord?

 16. Melanie Melanie says:

  Mooi dating proces gehad. Nog nooit eerder aan begonnen, maar na een scheiding vond ik het wel eens tijd. De kans dat je op deze leeftijd nog iemand tegen het lijf loopt is natuurlijk zeer klein.

  Gelijk een jaar abonnement genomen maar na een halfjaar was ik al geslaagd! Leuke man ontmoet en nog steeds gelukkig samen. Zeg tijdig op, dan heb je geen last van maandelijkse lasten.

  Aanrader.

 17. Katrien Katrien says:

  Goedenavond,

  @Benjamin, ik denk het wel. Maar het zou haast wel moeten kunnen. Als ik zou was zou ik even contact opnemen met de klantenservice. Die hebben mij toen destijds goed te woord gestaan en geholpen met wat dingen waar ik niet uit kwam.

  Wat je ook kan doen is gebruik maken van een proef abonnement, 10 dagen. Daar begon ik ook mee, toen uitgebreid naar een jaar abonnement. Ik kan het je zeker aanbevelen omdat het een goede en betrouwbare site is. Heb in ieder geval een nieuwe partner kunnen vinden. Hoop dat het jou ook lukt!

 18. Benjamin Manton Benjamin Manton says:

  Ik ben ingeschreven maar ik heb nog geen lidmaatschap. Ik zag dat er een aanbieding is, een maand voor 19,99. Het was niet mogelijk om daar gebruik van te maken, blijkbaar omdat ik ingeschreven ben. Is het niet mogelijk om van die aanbieding voor een maand gebruik te maken?
  Groet, Benjy

 19. Frits Frits says:

  Goedemiddag,

  Ik ben erg tevreden over 50liefde. Leo heeft zeker een punt, en ook wel gelijk in mijn optiek. De negativiteit rondom deze datingsite vind ik wat overdreven. Ze hebben geleerd van de fouten en het is plezierig daten en contact leggen.

  Veel actieve mensen voor een relatief goed bedrag in de maand. Waar het mij om ging was het vinden van leuk contact met een andere vrouw. Dat was ook gelukt! Kortom ik raad het andere senioren ook zeker aan.

 20. Leo Leo says:

  Goedenavond allemaal,

  Ondanks de negativiteit rondom 50liefde heb ik toch besloten om gebruik te maken van deze datingsite. Het is mij zeer positief bevallen en heb geen nare ervaringen hier gehad. Ik denk dat mensen elkaar ook aansteken zodra ze een tal van negatieve ervaringen lezen. Logisch ook, echter heb ik het toch geprobeerd. Prima bevallen, en waar het bij mij om draaide was natuurlijk het vinden van een nieuwe partner. Na jaren lang single te zijn geweest vond ik het wel welletjes zo.

  Af en toe heeft 50liefde nog wel is een actie van een 3 daags of 10 daags abonnement, echter worden deze niet meer automatisch verlengd. Dat is achterhaald.

  Ik zou senioren deze datingsite toch aanbevelen. Veel leden, gebruiksvriendelijk en doen er alles aan om positief over te komen. Dat is bij mij in ieder geval gelukt.

 21. Cor Cor says:

  Voor een 58 jarige niet heel erg makkelijk om de stap naar het online daten te nemen vind ik zelf.. heel ongemakkelijk. Zeker nadat ik 25 jaar lang bij dezelfde vrouw ben geweest. Het was even zoeken, maar naar een week onderzoek te hebben verricht ben ik bij 50liefde gekomen.

  Leuke site, leuke vrouwen en een paar ontmoetingen gehad, echter soms wel een beetje geñant. Al met al positief ervaren, Ik ben er gewoon puur voor het leuke contact en vriendschappen. We zien wel waar het schip strand.

  Cor

 22. Melvin Melvin says:

  Positieve ervaring aan over gehouden. Om een lang verhaal kort te maken, na mijn scheiding voelde ik me erg alleen. Ik vond tijd dat deze leegte werd opgevuld en ging op zoek naar een betrouwbare datingsite voor senioren. Ik zelf ben 62, daarbij uitgekomen op 50liefde.nl

  Erg blij dat ik hier gebruik van heb gemaakt… een abonnement van 6 maanden was voldoende want ik kwam meteen in leuk contact met meerdere vrouwen van mijn leeftijd. Een paar ontmoet en met 1 echt een klik.. die vrouw mag ik nu mijn ‘nieuwe’ partner noemen!

  Aanrader voor mensen die alleen zijn en boven de 50 natuurlijk

 23. Carola Carola says:

  50liefde heb ik positief ervaren. Een gebruiksvriendelijke datingsite voor mensen van mijn leeftijd en makkelijk contact leggen.

  Het aanmelden is zo gepiept en ik kon gelijk aan de slag. Even je profiel updaten en klaar ben je. Fijn contact gehad met een man, Niels. Klikte goed, hebben gedate en hebben nu een relatie samen. Dit alles binnen een half jaar. Positief dus!

 24. R.Lensen R.Lensen says:

  Er wordt geen info gegeven over t werkelijke aantalleden..sterker nog als je een lichte selectie m aakt
  Met bv slank dan krijg ik maar circa 20 profielen te zien.
  Er staan oik fake profielen tussen waarvan ze bij navraag zelf zeggen beter geen contact meer mee op te nemen of zo n profiel reageert niet meer..maar ze laten ze er wel fijn tussen staan.
  Nee hoor prima als t werkt maar voor mijde zoveelste gebakken lucht datingsite.

  • MGTOW MGTOW says:

   Ik denk dat je misschien veel meer hits krijgt als je het criteria slank schrapt…….

   Alle datingsites proberen het te doen voorkomen dat er heel veel leden zijn. Maar er zitten er maar heel weinig op. Want de markt is versnipperd en de meesten gaan naar gratis Tinder.
   Van de echte leden zijn de meesten van het mannelijk geslacht.
   Alsof je een homobar binnenloopt.
   Trap er niet in.

 25. Marieke Marieke says:

  Hallo,

  Ik ben erg tevreden over deze datingsite. Het is mij namelijk opgevallen dat er veel actieve mensen zijn. Dit doet me goed en zo ben ik ook in contact gekomen met meerdere mannen. Maar er kan er natuurlijk maar 1 tussenuit springen.

  Klikte meteen! Hebben afgesproken en sindskort een relatie. Senioren zoals ik hoeven dus niet meer alleen door het leven. Ik heb er een nieuwe partner aan over gehouden. Bedankt!

 26. Robin Robin says:

  Fijn daten al zeg ik het zelf. Ik kwam hier op via een goede vriend van me. Die heeft zijn vrouw hier leren kennen.

  Ik ben al een lange tijd single, maar toch mis je iets vind ik.. een wederhelft is altijd belangrijk. Daarom bezocht ik deze site op aanrader van die vriend. Het aanmelden ging soepel, contact leggen ook, dus al met al plezierig daten.

  Aangenaam contact met een leuke vrouw, Lien. Sinds een maand zijn we bij elkaar, het klikte erg goed en onze date was erg plezierig!

  Graag wil ik ook andere 50 plussers deze datingsite aanraden.

 27. Floris Floris says:

  Beter kan bijna niet…

  ik lees toch hier en daar wat negatiefs over 50liefde. Maar je hebt altijd mensen die eerder iets naars plaatsen dan positiefs..

  toch bij deze een positieve reactie van Floris. 55 jaar en op dit moment geen single meer. Dit te danken aan 50liefde! Het is echt een geweldige en makkelijke site voor mensen boven de 50+. Aanmelden is makkelijk, contact leggen is makkelijk, afspreken is ook geen moeilijke opgave.

  Al met al dik tevreden en bedankt. Mijn nieuwe partner en ik gaan genieten van elkaar.

 28. Marissa Marissa says:

  leuke man leren kennen via 50liefde! ben er heel erg content mee hoe de site in elkaar steekt. Nooit verwacht dat het voor senioren zo aantrekkelijk zou zijn om een nieuwe partner te kunnen vinden.

  ik heb makkelijk contact kunnen leggen en leuke dates gehad met diverse mannen. ieder heeft wel zijn voorkeur, en dat kan je mooi uitspreken op de site. Echt waanzinnig!

  Frans en ik zijn erg blij dat we gebruik hebben gemaakt van jullie diensten. Bedankt

 29. Marjolijn Marjolijn says:

  Leuke datingsite. Gezien mijn leeftijd wil ik wel een datingsite waarmee ik over weg kan. 50liefde was zo´n datingsite. Ik ben al een lange tijd weduwe en vond het tijd om een nieuwe man te leren kennen. Ik dacht laat ik mijzelf eens aanmelden bij 50liefde. Dit ging erg snel en gemakkelijk, en heb gebruik gemaakt van een regulier abonnement. (Hier zit een maandje opzegtermijn aan)

  Heb leuk contact gehad met Martijn, Martijn is 56 en was ook een lange tijd alleen. We vonden elkaar tijdens het zoeken naar contacten op 50liefde. Sindsdien klikt het en zijn we erg gelukkig met elkaar.
  Een aanrader voor andere senioren die alleen zijn!

 30. Ivo Ivo says:

  Zeer aangename datingsite voor mensen van mijn leeftijd. Makkelijk in zijn gebruik. Had mijzelf aangemeld met een regulier abonnement en dat werkte prima. Het opzeggen was voor mij wel even een dingetje, maar toch zo gepiept. Het opzeggen moet een maand van tevoren, je hebt dus een maand opzeg termijn.

  Nam niet weg dat ik gewoon een nieuwe partner heb kunnen vinden, leuke klik, leuke vrouw, leuk stiefkind! Ben er helemaal weg van.

  Bedankt voor deze mogelijkheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑