datingsite parship

Home » 50liefde – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op juli 1st, 2019 | door Welke online datingsite?

211

50liefde – Kosten, Review en Ervaringen

 

Eén van de grootste vijftigplus datingsites van ons land is 50liefde. Dit komt omdat het een zeer heldere en duidelijke datingsite is waar ook nog eens zeer veel leuke leden staan ingeschreven. Het is zelfs zo dat één op drie leden hier een partner heeft gevonden en dit mogen we wel een zeer hoog slagingspercentage noemen. Het leuke aan deze datingsite is dat er tips worden gegeven aan de leden. Dit geldt dan voor eigenlijk alles, je kunt er tips vinden hoe je een leuk persoon aan moet schrijven in een bericht maar ook als je voor de eerste keer een afspraakje hebt met een lid dan zijn er tips te vinden hoe je dit nu het beste aan kunt pakken. Je staat er dan ook nooit alleen voor als je je in hebt geschreven op deze website. Dit geldt dan ook meteen voor de klantenservice, wanneer je een vraag hebt dan kun je deze meteen stellen en dit kan niet alleen via de e-mail of het contactformulier maar er is ook de mogelijkheid om te gaan bellen. Mocht je al een probleem hebben dan weet je ook zeker dat dit snel opgelost zal gaan worden.

Dat deze datingsite zeer populair onder 50 plussers blijkt wel uit het aantal verzonden berichten en glimlachen die onder de leden worden uitgewisseld. Afgelopen jaar vonden er maar liefst meer dan 1 miljoen contactuitwisselingen plaats! Doordat er naar eigen zeggen dagelijks honderden nieuwe leden zich aanmelden ontvangt u constant nieuwe partnervoorstellen.

met 50liefde.nl kun je overal online daten

De website is niet alleen duidelijk als je deze op een computer gaat bekijken. Ook als je de website bekijkt op een tablet of een smartphone dan blijft deze ondanks het kleinere scherm zeer duidelijk. Het wordt je dan ook makkelijk gemaakt want ook als je voor de televisie zit met je tablet en je wilt graag nog even je berichten bekijken of zien welke leuke nieuwe leden er zijn dan is dit allemaal mogelijk. Het is dan ook niet zo vreemd dat de website van 50liefde zeer populair is en dat er dagelijks vele nieuwe leden bijkomen. Het afgelopen jaar zijn er zelfs meer dan een miljoen berichten verzonden en dat geeft wel aan hoe tevreden de leden met de website zijn.

De profielen worden handmatig gecontroleerd

Wat goed is om te weten dat is dat de profielen die op 50liefde te lezen zijn handmatig gecontroleerd worden. Zo hebben de mensen die slechte bedoelingen hebben minder kans en weet je ook dat je altijd aan het praten bent met de persoon die je op de foto ziet staan. De balans tussen de mannen en de vrouwen die is ook zeer goed en het is dan ook niet zo dat er veel meer mannen dan vrouwen op deze website te vinden zijn. Dat verklaart ook meteen waarom het slagingspercentage van deze website zo hoog is en waarom het aantal leden alleen maar aan het toenemen is.

Heb jij zin in een leuke date?

50liefde is een website waar je met plezier zal komen en waar je talloze leuke mannen en vrouwen kunt vinden. Je kunt hier eenvoudig mee in contact komen en zoals je aan het slagingspercentage kunt zien is het bij veel mensen ook gelukt om een leuke date af te spreken. Probeer het dus ook eens en wie weet zit jij straks ook in een restaurant met een leuke man of vrouw die je via 50liefde hebt leren kennen.

Mannen die zich inschrijven bij 50liefde hebben geluk. Er staan op deze datingsite namelijk meer vrouwen dan mannen geregistreerd. Relatief veel vrouwen vonden dus al hun weg naar deze leuke datingsite. Dit lijkt voornamelijk te komen door de serieuze insteek van de online datingwebsite. Op de website vind je dan ook voornamelijk singles die expliciet op zoek zijn naar een serieuze relatie.

50liefde-kosten-screenshot

 

50Liefde kosten abonnement

3 maanden

€24,99 p.m.
€24,99 p.m.
 • premium lidmaatschap

6 maanden

€19,99 p.m.
€19,99 p.m.
 • premium lidmaatschap

12 maanden

€14,99 p.m.
€14,99 p.m.
 • premium lidmaatschap

Gratis

€0,-
€0,-
 • gratis lidmaatschap

Het goedkoopste “50 liefde” abonnement kost € 14,99 per maand bij een duur van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van 50liefde kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van 50liefde neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

50Liefde actie en korting

Tijdelijke actie

1 maand voor €19,99!

Je activeert de actie door op onderstaande button te klikken.

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor 50liefde.

Verlopen acties en kortingen

Meer over 50liefde.nl

50liefde opzeggen en account verwijderen

Beoordeling

Populariteit ★ ★ ★ ★

Datingsite 50liefde heeft het laatste jaar veel nieuwe leden gekregen. Steeds meer 50 plussers kiezen een datingsite die zich enkel op deze doelgroep richt. Wij verwachten dat het aantal online datende senioren de komende jaren nog flink zal toenemen.

Gebruikersgemak  ★ ★ ★ ★

De website van 50liefde.nl oogt fris en helemaal van deze tijd. Zonder te veel poespas is het voor een gebruiker simpel te gebruiken. De navigatie door de gehele website is dus duidelijk en levert geen problemen op.

Functionaliteiten ★ ★ ★

De functionaliteiten van de datingsite zijn vrij standaard. Alle opties die je zult verwachten van een dergelijke website worden aangeboden. Zo krijg je bijvoorbeeld partnervoorstellen en kun je een digitale flirt (smile) versturen. Kijk voor alle functionaliteiten op 50liefde.nl.

Klantenservice ★ ★ ★ ★★

De datingsite heeft een uitstekende klantenservice die zowel per mail (helpdesk@50liefde.nl) als telefonisch (tel. 085-401-3450) bereikbaar is. Dat je deze helpdesk per telefoon bereiken kan is een pluspunt ten opzichte van andere datingsites.

Kosten ★ ★ ★ ★

De prijs van een premium comfort pakket kost op het moment van schrijven €17,99 per maand. Dit is een uitstekende prijs als je bedenkt dat andere datingsites soms een meervoud van dit bedrag vragen.

50liefde Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite 50liefde. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met 50liefde? Geef hieronder jouw reactie!

 

50liefde – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

50liefde review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: Datingsite 50liefde is zeer geschikt voor vijfitg plussers die voor het eerst willen kennis maken met online dating. De datingsite is helder opgezet, beschikt over een uitstekende klantenservice en de prijs is ook nog eens zeer schappelijk te noemen.

4.1About the Author

Anoniem211 Ervaringen - 50liefde – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Ria Ria says:

  Erg enthousiast over deze leuke datingsite. Duurde even voor ik er 1 gevonden had, maar nu met succes! 50liefde, wat ben je fijn.. sindskort leuk contact met een nieuwe man die ik daar heb leren kennen. Het is nog zeer pril, maar ik wil vast even kwijt hier dat het een erg fijne datingsite is.

  Het is makkelijk, overzichtelijk en je kan er vrijwel elk type mens op vinden heb ik het idee. Op elk potje past een deksel zeggen ze. Hier zijn genoeg mensen waarmee je een klik kan vormen, ik ben daar het perfecte voorbeeld van!

  Ria

 2. Mitchel Mitchel says:

  Goedemiddag,

  Echt super.. met een normaal abonnement haalde ik gewoon voldoende uit wat ik wilde zoeken. (wel even een maand van tevoren aangeven dat je wil opzeggen, of rekening houden met een opzegtermijn) Veel leden, overzichtelijk en makkelijk om in contact te komen. Het was voor mij even uitpluizen welke datingsite ik zou gaan gebruiken. Maar het werd al snel duidelijk dat ik 50liefde toch de voorkeur gaf. Gewoon vanwege het uiterlijk van de site en positieve berichten.. ben eigenlijk vrij recent geen senioren single meer.

  Leuk contact gehad met Martha, die best lang actief was. Klikt gewoon heel erg goed en bouwen naar een steeds sterkere relatie. Bedankt!

 3. Ronald Ronald says:

  Mijn nieuwe vrouw leren kennen via 50liefde. Kan dus eigenlijk niets anders zeggen dat het een groot succes voor mij is geworden. In het verleden moest ik niets van online daten hebben, maar naarmate je ouder wordt en nog steeds single bent, mis je wel iets. Dat was bij mij wel het geval.

  Na wat onderzoek te hebben gedaan kwam ik uit bij 50liefde. Erg gebruiksvriendelijk, zeer professionele klantenservice en veel mensen die er gebruik van maken. Dat kon ik er uit opmaken.

  Na leuk contact te hebben gehad op een aangename manier met diverse vrouwen, ben ik een tijd inactief geweest, omdat ik eigenlijk het contact alleen al voldoende vond. Maar ik kwam er al snel achter dat dat niet zo was. Heb dus een afspraakje kunnen maken met een hele leuke spontane vrouw! Dat klikte zo goed dat we hebben gezegd: ‘Zullen we het proberen samen?’

  Tot op heden gelukkig met elkaar! 50liefde.. top voor seniorengeluk/liefde/contact!

 4. Esmee Esmee says:

  Leuk hoor! Erg fijne site als je het mij vraagt. Ik was altijd al thuis in het online daten, maar 50liefde laat je net even wat anders contact opnemen met mensen als andere datingsites. Dit maakte het voor mij extra leuk om een nieuwe man te kunnen zoeken.

  ook erg gebruiksvriendelijk en een super klantenservice! ik ben namelijk al een tijdje alleen en wilde graag weer een nieuwe man ontmoeten. Op 50liefde is er ‘keus’ zat haha. Het was voor mij ook niet heel erg lastig om in contact te komen met diverse mannen. Ik ging mijn gevoel achterna en zocht iemand die het meest op mijn vorige man leek, qua innerlijk.

  het grote ledenplatform is dus duidelijk een pluspunt hoor… ik had binnen 2 weken contact met nu mijn huidige vriend. Voor senioren niet onbelangrijk denk ik zo!

  Esmee

 5. Cora Cora says:

  Hallo allemaal. Mijn naam is Cora en sinds een lange tijd single. Ik was erg eenzaam ondanks de vele vriendinnen om mij heen. Als senior is eenzaamheid wel echt heel erg vind ik persoonlijk.. daarom wilde ik deze leegte opvullen met een nieuwe man. Mijn vorige huwelijk heeft 12 jaar stand gehouden, maar de laatste jaren voelde ik al niets meer.

  Helaas gescheiden, maar wilde gelijk een nieuwe liefde ontmoeten. De datingsites van nu zijn erg lastig om te vergelijken welke nou goed is voor senioren. Gelukkig kwam ik bij 50liefde.. geweldig. Mijn huidige man binnen 2 weken leren kennen en onze eerste afspraakje na 1 maand!

  We zijn erg tevreden over hoe het nu gaat, en willen dit graag voortzetten. Bedankt!

  Cora

 6. Christina Christina says:

  Super site! Kan niet anders zeggen. Tenminste voor mij dan.. zodra ik me aanmeldde had ik gelijk contacten op mijn scherm waarmee ik kon chatten. Hier zat niets voor mij tussen, maar er zijn zo veel leden dat ik gewoon rustig afwachtte tot mijn wellicht toekomstige man voorbij zou komen.

  Geduld is een schone zaak, en dat klopt ook. Want na ongeveer 3 weken begon ik dagelijks contact te krijgen met Ron. Het was wel even de kat uit de boom kijken, maar dat duurde niet lang. Er was gelijk al een klik! Sindsdien zijn we een relatie aangegaan en tot op heden gaat alles goed.

  50liefde maakte het dus voor mij zeker mogelijk om mijn nieuwe liefde te ontmoeten.

 7. Jeffrey Jeffrey says:

  Bij 50 liefde ben ik echt heel erg goed geholpen. Ik wist eerst niet hoe het precies in zijn werk ging. Maar je kan gewoon met gemak de klantenservice bellen en vervolgens wordt je er erg goed doorheen geleid. Dit hielp mij wel echt omdat ik erg graag een nieuwe vrouw wilde ontmoeten. Ik wist eerst niet of het zou werken, maar al snel kwam ik er achter dat er heel erg veel leden actief waren. Dit voelde voor mij natuurlijk erg fijn!

  na een klein maandje kwam ik mijn huidige vriendin Stacey tegen. Na wekelijks contact te hebben gehad vonden we tijd om gewoon af te spreken. Dit klikte gelijk.

  sindsdien zijn we een relatie aangegaan en tot op heden erg gelukkig met elkaar! Voor senioren die wat moeite hebben met internet e.d. is dit zeker een aanrader als je een relatie wil

 8. Ellen Ellen says:

  Hallo allemaal,

  Een erg leuke datingsite als je opzoek bent zoals ik naar een leuke 50plusser. Ik was echt op zoek naar een nieuw maatje. Gelukkig werd dit door 50liefde allemaal mogelijk gemaakt. Eenmaal aangemeld op deze site werd ik erg blij van alle leden die er gelijk om mijn oren vlogen!

  Gelukkig zat hier de man van mijn leven tussen. Sindsdien erg gelukkig en een maatje voor het leven gevonden. Als ik mensen mag adviseren, dan adviseer ik jullie om op deze website jouw 50 plusser te vinden 🙂

 9. Michael Michael says:

  Erg leuke site! Ik ben een lange tijd single geweest en voelde daardoor een bepaalde leegte.. klinkt misschien een beetje stom ha ha. Maar ik vond dat het weer eens tijd werd voor een nieuwe liefde. Sinds ik een 50 plusser ben zocht ik ook echt naar een datingsite die mij kon matchen met een andere 50 plusser, na lang zoeken kwam ik bij deze site 50liefde.

  Echt geweldig, na lang gezocht te hebben ben ik in contact gekomen met mijn huidige vriendin Marian. Site is overzichtelijk en erg makkelijk om een account aan te maken. Een echte aanrader als je 50+, single en op zoek bent naar een nieuwe liefde. bedankt

  Michael

 10. Wim Wim says:

  Let op met deze site.. eerste klas oplichters…ze hebben een eigen incasso bureau, dat moet genoeg zeggen.
  Deze site aanprijzen en ophemelen? Ik zou me schamen om op zo een manier affiliate te zijn!

 11. Regina Regina says:

  Ik ben altijd wel voorzichtig maar ben er nu helaas ok ingetrapt. 19.95 voor een maand, kennismakings abonnement. Maar ik ging het niet verlengen want het beviel niet.
  Nu dus ook zo’n dreig mail van 39.95 + 39.95 ivm 1 maand opzegtermijn en 7.50 kosten. Dat mag niet eens, je moet eerst een kosteloze herinnering sturen volgens de wet. En ik snap ook niet hoe ze aan 2x 39.95 komen want als ik al 39.95 zou betalen voor de komende maand, dan zeg ik sowieso vandaag op dus dat zou dan maar 1 dag extra zijn. 20-6 19.95 betaald, dus vandaag opzeggen met een maand opzegtermijn is per 21-8 dus hoezo 2x????
  Jakkes ben er zo boos om, ook op mezelf dat ik erin getrapt ben. Grrrr

  Maar niet betalen dus???

  • Wim Wim says:

   Niet betalen Regina.
   Ze hebben het met 2 incasso bureaus geprobeerd en nu met hun eigen boeven bende CBIncasso.
   Ik ga gewoon voor een rechter staan en mijn zaak uitleggen.
   En dan zien we wel,ik betaal geen cent!

 12. Robert Robert says:

  Nog even opgemerkt! Ik heb Kassa hiervoor benaderd en waarschijnlijk dat dit onderwerp serieus genoeg is om in behandeling genomen te worden. Zijn er hier ook gegadigden die hier iets voor voelen. Samen staan wij veel sterker toch!!

 13. Robert Robert says:

  WAARSCHUWING: Voor het lidmaatschap afsluiten, eerst googlen op 50Liefde klachten!! Ik heb begin dit jaar een premium lidmaatschap genomen voor een maand voor 19,99 euro. Via Ideal betaald en een mail gehad dat deze lidmaatschap duurt tot de einddatum dat is een maand. Verder heb ik geen opdracht gegeven voor automatische incassering. In de veronderstelling dat het abonnement was afgelopen wordt warempel 39,99 euro van mijn rekening afgeschreven. Het bedrag gelijk laten storneren. Nu een brief van een incasso, een bedrag van ruim 119 euro. Ik heb gecorrespondeerd maar helaas, geen enig zinnig antwoord. Op Avrotros Radar uitzending 18032017 zijn ze ook het onderwerp geweest naar aanleiding van veel teleurgestelde misleide klanten. Om het lang verhaal kort te maken….zoek maar eens op “50Liefde klachten”. Dan weet je het wat voor organisatie 50Liefde is. Inmiddels heb ik een consumenten jurist hiervoor benaderd. Zij was tot mijn verassing al volledig bekend met het handelen van deze oplichters. Ik ben helemaal ten einde raad!! Wanneer stop deze onterechte incasseringen. Ik heb voor één maand een abonnement afgesloten en dat stond ook in de mail!! Bij 50Liefde zijn ze echt van het padje af. Mijn argumentatie wordt totaal genegeerd ook mijn bewijzen die ik gestuurd heb(heb namelijk screendump gemaakt).

 14. joyce joyce says:

  Al die datingsites, dus ook LEXA zijn zeker niet betrouwbaar, beloven veel wat ze niet waar kunnen maken. Daarnaast zitten er veel oplichters op de site, onder verschillende namen. Mannen die vrouwen binnen halen via de datingsites en de vrouwen berooid achter laten, Liegen Bedriegen enz. en veel geld afhandig maken.
  Door deze mensen en nog steeds geen duidelijke en strengere regels op de datingsites kan dit zooitje ongeregeld nog steeds ongehinderd doorgaan. Als de datingsites zich hier eens hard voor maken, dat er strengere regels komen en dat per persoon maar 1 account kan worden aangemaakt dan zal ik er weer eens over denken om op een datingsite te gaan. Maar nu lopen er hier meer gevaarlijke gekken rond dan dat er vast zitten!!!!!!!! Dus let goed op, want je wordt vergiftigd, geld afhandig gemaakt en nog veel meer ellende…………..

  • Claartje Claartje says:

   Ja klopt helemaal ook ik ben erin getrapt , ben heel veel geld kwijt en ik zie die vent nog steeds op Lexa verschijnen elke keer…moet elke keer een melding maken dat het een fake account is maar ik zie hem steeds terug komen erg vreemd?? Brrr zo kwaad om

 15. E.Nieuwenhout E.Nieuwenhout says:

  Ben er ook ingestonken proefabonnement voor een euro dag erna profiel verwijdert en opgezegd. Kon niet zat aan abonnement vast a39.95 werd ook afgeschreven. Ik gestorneerd krijg nu steeds mails van Topfin incasso wie heeft dit ook? En hebben jullie betaald?

  • Johannes Johannes says:

   Ik ook.
   Gewoon niet betalen maar alle vormen van contact bewaren.
   Het verdienmodel van dit bedrijf is erop gebaseerd dat mensen die twee maanden lidmaatschap + € 7.50 administratiekosten betalen. Niet om mensen bij elkaar te brengen. Zowel topfin als 50liefde horen bij hetzelfde bedrijf.
   Weest niet bang, tot een rechtzaak laten ze het echt niet komen.

 16. Anoniem Anoniem says:

  Bijzonder die hoge rating, die geven ze vast aan zichzelf, oplichters. Gratis 3 dagen, of voor een paar euro, maar verstopt in de voorwaarden zit dat je binnen 24 uur moet opzeggen, anders stilzwijgende verlengingen. Dreigen met incasso, als je zegt laat maar voorkomen op de Rechtbank, veel succes, dan houden ze op met stalken. Veel fakeprofielen. Of jouw profiel die je niet meer kan verwijderen omdat je account gelijk geblokkeerd wordt als je geld storneert. Je krijgt binnen een dag van dezelfde personen dezelfde standaard reactie om je te lokken geregistreerd lid te worden, daarna hoor je natuurlijk niks.
  Grote oplichters zijn het. Helaas kennen ze goed de mazen van de wet waardoor het lastig is ze aan te pakken. Dit soort sites zouden uit de lucht gehaald moeten worden

 17. hvtiel hvtiel says:

  het blijken dus allemaal oplichters te zijn,had ik ook bij lexa 4 jaar terug

 18. Marcel Marcel says:

  Al 7 maanden blijkt er een permanente opdracht af te gaan.
  Ik had het niet in de gaten. Ik heb zelfs geen enkele reactie van geen enkele vrouw gehad. Ik heb zelfs geen foto en blijkbaar ook geen profiel.
  Kan daar juridisch dan niets aan die afzetterij gedaan worden?
  Dit zijn de nieuwe bedelaars, ronselaars afzetters en wat nog?
  Juist dieven in tenue van een agent.

  • Carpe-Diem Carpe-Diem says:

   Marcel ik zou proberen via je rekening zoveel mogelijk afgeschreven bedragen te stoneren! Waarom betalen voor geen profiel en geen foto???? En idd zo snel mogelijk regelen dat je er geen lid meer bent, vreselijk als er zo met je word omgegaan.

 19. Elly Elly says:

  Ik had een gratis proefperiode.
  Allemaal fakeprofielen.
  Ik heb opgezegd. Er werd geld afgeschreven.
  Ik heb dit gestorneerd. Nu krijg ik van Topfin Incasso een rekening van €119,98.
  Wat een diefstal. Ik begrijp dat ik niet moet betalen.ik heb ook niks getekend en had dus geen abonnement.
  Dan maar naar de rechter. Krijg ik meer dreigementen ga ik naar de politie. Dit is diefstal.

 20. W.Proost W.Proost says:

  Een bende dieven zijn het, blijf er ver van weg!!!!!!!!!!!!

 21. J Timmerije J Timmerije says:

  Goeie middag het zelfde gedonder gehad met 3 dagen voor een euro geprobeerd een foto erop te krijgen niet gelukt dus toen maar gelijk weer opgezegd dat lukte niet en een paar dagen later 39,99 van de rekening af gelijk terug geboekt 1 week later topfin incasso.BV uit Zwolle met een dreigbrief een week later weer en 2 dagen later weer 120,22 betalen terug gemaild ik wacht wel op de rechtszaak dan zullen we zien stelletje oplichters dit alle is gebeurt binnen 1 maand lachen toch mensen niet intrappen laat je niet bang maken.

 22. Mart Mart says:

  Oplichters,
  op 12 nov. 19,99 betaald (12/11-12/12)
  op 5 dec,39,99 betaald voor (12/12-1201)
  op 6 januari incasso 39,99 (12/01-1202)
  op 6 januari lidmaatschap opgezegd
  op 8 januari bedrag laten storneren,
  op 8 januari dreigbrief te betalen 39,99 +7,50 adm.kosten dus voor periode 39,99
  op 9 januari alsmog 46,99 betaald voor periode 12/01 tot 12/02
  nu willen ze dus ook de periode 12/02-12/03 incasseren???
  ik heb op 6 januari opgezegd dus 36 dagen voor de periode 12/02
  ze beroepen zich op de algemene voorwaarden, staat alleen :bij niet tijdig betalen 7,50 adm.kosten!!!
  raar volkje daar

  • f.j f.j says:

   niet betalen , het zelfde is mij ook overkomen , topfin incasso bv heeft geprobeerd geld te innen maar ik heb gevraagd of ze de aanmaning via een deurwaarder willen laten lopen zodat ik via de rechter kan vertellen wat een oplichters het zijn , ik heb daarna niets meer van het incasso bureau vernomen .

 23. JanJ JanJ says:

  50Liefde zegt veel leden te hebben, echter 75% ervan zijn gratis leden en kunnen alleen reageren als JIJ ervoor betaald. Van de overige leden waar ik contact mee gehad heb zijn er enkele die wilde onderzoeken of we een match waren.
  Tientallen hebben mij aan het lijntje gehouden en reageerde niet op verdiepende vragen of ontweken deze, deze contacten – die vooral zich melden toen ik nog geen betalend lid was – reageerde na korte tijd helemaal niet meer.
  Verder LET OP als je een contract aan gaat voor een bepaalde periode, gaat deze automatisch over in een maandelijks op te zeggen abonnement, waarvoor je de hoofdprijs betaald en zijn niet flexibel.
  BEN GEWAARSCHUWD alvorens je met hen in zee gaat.

 24. cees cees says:

  Ik heb gebruik gemaakt van de aanbieding om 50 Liefde, drie dagen gratis uit te proberen. Binnen één dag kreeg ik een leuke spontane reactie van een leuke dame. De volgende dag kreeg ik een melding van 50 Liefde dat mijn berichten niet bij de dame in kwestie aankwamen. Ik heb gebeld met de helpdesk moest geen probleem zijn de berichten kwam gewoon door volgens meneer. Het is m.i.z. een fake dame en de criminelen van 50 Liefde denken dat ik nu even vlot geld ga overmaken om de leuke dame toch maar te ontmoeten.

  • JanJ JanJ says:

   Ze zeggen heel veel leden te hebben, echter er is maar een klein deel betalend. Heb ook ervaring met fake profielen, maar volgens hen bestaan die niet, nou mijn ervaring is ook heel anders.

 25. cactus66 cactus66 says:

  oplichters .incasso bureau op mijn dak.Via mail opgezegd Geen reactie En nu………………………

 26. rachid rachid says:

  50 liefde moet je aan mij over laten hihi ze weten wel van me dat ze een probleem hebben
  en omatjes en opatjes veel plezier op 50liefde hihi

 27. IJsvogel IJsvogel says:

  1 sept 19,99
  22 sept 39,99
  29 gestoneerd 39,99 en lidmaatschap opgezegd per mail
  2 nov. 39,99 okt.+39,99 nov.+7,50 adminstratie kosten.
  Totaal over te maken 87,48

  Kunnen we gezamelijk deze bedrieger aanpakken?

  • j.klok j.klok says:

   ik heb ook een mail van incasso ontvangen ik heb via de mail op gezeg en kreeg een mail met een link waar ik op moest klikken maar die mail nooit ontvangen en ze houden maar vol dat ik die wel heb gekregen maar echt niet het zijn gewoon oplichters

  • Conny Conny says:

   KASSA hebben al aandacht aan deze oplichters besteed, die melding bij internet fraude, en iets betalen, alles hoor bij clubje, de incasso ookNIET BETAKEN MENSEN ZE SCGENDEN ALLE CONSUMENTENRECHTEN!! LAAT ZIJ MAAR RECHTZAAK AANSPANNEN DAN Fake profielen!!!

 28. IJsvogel IJsvogel says:

  ook ik heb een dreigement gehad.
  na 19,99 te hebben betaald werd er drie weken later 39,99 van mijn rekening afgeschreven.
  Deze te hebben gestoneerd kwan een incasso 39,99 + 39,99 + 7,50 administratie kosten.
  Betalen binnen 14 dagen.

  Wordt het niet eens tijd om gezamelijkdeze crimineel aan te pakken!

  • IJsvogel IJsvogel says:

   1 sept 19,99
   22 sept 39,99
   29 gestoneerd 39,99 en lidmaatschap opgezegd per mail
   2 nov. 39,99 okt.+39,99 nov.+7,50 adminstratie kosten.
   Totaal over te maken 87,48

   Kunnen we gezamelijk deze bedrieger aanpakken?

 29. jan de fries jan de fries says:

  Dag Iedereen,Voorzichtig zou ik zeggen met deze website het is een fake dating site de meeste profielen worden gedraaid door een Bot Javascripten op een Nodejs runtime.maar wat erg het is niet alleen die 120 euro dat ze van jou pikken ,maar je personele data wordt verkocht aan crimenelen.
  Voorzichtig mensen het is een gevaarlijke wereld.

 30. Harry Harry says:

  Ho, ho, hoo jongens. Had ik maar niet geklaagd over te weinig reacties. Nu loopt mijn mail bijna over maar dat geeft niet. Ik doe mijn best om elkeen te beantwoorden, en…… gratis, zoals beloofd.
  Misschien kan het management van deze succesvolle datingsite een handje bijspringen bij het zoeken van een leuke secretaresse.

  Oh ja, nog een leuke pest-tip die ik zelf eens met succes toepaste bij zo’n parkeerbonmultinational.
  Bij ieder briefje of maning, onmiddellijk een gek bedragje storten. bijv: 1,19 Euro. Materiële vergissing heet dat. Leuk neveneffect: Hun claim klopt nooit en ze worden zot van ’t papierwerk.
  Men zegge het voort en de groeten.
  Harry

  • Harry Harry says:

   Oh, het blad werd omgedraaid, ..waarschijnlijk volgeraakt met lovende reacties van de duizenden tevreden klanten van Europa’s meest succesvolle datingsite. De tol van de roem kan toch zwaar zijn.
   Maar geen paniek hoor. Ze staan bij “oudere reacties” en zijn echt niet zo oud.
   Deze dienst wordt u gratis aangeboden, net als het lidmaatschap waarvoor u best toch eerst tijdig uw brilletje opzet.
   Terloops,…doe mijn groetjes aan Irenka, Lana, Smolva en Mamoeschka, die leuke meiden met die oer-hollandse namen, op zoek naar een beetje geluk en liefde, en vooral wat Euro’s voor het management van deze liefdadigheidsinstelling. Vrouw zoekt boer, of was het …Steven zoekt onnozelaars met geld ??

   • Kenner Kenner says:

    Hallo Harry. Ik begrijp weinig van je verhaal. Gaat alles wel goed met je? Maak je niet zo druk en geniet van het leven en niet te veel energie steken in negatieve gevoelens..P.S. Zover ik kan zien staan alle reacties gewoon op datum.

   • Harry Harry says:

    Beste “Kenner”,
    Ja, wellicht ging ik er een beetje bruut tegenaan. Je kan echter niet ontkennen dat uit de vele reacties blijkt dat hier een bende oplichters misbruik maakt van goedgelovige, meestal eerlijke mensen, gewoonweg op zoek naar een partner. De lokaanbiedingen, tijdelijke acties, de overdaad aan deels nepprofielen en vooral de wazige kleine lettertjes die je in een hoek pogen te drijven zijn het levend bewijs van de duistere bedoelingen van deze organisatie. Men speelt op onachtzaamheden, dreigingen met illegale incassokantoren, maar ook op het vermoeien van de “schuldenaar” en zijn schaamtegevoel bij buren en familie.
    Je goede raad om zich niet druk te maken en te genieten van het leven betekent vrij vertaald: betaal en vergeet, en speel maar recht in de kaart van de oplichters.
    Niet iedereen deelt die mening. Getuige hiervan zijn de overmaat aan reacties, de acties van consumentenorganisaties en de lopende rechtszaken. Ik ben een hoger opgeleide, met juridische bijscholing en leg me niet neer bij de belachelijke, roekeloze en onrechtmatige bedreigingen met deurwaarders, al kost het wat uren opzoekings-en schrijfwerk. Dat anderen, zoals u, dit flauw of onterecht vinden is hun mening die ik respecteer maar niet bijtreed.
    Dit gezegd zijnde en tot slot: De aandachtige lezer zal opmerken dat er 2 Harry’s in het spel zijn die, hoe kan het anders, gelijklopende ervaringen beleven. Wellicht verklaart dat een deel van uw opmerking dat u weinig begrijpt van mijn verhaal.
    Groeten,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑