Home / 50liefde – Kosten, Review en Ervaringen
50liefde logo

50liefde - Kosten, Review en Ervaringen

Eén van de grootste vijftigplus datingsites van ons land is 50liefde. Dit komt omdat het een zeer heldere en duidelijke datingsite is waar ook nog eens zeer veel leuke leden staan ingeschreven. Het is zelfs zo dat één op drie leden hier een partner heeft gevonden en dit mogen we wel een zeer hoog slagingspercentage noemen. Het leuke aan deze datingsite is dat er tips worden gegeven aan de leden. Dit geldt dan voor eigenlijk alles, je kunt er tips vinden hoe je een leuk persoon aan moet schrijven in een bericht maar ook als je voor de eerste keer een afspraakje hebt met een lid dan zijn er tips te vinden hoe je dit nu het beste aan kunt pakken.

 

50liefde
291 Ervaringen
4
Beoordeling 4

Je staat er dan ook nooit alleen voor als je je in hebt geschreven op deze website. Dit geldt dan ook meteen voor de klantenservice, wanneer je een vraag hebt dan kun je deze meteen stellen en dit kan niet alleen via de e-mail of het contactformulier maar er is ook de mogelijkheid om te gaan bellen. Mocht je al een probleem hebben dan weet je ook zeker dat dit snel opgelost zal gaan worden.

50liefde screenshot

Dat deze datingsite zeer populair onder 50 plussers blijkt wel uit het aantal verzonden berichten en glimlachen die onder de leden worden uitgewisseld. Afgelopen jaar vonden er maar liefst meer dan 1 miljoen contactuitwisselingen plaats! Doordat er naar eigen zeggen dagelijks honderden nieuwe leden zich aanmelden ontvangt u constant nieuwe partnervoorstellen.

met 50liefde.nl kun je overal online daten

De website is niet alleen duidelijk als je deze op een computer gaat bekijken. Ook als je de website bekijkt op een tablet of een smartphone dan blijft deze ondanks het kleinere scherm zeer duidelijk. Het wordt je dan ook makkelijk gemaakt want ook als je voor de televisie zit met je tablet en je wilt graag nog even je berichten bekijken of zien welke leuke nieuwe leden er zijn dan is dit allemaal mogelijk. Het is dan ook niet zo vreemd dat de website van 50liefde zeer populair is en dat er dagelijks vele nieuwe leden bijkomen. Het afgelopen jaar zijn er zelfs meer dan een miljoen berichten verzonden en dat geeft wel aan hoe tevreden de leden met de website zijn.

inschrijven 50liefde

De profielen worden handmatig gecontroleerd

Wat goed is om te weten dat is dat de profielen die op 50liefde te lezen zijn handmatig gecontroleerd worden. Zo hebben de mensen die slechte bedoelingen hebben minder kans en weet je ook dat je altijd aan het praten bent met de persoon die je op de foto ziet staan. De balans tussen de mannen en de vrouwen die is ook zeer goed en het is dan ook niet zo dat er veel meer mannen dan vrouwen op deze website te vinden zijn. Dat verklaart ook meteen waarom het slagingspercentage van deze website zo hoog is en waarom het aantal leden alleen maar aan het toenemen is.

Heb jij zin in een leuke date?

50liefde is een website waar je met plezier zal komen en waar je talloze leuke mannen en vrouwen kunt vinden. Je kunt hier eenvoudig mee in contact komen en zoals je aan het slagingspercentage kunt zien is het bij veel mensen ook gelukt om een leuke date af te spreken. Probeer het dus ook eens en wie weet zit jij straks ook in een restaurant met een leuke man of vrouw die je via 50liefde hebt leren kennen.

account 50liefde

Mannen die zich inschrijven bij 50liefde hebben geluk. Er staan op deze datingsite namelijk meer vrouwen dan mannen geregistreerd. Relatief veel vrouwen vonden dus al hun weg naar deze leuke datingsite. Dit lijkt voornamelijk te komen door de serieuze insteek van de online datingwebsite. Op de website vind je dan ook voornamelijk singles die expliciet op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Wat kost een lidmaatschap bij 50liefde?

Het goedkoopste “50 liefde” abonnement kost € 14,99 per maand bij een duur van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van 50liefde kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van 50liefde neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

 • Gratis lidmaatschap
  €0,-
  Bekijken
 • 3 maanden

  Premium lidmaatschap

  €24,99 p.m.
  Bekijken
 • 6 maanden

  Premium lidmaatschap

  €19,99 p.m.
  Bekijken
 • 12 maanden

  Premium lidmaatschap

  €14,00 p.m.
  Bekijken

Wat zijn de plus- en minpunten van 50liefde.nl?

 • Dating speciaal voor 50 plussers
 • Gratis aanmelden
 • Grote database met leden
 • Beperkte opties met gratis lidmaatschap
 • Bezoekers melden onduidelijkheden over het lidmaatschap
 • 4
  Populariteit

  Datingsite 50liefde heeft het laatste jaar veel nieuwe leden gekregen. Steeds meer 50 plussers kiezen een datingsite die zich enkel op deze doelgroep richt. Wij verwachten dat het aantal online datende senioren de komende jaren nog flink zal toenemen.

 • 4
  Gebruikersgemak

  De website van 50liefde.nl oogt fris en helemaal van deze tijd. Zonder te veel poespas is het voor een gebruiker simpel te gebruiken. De navigatie door de gehele website is dus duidelijk en levert geen problemen op.

 • 4
  Functionaliteiten

  De functionaliteiten van de datingsite zijn vrij standaard. Alle opties die je zult verwachten van een dergelijke website worden aangeboden. Zo krijg je bijvoorbeeld partnervoorstellen en kun je een digitale flirt (smile) versturen. Kijk voor alle functionaliteiten op 50liefde.nl.

 • 4
  Klantenservice

  De datingsite heeft een uitstekende klantenservice die zowel per mail (helpdesk@50liefde.nl) als telefonisch (tel. 085-401-3450) bereikbaar is. Dat je deze helpdesk per telefoon bereiken kan is een pluspunt ten opzichte van andere datingsites.

 • 4
  Kosten

  De prijs van een premium comfort pakket kost op het moment van schrijven €17,99 per maand. Dit is een uitstekende prijs als je bedenkt dat andere datingsites soms een meervoud van dit bedrag vragen.

 • 4 Uitstekend
  Totaalscore

Veel gestelde vragen:

❔ Hoe werkt 50Liefde?

Online daten bij 50Liefde doe je in 3 simpele stappen:

 • 1: Maak een account door je email adres in te vullen en wachtwoord te kiezen.
 • 2: Vertel iets over je persoonlijke situatie en wat je zoekt.
 • 3. Je krijgt partnervoorstellen en kunt beginnen met daten!

🧑 Hoeveel leden heeft deze datingsite?

Het aantal leden van 50liefde is bij ons niet bekend. Wel vonden wij de volgende cijfers:

 • Meer dan 1 miljoen berichten werden het afgelopen jaar via de datingsite verzonden
 • De balans tussen vrouwen en mannen is respectievelijk 57% en 43%.
 • 1 op de 3 leden vindt een liefde via deze datingsite

📧 Hoe kom ik in contact met de klantenservice?

De klantenservice is via verschillende mogelijkheden te contacteren:

 • E-mail: helpdesk@50liefde.nl
 • Telefoonnummer: 085-401-3450
 • Post:
  Flight Forum 810
  5657DV Eindhoven
  Nederland

⏱ Wat is de opzegtermijn van een lidmaatschap?

Het betaalde Lidmaatschap is te allen tijde opzegbaar met inachtneming van de opzegtermijn. Het premium lidmaatschap is geldig voor de duur van de in de overeenkomst opgenomen periode en wordt na afloop omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd, tenzij één maand (14 dagen bij de actiemaand) voor afloop van de overeenkomst.

🎁 Welke kortingen zijn er?

Kijk op onze “50liefde kortingcode” pagina voor actuele kortingen.

🔑 Hoe kan ik inloggen bij 50Liefde?

Je kunt alleen inloggen bij 50liefde wanneer je (gratis) account hebt aangemaakt.

 • Heb je een account aangemaakt? Aan de rechter bovenzijde klik je op grijze “log in” button. Vervolgens voer je je e-mailadres en wachtwoord in om je aan te melden.

🛑 Hoe kan ik 50Liefde opzeggen?

Kijk op onze “50Liefde opzeggen” pagina voor meer informatie over het verwijderen van een account.

Door: Welke online datingsite?
Laats bijgewerkt: 01 september 2020

291 reacties op “50liefde – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Cor schreef:

  Voor een 58 jarige niet heel erg makkelijk om de stap naar het online daten te nemen vind ik zelf.. heel ongemakkelijk. Zeker nadat ik 25 jaar lang bij dezelfde vrouw ben geweest. Het was even zoeken, maar naar een week onderzoek te hebben verricht ben ik bij 50liefde gekomen.

  Leuke site, leuke vrouwen en een paar ontmoetingen gehad, echter soms wel een beetje geñant. Al met al positief ervaren, Ik ben er gewoon puur voor het leuke contact en vriendschappen. We zien wel waar het schip strand.

  Cor

 2. Melvin schreef:

  Positieve ervaring aan over gehouden. Om een lang verhaal kort te maken, na mijn scheiding voelde ik me erg alleen. Ik vond tijd dat deze leegte werd opgevuld en ging op zoek naar een betrouwbare datingsite voor senioren. Ik zelf ben 62, daarbij uitgekomen op 50liefde.nl

  Erg blij dat ik hier gebruik van heb gemaakt… een abonnement van 6 maanden was voldoende want ik kwam meteen in leuk contact met meerdere vrouwen van mijn leeftijd. Een paar ontmoet en met 1 echt een klik.. die vrouw mag ik nu mijn ‘nieuwe’ partner noemen!

  Aanrader voor mensen die alleen zijn en boven de 50 natuurlijk

 3. Carola schreef:

  50liefde heb ik positief ervaren. Een gebruiksvriendelijke datingsite voor mensen van mijn leeftijd en makkelijk contact leggen.

  Het aanmelden is zo gepiept en ik kon gelijk aan de slag. Even je profiel updaten en klaar ben je. Fijn contact gehad met een man, Niels. Klikte goed, hebben gedate en hebben nu een relatie samen. Dit alles binnen een half jaar. Positief dus!

 4. R.Lensen schreef:

  Er wordt geen info gegeven over t werkelijke aantalleden..sterker nog als je een lichte selectie m aakt
  Met bv slank dan krijg ik maar circa 20 profielen te zien.
  Er staan oik fake profielen tussen waarvan ze bij navraag zelf zeggen beter geen contact meer mee op te nemen of zo n profiel reageert niet meer..maar ze laten ze er wel fijn tussen staan.
  Nee hoor prima als t werkt maar voor mijde zoveelste gebakken lucht datingsite.

  • MGTOW schreef:

   Ik denk dat je misschien veel meer hits krijgt als je het criteria slank schrapt…….

   Alle datingsites proberen het te doen voorkomen dat er heel veel leden zijn. Maar er zitten er maar heel weinig op. Want de markt is versnipperd en de meesten gaan naar gratis Tinder.
   Van de echte leden zijn de meesten van het mannelijk geslacht.
   Alsof je een homobar binnenloopt.
   Trap er niet in.

 5. Marieke schreef:

  Hallo,

  Ik ben erg tevreden over deze datingsite. Het is mij namelijk opgevallen dat er veel actieve mensen zijn. Dit doet me goed en zo ben ik ook in contact gekomen met meerdere mannen. Maar er kan er natuurlijk maar 1 tussenuit springen.

  Klikte meteen! Hebben afgesproken en sindskort een relatie. Senioren zoals ik hoeven dus niet meer alleen door het leven. Ik heb er een nieuwe partner aan over gehouden. Bedankt!

 6. Robin schreef:

  Fijn daten al zeg ik het zelf. Ik kwam hier op via een goede vriend van me. Die heeft zijn vrouw hier leren kennen.

  Ik ben al een lange tijd single, maar toch mis je iets vind ik.. een wederhelft is altijd belangrijk. Daarom bezocht ik deze site op aanrader van die vriend. Het aanmelden ging soepel, contact leggen ook, dus al met al plezierig daten.

  Aangenaam contact met een leuke vrouw, Lien. Sinds een maand zijn we bij elkaar, het klikte erg goed en onze date was erg plezierig!

  Graag wil ik ook andere 50 plussers deze datingsite aanraden.

 7. Floris schreef:

  Beter kan bijna niet…

  ik lees toch hier en daar wat negatiefs over 50liefde. Maar je hebt altijd mensen die eerder iets naars plaatsen dan positiefs..

  toch bij deze een positieve reactie van Floris. 55 jaar en op dit moment geen single meer. Dit te danken aan 50liefde! Het is echt een geweldige en makkelijke site voor mensen boven de 50+. Aanmelden is makkelijk, contact leggen is makkelijk, afspreken is ook geen moeilijke opgave.

  Al met al dik tevreden en bedankt. Mijn nieuwe partner en ik gaan genieten van elkaar.

 8. Marissa schreef:

  leuke man leren kennen via 50liefde! ben er heel erg content mee hoe de site in elkaar steekt. Nooit verwacht dat het voor senioren zo aantrekkelijk zou zijn om een nieuwe partner te kunnen vinden.

  ik heb makkelijk contact kunnen leggen en leuke dates gehad met diverse mannen. ieder heeft wel zijn voorkeur, en dat kan je mooi uitspreken op de site. Echt waanzinnig!

  Frans en ik zijn erg blij dat we gebruik hebben gemaakt van jullie diensten. Bedankt

 9. Marjolijn schreef:

  Leuke datingsite. Gezien mijn leeftijd wil ik wel een datingsite waarmee ik over weg kan. 50liefde was zo´n datingsite. Ik ben al een lange tijd weduwe en vond het tijd om een nieuwe man te leren kennen. Ik dacht laat ik mijzelf eens aanmelden bij 50liefde. Dit ging erg snel en gemakkelijk, en heb gebruik gemaakt van een regulier abonnement. (Hier zit een maandje opzegtermijn aan)

  Heb leuk contact gehad met Martijn, Martijn is 56 en was ook een lange tijd alleen. We vonden elkaar tijdens het zoeken naar contacten op 50liefde. Sindsdien klikt het en zijn we erg gelukkig met elkaar.
  Een aanrader voor andere senioren die alleen zijn!

 10. Ivo schreef:

  Zeer aangename datingsite voor mensen van mijn leeftijd. Makkelijk in zijn gebruik. Had mijzelf aangemeld met een regulier abonnement en dat werkte prima. Het opzeggen was voor mij wel even een dingetje, maar toch zo gepiept. Het opzeggen moet een maand van tevoren, je hebt dus een maand opzeg termijn.

  Nam niet weg dat ik gewoon een nieuwe partner heb kunnen vinden, leuke klik, leuke vrouw, leuk stiefkind! Ben er helemaal weg van.

  Bedankt voor deze mogelijkheid.

 11. Ria schreef:

  Erg enthousiast over deze leuke datingsite. Duurde even voor ik er 1 gevonden had, maar nu met succes! 50liefde, wat ben je fijn.. sindskort leuk contact met een nieuwe man die ik daar heb leren kennen. Het is nog zeer pril, maar ik wil vast even kwijt hier dat het een erg fijne datingsite is.

  Het is makkelijk, overzichtelijk en je kan er vrijwel elk type mens op vinden heb ik het idee. Op elk potje past een deksel zeggen ze. Hier zijn genoeg mensen waarmee je een klik kan vormen, ik ben daar het perfecte voorbeeld van!

  Ria

 12. Mitchel schreef:

  Goedemiddag,

  Echt super.. met een normaal abonnement haalde ik gewoon voldoende uit wat ik wilde zoeken. (wel even een maand van tevoren aangeven dat je wil opzeggen, of rekening houden met een opzegtermijn) Veel leden, overzichtelijk en makkelijk om in contact te komen. Het was voor mij even uitpluizen welke datingsite ik zou gaan gebruiken. Maar het werd al snel duidelijk dat ik 50liefde toch de voorkeur gaf. Gewoon vanwege het uiterlijk van de site en positieve berichten.. ben eigenlijk vrij recent geen senioren single meer.

  Leuk contact gehad met Martha, die best lang actief was. Klikt gewoon heel erg goed en bouwen naar een steeds sterkere relatie. Bedankt!

 13. Ronald schreef:

  Mijn nieuwe vrouw leren kennen via 50liefde. Kan dus eigenlijk niets anders zeggen dat het een groot succes voor mij is geworden. In het verleden moest ik niets van online daten hebben, maar naarmate je ouder wordt en nog steeds single bent, mis je wel iets. Dat was bij mij wel het geval.

  Na wat onderzoek te hebben gedaan kwam ik uit bij 50liefde. Erg gebruiksvriendelijk, zeer professionele klantenservice en veel mensen die er gebruik van maken. Dat kon ik er uit opmaken.

  Na leuk contact te hebben gehad op een aangename manier met diverse vrouwen, ben ik een tijd inactief geweest, omdat ik eigenlijk het contact alleen al voldoende vond. Maar ik kwam er al snel achter dat dat niet zo was. Heb dus een afspraakje kunnen maken met een hele leuke spontane vrouw! Dat klikte zo goed dat we hebben gezegd: ‘Zullen we het proberen samen?’

  Tot op heden gelukkig met elkaar! 50liefde.. top voor seniorengeluk/liefde/contact!

 14. Esmee schreef:

  Leuk hoor! Erg fijne site als je het mij vraagt. Ik was altijd al thuis in het online daten, maar 50liefde laat je net even wat anders contact opnemen met mensen als andere datingsites. Dit maakte het voor mij extra leuk om een nieuwe man te kunnen zoeken.

  ook erg gebruiksvriendelijk en een super klantenservice! ik ben namelijk al een tijdje alleen en wilde graag weer een nieuwe man ontmoeten. Op 50liefde is er ‘keus’ zat haha. Het was voor mij ook niet heel erg lastig om in contact te komen met diverse mannen. Ik ging mijn gevoel achterna en zocht iemand die het meest op mijn vorige man leek, qua innerlijk.

  het grote ledenplatform is dus duidelijk een pluspunt hoor… ik had binnen 2 weken contact met nu mijn huidige vriend. Voor senioren niet onbelangrijk denk ik zo!

  Esmee

 15. Cora schreef:

  Hallo allemaal. Mijn naam is Cora en sinds een lange tijd single. Ik was erg eenzaam ondanks de vele vriendinnen om mij heen. Als senior is eenzaamheid wel echt heel erg vind ik persoonlijk.. daarom wilde ik deze leegte opvullen met een nieuwe man. Mijn vorige huwelijk heeft 12 jaar stand gehouden, maar de laatste jaren voelde ik al niets meer.

  Helaas gescheiden, maar wilde gelijk een nieuwe liefde ontmoeten. De datingsites van nu zijn erg lastig om te vergelijken welke nou goed is voor senioren. Gelukkig kwam ik bij 50liefde.. geweldig. Mijn huidige man binnen 2 weken leren kennen en onze eerste afspraakje na 1 maand!

  We zijn erg tevreden over hoe het nu gaat, en willen dit graag voortzetten. Bedankt!

  Cora

 16. Christina schreef:

  Super site! Kan niet anders zeggen. Tenminste voor mij dan.. zodra ik me aanmeldde had ik gelijk contacten op mijn scherm waarmee ik kon chatten. Hier zat niets voor mij tussen, maar er zijn zo veel leden dat ik gewoon rustig afwachtte tot mijn wellicht toekomstige man voorbij zou komen.

  Geduld is een schone zaak, en dat klopt ook. Want na ongeveer 3 weken begon ik dagelijks contact te krijgen met Ron. Het was wel even de kat uit de boom kijken, maar dat duurde niet lang. Er was gelijk al een klik! Sindsdien zijn we een relatie aangegaan en tot op heden gaat alles goed.

  50liefde maakte het dus voor mij zeker mogelijk om mijn nieuwe liefde te ontmoeten.

 17. Jeffrey schreef:

  Bij 50 liefde ben ik echt heel erg goed geholpen. Ik wist eerst niet hoe het precies in zijn werk ging. Maar je kan gewoon met gemak de klantenservice bellen en vervolgens wordt je er erg goed doorheen geleid. Dit hielp mij wel echt omdat ik erg graag een nieuwe vrouw wilde ontmoeten. Ik wist eerst niet of het zou werken, maar al snel kwam ik er achter dat er heel erg veel leden actief waren. Dit voelde voor mij natuurlijk erg fijn!

  na een klein maandje kwam ik mijn huidige vriendin Stacey tegen. Na wekelijks contact te hebben gehad vonden we tijd om gewoon af te spreken. Dit klikte gelijk.

  sindsdien zijn we een relatie aangegaan en tot op heden erg gelukkig met elkaar! Voor senioren die wat moeite hebben met internet e.d. is dit zeker een aanrader als je een relatie wil

 18. Ellen schreef:

  Hallo allemaal,

  Een erg leuke datingsite als je opzoek bent zoals ik naar een leuke 50plusser. Ik was echt op zoek naar een nieuw maatje. Gelukkig werd dit door 50liefde allemaal mogelijk gemaakt. Eenmaal aangemeld op deze site werd ik erg blij van alle leden die er gelijk om mijn oren vlogen!

  Gelukkig zat hier de man van mijn leven tussen. Sindsdien erg gelukkig en een maatje voor het leven gevonden. Als ik mensen mag adviseren, dan adviseer ik jullie om op deze website jouw 50 plusser te vinden 🙂

 19. Michael schreef:

  Erg leuke site! Ik ben een lange tijd single geweest en voelde daardoor een bepaalde leegte.. klinkt misschien een beetje stom ha ha. Maar ik vond dat het weer eens tijd werd voor een nieuwe liefde. Sinds ik een 50 plusser ben zocht ik ook echt naar een datingsite die mij kon matchen met een andere 50 plusser, na lang zoeken kwam ik bij deze site 50liefde.

  Echt geweldig, na lang gezocht te hebben ben ik in contact gekomen met mijn huidige vriendin Marian. Site is overzichtelijk en erg makkelijk om een account aan te maken. Een echte aanrader als je 50+, single en op zoek bent naar een nieuwe liefde. bedankt

  Michael

 20. Wim schreef:

  Let op met deze site.. eerste klas oplichters…ze hebben een eigen incasso bureau, dat moet genoeg zeggen.
  Deze site aanprijzen en ophemelen? Ik zou me schamen om op zo een manier affiliate te zijn!

 21. Regina schreef:

  Ik ben altijd wel voorzichtig maar ben er nu helaas ok ingetrapt. 19.95 voor een maand, kennismakings abonnement. Maar ik ging het niet verlengen want het beviel niet.
  Nu dus ook zo’n dreig mail van 39.95 + 39.95 ivm 1 maand opzegtermijn en 7.50 kosten. Dat mag niet eens, je moet eerst een kosteloze herinnering sturen volgens de wet. En ik snap ook niet hoe ze aan 2x 39.95 komen want als ik al 39.95 zou betalen voor de komende maand, dan zeg ik sowieso vandaag op dus dat zou dan maar 1 dag extra zijn. 20-6 19.95 betaald, dus vandaag opzeggen met een maand opzegtermijn is per 21-8 dus hoezo 2x????
  Jakkes ben er zo boos om, ook op mezelf dat ik erin getrapt ben. Grrrr

  Maar niet betalen dus???

  • Wim schreef:

   Niet betalen Regina.
   Ze hebben het met 2 incasso bureaus geprobeerd en nu met hun eigen boeven bende CBIncasso.
   Ik ga gewoon voor een rechter staan en mijn zaak uitleggen.
   En dan zien we wel,ik betaal geen cent!

 22. Robert schreef:

  Nog even opgemerkt! Ik heb Kassa hiervoor benaderd en waarschijnlijk dat dit onderwerp serieus genoeg is om in behandeling genomen te worden. Zijn er hier ook gegadigden die hier iets voor voelen. Samen staan wij veel sterker toch!!

 23. Robert schreef:

  WAARSCHUWING: Voor het lidmaatschap afsluiten, eerst googlen op 50Liefde klachten!! Ik heb begin dit jaar een premium lidmaatschap genomen voor een maand voor 19,99 euro. Via Ideal betaald en een mail gehad dat deze lidmaatschap duurt tot de einddatum dat is een maand. Verder heb ik geen opdracht gegeven voor automatische incassering. In de veronderstelling dat het abonnement was afgelopen wordt warempel 39,99 euro van mijn rekening afgeschreven. Het bedrag gelijk laten storneren. Nu een brief van een incasso, een bedrag van ruim 119 euro. Ik heb gecorrespondeerd maar helaas, geen enig zinnig antwoord. Op Avrotros Radar uitzending 18032017 zijn ze ook het onderwerp geweest naar aanleiding van veel teleurgestelde misleide klanten. Om het lang verhaal kort te maken….zoek maar eens op “50Liefde klachten”. Dan weet je het wat voor organisatie 50Liefde is. Inmiddels heb ik een consumenten jurist hiervoor benaderd. Zij was tot mijn verassing al volledig bekend met het handelen van deze oplichters. Ik ben helemaal ten einde raad!! Wanneer stop deze onterechte incasseringen. Ik heb voor één maand een abonnement afgesloten en dat stond ook in de mail!! Bij 50Liefde zijn ze echt van het padje af. Mijn argumentatie wordt totaal genegeerd ook mijn bewijzen die ik gestuurd heb(heb namelijk screendump gemaakt).

 24. joyce schreef:

  Al die datingsites, dus ook LEXA zijn zeker niet betrouwbaar, beloven veel wat ze niet waar kunnen maken. Daarnaast zitten er veel oplichters op de site, onder verschillende namen. Mannen die vrouwen binnen halen via de datingsites en de vrouwen berooid achter laten, Liegen Bedriegen enz. en veel geld afhandig maken.
  Door deze mensen en nog steeds geen duidelijke en strengere regels op de datingsites kan dit zooitje ongeregeld nog steeds ongehinderd doorgaan. Als de datingsites zich hier eens hard voor maken, dat er strengere regels komen en dat per persoon maar 1 account kan worden aangemaakt dan zal ik er weer eens over denken om op een datingsite te gaan. Maar nu lopen er hier meer gevaarlijke gekken rond dan dat er vast zitten!!!!!!!! Dus let goed op, want je wordt vergiftigd, geld afhandig gemaakt en nog veel meer ellende…………..

  • Claartje schreef:

   Ja klopt helemaal ook ik ben erin getrapt , ben heel veel geld kwijt en ik zie die vent nog steeds op Lexa verschijnen elke keer…moet elke keer een melding maken dat het een fake account is maar ik zie hem steeds terug komen erg vreemd?? Brrr zo kwaad om

 25. E.Nieuwenhout schreef:

  Ben er ook ingestonken proefabonnement voor een euro dag erna profiel verwijdert en opgezegd. Kon niet zat aan abonnement vast a39.95 werd ook afgeschreven. Ik gestorneerd krijg nu steeds mails van Topfin incasso wie heeft dit ook? En hebben jullie betaald?

  • Johannes schreef:

   Ik ook.
   Gewoon niet betalen maar alle vormen van contact bewaren.
   Het verdienmodel van dit bedrijf is erop gebaseerd dat mensen die twee maanden lidmaatschap + € 7.50 administratiekosten betalen. Niet om mensen bij elkaar te brengen. Zowel topfin als 50liefde horen bij hetzelfde bedrijf.
   Weest niet bang, tot een rechtzaak laten ze het echt niet komen.

 26. Anoniem schreef:

  Bijzonder die hoge rating, die geven ze vast aan zichzelf, oplichters. Gratis 3 dagen, of voor een paar euro, maar verstopt in de voorwaarden zit dat je binnen 24 uur moet opzeggen, anders stilzwijgende verlengingen. Dreigen met incasso, als je zegt laat maar voorkomen op de Rechtbank, veel succes, dan houden ze op met stalken. Veel fakeprofielen. Of jouw profiel die je niet meer kan verwijderen omdat je account gelijk geblokkeerd wordt als je geld storneert. Je krijgt binnen een dag van dezelfde personen dezelfde standaard reactie om je te lokken geregistreerd lid te worden, daarna hoor je natuurlijk niks.
  Grote oplichters zijn het. Helaas kennen ze goed de mazen van de wet waardoor het lastig is ze aan te pakken. Dit soort sites zouden uit de lucht gehaald moeten worden

 27. hvtiel schreef:

  het blijken dus allemaal oplichters te zijn,had ik ook bij lexa 4 jaar terug

 28. Marcel schreef:

  Al 7 maanden blijkt er een permanente opdracht af te gaan.
  Ik had het niet in de gaten. Ik heb zelfs geen enkele reactie van geen enkele vrouw gehad. Ik heb zelfs geen foto en blijkbaar ook geen profiel.
  Kan daar juridisch dan niets aan die afzetterij gedaan worden?
  Dit zijn de nieuwe bedelaars, ronselaars afzetters en wat nog?
  Juist dieven in tenue van een agent.

  • Carpe-Diem schreef:

   Marcel ik zou proberen via je rekening zoveel mogelijk afgeschreven bedragen te stoneren! Waarom betalen voor geen profiel en geen foto???? En idd zo snel mogelijk regelen dat je er geen lid meer bent, vreselijk als er zo met je word omgegaan.

 29. Elly schreef:

  Ik had een gratis proefperiode.
  Allemaal fakeprofielen.
  Ik heb opgezegd. Er werd geld afgeschreven.
  Ik heb dit gestorneerd. Nu krijg ik van Topfin Incasso een rekening van €119,98.
  Wat een diefstal. Ik begrijp dat ik niet moet betalen.ik heb ook niks getekend en had dus geen abonnement.
  Dan maar naar de rechter. Krijg ik meer dreigementen ga ik naar de politie. Dit is diefstal.

 30. W.Proost schreef:

  Een bende dieven zijn het, blijf er ver van weg!!!!!!!!!!!!

 31. J Timmerije schreef:

  Goeie middag het zelfde gedonder gehad met 3 dagen voor een euro geprobeerd een foto erop te krijgen niet gelukt dus toen maar gelijk weer opgezegd dat lukte niet en een paar dagen later 39,99 van de rekening af gelijk terug geboekt 1 week later topfin incasso.BV uit Zwolle met een dreigbrief een week later weer en 2 dagen later weer 120,22 betalen terug gemaild ik wacht wel op de rechtszaak dan zullen we zien stelletje oplichters dit alle is gebeurt binnen 1 maand lachen toch mensen niet intrappen laat je niet bang maken.

 32. Mart schreef:

  Oplichters,
  op 12 nov. 19,99 betaald (12/11-12/12)
  op 5 dec,39,99 betaald voor (12/12-1201)
  op 6 januari incasso 39,99 (12/01-1202)
  op 6 januari lidmaatschap opgezegd
  op 8 januari bedrag laten storneren,
  op 8 januari dreigbrief te betalen 39,99 +7,50 adm.kosten dus voor periode 39,99
  op 9 januari alsmog 46,99 betaald voor periode 12/01 tot 12/02
  nu willen ze dus ook de periode 12/02-12/03 incasseren???
  ik heb op 6 januari opgezegd dus 36 dagen voor de periode 12/02
  ze beroepen zich op de algemene voorwaarden, staat alleen :bij niet tijdig betalen 7,50 adm.kosten!!!
  raar volkje daar

  • f.j schreef:

   niet betalen , het zelfde is mij ook overkomen , topfin incasso bv heeft geprobeerd geld te innen maar ik heb gevraagd of ze de aanmaning via een deurwaarder willen laten lopen zodat ik via de rechter kan vertellen wat een oplichters het zijn , ik heb daarna niets meer van het incasso bureau vernomen .

 33. JanJ schreef:

  50Liefde zegt veel leden te hebben, echter 75% ervan zijn gratis leden en kunnen alleen reageren als JIJ ervoor betaald. Van de overige leden waar ik contact mee gehad heb zijn er enkele die wilde onderzoeken of we een match waren.
  Tientallen hebben mij aan het lijntje gehouden en reageerde niet op verdiepende vragen of ontweken deze, deze contacten – die vooral zich melden toen ik nog geen betalend lid was – reageerde na korte tijd helemaal niet meer.
  Verder LET OP als je een contract aan gaat voor een bepaalde periode, gaat deze automatisch over in een maandelijks op te zeggen abonnement, waarvoor je de hoofdprijs betaald en zijn niet flexibel.
  BEN GEWAARSCHUWD alvorens je met hen in zee gaat.

 34. cees schreef:

  Ik heb gebruik gemaakt van de aanbieding om 50 Liefde, drie dagen gratis uit te proberen. Binnen één dag kreeg ik een leuke spontane reactie van een leuke dame. De volgende dag kreeg ik een melding van 50 Liefde dat mijn berichten niet bij de dame in kwestie aankwamen. Ik heb gebeld met de helpdesk moest geen probleem zijn de berichten kwam gewoon door volgens meneer. Het is m.i.z. een fake dame en de criminelen van 50 Liefde denken dat ik nu even vlot geld ga overmaken om de leuke dame toch maar te ontmoeten.

  • JanJ schreef:

   Ze zeggen heel veel leden te hebben, echter er is maar een klein deel betalend. Heb ook ervaring met fake profielen, maar volgens hen bestaan die niet, nou mijn ervaring is ook heel anders.

 35. cactus66 schreef:

  oplichters .incasso bureau op mijn dak.Via mail opgezegd Geen reactie En nu………………………

 36. rachid schreef:

  50 liefde moet je aan mij over laten hihi ze weten wel van me dat ze een probleem hebben
  en omatjes en opatjes veel plezier op 50liefde hihi

 37. IJsvogel schreef:

  1 sept 19,99
  22 sept 39,99
  29 gestoneerd 39,99 en lidmaatschap opgezegd per mail
  2 nov. 39,99 okt.+39,99 nov.+7,50 adminstratie kosten.
  Totaal over te maken 87,48

  Kunnen we gezamelijk deze bedrieger aanpakken?

  • j.klok schreef:

   ik heb ook een mail van incasso ontvangen ik heb via de mail op gezeg en kreeg een mail met een link waar ik op moest klikken maar die mail nooit ontvangen en ze houden maar vol dat ik die wel heb gekregen maar echt niet het zijn gewoon oplichters

  • Conny schreef:

   KASSA hebben al aandacht aan deze oplichters besteed, die melding bij internet fraude, en iets betalen, alles hoor bij clubje, de incasso ookNIET BETAKEN MENSEN ZE SCGENDEN ALLE CONSUMENTENRECHTEN!! LAAT ZIJ MAAR RECHTZAAK AANSPANNEN DAN Fake profielen!!!

 38. IJsvogel schreef:

  ook ik heb een dreigement gehad.
  na 19,99 te hebben betaald werd er drie weken later 39,99 van mijn rekening afgeschreven.
  Deze te hebben gestoneerd kwan een incasso 39,99 + 39,99 + 7,50 administratie kosten.
  Betalen binnen 14 dagen.

  Wordt het niet eens tijd om gezamelijkdeze crimineel aan te pakken!

  • IJsvogel schreef:

   1 sept 19,99
   22 sept 39,99
   29 gestoneerd 39,99 en lidmaatschap opgezegd per mail
   2 nov. 39,99 okt.+39,99 nov.+7,50 adminstratie kosten.
   Totaal over te maken 87,48

   Kunnen we gezamelijk deze bedrieger aanpakken?

 39. jan de fries schreef:

  Dag Iedereen,Voorzichtig zou ik zeggen met deze website het is een fake dating site de meeste profielen worden gedraaid door een Bot Javascripten op een Nodejs runtime.maar wat erg het is niet alleen die 120 euro dat ze van jou pikken ,maar je personele data wordt verkocht aan crimenelen.
  Voorzichtig mensen het is een gevaarlijke wereld.

 40. Harry schreef:

  Ho, ho, hoo jongens. Had ik maar niet geklaagd over te weinig reacties. Nu loopt mijn mail bijna over maar dat geeft niet. Ik doe mijn best om elkeen te beantwoorden, en…… gratis, zoals beloofd.
  Misschien kan het management van deze succesvolle datingsite een handje bijspringen bij het zoeken van een leuke secretaresse.

  Oh ja, nog een leuke pest-tip die ik zelf eens met succes toepaste bij zo’n parkeerbonmultinational.
  Bij ieder briefje of maning, onmiddellijk een gek bedragje storten. bijv: 1,19 Euro. Materiële vergissing heet dat. Leuk neveneffect: Hun claim klopt nooit en ze worden zot van ’t papierwerk.
  Men zegge het voort en de groeten.
  Harry

  • Harry schreef:

   Oh, het blad werd omgedraaid, ..waarschijnlijk volgeraakt met lovende reacties van de duizenden tevreden klanten van Europa’s meest succesvolle datingsite. De tol van de roem kan toch zwaar zijn.
   Maar geen paniek hoor. Ze staan bij “oudere reacties” en zijn echt niet zo oud.
   Deze dienst wordt u gratis aangeboden, net als het lidmaatschap waarvoor u best toch eerst tijdig uw brilletje opzet.
   Terloops,…doe mijn groetjes aan Irenka, Lana, Smolva en Mamoeschka, die leuke meiden met die oer-hollandse namen, op zoek naar een beetje geluk en liefde, en vooral wat Euro’s voor het management van deze liefdadigheidsinstelling. Vrouw zoekt boer, of was het …Steven zoekt onnozelaars met geld ??

   • Kenner schreef:

    Hallo Harry. Ik begrijp weinig van je verhaal. Gaat alles wel goed met je? Maak je niet zo druk en geniet van het leven en niet te veel energie steken in negatieve gevoelens..P.S. Zover ik kan zien staan alle reacties gewoon op datum.

   • Harry schreef:

    Beste “Kenner”,
    Ja, wellicht ging ik er een beetje bruut tegenaan. Je kan echter niet ontkennen dat uit de vele reacties blijkt dat hier een bende oplichters misbruik maakt van goedgelovige, meestal eerlijke mensen, gewoonweg op zoek naar een partner. De lokaanbiedingen, tijdelijke acties, de overdaad aan deels nepprofielen en vooral de wazige kleine lettertjes die je in een hoek pogen te drijven zijn het levend bewijs van de duistere bedoelingen van deze organisatie. Men speelt op onachtzaamheden, dreigingen met illegale incassokantoren, maar ook op het vermoeien van de “schuldenaar” en zijn schaamtegevoel bij buren en familie.
    Je goede raad om zich niet druk te maken en te genieten van het leven betekent vrij vertaald: betaal en vergeet, en speel maar recht in de kaart van de oplichters.
    Niet iedereen deelt die mening. Getuige hiervan zijn de overmaat aan reacties, de acties van consumentenorganisaties en de lopende rechtszaken. Ik ben een hoger opgeleide, met juridische bijscholing en leg me niet neer bij de belachelijke, roekeloze en onrechtmatige bedreigingen met deurwaarders, al kost het wat uren opzoekings-en schrijfwerk. Dat anderen, zoals u, dit flauw of onterecht vinden is hun mening die ik respecteer maar niet bijtreed.
    Dit gezegd zijnde en tot slot: De aandachtige lezer zal opmerken dat er 2 Harry’s in het spel zijn die, hoe kan het anders, gelijklopende ervaringen beleven. Wellicht verklaart dat een deel van uw opmerking dat u weinig begrijpt van mijn verhaal.
    Groeten,

 41. siemen schreef:

  yeah, hier meer van hetzelfde geklaag:
  na aanmelding (gratis) wat reacties, maar ik vond het portal niet toereikend en toen 1 euro voor 3 dagen aangegaan om de eerdere reacties te verwittigen van mijn vertrek van 50liefde.
  binnen die 3 dagen het premium opgezegd, maar het premium bleef doorlopen en 40euro van mn rekening. (en uiteraard gestorneerd…).
  daar ik reeds wat argwaan had, heb ik van het complete aanbieding/betaling/opzegging screenshots gemaakt.
  awel, kreeg ik net een dreigEmail. eigenlijk zielig, want de claims die ze doen zijn juridisch onterecht.
  tot een paarjaar terug had ik de hobby om (r)overheid te ontmoeten in de rechtzaal, 50liefde pakt het nog beroerder aan, dus dat wordt fluitend naar het gerecht…. hahaha

 42. Bobby schreef:

  Dus als ik het goed begrijp, niks betalen, en het erop aan laten komen…

  • berend schreef:

   Ik was ook niet van plan te betalen als er meer mensen zijn kunnen we samen er iets tegen doen

   • Harry schreef:

    Ja, Ja, ik doe mee. Wel jammer dat u al bij de oudere reacties staat. Of zou dat blad al vol zijn?? We denken toch zeker niet aan een handigheidje van de heer webmaster? Foei, foei, hoe kom ik er bij ?

  • Connu schreef:

   KLopt 50 liefde invl. Zgn deurwaardersbureau ZIKN OPLICHTERS ALLES ONDER 1 noemer
   NIETS BETALEN SCHENDEN ALLE CONSUMENTENRECHTEN!!! LEES VERSLAG RADAR!!! Niets betalen!!!!!! Beste mensen profielen zijn fake!!

 43. Jimmiee schreef:

  Geldklopperij, DENK ER OM MET BEËINDIGEN VAN DE OVEREENMKOMST !!!. Deze wordt pas definitief beëindigd 1 maand nadat je het lidmaatschap hebt opgezegd en je profiel hebt verwijderd. Daarna moet je vervolgens nog een maand lidmaatschap betalen, voor services die je niet gebruikt / afneemt ???. Site leid tot niets !!!. In het begin allemaal reactie’s alleen zodra het te concreet dregt te geraken zijn het allemaal mitsen en maaren, of je hoort helemaal niets meer ???. TRAP ER NIET IN / DOE HET NIET, LAAT JE NIET VERLEIDEN………….WORDT NIETS……….KOST ALLEEN MAAR GELD

 44. martin schreef:

  allemaal onsamenhangende mailtjes gekregen, harry is dit ook jouw ervaring.
  er word niet geantwoord op je vraag.
  balen maar helaas, heb ook al gemeld bij consuwijzer dus gas erop

  groet,

  Martin

  • Harry schreef:

   Eigenaardig genoeg krijg ik geen reacties op mijn roland01111@hotmail.com
   Die schurftige gangster kijkt natuurlijk mee en laat maar passeren wat hem gevaarloos lijkt. Hiermee geef ik hem de raad om maar een peloton in te huren om alle andere mogelijke kanalen dagelijks af te schuimen. Goed voor de werkgelegenheid. Ik zou maar beginnen met de weekbladen, infomagazines, krantenzoekertjes enz. Niet alles loopt digitaal nietwaar?
   En antwoordend aan Martin: volhouden en doe geen zotte kosten met telefoontjes enzo. Laat hem sudderen in eigen oplichtersvet. Incasso?? Pfff. Vraag een goede vriend om te getuigen dat de incassopummel bij hem naar u kwam vragen en zich liet ontvallen dat u schuld hebt bij een datingsite. Daaaag vergunning. Oneerlijk? Jaaa. Is mensen oplichten oneerlijk??? Jaaaa. Dus is de score 1 – 1.
   Meer gratis tips, een volgende keer. Of toch nog eentje: De partij die beroep doet op een incassobureau, is hun opdrachtgever en dus ook hun betaler.
   Oh ja, ben nog steeds op zoek naar een leuke poes, maar niet via deze bende.
   Men zegge het voort.
   groeten,
   Harry

 45. martin schreef:

  had ik dit maar eerder gelezen maar je gaat er toch vanuit dat dit een betrouwbaar iets is als je de site zo ziet. Eigenlijk hetzelfde verhaal als de rest lidmaatschap(23-7) voor 10 dagen €4,99 hierna op de 28e word er €39.99 geïncasseerd.
  vervolgens mail gestuurd en gestorneerd, het nodige mailverkeer gehad met berry en harold de afgelopen dagen soms midden in de nacht antwoord en op zondag.
  en vanochtend (31-7) inderdaad de mail dat ik nu 2 maanden moet betalen met kosten dus €87,48
  en natuurlijk veel dreigementen met incasso e.d.
  telefonisch alleen via een 0900 nummer dus €0.90 per minuut dus dit laat je ook wel.

 46. Harry schreef:

  Aan allen,
  Alle ingezonden reacties zijn gelijklopend en tonen overduidelijk aan dat achter die site een ziekelijk, meelijwekkend en achterlijk individu schuilgaat die meestal wat oudere mensen probeert op te lichten. Zij betalen meestal omdat ze ongerust zijn voor de afloop en voor de commentaar van familie of kennissen.
  Mijn vraag is of er iemand, zoals ik van plan ben, deze smeerlapperij tot voor een rechtbank liet komen en zo ja, hoe dit afliep.
  Graag uw reacties op roland01111@hotmail.com zodat die gangster lekker niet kan meelezen. Op mijn discretie kan u rekenen en ik bundel dit gratis, dat wil zeggen, helemaal voor niks, noppes, nada. Zodra er uitzicht is op actie, zal ik het van de daken schreeuwen via de oplichterssite, opdat het heerschap weet dat zijn toekomstig cliënteel bij voorbaat op de hoogte is..
  groeten,
  Harry

  • Marianne schreef:

   Nou ik had deze berichten eerst moeten ontdekken. Hezelfde verhaal 3 dgn gratis voor 1 eur
   En omdat ik er geen zin in heb alles verwijderd en bij profiel verwijderen kreeg ik melding dat er op bet moment geincasseerd werd.
   Email gestuurd dat ik slechts gebruik maak van 3 dgn account.
   Kreeg de boodschao dat ik bij storting 1 eur akkoord ben gegaan met verlenging dus moet 1 mnd betalen. Oplichters

 47. Harry schreef:

  Verdorie. Na het lezen van de reacties blijkt het nog erger te zijn dan ik ondervond. Dit strontdatingbureau verdient echter een dikke pluim voor zijn meesterlijk informaticasysteem. De IT-manager is geniaal in de opzet van zijn pompeus systeem, gericht op het oplichten van gewone mensen. Maarrrrr…. er zijn voor ons ook wetten, regels en besluiten. Laat u niet imponeren door dat incassobureautje zonder bestaansrecht. Neem geen contact met hen. 50Lliefde is hun opdrachtgever en dus hun betaler. Dat is de wet.
  Nog een goede raad: Niet bellen maar schrijven of mailen naar 50Lfde. En vooral alle berichten lekker ouderwets op papier uitprinten want na opslaan op je PC, werkt de link niet meer en sta je met lege handen. Communiceer alleen met 50Lde, jij bent immers hun klant. Stel schriftelijk of per mail je lompste vragen. Stuur herinneringen bij uitblijven van antwoord en vraag nog extra uitleg als ze antwoorden. Overstelp hen met alle mogelijke idiote opmerkingen totdat ze je gezaag beu worden of zich een lompe of kwetsende uitspraak laten ontvallen waarmee je verder kan. Tot nader order blijft 50liefde een verwerpelijke, misleidende en criminele bende oplichters.

 48. Marise Saelman schreef:

  Heb in april 2017 even rondgekeken op 50Liefde . . . . .toen hadden ze net een aktie van 1 euro betalen en dan kon je 3 dagen rondneuzen ……….. ik heb die ene euro betaald maar ben niet toegekomen aan het rondneuzen. wat schetst mijn verbazing, een week of 3 geleden een brief van een incassobureau,
  dat ze 120 euro van mij eisten. Dit is oplichting eerste klas, ik heb er nooit iets mee gedaan, moest opnieuw mij inschrijven om achter hun tel.nr te komen …… zij zeggen dat ik na 3 dagen persoonlijk had moeten opzeggen!!!!! waar dat heeft gestaan weet ik niet, en is ook niet meer te achterhalen want die aanbieding is weg! Ik ga dit ook melden bij de Consumentenbond . . . . . . het bedrijf heeft mij niets te vertellen de het incasso bureau wil alleen maar geld!!!

  • Kitty schreef:

   Mij is nu dus precies hetzelfde overkomen.
   Ik heb mijn klacht ingediend bij Consuwijzer.
   Oplichters praktijken, schoften..!!!

  • Harry schreef:

   Inderdaad. Ik schreef ook in aan 1 Euro voor 3 dagen. Ik deed met opzet geen opzeg omdat ik meteen prijs had en het contact niet wilde verliezen. Na lidgeld en veel mailgezaag voor foto’s, verleden, woonplaats, beroep, hobbys en levensloop, dus….. tegen mijn eigen principes toch een hoop privacy prijsgegeven, eindelijk een afspraak, met etentje. Aansluitend een streekbezoek gepland, hotelkamer gereserveerd en betaald, (neen, niet om te …want ik zou thuis gaan overnachten) had mevrouw plots een enge kwaal en bleef de dure kamer betaald leeg. Ze blijkt via de site nog steeds op zoek,.. naar de volgende onnozelaar. Dit lijkt natuurlijk niet de schuld van 50L, valt buiten hun engagement (zie algemene voorwaarden) maar ik vraag me af of dit geen levend, door 50L gesponsord nepprofiel was.

 49. Henk schreef:

  Ik ben tevreden over de diensten die 50liefde levert. Ik heb al meerdere malen contact opgenomen via de telefoon, wat erg gemakkelijk is. Ik heb mijn actiemaand netjes op tijd opgezegd, ik denk dat ik een abonnement voor langere tijd ga afsluiten.

 50. Peter schreef:

  Het heeft er alle schijn van de het team van 50liefde entertainment-profielen gebruikt die door hun zelf beheerd worden.
  Maak voor de fun een 2de account aan op een ander mail- en ipadres.
  Je krijgt van bijna dezelfde mensen berichten. Als ze van dezelfde zijn dan zijn het ook steeds dezelfde openingsberichten.
  Heb er 2 profielen lopen met een flink leeftijdsverschil.
  Heb een screenshot gemaakt van de volgens mij beheerde profielen door 50liefde.
  De rood omlijnde sturen allemaal exact dezelfde openingszin (met uiteraard alleen de naam aangepast)
  http://imgur.com/a/8aNMJ
  Hebben hier meer mensen last van en is dit aan te pakken want nergens staan zulke profielen vermeld in de AV. Dus dan betaal je voor iets wat je eigenlijk niet wilt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste items