datingsite parship

Home » 50liefde – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op mei 8th, 2018 | door Welke online datingsite?

126

50liefde – Kosten, Review en Ervaringen

 

Eén van de grootste vijftigplus datingsites van ons land is 50liefde. Dit komt omdat het een zeer heldere en duidelijke datingsite is waar ook nog eens zeer veel leuke leden staan ingeschreven. Het is zelfs zo dat één op drie leden hier een partner heeft gevonden en dit mogen we wel een zeer hoog slagingspercentage noemen. Het leuke aan deze datingsite is dat er tips worden gegeven aan de leden. Dit geldt dan voor eigenlijk alles, je kunt er tips vinden hoe je een leuk persoon aan moet schrijven in een bericht maar ook als je voor de eerste keer een afspraakje hebt met een lid dan zijn er tips te vinden hoe je dit nu het beste aan kunt pakken. Je staat er dan ook nooit alleen voor als je je in hebt geschreven op deze website. Dit geldt dan ook meteen voor de klantenservice, wanneer je een vraag hebt dan kun je deze meteen stellen en dit kan niet alleen via de e-mail of het contactformulier maar er is ook de mogelijkheid om te gaan bellen. Mocht je al een probleem hebben dan weet je ook zeker dat dit snel opgelost zal gaan worden.

Dat deze datingsite zeer populair onder 50 plussers blijkt wel uit het aantal verzonden berichten en glimlachen die onder de leden worden uitgewisseld. Afgelopen jaar vonden er maar liefst meer dan 1 miljoen contactuitwisselingen plaats! Doordat er naar eigen zeggen dagelijks honderden nieuwe leden zich aanmelden ontvangt u constant nieuwe partnervoorstellen.

met 50liefde.nl kun je overal online daten

De website is niet alleen duidelijk als je deze op een computer gaat bekijken. Ook als je de website bekijkt op een tablet of een smartphone dan blijft deze ondanks het kleinere scherm zeer duidelijk. Het wordt je dan ook makkelijk gemaakt want ook als je voor de televisie zit met je tablet en je wilt graag nog even je berichten bekijken of zien welke leuke nieuwe leden er zijn dan is dit allemaal mogelijk. Het is dan ook niet zo vreemd dat de website van 50liefde zeer populair is en dat er dagelijks vele nieuwe leden bijkomen. Het afgelopen jaar zijn er zelfs meer dan een miljoen berichten verzonden en dat geeft wel aan hoe tevreden de leden met de website zijn.

De profielen worden handmatig gecontroleerd

Wat goed is om te weten dat is dat de profielen die op 50liefde te lezen zijn handmatig gecontroleerd worden. Zo hebben de mensen die slechte bedoelingen hebben minder kans en weet je ook dat je altijd aan het praten bent met de persoon die je op de foto ziet staan. De balans tussen de mannen en de vrouwen die is ook zeer goed en het is dan ook niet zo dat er veel meer mannen dan vrouwen op deze website te vinden zijn. Dat verklaart ook meteen waarom het slagingspercentage van deze website zo hoog is en waarom het aantal leden alleen maar aan het toenemen is.

Heb jij zin in een leuke date?

50liefde is een website waar je met plezier zal komen en waar je talloze leuke mannen en vrouwen kunt vinden. Je kunt hier eenvoudig mee in contact komen en zoals je aan het slagingspercentage kunt zien is het bij veel mensen ook gelukt om een leuke date af te spreken. Probeer het dus ook eens en wie weet zit jij straks ook in een restaurant met een leuke man of vrouw die je via 50liefde hebt leren kennen.

Mannen die zich inschrijven bij 50liefde hebben geluk. Er staan op deze datingsite namelijk meer vrouwen dan mannen geregistreerd. Relatief veel vrouwen vonden dus al hun weg naar deze leuke datingsite. Dit lijkt voornamelijk te komen door de serieuze insteek van de online datingwebsite. Op de website vind je dan ook voornamelijk singles die expliciet op zoek zijn naar een serieuze relatie.

50liefde-kosten-screenshot

 

50Liefde kosten abonnement

3 maanden

€24,99 p.m.
€24,99 p.m.
 • premium lidmaatschap

6 maanden

€19,99 p.m.
€19,99 p.m.
 • premium lidmaatschap

12 maanden

€14,99 p.m.
€14,99 p.m.
 • premium lidmaatschap

Gratis

€0,-
€0,-
 • gratis lidmaatschap

Het goedkoopste “50 liefde” abonnement kost € 14,99 per maand bij een duur van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van 50liefde kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van 50liefde neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

50Liefde actie en korting

Tijdelijke actie

1 maand voor €19,99!

Je activeert de actie door op onderstaande button te klikken.

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor 50liefde.

Verlopen acties en kortingen

Meer over 50liefde.nl

50liefde opzeggen en account verwijderen

Beoordeling

Populariteit ★ ★ ★ ★

Datingsite 50liefde heeft het laatste jaar veel nieuwe leden gekregen. Steeds meer 50 plussers kiezen een datingsite die zich enkel op deze doelgroep richt. Wij verwachten dat het aantal online datende senioren de komende jaren nog flink zal toenemen.

Gebruikersgemak  ★ ★ ★ ★

De website van 50liefde.nl oogt fris en helemaal van deze tijd. Zonder te veel poespas is het voor een gebruiker simpel te gebruiken. De navigatie door de gehele website is dus duidelijk en levert geen problemen op.

Functionaliteiten ★ ★ ★

De functionaliteiten van de datingsite zijn vrij standaard. Alle opties die je zult verwachten van een dergelijke website worden aangeboden. Zo krijg je bijvoorbeeld partnervoorstellen en kun je een digitale flirt (smile) versturen. Kijk voor alle functionaliteiten op 50liefde.nl.

Klantenservice ★ ★ ★ ★★

De datingsite heeft een uitstekende klantenservice die zowel per mail (helpdesk@50liefde.nl) als telefonisch (tel. 085-401-3450) bereikbaar is. Dat je deze helpdesk per telefoon bereiken kan is een pluspunt ten opzichte van andere datingsites.

Kosten ★ ★ ★ ★

De prijs van een premium comfort pakket kost op het moment van schrijven €17,99 per maand. Dit is een uitstekende prijs als je bedenkt dat andere datingsites soms een meervoud van dit bedrag vragen.

50liefde Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite 50liefde. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met 50liefde? Geef hieronder jouw reactie!

 

50liefde – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

50liefde review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: Datingsite 50liefde is zeer geschikt voor vijfitg plussers die voor het eerst willen kennis maken met online dating. De datingsite is helder opgezet, beschikt over een uitstekende klantenservice en de prijs is ook nog eens zeer schappelijk te noemen.

4.1About the Author

Anoniem126 Ervaringen - 50liefde – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Bobby Bobby says:

  Dus als ik het goed begrijp, niks betalen, en het erop aan laten komen…

  • berend berend says:

   Ik was ook niet van plan te betalen als er meer mensen zijn kunnen we samen er iets tegen doen

   • Harry Harry says:

    Ja, Ja, ik doe mee. Wel jammer dat u al bij de oudere reacties staat. Of zou dat blad al vol zijn?? We denken toch zeker niet aan een handigheidje van de heer webmaster? Foei, foei, hoe kom ik er bij ?

  • Connu Connu says:

   KLopt 50 liefde invl. Zgn deurwaardersbureau ZIKN OPLICHTERS ALLES ONDER 1 noemer
   NIETS BETALEN SCHENDEN ALLE CONSUMENTENRECHTEN!!! LEES VERSLAG RADAR!!! Niets betalen!!!!!! Beste mensen profielen zijn fake!!

 2. Jimmiee Jimmiee says:

  Geldklopperij, DENK ER OM MET BEËINDIGEN VAN DE OVEREENMKOMST !!!. Deze wordt pas definitief beëindigd 1 maand nadat je het lidmaatschap hebt opgezegd en je profiel hebt verwijderd. Daarna moet je vervolgens nog een maand lidmaatschap betalen, voor services die je niet gebruikt / afneemt ???. Site leid tot niets !!!. In het begin allemaal reactie’s alleen zodra het te concreet dregt te geraken zijn het allemaal mitsen en maaren, of je hoort helemaal niets meer ???. TRAP ER NIET IN / DOE HET NIET, LAAT JE NIET VERLEIDEN………….WORDT NIETS……….KOST ALLEEN MAAR GELD

 3. martin martin says:

  allemaal onsamenhangende mailtjes gekregen, harry is dit ook jouw ervaring.
  er word niet geantwoord op je vraag.
  balen maar helaas, heb ook al gemeld bij consuwijzer dus gas erop

  groet,

  Martin

  • Harry Harry says:

   Eigenaardig genoeg krijg ik geen reacties op mijn roland01111@hotmail.com
   Die schurftige gangster kijkt natuurlijk mee en laat maar passeren wat hem gevaarloos lijkt. Hiermee geef ik hem de raad om maar een peloton in te huren om alle andere mogelijke kanalen dagelijks af te schuimen. Goed voor de werkgelegenheid. Ik zou maar beginnen met de weekbladen, infomagazines, krantenzoekertjes enz. Niet alles loopt digitaal nietwaar?
   En antwoordend aan Martin: volhouden en doe geen zotte kosten met telefoontjes enzo. Laat hem sudderen in eigen oplichtersvet. Incasso?? Pfff. Vraag een goede vriend om te getuigen dat de incassopummel bij hem naar u kwam vragen en zich liet ontvallen dat u schuld hebt bij een datingsite. Daaaag vergunning. Oneerlijk? Jaaa. Is mensen oplichten oneerlijk??? Jaaaa. Dus is de score 1 – 1.
   Meer gratis tips, een volgende keer. Of toch nog eentje: De partij die beroep doet op een incassobureau, is hun opdrachtgever en dus ook hun betaler.
   Oh ja, ben nog steeds op zoek naar een leuke poes, maar niet via deze bende.
   Men zegge het voort.
   groeten,
   Harry

 4. martin martin says:

  had ik dit maar eerder gelezen maar je gaat er toch vanuit dat dit een betrouwbaar iets is als je de site zo ziet. Eigenlijk hetzelfde verhaal als de rest lidmaatschap(23-7) voor 10 dagen €4,99 hierna op de 28e word er €39.99 geïncasseerd.
  vervolgens mail gestuurd en gestorneerd, het nodige mailverkeer gehad met berry en harold de afgelopen dagen soms midden in de nacht antwoord en op zondag.
  en vanochtend (31-7) inderdaad de mail dat ik nu 2 maanden moet betalen met kosten dus €87,48
  en natuurlijk veel dreigementen met incasso e.d.
  telefonisch alleen via een 0900 nummer dus €0.90 per minuut dus dit laat je ook wel.

 5. Harry Harry says:

  Aan allen,
  Alle ingezonden reacties zijn gelijklopend en tonen overduidelijk aan dat achter die site een ziekelijk, meelijwekkend en achterlijk individu schuilgaat die meestal wat oudere mensen probeert op te lichten. Zij betalen meestal omdat ze ongerust zijn voor de afloop en voor de commentaar van familie of kennissen.
  Mijn vraag is of er iemand, zoals ik van plan ben, deze smeerlapperij tot voor een rechtbank liet komen en zo ja, hoe dit afliep.
  Graag uw reacties op roland01111@hotmail.com zodat die gangster lekker niet kan meelezen. Op mijn discretie kan u rekenen en ik bundel dit gratis, dat wil zeggen, helemaal voor niks, noppes, nada. Zodra er uitzicht is op actie, zal ik het van de daken schreeuwen via de oplichterssite, opdat het heerschap weet dat zijn toekomstig cliënteel bij voorbaat op de hoogte is..
  groeten,
  Harry

  • Marianne Marianne says:

   Nou ik had deze berichten eerst moeten ontdekken. Hezelfde verhaal 3 dgn gratis voor 1 eur
   En omdat ik er geen zin in heb alles verwijderd en bij profiel verwijderen kreeg ik melding dat er op bet moment geincasseerd werd.
   Email gestuurd dat ik slechts gebruik maak van 3 dgn account.
   Kreeg de boodschao dat ik bij storting 1 eur akkoord ben gegaan met verlenging dus moet 1 mnd betalen. Oplichters

 6. Harry Harry says:

  Verdorie. Na het lezen van de reacties blijkt het nog erger te zijn dan ik ondervond. Dit strontdatingbureau verdient echter een dikke pluim voor zijn meesterlijk informaticasysteem. De IT-manager is geniaal in de opzet van zijn pompeus systeem, gericht op het oplichten van gewone mensen. Maarrrrr…. er zijn voor ons ook wetten, regels en besluiten. Laat u niet imponeren door dat incassobureautje zonder bestaansrecht. Neem geen contact met hen. 50Lliefde is hun opdrachtgever en dus hun betaler. Dat is de wet.
  Nog een goede raad: Niet bellen maar schrijven of mailen naar 50Lfde. En vooral alle berichten lekker ouderwets op papier uitprinten want na opslaan op je PC, werkt de link niet meer en sta je met lege handen. Communiceer alleen met 50Lde, jij bent immers hun klant. Stel schriftelijk of per mail je lompste vragen. Stuur herinneringen bij uitblijven van antwoord en vraag nog extra uitleg als ze antwoorden. Overstelp hen met alle mogelijke idiote opmerkingen totdat ze je gezaag beu worden of zich een lompe of kwetsende uitspraak laten ontvallen waarmee je verder kan. Tot nader order blijft 50liefde een verwerpelijke, misleidende en criminele bende oplichters.

 7. Marise Saelman Marise Saelman says:

  Heb in april 2017 even rondgekeken op 50Liefde . . . . .toen hadden ze net een aktie van 1 euro betalen en dan kon je 3 dagen rondneuzen ……….. ik heb die ene euro betaald maar ben niet toegekomen aan het rondneuzen. wat schetst mijn verbazing, een week of 3 geleden een brief van een incassobureau,
  dat ze 120 euro van mij eisten. Dit is oplichting eerste klas, ik heb er nooit iets mee gedaan, moest opnieuw mij inschrijven om achter hun tel.nr te komen …… zij zeggen dat ik na 3 dagen persoonlijk had moeten opzeggen!!!!! waar dat heeft gestaan weet ik niet, en is ook niet meer te achterhalen want die aanbieding is weg! Ik ga dit ook melden bij de Consumentenbond . . . . . . het bedrijf heeft mij niets te vertellen de het incasso bureau wil alleen maar geld!!!

  • Kitty Kitty says:

   Mij is nu dus precies hetzelfde overkomen.
   Ik heb mijn klacht ingediend bij Consuwijzer.
   Oplichters praktijken, schoften..!!!

  • Harry Harry says:

   Inderdaad. Ik schreef ook in aan 1 Euro voor 3 dagen. Ik deed met opzet geen opzeg omdat ik meteen prijs had en het contact niet wilde verliezen. Na lidgeld en veel mailgezaag voor foto’s, verleden, woonplaats, beroep, hobbys en levensloop, dus….. tegen mijn eigen principes toch een hoop privacy prijsgegeven, eindelijk een afspraak, met etentje. Aansluitend een streekbezoek gepland, hotelkamer gereserveerd en betaald, (neen, niet om te …want ik zou thuis gaan overnachten) had mevrouw plots een enge kwaal en bleef de dure kamer betaald leeg. Ze blijkt via de site nog steeds op zoek,.. naar de volgende onnozelaar. Dit lijkt natuurlijk niet de schuld van 50L, valt buiten hun engagement (zie algemene voorwaarden) maar ik vraag me af of dit geen levend, door 50L gesponsord nepprofiel was.

 8. Henk Henk says:

  Ik ben tevreden over de diensten die 50liefde levert. Ik heb al meerdere malen contact opgenomen via de telefoon, wat erg gemakkelijk is. Ik heb mijn actiemaand netjes op tijd opgezegd, ik denk dat ik een abonnement voor langere tijd ga afsluiten.

  • martin martin says:

   leugenaar jij spreekt in naam van deze vuile schurtige oplichter die mensen afript die hoort in de gevangenis te zitten en gij erbij.

 9. Peter Peter says:

  Het heeft er alle schijn van de het team van 50liefde entertainment-profielen gebruikt die door hun zelf beheerd worden.
  Maak voor de fun een 2de account aan op een ander mail- en ipadres.
  Je krijgt van bijna dezelfde mensen berichten. Als ze van dezelfde zijn dan zijn het ook steeds dezelfde openingsberichten.
  Heb er 2 profielen lopen met een flink leeftijdsverschil.
  Heb een screenshot gemaakt van de volgens mij beheerde profielen door 50liefde.
  De rood omlijnde sturen allemaal exact dezelfde openingszin (met uiteraard alleen de naam aangepast)
  http://imgur.com/a/8aNMJ
  Hebben hier meer mensen last van en is dit aan te pakken want nergens staan zulke profielen vermeld in de AV. Dus dan betaal je voor iets wat je eigenlijk niet wilt.

 10. hilda hilda says:

  ik wil niet betalen voor geen een datingsiste ik krijg geen waar voor mijn geld

 11. Marian Marian says:

  Veel profielen die reageren, is op andere sites niet zo. Door de helpdesk wordt je serieus genomen en niet voor gek verklaard als je iets niet snapt! Heel fijn dat je de helpdesk kan bellen ook!!

 12. Karel Karel says:

  Pas hiermee op!
  Dit is geen datingsite maar eerder een criminele organisatie!
  Zo zout heb ik het nog nooit gegeten.
  Fake profielen, fake reacties en ze lokken je met interessante aanbiedingen.
  Maar dan, bij de betaling, ga je automatisch akkoord met hun betaling- en algemene voorwaarden.
  Dan hang je!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Niet echt want ze voldoen niet aan het consumentenrecht, maar een hoop gezeur heb je wel.
  Dus niet aan beginnen

 13. A A says:

  Trap er NIET in !!! De profielen Zijn niet echt , jammer dat er op deze manier geld verdiend word !

 14. Amsterdammertje Amsterdammertje says:

  Ik heb hetzelfde meegemaakt. Wilde van mijn betaalde abonnement af, maar dit mislukte, want dat gaat niet via de site. Dus heb ik de twee maanden teveel betaalde bedragen terug laten boeken. Daarna heel veel email-verkeer met de klantenservice, maar het blijft allemaal hetzelfde. Ze willen geld!!! En liefst zonder tegenprestatie. Opzeggen van het dure abonnement (€ 39,90 per maand) kan niet. Ondanks het feit dat ik me nu volledig heb uitgeschreven en alles van de site heb verwijderd, krijg ik nog incasso’s van een bureau.
  Het is pure oplichterij!
  Wees gewaarschuwd!

 15. Natalie Natalie says:

  Sinds kort heb ik een betaald lidmaatschap en dit bevalt ook erg goed. Ik heb al best wat contacten lopen.
  ik heb gemaild naar de klantenservice over wanneer ik mijn abonnement moet opzeggen, daarop heb ik een snel en goed antwoord gekregen. Mocht u een 50plusser zijn kan ik u zeker aanraden om hier een profiel aan te maken.
  Groetjes Natalie

 16. BartjeBats BartjeBats says:

  Uiteraard wordt er niemand gedagvaard. ALLEMAAL BANGMAKERIJ! Hij heeft een heel bestand van tig ‘dedupeerden’ die hij allemaal dezelfde mailtjes en smsjes stuurt. Zielige, wanhopige vent. Trap er niet in en betaal niet!

 17. Harry Harry says:

  Veel nep profielen, antwoorden bijna gelijksoortig van de nep profielen. Heel lang wachten, soms dagen voordat er een antwoord komt reageer je dan krijg je geen antwoorden terug of een heel onzinnig antwoord.
  2 dagen op proef maar toch automatisch verlengen en automatisch incasseren (wettelijk niet toegestaan) Ga dit uiteraard storneren. Voor degene die gelijksoortig bedrogen zijn dat mag je tot een half jaar in het verleden doen.Jammer, dacht een nieuwe leuke site maar helaas zoals zoveel sites misschien wel een paar correcte profielen maar meestal nep.

 18. Leny Leny says:

  Had ik deze reviews maar eerder gelezen, ben er ook met boter en suiker in gegaan… Drie dagen voor € 1,– is natuurlijk erg aantrekkelijk. Ook ik kreeg een dreigmailtje, extra maand lidmaatschap en € 7,50 administratiekosten (50% verhoogd t.o.v. wat ik hier eerder las…). Las ook iets van krachten bundelen, is daar ooit iets mee gebeurd? Wil daar graag aan meedoen, dus als er iets dergelijks is hoop ik dat iemand naar mij reageert! Ik begrijp niet dat deze oplichtersclub toch nog 4.1 ster heeft!

 19. Dennis Dennis says:

  Nou na dit gelezen te hebben, ben ik dus al genezen.
  Bedankt mensen, hier doe ik dus niet aan mee!\

 20. Gerard Gerard says:

  Hallo, ik snap het probleem niet zo, ik ben eerst contact opgenomen met de klantenservice die me alles keurig hebben uitgelegt en vervolgens ben ik aan de slag gegaan op 50liefde. Heel fijn om niet op de standaard manier van een datingsite, profielen zoeken, mensen te leren kennen, de matchgame was erg leuk, er werd mij verteld dat dit op tinder lijkt? Ook de partnervoorstellen zijn erg fijn. Uiteindelijk mijn huidige partner na iets minder dan 3 maanden gevonden via 50liefde en keurig mijn maand opzegtermijn voldaan. Wat is echte liefde waard? Voor mij onbetaalbaar dus erg blij met 50liefde.

 21. Giotto Giotto says:

  Eerste klas oplichters, ook ik had het proefabo van drie dagen € 1,- op dag 2 opgezegd. Ook netjes bevestigd dat het een dag later zou stoppen. Bij toeval zag ik in mijn bank toch een betaling klaarstaan voor € 39.99 voor de volgende dag. Deze heb ik onmiddellijk geblokkeerd.
  De volgende ochtend ontving ik ook de mail van 2 maanden betalen + kosten.

  Juridisch mag dit niet. In de aanbieding had expliciet vermeld moeten staan dat er sprake is van stilzwijgende verlenging, nou, dat staat er niet. Het mag NIET verstopt staan in de algemene voorwaarden (dat is het dus wel), De bewijslast ligt bij de website: zij moeten kunnen aantonen dat in het lok-bericht van proeabonnement deze clausule direct zichtbaar was.

  Klachten neerleggen kan bij de brancheorganisatie als ze hier aangesloten zijn (dat betwijfel ik), bij een Rechtsbijstandverzekering als je die hebt, maar ook bij de ACM consumenten (info@consuwijzer.nl) of andere daarvoor geëigende instanties als Kassa, Consumentenbond of Fraudehelpdesk.

  Hoe meer klachten, hoe sterker we gezamenlijk staan en deze partij eens goed aanpakken en uit de lucht halen.

 22. Adam Adam says:

  this is a company of fraud so people please never ever buy their services and if you want to buy one month make sure that you do not accept their tearms because they stealing money from people in new way be carefullllllllllllllll

 23. Harry Harry says:

  Zeker 1 grote nep zooi haal ze van het net af je kan niets als gratis lid maar je krijgt wel berichtjes van vrouwen die gratis lid zijn beetje vreemd niet. En dan nog 24 dagen wachten op een bericht terug waardeloos doe er wat aan.

 24. BartjeBats BartjeBats says:

  Niet betalen!!!!!! Storneren is JE RECHT!!!

  Automatische incasso vragen met vinkje MAG NIET MEER!

  Geen poot om op te staan 50liefde en CB Incasso (samen 1 partij)

  Waf waf waf, blaffende honden bijten niet 🙂 Behalve ik dan 😉

  Niet geïntimideerd raken door de bedreigingen van dat malafide, niet ingeschreven incassobureautje… Dreigen met dagvaarding blahblablah…. Hoe eerder hoe beter 🙂

  Bovendien dwaling door onduidelijke communicatie dus geen overeenkomst meer!!!

  Niet bang zijn, niet betalen maar meldt het bij Consuwijzer.nl en Fraudehelpdesk.nl.

  • Karin Karin says:

   hallo Bartje

   Kunnen we de krachten niet bundelen tegen zede criminele organisatie.
   Ik heb gestorneerd en kreeg ook dat verhaal, wel betaald maar ze schrijven gewoon nog eens 39,99 af terwijl ik er al af ben..

   Ik ga zeker het melden.

  • Angie Angie says:

   Thnx.. zelfde hier.. veel mailverkeer.. je wordt min of meer belachelijk gemaakt. En stellig houden ze vol, graag de claim betalen.. dus niet.. inmiddels ligt er een mail van CB incasso welke naar ik vernam ook van Berry is (wat hij natuurlijk tegenspreekt) nou kom maar op met deurwaarders!!

 25. Joep Joep says:

  Ook precies dezelfde ervaringen als hier boven geschetst. Ga nooit en te nimmer in zee met deze bende oplichters! Nep profielen. Als je iemand een berichtje stuurt dan duurt het een uurtje of 2 totdat je bericht terugkrijgt. Het bericht zit vol spelfouten en bij mensen met een HBO opleiding verwacht je op zijn minst dat zij fatsoenlijk Nederlands kunnen schrijven. Neem geen abonnement bij deze criminelen.

 26. Cor Cor says:

  Nu heb ik precies hetzelfde aan de hand gehad als Sophie met deze bende oplichters. Het nepbericht van de stornering, de reactie van 50Liefde, alles gelijk. En mijn lidmaatschap werd vanwege de stornering door hun opgezegd.Ik heb maar betaald, och ja, ik ben nu eenmaal goed van vertrouwen. Ook de extra maand heb ik maar betaald. Opgezegd, alles geregeld via email, zelfs een maand eerder dan einde abonnement.
  Vorige week kreeg ik een brief, een sms en een email dat ze me bij een incassobureau hadden aangegeven omdat ik een achterstallige betaling had en niet reageerde op berichten die ik overigens nooit had gekregen. Zou ook onzin zijn geweest, alles was geregeld en door 50Liefde goed bevonden. Gebeld met dat incassobureau en de email-correspondentie met die boeven van 50Liefde gelukkig nog gevonden en doorgestuurd. Einde oefening voor die twee boevenbendes die zeer waarschijnlijk met elkaar samenwerken. Kortom, als je besodemieterd wil worden met nepprofielen en profielen van hoertjes, meld je dan vooral aan bij 50Liefde. Maar eeehhhh….. Ik zou het niet doen….

 27. vandebeek vandebeek says:

  Dit is een waardeloze site met merendeel nep profielen, nep berichten die je als gratis lid niet kunt lezen..en dan die profiel omschrijvingen waaraan je gelijk kunt zien dat het fake is..

 28. Jan Jan says:

  je schrijf je in voor één maand, en je moet voor twee maand betalen, zelfs bij het op tijd afmelden. Wanneer gaat er eens iemand ingrijpen tegen die diefstal van 50liefde.

 29. Tom Tom says:

  Hoi Sophie,

  Idd heb ik nu hetzelfde aan de hand..3 dagen premium automatisch verlengen ..
  Graag zou ik met je in contact willen komen ?

  Mvg ,
  Tom

 30. Sophie Sophie says:

  Pas hiermee op!
  Dit is geen datingsite maar eerder een criminele organisatie!
  Zo zout heb ik het nog nooit gegeten.
  Ik had het proefabo van drie dagen € 1,- bijtijds opgezegd. Bij toeval zag ik in mijn bank toch een betaling klaarstaan voor € 39.99 voor de volgende dag. Deze heb ik onmiddellijk geblokkeerd.
  De volgende ochtend ontving ik onderstaande mail.
  Ik citeer Harbering eerst nog even: ‘wordt door middel van de mail vriendelijk verzocht’.
  Let op vooral op zijn woorden ‘vriendelijk’ en ‘verzocht’!
  Komt-ie:

  ———————————————————————————————————————————–

  “Beste XXX,

  Wij hebben geconstateerd dat u op xxx om xxx een stornering ter hoogte van € 39,99 heeft laten uitvoeren door uw bank voor de maand februari van 2017.

  Dit is niet conform onze wederzijdse overeenkomst, waarbij u ook nog een opzegtermijn heeft van 1 maand. Dit houdt in dat u naast de € 39,99 nogmaals een bedrag van € 39,99 aan ons schuldig bent, wat neerkomt op een totaal van € 79,98.

  Wij zien graag het bedrag van € 79,98 + € 5,00 (administratiekosten) = € 84,98 tegemoet.

  Aan deze herinnering zijn géén extra kosten verbonden.

  Wij raden u aan om binnen 14 dagen na dagtekening van deze herinnering het achterstallige bedrag te betalen.

  Betaal direct via een van onderstaande links:

  Klik hier om direct te betalen via iDeal

  Klik hier om direct te betalen via Mister Cash/Bancontact

  U kunt ook via bankoverschrijving betalen onder vermelding van

  Stornering 46736-15181 t.n.v. ConnectionBuilders B.V. op bankrekeningnummer NL66 INGB 0006 2212 85

  Indien dit bedrag niet binnen 14 dagen op onze rekening staat zijn wij genoodzaakt om uw dossier over te dragen aan ons incassobureau. Houd u er rekening mee dat alle additionele kosten zoals rente en buitengerechtelijke kosten bij overdracht aan het incassobureau voor uw rekening komen. (Minimaal € 40,00 bovenop het storneringsbedrag).

  Om dit te voorkomen, verzoeken wij u het openstaande bedrag van € 84,98 met de volgende omschrijving

  Stornering xxx voor 15-03-2017 te betalen zoals hierboven beschreven.

  Mocht u vragen hebben naar aanleiding van deze herinnering neem dan even contact met ons op.

  Uw gegevens zoals bij ons bekend:

  XXXXXXX

  Let op: Het rekeningnummer dat u kunt gebruiken voor het terugbetalen van het gestorneerde bedrag is NL66 INGB 0006 2212 85 en anders dan de eerder afgeboekte bedragen! Gebruik daarom alleen dit rekeningnummer voor de terugbetaling om problemen te voorkomen.

  Mocht u nog vragen en of opmerkingen over de betaling hebben, neem dan op werkdagen telefonisch contact met ons op via 085-401-3450.”

  ————————————————————————————————————————————–

  Dus of ik maar even € 85,- wil overmaken en “Aan deze herinnering zijn geen kosten verbonden’ (!).
  Ik heb deze oplichtersbende niet betaald en inmiddels, twee weken verder, is het nep-incassobureau in actie gekomen. Men stuurt mij intimiderende berichten en de kosten zouden nu € 120,- bedragen.
  Betalen was ik zeker niet van plan!
  Als het niet zo droevig was zou je je kapot lachen. Wat een schoften.
  Nooit mee in zee gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑