datingsite parship

Home » 50liefde – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op februari 3rd, 2020 | door Welke online datingsite?

291

50liefde – Kosten, Review en Ervaringen

InfoKostenActie & kortingReviewErvaringen

 

50liefde info

Eén van de grootste vijftigplus datingsites van ons land is 50liefde. Dit komt omdat het een zeer heldere en duidelijke datingsite is waar ook nog eens zeer veel leuke leden staan ingeschreven. Het is zelfs zo dat één op drie leden hier een partner heeft gevonden en dit mogen we wel een zeer hoog slagingspercentage noemen. Het leuke aan deze datingsite is dat er tips worden gegeven aan de leden. Dit geldt dan voor eigenlijk alles, je kunt er tips vinden hoe je een leuk persoon aan moet schrijven in een bericht maar ook als je voor de eerste keer een afspraakje hebt met een lid dan zijn er tips te vinden hoe je dit nu het beste aan kunt pakken. Je staat er dan ook nooit alleen voor als je je in hebt geschreven op deze website. Dit geldt dan ook meteen voor de klantenservice, wanneer je een vraag hebt dan kun je deze meteen stellen en dit kan niet alleen via de e-mail of het contactformulier maar er is ook de mogelijkheid om te gaan bellen. Mocht je al een probleem hebben dan weet je ook zeker dat dit snel opgelost zal gaan worden.

Dat deze datingsite zeer populair onder 50 plussers blijkt wel uit het aantal verzonden berichten en glimlachen die onder de leden worden uitgewisseld. Afgelopen jaar vonden er maar liefst meer dan 1 miljoen contactuitwisselingen plaats! Doordat er naar eigen zeggen dagelijks honderden nieuwe leden zich aanmelden ontvangt u constant nieuwe partnervoorstellen.

met 50liefde.nl kun je overal online daten

De website is niet alleen duidelijk als je deze op een computer gaat bekijken. Ook als je de website bekijkt op een tablet of een smartphone dan blijft deze ondanks het kleinere scherm zeer duidelijk. Het wordt je dan ook makkelijk gemaakt want ook als je voor de televisie zit met je tablet en je wilt graag nog even je berichten bekijken of zien welke leuke nieuwe leden er zijn dan is dit allemaal mogelijk. Het is dan ook niet zo vreemd dat de website van 50liefde zeer populair is en dat er dagelijks vele nieuwe leden bijkomen. Het afgelopen jaar zijn er zelfs meer dan een miljoen berichten verzonden en dat geeft wel aan hoe tevreden de leden met de website zijn.

De profielen worden handmatig gecontroleerd

Wat goed is om te weten dat is dat de profielen die op 50liefde te lezen zijn handmatig gecontroleerd worden. Zo hebben de mensen die slechte bedoelingen hebben minder kans en weet je ook dat je altijd aan het praten bent met de persoon die je op de foto ziet staan. De balans tussen de mannen en de vrouwen die is ook zeer goed en het is dan ook niet zo dat er veel meer mannen dan vrouwen op deze website te vinden zijn. Dat verklaart ook meteen waarom het slagingspercentage van deze website zo hoog is en waarom het aantal leden alleen maar aan het toenemen is.

Heb jij zin in een leuke date?

50liefde is een website waar je met plezier zal komen en waar je talloze leuke mannen en vrouwen kunt vinden. Je kunt hier eenvoudig mee in contact komen en zoals je aan het slagingspercentage kunt zien is het bij veel mensen ook gelukt om een leuke date af te spreken. Probeer het dus ook eens en wie weet zit jij straks ook in een restaurant met een leuke man of vrouw die je via 50liefde hebt leren kennen.

Mannen die zich inschrijven bij 50liefde hebben geluk. Er staan op deze datingsite namelijk meer vrouwen dan mannen geregistreerd. Relatief veel vrouwen vonden dus al hun weg naar deze leuke datingsite. Dit lijkt voornamelijk te komen door de serieuze insteek van de online datingwebsite. Op de website vind je dan ook voornamelijk singles die expliciet op zoek zijn naar een serieuze relatie.

50liefde-kosten-screenshot

 

50Liefde kosten abonnement

3 maanden

€24,99 p.m.
€24,99 p.m.
 • premium lidmaatschap

6 maanden

€19,99 p.m.
€19,99 p.m.
 • premium lidmaatschap

12 maanden

€14,99 p.m.
€14,99 p.m.
 • premium lidmaatschap

Gratis

€0,-
€0,-
 • gratis lidmaatschap

Het goedkoopste “50 liefde” abonnement kost € 14,99 per maand bij een duur van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van 50liefde kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van 50liefde neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

50Liefde actie en korting

Tijdelijke actie

1 maand voor €19,99!

Je activeert de actie door op onderstaande button te klikken.

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor 50liefde.

Verlopen acties en kortingen

Meer over 50liefde.nl

50liefde opzeggen en account verwijderen

Review

Populariteit ★ ★ ★ ★

Datingsite 50liefde heeft het laatste jaar veel nieuwe leden gekregen. Steeds meer 50 plussers kiezen een datingsite die zich enkel op deze doelgroep richt. Wij verwachten dat het aantal online datende senioren de komende jaren nog flink zal toenemen.

Gebruikersgemak  ★ ★ ★ ★

De website van 50liefde.nl oogt fris en helemaal van deze tijd. Zonder te veel poespas is het voor een gebruiker simpel te gebruiken. De navigatie door de gehele website is dus duidelijk en levert geen problemen op.

Functionaliteiten ★ ★ ★

De functionaliteiten van de datingsite zijn vrij standaard. Alle opties die je zult verwachten van een dergelijke website worden aangeboden. Zo krijg je bijvoorbeeld partnervoorstellen en kun je een digitale flirt (smile) versturen. Kijk voor alle functionaliteiten op 50liefde.nl.

Klantenservice ★ ★ ★ ★★

De datingsite heeft een uitstekende klantenservice die zowel per mail (helpdesk@50liefde.nl) als telefonisch (tel. 085-401-3450) bereikbaar is. Dat je deze helpdesk per telefoon bereiken kan is een pluspunt ten opzichte van andere datingsites.

Kosten ★ ★ ★ ★

De prijs van een premium comfort pakket kost op het moment van schrijven €17,99 per maand. Dit is een uitstekende prijs als je bedenkt dat andere datingsites soms een meervoud van dit bedrag vragen.

50liefde Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite 50liefde. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met 50liefde? Geef hieronder jouw reactie!

 

50liefde review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: Datingsite 50liefde is zeer geschikt voor vijfitg plussers die voor het eerst willen kennis maken met online dating. De datingsite is helder opgezet, beschikt over een uitstekende klantenservice en de prijs is ook nog eens zeer schappelijk te noemen.

4.1About the Author

Anoniem291 Ervaringen - 50liefde – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Hense Hense says:

  1 keer geprobeerd, direct mee gestopt. Ik snap niet waarom er nog datingsites zijn met fictieve profielen. Is dat om de sites op te vullen?? Of lijkt het net alsof je tegen een robot praat. Slecht zeg.

 2. Geertje Geertje says:

  50liefde brengt veel verschillende reacties met zich mee lees ik hier en daar. Ik kan me ook ergens wel in leven dat deze datingsite niet bevalt. Maar als je kijkt wat voor belabberde datingsites er nog meer zijn? 50liefde is nog gelukkig gericht op senioren, kan je van de overige datingsites niet echt zeggen. Ik sta positief tegenover deze datingsite. Je kan er terecht voor leuk contact of meer, zolang ik er plezier aan beleef spreek ik geen negativiteit uit.

  • Ev Ev says:

   Goedemorgen,

   Het is maar hoe je er tegen aan kijkt, datingsites kunnen er zijn om je daadwerkelijk te helpen of geld te innen. Maar in de meeste gevallen blijken ze toch te werken. Zelf ben ik een fan geworden van 50liefde sinds mijn scheiding 3 jaar geleden. 50liefde is dan wel een online datingplatform, maar dankzij deze site kreeg ik weer de kracht om opzoek te gaan naar een nieuwe vent!

   Jezelf een klein beetje verdiepen in de site en je weet wat je te wachten staat. Geen hogere wiskunde of poespas, gewoon contacten leggen en afspreken.

 3. JS JS says:

  Had me ingeschreven met de actie 1 mnd 19,95 euro, dan neem ik aan dat je een maandje lid bent, maar nee hoor, blijkt dus dat je abonnement stilzwijgend verlengd wordt en geld van je rekening wordt gehaald. Heb ik dat geld terug gevorderd, gelijk mail of ik weer wilde betalen + een maand extra (omdat er schijnbaar een maand opzegtermijn is) en administratiekosten, totaal 87,48 euro maar dat staat niet vermeld bij zo’n actie aanbod. Oplichterij.

  • Luc Luc says:

   Hoe kan je daar van uit gaan? Je actie maand verloopt gewoon en gaat daarna inderdaad het reguliere bedrag betalen. Mensen zijn zo kortzichtig, dat is echt niet normaal. Als je gewoon de algemene voorwaarden doorneemt heb je hier geen last van. Of als je echt vraagtekens hebt, bel je gewoon de klantenservice.

   Voor mij geen poespas o.i.d en heeft 50liefde mij prima geholpen iig..

 4. Reymar Reymar says:

  Je ziet dat 50liefde volledig centraal staat voor het vinden van een nieuwe partner. Erg fijn! Ik vind trouwens de partnervoorstellen ook een ideale functie. A.d.h.v jouw profiel kunnen ze een beetje inschatten welke man / vrouw er eventueel bij jou zou passen. Inmiddels zit ik in maand 4 en met plezier! Ik wil het iedere andere man/vrouw aanraden die opzoek is naar een partner boven de 40 jaar oud. Het is een gebruiksvriendelijke datingsite met een zeer parate klantenservice. Lees de voorwaarden goed door en omarm plezier.

  Reymar

 5. Lex Lex says:

  Een dikke duim omhoog. Nooit verwacht dat een datingsite mijn leven op zo’n positieve manier op zn kop zou krijgen.

 6. Arjan Arjan says:

  T.o.v een Lexa of Parship in mijn ogen een betere datingsite. Nog niet optimaal, maar ik kan mijn weg wel vinden. Het is belangrijk om je te verdiepen in de algemene voorwaarden, hier voorkom je dus mee dat je voor verassingen komt te staan.

  Momenteel ben ik nog lid, maar heb het vermoeden dat dat niet lang meer duurt (op een positieve manier). Leuke contacten gelegd en nu even afwachten wanneer we kunnen afspreken.

  Arjan

  • Katrien Katrien says:

   Mee eens Arjan… ik snap ook de mensen met negatieve reacties, want soms kan het omslachtig zijn. Maar men moet beseffen dat dit puur gericht is op senioren, en je geen andere lariekoek om je heen hebt die daar misbruik van wil maken.

 7. Kees Kees says:

  Veel geld voor absoluut niets!
  Het is behoorlijk duur voor 3 maanden a 24,95, zeker niet goedkoop. Als daarbij dan nog credits door leden moeten worden gekocht om reacties van niet leden te ontvangen is wel erg inhalig. Wanneer ik de reacties die ik als 50+ bijna 60 krijg op andere sites, en hier tot op heden nog helemaal niets, is het resultaat van 50liefde helemaal nul. Ik had verwacht met mijn leeftijd juist HIER beter te scoren dan op Lexa, Badoo en Tinder.
  Ik zal zien wat er in de komende maanden nog komt, maar heb nu al het gevoel een kat in de zak te hebben gekocht.

  • superboer superboer says:

   @Kees; ja of meerdere katten? Als man weg blijven van al die bagger wat date sites heet. Kost alleen maar geld en levert ;ons; de Man nul op.

  • Marian Marian says:

   Haha ja ik hoor meer van die verhalen Kees. Gelukkig heeft dit bij mij anders uitgepakt.. ik zou het nog even de tijd geven. Don’t judge a book by its cover. Geduld is belangrijk op datingsites. Geloof me, ik spreek uit ervaring.

 8. Yanita Yanita says:

  50liefde heeft me net zoals andere senioren erg geholpen op het gebied van socializen. Je merkt dat je na een jaar best een behoorlijk online vriendenkring hebt opgebouwd. Of je hier nou komt voor de liefde of voor het contact, beide is mogelijk. Voor mij was het al snel een succes omdat voor mij alleen het contact al voldoende was.

  Groetjes,
  Yanita

 9. Diana Diana says:

  Hallo.

  Je merkt zeker dat het drukker is nu. Veel mensen zitten thuis vanwege de huidige situatie, in principe voor datingsites een pluspunt. Ik merk het aan alle kanten bij 50liefde. Dikke voldoende.

 10. Nelleke Nelleke says:

  Erg fijne datingsite voor mensen van 40+ inderdaad. Het laat zien dat het mogelijk is om andere mensen te ontmoeten. Voor mij even on-hold gezet vanwege de corona maatregelen, maar er staat in Juli zeker iets gepland. Ben erg benieuwd.

  Fijn en bedankt.

  Groetjes
  Nel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑