datingsite parship

Home » 50liefde – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op februari 3rd, 2020 | door Welke online datingsite?

284

50liefde – Kosten, Review en Ervaringen

InfoKostenActie & kortingReviewErvaringen

 

50liefde info

Eén van de grootste vijftigplus datingsites van ons land is 50liefde. Dit komt omdat het een zeer heldere en duidelijke datingsite is waar ook nog eens zeer veel leuke leden staan ingeschreven. Het is zelfs zo dat één op drie leden hier een partner heeft gevonden en dit mogen we wel een zeer hoog slagingspercentage noemen. Het leuke aan deze datingsite is dat er tips worden gegeven aan de leden. Dit geldt dan voor eigenlijk alles, je kunt er tips vinden hoe je een leuk persoon aan moet schrijven in een bericht maar ook als je voor de eerste keer een afspraakje hebt met een lid dan zijn er tips te vinden hoe je dit nu het beste aan kunt pakken. Je staat er dan ook nooit alleen voor als je je in hebt geschreven op deze website. Dit geldt dan ook meteen voor de klantenservice, wanneer je een vraag hebt dan kun je deze meteen stellen en dit kan niet alleen via de e-mail of het contactformulier maar er is ook de mogelijkheid om te gaan bellen. Mocht je al een probleem hebben dan weet je ook zeker dat dit snel opgelost zal gaan worden.

Dat deze datingsite zeer populair onder 50 plussers blijkt wel uit het aantal verzonden berichten en glimlachen die onder de leden worden uitgewisseld. Afgelopen jaar vonden er maar liefst meer dan 1 miljoen contactuitwisselingen plaats! Doordat er naar eigen zeggen dagelijks honderden nieuwe leden zich aanmelden ontvangt u constant nieuwe partnervoorstellen.

met 50liefde.nl kun je overal online daten

De website is niet alleen duidelijk als je deze op een computer gaat bekijken. Ook als je de website bekijkt op een tablet of een smartphone dan blijft deze ondanks het kleinere scherm zeer duidelijk. Het wordt je dan ook makkelijk gemaakt want ook als je voor de televisie zit met je tablet en je wilt graag nog even je berichten bekijken of zien welke leuke nieuwe leden er zijn dan is dit allemaal mogelijk. Het is dan ook niet zo vreemd dat de website van 50liefde zeer populair is en dat er dagelijks vele nieuwe leden bijkomen. Het afgelopen jaar zijn er zelfs meer dan een miljoen berichten verzonden en dat geeft wel aan hoe tevreden de leden met de website zijn.

De profielen worden handmatig gecontroleerd

Wat goed is om te weten dat is dat de profielen die op 50liefde te lezen zijn handmatig gecontroleerd worden. Zo hebben de mensen die slechte bedoelingen hebben minder kans en weet je ook dat je altijd aan het praten bent met de persoon die je op de foto ziet staan. De balans tussen de mannen en de vrouwen die is ook zeer goed en het is dan ook niet zo dat er veel meer mannen dan vrouwen op deze website te vinden zijn. Dat verklaart ook meteen waarom het slagingspercentage van deze website zo hoog is en waarom het aantal leden alleen maar aan het toenemen is.

Heb jij zin in een leuke date?

50liefde is een website waar je met plezier zal komen en waar je talloze leuke mannen en vrouwen kunt vinden. Je kunt hier eenvoudig mee in contact komen en zoals je aan het slagingspercentage kunt zien is het bij veel mensen ook gelukt om een leuke date af te spreken. Probeer het dus ook eens en wie weet zit jij straks ook in een restaurant met een leuke man of vrouw die je via 50liefde hebt leren kennen.

Mannen die zich inschrijven bij 50liefde hebben geluk. Er staan op deze datingsite namelijk meer vrouwen dan mannen geregistreerd. Relatief veel vrouwen vonden dus al hun weg naar deze leuke datingsite. Dit lijkt voornamelijk te komen door de serieuze insteek van de online datingwebsite. Op de website vind je dan ook voornamelijk singles die expliciet op zoek zijn naar een serieuze relatie.

50liefde-kosten-screenshot

 

50Liefde kosten abonnement

3 maanden

€24,99 p.m.
€24,99 p.m.
 • premium lidmaatschap

6 maanden

€19,99 p.m.
€19,99 p.m.
 • premium lidmaatschap

12 maanden

€14,99 p.m.
€14,99 p.m.
 • premium lidmaatschap

Gratis

€0,-
€0,-
 • gratis lidmaatschap

Het goedkoopste “50 liefde” abonnement kost € 14,99 per maand bij een duur van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van 50liefde kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van 50liefde neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

50Liefde actie en korting

Tijdelijke actie

1 maand voor €19,99!

Je activeert de actie door op onderstaande button te klikken.

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor 50liefde.

Verlopen acties en kortingen

Meer over 50liefde.nl

50liefde opzeggen en account verwijderen

Review

Populariteit ★ ★ ★ ★

Datingsite 50liefde heeft het laatste jaar veel nieuwe leden gekregen. Steeds meer 50 plussers kiezen een datingsite die zich enkel op deze doelgroep richt. Wij verwachten dat het aantal online datende senioren de komende jaren nog flink zal toenemen.

Gebruikersgemak  ★ ★ ★ ★

De website van 50liefde.nl oogt fris en helemaal van deze tijd. Zonder te veel poespas is het voor een gebruiker simpel te gebruiken. De navigatie door de gehele website is dus duidelijk en levert geen problemen op.

Functionaliteiten ★ ★ ★

De functionaliteiten van de datingsite zijn vrij standaard. Alle opties die je zult verwachten van een dergelijke website worden aangeboden. Zo krijg je bijvoorbeeld partnervoorstellen en kun je een digitale flirt (smile) versturen. Kijk voor alle functionaliteiten op 50liefde.nl.

Klantenservice ★ ★ ★ ★★

De datingsite heeft een uitstekende klantenservice die zowel per mail (helpdesk@50liefde.nl) als telefonisch (tel. 085-401-3450) bereikbaar is. Dat je deze helpdesk per telefoon bereiken kan is een pluspunt ten opzichte van andere datingsites.

Kosten ★ ★ ★ ★

De prijs van een premium comfort pakket kost op het moment van schrijven €17,99 per maand. Dit is een uitstekende prijs als je bedenkt dat andere datingsites soms een meervoud van dit bedrag vragen.

50liefde Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite 50liefde. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met 50liefde? Geef hieronder jouw reactie!

 

50liefde review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: Datingsite 50liefde is zeer geschikt voor vijfitg plussers die voor het eerst willen kennis maken met online dating. De datingsite is helder opgezet, beschikt over een uitstekende klantenservice en de prijs is ook nog eens zeer schappelijk te noemen.

4.1About the Author

Anoniem284 Ervaringen - 50liefde – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Evelien Evelien says:

  Het is inderdaad belangrijk dat je alles goed doorneemt. Ze willen niemand in de zeik nemen en willen vrijwel altijd tot een oplossing komen. Ik had zelf ook wat problemen, te lang verhaal voor hier, maar uiteindelijk netjes opgelost. Een datingsite zonder bepaalde ”adders” onder het gras is moeilijk te vinden.

  • Johannes Johannes says:

   Helemaal mee eens Evelien! Weinig aan toe te voegen. Een gebruiksvriendelijke datingsite waar senioren ook echt centraal staan.

 2. Ton Ton says:

  Veel mensen hebben last van het opzeggen en de bijkomende kosten ervan. Ik snap het ook niet helemaal, zelf geen last van gehad. Maar ik zou gewoon goed de algemene voorwaarden doornemen en hun verwijzen op het feit dat alles wat ze dus evt fout proberen te verhalen op je, dit anders beschreven staat in de voorwaarden. Al met al een plezierige datingsite.

 3. Berend Berend says:

  Hele fijne datingsite!

 4. Gilles Gilles says:

  oprecht een leuke datingsite. gebruiksvriendelijk en gericht op senioren. blij dat ik er aan deel heb genomen. Veel mensen vinden het tricky omdat je misschien om de tuin geleidt word, maar dat is hier niet het geval. Recht voor zijn raap.. uiteraard zal iedereen te maken hebben met een fictief persoon, maar geloof me… 80% is echt. Bedankt

 5. Carola66 Carola66 says:

  Aanrader als je echt opzoek bent naar liefde. Erg lang gebruik van gemaakt en tot op heden nog steeds gelukkig met mijn man.

  Carola

 6. Bulleke Bulleke says:

  Als je hier een profiel aan maakt en je bevestigt jouw profiel niet met de e-mail die je dan ontvangt, dan kun je dat profiel ook niet verwijderen.

  Dan mag je er vanuit gaan dat er een hoop inactieve profielen zullen zijn…

  En verder zie je al diezelfde wanhopige koppen die je op andere datingsites ook ziet.

  • Bas67 Bas67 says:

   Je zal ten alle tijden te maken hebben met fictie. Daar moet je een beetje doorheen kijken, want het is hier wel zeker mogelijk om elkaar te kunnen ontmoeten. Ikzelf ben er een goed voorbeeld van namelijk.

 7. Ben Ben says:

  Leuke datingsite met de focus op senioren. Top

 8. Eline Eline says:

  Een betere datingsite dan een Lexa of Parship als je het mij vraagt. Hier is het echt gericht op senioren, bij de andere twee heb je nog vaak een mix van. Daarnaast zijn er ook veel mensen lid voor het zoeken van een vriendschap. ideaal!

  • gerard gerard says:

   Hallo Eline,

   Daar ben ik het volledig mee eens. Ik was ook opzoek naar een datingsite puur gericht op senioren. Gelukkig hebben we allebei kunnen vinden waar we naar opzoek waren haha.

   Gerard

 9. Elsa Elsa says:

  Hele mooie site om voor senioren contacten te leggen. Ik ben nu een jaar lid geweest en heb er 2 hele goede vrienden aan over gehouden. Het ging mij om het maken van nieuwe vrienden en geen liefde. Dat hoeft voor mij niet. Je kan kiezen uit diverse abonnementen, 3,6,12 maanden. Dat zijn gelijk premium maanden waarvoor je minder betaald als de reguliere abonnementen. Ideaal! De rest spreekt eigenlijk allemaal voorzich, maar het is wel aan te raden om alles goed door te nemen.

 10. Evelean Evelean says:

  Ik twijfel een beetje, ik ben nu een maand lid, maar nog niet echt serieuze gesprekken.

  • Gerard Gerard says:

   Had ik in het begin ook, maar toch nog besloten om minimaal en halfjaar lid te blijven. Uiteindelijk krijg je gesprekken waar je op hoopte en naar zocht. Dat is bij iedereen overkomen die ik heb gesproken over 50liefde. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑