datingsite parship

Home » 50liefde – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op februari 3rd, 2020 | door Welke online datingsite?

264

50liefde – Kosten, Review en Ervaringen

 

Eén van de grootste vijftigplus datingsites van ons land is 50liefde. Dit komt omdat het een zeer heldere en duidelijke datingsite is waar ook nog eens zeer veel leuke leden staan ingeschreven. Het is zelfs zo dat één op drie leden hier een partner heeft gevonden en dit mogen we wel een zeer hoog slagingspercentage noemen. Het leuke aan deze datingsite is dat er tips worden gegeven aan de leden. Dit geldt dan voor eigenlijk alles, je kunt er tips vinden hoe je een leuk persoon aan moet schrijven in een bericht maar ook als je voor de eerste keer een afspraakje hebt met een lid dan zijn er tips te vinden hoe je dit nu het beste aan kunt pakken. Je staat er dan ook nooit alleen voor als je je in hebt geschreven op deze website. Dit geldt dan ook meteen voor de klantenservice, wanneer je een vraag hebt dan kun je deze meteen stellen en dit kan niet alleen via de e-mail of het contactformulier maar er is ook de mogelijkheid om te gaan bellen. Mocht je al een probleem hebben dan weet je ook zeker dat dit snel opgelost zal gaan worden.

Dat deze datingsite zeer populair onder 50 plussers blijkt wel uit het aantal verzonden berichten en glimlachen die onder de leden worden uitgewisseld. Afgelopen jaar vonden er maar liefst meer dan 1 miljoen contactuitwisselingen plaats! Doordat er naar eigen zeggen dagelijks honderden nieuwe leden zich aanmelden ontvangt u constant nieuwe partnervoorstellen.

met 50liefde.nl kun je overal online daten

De website is niet alleen duidelijk als je deze op een computer gaat bekijken. Ook als je de website bekijkt op een tablet of een smartphone dan blijft deze ondanks het kleinere scherm zeer duidelijk. Het wordt je dan ook makkelijk gemaakt want ook als je voor de televisie zit met je tablet en je wilt graag nog even je berichten bekijken of zien welke leuke nieuwe leden er zijn dan is dit allemaal mogelijk. Het is dan ook niet zo vreemd dat de website van 50liefde zeer populair is en dat er dagelijks vele nieuwe leden bijkomen. Het afgelopen jaar zijn er zelfs meer dan een miljoen berichten verzonden en dat geeft wel aan hoe tevreden de leden met de website zijn.

De profielen worden handmatig gecontroleerd

Wat goed is om te weten dat is dat de profielen die op 50liefde te lezen zijn handmatig gecontroleerd worden. Zo hebben de mensen die slechte bedoelingen hebben minder kans en weet je ook dat je altijd aan het praten bent met de persoon die je op de foto ziet staan. De balans tussen de mannen en de vrouwen die is ook zeer goed en het is dan ook niet zo dat er veel meer mannen dan vrouwen op deze website te vinden zijn. Dat verklaart ook meteen waarom het slagingspercentage van deze website zo hoog is en waarom het aantal leden alleen maar aan het toenemen is.

Heb jij zin in een leuke date?

50liefde is een website waar je met plezier zal komen en waar je talloze leuke mannen en vrouwen kunt vinden. Je kunt hier eenvoudig mee in contact komen en zoals je aan het slagingspercentage kunt zien is het bij veel mensen ook gelukt om een leuke date af te spreken. Probeer het dus ook eens en wie weet zit jij straks ook in een restaurant met een leuke man of vrouw die je via 50liefde hebt leren kennen.

Mannen die zich inschrijven bij 50liefde hebben geluk. Er staan op deze datingsite namelijk meer vrouwen dan mannen geregistreerd. Relatief veel vrouwen vonden dus al hun weg naar deze leuke datingsite. Dit lijkt voornamelijk te komen door de serieuze insteek van de online datingwebsite. Op de website vind je dan ook voornamelijk singles die expliciet op zoek zijn naar een serieuze relatie.

50liefde-kosten-screenshot

 

50Liefde kosten abonnement

3 maanden

€24,99 p.m.
€24,99 p.m.
 • premium lidmaatschap

6 maanden

€19,99 p.m.
€19,99 p.m.
 • premium lidmaatschap

12 maanden

€14,99 p.m.
€14,99 p.m.
 • premium lidmaatschap

Gratis

€0,-
€0,-
 • gratis lidmaatschap

Het goedkoopste “50 liefde” abonnement kost € 14,99 per maand bij een duur van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van 50liefde kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van 50liefde neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

50Liefde actie en korting

Tijdelijke actie

1 maand voor €19,99!

Je activeert de actie door op onderstaande button te klikken.

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor 50liefde.

Verlopen acties en kortingen

Meer over 50liefde.nl

50liefde opzeggen en account verwijderen

Beoordeling

Populariteit ★ ★ ★ ★

Datingsite 50liefde heeft het laatste jaar veel nieuwe leden gekregen. Steeds meer 50 plussers kiezen een datingsite die zich enkel op deze doelgroep richt. Wij verwachten dat het aantal online datende senioren de komende jaren nog flink zal toenemen.

Gebruikersgemak  ★ ★ ★ ★

De website van 50liefde.nl oogt fris en helemaal van deze tijd. Zonder te veel poespas is het voor een gebruiker simpel te gebruiken. De navigatie door de gehele website is dus duidelijk en levert geen problemen op.

Functionaliteiten ★ ★ ★

De functionaliteiten van de datingsite zijn vrij standaard. Alle opties die je zult verwachten van een dergelijke website worden aangeboden. Zo krijg je bijvoorbeeld partnervoorstellen en kun je een digitale flirt (smile) versturen. Kijk voor alle functionaliteiten op 50liefde.nl.

Klantenservice ★ ★ ★ ★★

De datingsite heeft een uitstekende klantenservice die zowel per mail (helpdesk@50liefde.nl) als telefonisch (tel. 085-401-3450) bereikbaar is. Dat je deze helpdesk per telefoon bereiken kan is een pluspunt ten opzichte van andere datingsites.

Kosten ★ ★ ★ ★

De prijs van een premium comfort pakket kost op het moment van schrijven €17,99 per maand. Dit is een uitstekende prijs als je bedenkt dat andere datingsites soms een meervoud van dit bedrag vragen.

50liefde Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite 50liefde. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met 50liefde? Geef hieronder jouw reactie!

 

50liefde – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

50liefde review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: Datingsite 50liefde is zeer geschikt voor vijfitg plussers die voor het eerst willen kennis maken met online dating. De datingsite is helder opgezet, beschikt over een uitstekende klantenservice en de prijs is ook nog eens zeer schappelijk te noemen.

4.1About the Author

Anoniem264 Ervaringen - 50liefde – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Merel67 Merel67 says:

  Ja niet iedereen zal een succes hebben. Op geen enkele datingsite heb je gelijk succes en misschien geen goede ervaring. Al met al kan ik dan zeggen dat ik geluk heb gehad? Ik weet het niet, het is toch de datingsite zelf die ervoor zorgt dat je elkaar zou kunnen vinden. Ja daar staat een prijs tegenover..

  • Shane Shane says:

   Ben ik met je eens Merel, weinig aan toe te voegen. Je hebt geen geluk gehad hoor, datingsites zijn er toch om mensen met elkaar in contact te laten komen? Same here.

 2. Anja Anja says:

  Ook ik heb nare ervaringen met deze lui.
  Ik heb weliswaar 2 dagen te laat mijn opzegging gedaan van het proef abonnement, maar na stornering van de “stilzwijgende verlenging” van 39,99 euro, krijg ik ook dreigementen dat ik nu opeens nog een maand moet betalen en incasso kosten etc. Na betaling van de 19,99 proef abonnement, nu dus een rekening van 87,48!!!
  Ik ontving vandaag onderstaande email:
  “Wij hebben geconstateerd dat u op 13-11-2019 om 11:15:08 een stornering ter hoogte van € 39,99 heeft laten uitvoeren door uw bank voor de maand november van 2019. Dit is niet conform onze wederzijdse overeenkomst, waarbij u ook nog een opzegtermijn heeft van 1 maand. Dit houdt in dat u naast de € 39,99 nogmaals een bedrag van € 39,99 aan ons schuldig bent, wat neerkomt op een totaal van € 79,98.Wij zien graag het bedrag van € 79,98 + € 7,50 (administratiekosten) = € 87,48 tegemoet.”
  Ik heb wel degelijk opgezegd, wat raden jullie mij aan? Blijven weigeren te betalen met als risico dat zij inderdaad een incassobureau erop gaan zetten. Dan wordt het wel een duur proefje! Groet, Anja

  • suzanne suzanne says:

   Hallo Anja,

   naar bericht! Ik heb gelukkig zo iets nooit ervaren op 50liefde een tijd terug. Je kan ook tot een schikking komen of inderdaad niet betalen. Het is maar waar je zelf voor open staat. Zonde dat jou het niet gelukt is een partner te vinden hier.

   Suzanne

  • PFN PFN says:

   Als je twee dagen te laat bent, ben je gewoon te laat. In jouw overeenkomst (met de daarbij horende voorwaarden) staan duidelijk de afspraken vastgelegd. Afspraak = afspraak. Zaken zijn zaken. Die staan los van jouw emotie.

   Je kunt het risico nemen dat ze gaan procederen. Dan moet je rekenen dat je deze zaak zult verliezen en dat je de proceskosten van de tegenpartij er ook nog bij moet betalen. En vergeet jouw eigen te betalen griffierechten dan niet.

   Ik zou het gewoon conform afspraak betalen. Het feit dat je er dan geen stress meer van hebt is dat alleen al waard!

   • superboer superboer says:

    @pnf; betalen en er geen liefde er aan over houden, hoe zuur allemaal, kost ons de man weer geld, links of rechts om.

   • PFN PFN says:

    Ja, het is niet gratis Superboer. Het komt met (algemene) voorwaarden die men accepteert, samen met het risico dat je een vrouw treft die enkel op seks uit is.
    Of niet.

 3. Marije Marije says:

  Ik kan 50liefde alleen maar aanbevelen

  • Aart Aart says:

   Mee eens. Je kan er pas echt een oordeel over vellen als je het zelf geprobeerd heb. Desnoods ben je 20 euro kwijt.

   • superboer superboer says:

    @aart das 20 euro te veel

   • MGTOW MGTOW says:

    Dit is precies hoe uitbaters van dit soort sites te werk gaan. Ze suggereren aanbod dat er niet of onvoldoende is, maken mensen nieuwsgierig. Het kost maar een paar tientjes? Vele malen een paar tientjes van mensen die er in stinken dat wordt een grote berg tientjes. Daar hoef je alleen een website met een betaalsysteem voor te hebben. Geen rocketscience en lage operationele kosten , daarom zijn er ook zo veel van dit soort sites. Allemaal tientjesvangers.

   • kempen kempen says:

    Je kan lezen en zien dat de Nederlandse mannen nog steeds dommer worden. Hahah de Nederlandse man bedonderd achter de neppe vrouwen profielen domme mannen die zich inschrijven ben op een dating site die er van uit gaan dat ze nog met een echte vrouwen praten… die al helemaal geen een bestaat.

    Of levenloze slechte uitziende vrouwen die teksten moeten schrijven voor een dating website. Om mannen zo lang mogelijk in de wacht te houden.

    Je had zembla moeten zien een man die zich voordeed als een vrouw achter een nep vrouwelijke profiel met neppe’s foto’s. En deze verteld ook dat hij 8 mannen lang aan de praat moest houden hihih. En hij verdiende ook goed en dit was lexa en op andere dating sites.

 4. Irene Irene says:

  Hallo,

  Om ver weg te blijven van de website vind ik zelf ook wat overdreven. Het is maar net hoe je het bekijkt. Niet iedereen wil afspreken of heeft er zin in, sommige komen ook voor het online contact. Dat respecteer ik. Deze datingsite zit goed in elkaar voor senioren en is in principe eigenlijk niet duur.

 5. Peter Peter says:

  Ver weg van deze afzetters blijven. Profielen worden met de hand gecontroleerd? Geloof je het zelf?

  • David David says:

   Hoi Peter,

   Met de hand gecontroleerd is misschien een tikkeltje overdreven inderdaad, maar er zitten wel degelijk mensen tussen zoals jij en ik. Als ik namens mijzelf mag spreken, is dit wel echt een fijne datingsite t.o.v een Parship. Gezien ik op leeftijd ben, is dit fijn.

 6. Robby Robby says:

  Ook ik ben het niet altijd eens met de negativiteit omtrent 50liefde, maar ik kan wel zeggen dat het inderdaad niet altijd even goed functioneert of staat aangegeven. Dat gaf mij overigens niet de doorslag, dat was mijn directe omgeving die het wel positief heeft ervaren..

  8 jaar lang single zijn is lang.. en het werd tijd voor een nieuw hoofdstuk. Na veel wrikken en wegen ben ik uiteindelijk bij 50liefde terecht gekomen. Met plezier een een leuke tijd! Vrienden en vriendschappen worden hier gemaakt en ook liefde. Momenteel nog pril, maar ik kan het wel liefde noemen.

  • Ewout Ewout says:

   Hi Robby,

   Eens! Ik ervaar hetzelfde als jij. Prima site. Je kan er gewoon terecht voor liefde. Het ligt er maar net aan of het je smaak is of niet. En dan praat ik over het type datingsite.

 7. Jerson Jerson says:

  Goedenavond,

  Ik ben het eens met de reactie van Marja. Het is belangrijk dat je je goed inleest, zo kom je niet voor verassingen te staan.

  De site werkt wel degelijk, het ledenplatform is behoorlijk groot heb ik gemerkt en ik had ook erg snel contact. Als gratis lid bereik je niet veel, maar zodra je een abonnement kiest, dan wordt het echt leuk. De mensen die ik heb leren kennen kan ik nu vrienden noemen. Ik zit overigens nog steeds in het ‘date’ proces, en met plezier.

 8. Marja Marja says:

  Veel mensen vinden het een slechte datingsite, maar wat is nou echt een goede datingsite? Eén waarbij er geen fictieve profielen wordt gebruikt? Vrijwel bij elke datingsite wordt dit gebruikt, dus kom op hey.. ik begrijp de situatie. Maar het is voor ieder persoonlijk.

  Voor mij heeft het heel anders uitgepakt, heb er echt diverse mannen leren kennen waarvan 2 ontmoet. Uiteindelijk maak je dan een keus en met één heb ik dagelijks contact via de app. Het is geen slechte datingsite, je moet je alleen goed inlezen.. that’s all.

  Groetjes,
  Marja

 9. Yxite Yxite says:

  Dit is de slechtste datingsite ever. Ten eerste is 90% gratis lid, als je een mail wilt sturen moet je eerst credits kopen. Lekker makkelijk voor deze gratis leden! Ten tweede: het opzeggen van een proefmaand voor 19,99 is zeer problematisch. Ik raad iedereen aan om overal bewijsmateriaal, zoals foto’s, van te maken. Want ze ontkennen je opzegging. Dus wordt er gewoon voor de volgende maand 39,99 afgeschreven. Als je dat storneert dan begint de ellende pas. Bij mij willen ze ook nog 39,99 voor de proefmaand ontvangen, die ik dus voor 19,99 heb betaald. Ik heb er onderhand schoon genoeg van. Als je ze belt, komt er geen zinnig woord uit, alleen wordt steeds herhaald dat je het hele bedrag moet betalen. Zo ook met talloze mails. Anders incassobureau en hoge kosten. Nou, kom maar op, ik ben er klaar mee!

  • Marion Marion says:

   Ik begrijp wat je bedoelt. Ook ik had de kleine lettertjes niet goed gelezen. De aanbieding van 19.99 kostte mij ruim 100 euro omdat ik binnen twee weken had op moeten zeggen en ik dat deed na drie weken. Walgelijk zoals er omgegaan wordt met de eenzaamheid van de mensen.

   • superboer superboer says:

    @wat een hoop geld! Lees veel klachten over deze site.

   • Lex.A. Lex.A. says:

    @Marion: Je geeft zelf je twee fouten aan: je hebt de kleine lettertjes niet goed gelezen (die 14 dagen herroepingsrecht heb je voor ‘koop op afstand’ sowieso zolang het geen op maat gemaakt product speciaal voor jou is) én je was te laat met opzeggen. Het siert jou dat je de schuld bij jezelf neer legt. Dan is afspraak = afspraak.

    Waarom probeer je dan vervolgens de schuld óók bij de datingsite neer te leggen door te stellen dat het “walgelijk is zoals er omgegaan wordt met de eenzaamheid van mensen.” ? Die hebben echt niets fout gedaan.

  • MGTOW MGTOW says:

   Maar wie leest de kleine lettertjes?
   Niet iedereen dus.
   En die er intrappen zorgen voor genoeg cashflow om de tent draaiende te houden.
   Marketing technisch zit het goed in elkaar.
   Aan eenzaamheid, sex en emotie kun je goed verdienen.

   • Lex.A. Lex.A. says:

    Zonder emoties zou er een stuk minder handel zijn. Als iedereen rationeel zou handelen, blijft er weinig over. Dat gegeven is niet datingsitegebonden.

    Ik vind wel dat als akkoord gaat met de kleine lettertjes, je geen beroep kunt doen op het argument dat je deze niet gelezen hebt om dan vervolgens de schuld (ook) bij de gebruiker (de aanbieder) te leggen.

 10. E.Rense E.Rense says:

  Helaas hele slechte ervaringen met 50loefde. Ze werken met fake-accounts, sturen niet alle berichten door en als je, zoals ik, brutaal bent en op je strepen staat, boycotten ze je ook nog. Heb vorige week 89,00 euro betaald en zij schrijven ook nog eens 38,00 af(wat ik heb terug gevorderd. Telefonisch zijn ze nooit te bereiken en via de mail duurt het eeuwen voor je een antwoord krijgt. Dus 50Liefde, kots ik op.

  • Annelies Annelies says:

   50liegde is zeer slechte datingsite. Heb ik netjes ruim een maand van te voren afgemeld via de site kan ik uiteindelijk gewoon nog voor twee maanden gaan betalen omdat ik nog een keer via email had moeten bevestigen dat ik ermee stop!!! Nooit bericht hierover gehad, ja pas als je gestorneerd hebt.
   Op de site geven ze matches aan, 9 van de 10 zijn het bejaarde mannen die ze “matchen” met mij, maar ik nog geen 50 en zeker geen rimpels.
   Telefonisch zijn ze niet te bereiken, je belt krijgt even te horen dat ze het druk hebben en binnen een minuut wordt de connectie afgebroken. Ik heb wel 25 keer achtereen gebeld….
   Waardeloze site en bovendien veel te duur!!!

  • Rob Rob says:

   Naar om te lezen! Ik heb het gelukkig heel anders mogen ervaren. Ik denk des ondanks de negativiteit, het mij toch een bepaalde spanning gaf het wel te proberen. Ik heb inmiddels in een tijdsbestek van 4 maanden 1 ontmoeting gehad. Niet heel erg denderend maar het geeft mij wel een bevestiging dat ik de site kan vertrouwen.

   Mbt de betalingen e.d. heb ik gelukkig nog geen problemen gehad. Ik ben nog bezig met het proces, en ik ben benieuwd waar het schip strand.

   Groetjes,
   Rob

   • Irma Irma says:

    Hallo Rob,

    Ik ben het met je eens. Het gaf mij ook juist een bepaalde overtuiging om zelf eens te ervaren hoe het zou zijn. Gelukkig kan ik ook net als jij zeggen dat het voor mij wel gewerkt heeft de afgelopen 7 maanden.

    Groet,
    Irma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑