datingsite parship

Home » 50liefde – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites 50liefde logo

Laatst bijgewerkt op augustus 25th, 2020 | door Welke online datingsite?

291

50liefde – Kosten, Review en Ervaringen

InfoKostenActie & kortingReviewErvaringen

 

50liefde info

Eén van de grootste vijftigplus datingsites van ons land is 50liefde. Dit komt omdat het een zeer heldere en duidelijke datingsite is waar ook nog eens zeer veel leuke leden staan ingeschreven. Het is zelfs zo dat één op drie leden hier een partner heeft gevonden en dit mogen we wel een zeer hoog slagingspercentage noemen. Het leuke aan deze datingsite is dat er tips worden gegeven aan de leden. Dit geldt dan voor eigenlijk alles, je kunt er tips vinden hoe je een leuk persoon aan moet schrijven in een bericht maar ook als je voor de eerste keer een afspraakje hebt met een lid dan zijn er tips te vinden hoe je dit nu het beste aan kunt pakken. Je staat er dan ook nooit alleen voor als je je in hebt geschreven op deze website. Dit geldt dan ook meteen voor de klantenservice, wanneer je een vraag hebt dan kun je deze meteen stellen en dit kan niet alleen via de e-mail of het contactformulier maar er is ook de mogelijkheid om te gaan bellen. Mocht je al een probleem hebben dan weet je ook zeker dat dit snel opgelost zal gaan worden.

Dat deze datingsite zeer populair onder 50 plussers blijkt wel uit het aantal verzonden berichten en glimlachen die onder de leden worden uitgewisseld. Afgelopen jaar vonden er maar liefst meer dan 1 miljoen contactuitwisselingen plaats! Doordat er naar eigen zeggen dagelijks honderden nieuwe leden zich aanmelden ontvangt u constant nieuwe partnervoorstellen.

met 50liefde.nl kun je overal online daten

De website is niet alleen duidelijk als je deze op een computer gaat bekijken. Ook als je de website bekijkt op een tablet of een smartphone dan blijft deze ondanks het kleinere scherm zeer duidelijk. Het wordt je dan ook makkelijk gemaakt want ook als je voor de televisie zit met je tablet en je wilt graag nog even je berichten bekijken of zien welke leuke nieuwe leden er zijn dan is dit allemaal mogelijk. Het is dan ook niet zo vreemd dat de website van 50liefde zeer populair is en dat er dagelijks vele nieuwe leden bijkomen. Het afgelopen jaar zijn er zelfs meer dan een miljoen berichten verzonden en dat geeft wel aan hoe tevreden de leden met de website zijn.

De profielen worden handmatig gecontroleerd

Wat goed is om te weten dat is dat de profielen die op 50liefde te lezen zijn handmatig gecontroleerd worden. Zo hebben de mensen die slechte bedoelingen hebben minder kans en weet je ook dat je altijd aan het praten bent met de persoon die je op de foto ziet staan. De balans tussen de mannen en de vrouwen die is ook zeer goed en het is dan ook niet zo dat er veel meer mannen dan vrouwen op deze website te vinden zijn. Dat verklaart ook meteen waarom het slagingspercentage van deze website zo hoog is en waarom het aantal leden alleen maar aan het toenemen is.

Heb jij zin in een leuke date?

50liefde is een website waar je met plezier zal komen en waar je talloze leuke mannen en vrouwen kunt vinden. Je kunt hier eenvoudig mee in contact komen en zoals je aan het slagingspercentage kunt zien is het bij veel mensen ook gelukt om een leuke date af te spreken. Probeer het dus ook eens en wie weet zit jij straks ook in een restaurant met een leuke man of vrouw die je via 50liefde hebt leren kennen.

Mannen die zich inschrijven bij 50liefde hebben geluk. Er staan op deze datingsite namelijk meer vrouwen dan mannen geregistreerd. Relatief veel vrouwen vonden dus al hun weg naar deze leuke datingsite. Dit lijkt voornamelijk te komen door de serieuze insteek van de online datingwebsite. Op de website vind je dan ook voornamelijk singles die expliciet op zoek zijn naar een serieuze relatie.

50liefde-kosten-screenshot

 

50Liefde kosten abonnement

3 maanden

€24,99 p.m.
€24,99 p.m.
  • premium lidmaatschap

6 maanden

€19,99 p.m.
€19,99 p.m.
  • premium lidmaatschap

12 maanden

€14,99 p.m.
€14,99 p.m.
  • premium lidmaatschap

Gratis

€0,-
€0,-
  • gratis lidmaatschap

Het goedkoopste “50 liefde” abonnement kost € 14,99 per maand bij een duur van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van 50liefde kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van 50liefde neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

50Liefde actie en korting

Tijdelijke actie

1 maand voor €19,99!

Je activeert de actie door op onderstaande button te klikken.

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor 50liefde.

Verlopen acties en kortingen

Meer over 50liefde.nl

50liefde opzeggen en account verwijderen

Review

Populariteit ★ ★ ★ ★

Datingsite 50liefde heeft het laatste jaar veel nieuwe leden gekregen. Steeds meer 50 plussers kiezen een datingsite die zich enkel op deze doelgroep richt. Wij verwachten dat het aantal online datende senioren de komende jaren nog flink zal toenemen.

Gebruikersgemak  ★ ★ ★ ★

De website van 50liefde.nl oogt fris en helemaal van deze tijd. Zonder te veel poespas is het voor een gebruiker simpel te gebruiken. De navigatie door de gehele website is dus duidelijk en levert geen problemen op.

Functionaliteiten ★ ★ ★

De functionaliteiten van de datingsite zijn vrij standaard. Alle opties die je zult verwachten van een dergelijke website worden aangeboden. Zo krijg je bijvoorbeeld partnervoorstellen en kun je een digitale flirt (smile) versturen. Kijk voor alle functionaliteiten op 50liefde.nl.

Klantenservice ★ ★ ★ ★★

De datingsite heeft een uitstekende klantenservice die zowel per mail (helpdesk@50liefde.nl) als telefonisch (tel. 085-401-3450) bereikbaar is. Dat je deze helpdesk per telefoon bereiken kan is een pluspunt ten opzichte van andere datingsites.

Kosten ★ ★ ★ ★

De prijs van een premium comfort pakket kost op het moment van schrijven €17,99 per maand. Dit is een uitstekende prijs als je bedenkt dat andere datingsites soms een meervoud van dit bedrag vragen.

50liefde Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite 50liefde. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met 50liefde? Geef hieronder jouw reactie!

 

50liefde review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: Datingsite 50liefde is zeer geschikt voor vijfitg plussers die voor het eerst willen kennis maken met online dating. De datingsite is helder opgezet, beschikt over een uitstekende klantenservice en de prijs is ook nog eens zeer schappelijk te noemen.

4.1



About the Author

Anoniem



291 Ervaringen - 50liefde – Kosten, Review en Ervaringen

  1. Cor Cor schreef:

    Voor een 58 jarige niet heel erg makkelijk om de stap naar het online daten te nemen vind ik zelf.. heel ongemakkelijk. Zeker nadat ik 25 jaar lang bij dezelfde vrouw ben geweest. Het was even zoeken, maar naar een week onderzoek te hebben verricht ben ik bij 50liefde gekomen.

    Leuke site, leuke vrouwen en een paar ontmoetingen gehad, echter soms wel een beetje geñant. Al met al positief ervaren, Ik ben er gewoon puur voor het leuke contact en vriendschappen. We zien wel waar het schip strand.

    Cor

  2. Melvin Melvin schreef:

    Positieve ervaring aan over gehouden. Om een lang verhaal kort te maken, na mijn scheiding voelde ik me erg alleen. Ik vond tijd dat deze leegte werd opgevuld en ging op zoek naar een betrouwbare datingsite voor senioren. Ik zelf ben 62, daarbij uitgekomen op 50liefde.nl

    Erg blij dat ik hier gebruik van heb gemaakt… een abonnement van 6 maanden was voldoende want ik kwam meteen in leuk contact met meerdere vrouwen van mijn leeftijd. Een paar ontmoet en met 1 echt een klik.. die vrouw mag ik nu mijn ‘nieuwe’ partner noemen!

    Aanrader voor mensen die alleen zijn en boven de 50 natuurlijk

  3. Carola Carola schreef:

    50liefde heb ik positief ervaren. Een gebruiksvriendelijke datingsite voor mensen van mijn leeftijd en makkelijk contact leggen.

    Het aanmelden is zo gepiept en ik kon gelijk aan de slag. Even je profiel updaten en klaar ben je. Fijn contact gehad met een man, Niels. Klikte goed, hebben gedate en hebben nu een relatie samen. Dit alles binnen een half jaar. Positief dus!

  4. R.Lensen R.Lensen schreef:

    Er wordt geen info gegeven over t werkelijke aantalleden..sterker nog als je een lichte selectie m aakt
    Met bv slank dan krijg ik maar circa 20 profielen te zien.
    Er staan oik fake profielen tussen waarvan ze bij navraag zelf zeggen beter geen contact meer mee op te nemen of zo n profiel reageert niet meer..maar ze laten ze er wel fijn tussen staan.
    Nee hoor prima als t werkt maar voor mijde zoveelste gebakken lucht datingsite.

    • MGTOW MGTOW schreef:

      Ik denk dat je misschien veel meer hits krijgt als je het criteria slank schrapt…….

      Alle datingsites proberen het te doen voorkomen dat er heel veel leden zijn. Maar er zitten er maar heel weinig op. Want de markt is versnipperd en de meesten gaan naar gratis Tinder.
      Van de echte leden zijn de meesten van het mannelijk geslacht.
      Alsof je een homobar binnenloopt.
      Trap er niet in.

  5. Marieke Marieke schreef:

    Hallo,

    Ik ben erg tevreden over deze datingsite. Het is mij namelijk opgevallen dat er veel actieve mensen zijn. Dit doet me goed en zo ben ik ook in contact gekomen met meerdere mannen. Maar er kan er natuurlijk maar 1 tussenuit springen.

    Klikte meteen! Hebben afgesproken en sindskort een relatie. Senioren zoals ik hoeven dus niet meer alleen door het leven. Ik heb er een nieuwe partner aan over gehouden. Bedankt!

  6. Robin Robin schreef:

    Fijn daten al zeg ik het zelf. Ik kwam hier op via een goede vriend van me. Die heeft zijn vrouw hier leren kennen.

    Ik ben al een lange tijd single, maar toch mis je iets vind ik.. een wederhelft is altijd belangrijk. Daarom bezocht ik deze site op aanrader van die vriend. Het aanmelden ging soepel, contact leggen ook, dus al met al plezierig daten.

    Aangenaam contact met een leuke vrouw, Lien. Sinds een maand zijn we bij elkaar, het klikte erg goed en onze date was erg plezierig!

    Graag wil ik ook andere 50 plussers deze datingsite aanraden.

  7. Floris Floris schreef:

    Beter kan bijna niet…

    ik lees toch hier en daar wat negatiefs over 50liefde. Maar je hebt altijd mensen die eerder iets naars plaatsen dan positiefs..

    toch bij deze een positieve reactie van Floris. 55 jaar en op dit moment geen single meer. Dit te danken aan 50liefde! Het is echt een geweldige en makkelijke site voor mensen boven de 50+. Aanmelden is makkelijk, contact leggen is makkelijk, afspreken is ook geen moeilijke opgave.

    Al met al dik tevreden en bedankt. Mijn nieuwe partner en ik gaan genieten van elkaar.

  8. Marissa Marissa schreef:

    leuke man leren kennen via 50liefde! ben er heel erg content mee hoe de site in elkaar steekt. Nooit verwacht dat het voor senioren zo aantrekkelijk zou zijn om een nieuwe partner te kunnen vinden.

    ik heb makkelijk contact kunnen leggen en leuke dates gehad met diverse mannen. ieder heeft wel zijn voorkeur, en dat kan je mooi uitspreken op de site. Echt waanzinnig!

    Frans en ik zijn erg blij dat we gebruik hebben gemaakt van jullie diensten. Bedankt

  9. Marjolijn Marjolijn schreef:

    Leuke datingsite. Gezien mijn leeftijd wil ik wel een datingsite waarmee ik over weg kan. 50liefde was zo´n datingsite. Ik ben al een lange tijd weduwe en vond het tijd om een nieuwe man te leren kennen. Ik dacht laat ik mijzelf eens aanmelden bij 50liefde. Dit ging erg snel en gemakkelijk, en heb gebruik gemaakt van een regulier abonnement. (Hier zit een maandje opzegtermijn aan)

    Heb leuk contact gehad met Martijn, Martijn is 56 en was ook een lange tijd alleen. We vonden elkaar tijdens het zoeken naar contacten op 50liefde. Sindsdien klikt het en zijn we erg gelukkig met elkaar.
    Een aanrader voor andere senioren die alleen zijn!

  10. Ivo Ivo schreef:

    Zeer aangename datingsite voor mensen van mijn leeftijd. Makkelijk in zijn gebruik. Had mijzelf aangemeld met een regulier abonnement en dat werkte prima. Het opzeggen was voor mij wel even een dingetje, maar toch zo gepiept. Het opzeggen moet een maand van tevoren, je hebt dus een maand opzeg termijn.

    Nam niet weg dat ik gewoon een nieuwe partner heb kunnen vinden, leuke klik, leuke vrouw, leuk stiefkind! Ben er helemaal weg van.

    Bedankt voor deze mogelijkheid.

  11. Ria Ria schreef:

    Erg enthousiast over deze leuke datingsite. Duurde even voor ik er 1 gevonden had, maar nu met succes! 50liefde, wat ben je fijn.. sindskort leuk contact met een nieuwe man die ik daar heb leren kennen. Het is nog zeer pril, maar ik wil vast even kwijt hier dat het een erg fijne datingsite is.

    Het is makkelijk, overzichtelijk en je kan er vrijwel elk type mens op vinden heb ik het idee. Op elk potje past een deksel zeggen ze. Hier zijn genoeg mensen waarmee je een klik kan vormen, ik ben daar het perfecte voorbeeld van!

    Ria

  12. Mitchel Mitchel schreef:

    Goedemiddag,

    Echt super.. met een normaal abonnement haalde ik gewoon voldoende uit wat ik wilde zoeken. (wel even een maand van tevoren aangeven dat je wil opzeggen, of rekening houden met een opzegtermijn) Veel leden, overzichtelijk en makkelijk om in contact te komen. Het was voor mij even uitpluizen welke datingsite ik zou gaan gebruiken. Maar het werd al snel duidelijk dat ik 50liefde toch de voorkeur gaf. Gewoon vanwege het uiterlijk van de site en positieve berichten.. ben eigenlijk vrij recent geen senioren single meer.

    Leuk contact gehad met Martha, die best lang actief was. Klikt gewoon heel erg goed en bouwen naar een steeds sterkere relatie. Bedankt!

  13. Ronald Ronald schreef:

    Mijn nieuwe vrouw leren kennen via 50liefde. Kan dus eigenlijk niets anders zeggen dat het een groot succes voor mij is geworden. In het verleden moest ik niets van online daten hebben, maar naarmate je ouder wordt en nog steeds single bent, mis je wel iets. Dat was bij mij wel het geval.

    Na wat onderzoek te hebben gedaan kwam ik uit bij 50liefde. Erg gebruiksvriendelijk, zeer professionele klantenservice en veel mensen die er gebruik van maken. Dat kon ik er uit opmaken.

    Na leuk contact te hebben gehad op een aangename manier met diverse vrouwen, ben ik een tijd inactief geweest, omdat ik eigenlijk het contact alleen al voldoende vond. Maar ik kwam er al snel achter dat dat niet zo was. Heb dus een afspraakje kunnen maken met een hele leuke spontane vrouw! Dat klikte zo goed dat we hebben gezegd: ‘Zullen we het proberen samen?’

    Tot op heden gelukkig met elkaar! 50liefde.. top voor seniorengeluk/liefde/contact!

  14. Esmee Esmee schreef:

    Leuk hoor! Erg fijne site als je het mij vraagt. Ik was altijd al thuis in het online daten, maar 50liefde laat je net even wat anders contact opnemen met mensen als andere datingsites. Dit maakte het voor mij extra leuk om een nieuwe man te kunnen zoeken.

    ook erg gebruiksvriendelijk en een super klantenservice! ik ben namelijk al een tijdje alleen en wilde graag weer een nieuwe man ontmoeten. Op 50liefde is er ‘keus’ zat haha. Het was voor mij ook niet heel erg lastig om in contact te komen met diverse mannen. Ik ging mijn gevoel achterna en zocht iemand die het meest op mijn vorige man leek, qua innerlijk.

    het grote ledenplatform is dus duidelijk een pluspunt hoor… ik had binnen 2 weken contact met nu mijn huidige vriend. Voor senioren niet onbelangrijk denk ik zo!

    Esmee

  15. Cora Cora schreef:

    Hallo allemaal. Mijn naam is Cora en sinds een lange tijd single. Ik was erg eenzaam ondanks de vele vriendinnen om mij heen. Als senior is eenzaamheid wel echt heel erg vind ik persoonlijk.. daarom wilde ik deze leegte opvullen met een nieuwe man. Mijn vorige huwelijk heeft 12 jaar stand gehouden, maar de laatste jaren voelde ik al niets meer.

    Helaas gescheiden, maar wilde gelijk een nieuwe liefde ontmoeten. De datingsites van nu zijn erg lastig om te vergelijken welke nou goed is voor senioren. Gelukkig kwam ik bij 50liefde.. geweldig. Mijn huidige man binnen 2 weken leren kennen en onze eerste afspraakje na 1 maand!

    We zijn erg tevreden over hoe het nu gaat, en willen dit graag voortzetten. Bedankt!

    Cora

  16. Christina Christina schreef:

    Super site! Kan niet anders zeggen. Tenminste voor mij dan.. zodra ik me aanmeldde had ik gelijk contacten op mijn scherm waarmee ik kon chatten. Hier zat niets voor mij tussen, maar er zijn zo veel leden dat ik gewoon rustig afwachtte tot mijn wellicht toekomstige man voorbij zou komen.

    Geduld is een schone zaak, en dat klopt ook. Want na ongeveer 3 weken begon ik dagelijks contact te krijgen met Ron. Het was wel even de kat uit de boom kijken, maar dat duurde niet lang. Er was gelijk al een klik! Sindsdien zijn we een relatie aangegaan en tot op heden gaat alles goed.

    50liefde maakte het dus voor mij zeker mogelijk om mijn nieuwe liefde te ontmoeten.

  17. Jeffrey Jeffrey schreef:

    Bij 50 liefde ben ik echt heel erg goed geholpen. Ik wist eerst niet hoe het precies in zijn werk ging. Maar je kan gewoon met gemak de klantenservice bellen en vervolgens wordt je er erg goed doorheen geleid. Dit hielp mij wel echt omdat ik erg graag een nieuwe vrouw wilde ontmoeten. Ik wist eerst niet of het zou werken, maar al snel kwam ik er achter dat er heel erg veel leden actief waren. Dit voelde voor mij natuurlijk erg fijn!

    na een klein maandje kwam ik mijn huidige vriendin Stacey tegen. Na wekelijks contact te hebben gehad vonden we tijd om gewoon af te spreken. Dit klikte gelijk.

    sindsdien zijn we een relatie aangegaan en tot op heden erg gelukkig met elkaar! Voor senioren die wat moeite hebben met internet e.d. is dit zeker een aanrader als je een relatie wil

  18. Ellen Ellen schreef:

    Hallo allemaal,

    Een erg leuke datingsite als je opzoek bent zoals ik naar een leuke 50plusser. Ik was echt op zoek naar een nieuw maatje. Gelukkig werd dit door 50liefde allemaal mogelijk gemaakt. Eenmaal aangemeld op deze site werd ik erg blij van alle leden die er gelijk om mijn oren vlogen!

    Gelukkig zat hier de man van mijn leven tussen. Sindsdien erg gelukkig en een maatje voor het leven gevonden. Als ik mensen mag adviseren, dan adviseer ik jullie om op deze website jouw 50 plusser te vinden 🙂

  19. Michael Michael schreef:

    Erg leuke site! Ik ben een lange tijd single geweest en voelde daardoor een bepaalde leegte.. klinkt misschien een beetje stom ha ha. Maar ik vond dat het weer eens tijd werd voor een nieuwe liefde. Sinds ik een 50 plusser ben zocht ik ook echt naar een datingsite die mij kon matchen met een andere 50 plusser, na lang zoeken kwam ik bij deze site 50liefde.

    Echt geweldig, na lang gezocht te hebben ben ik in contact gekomen met mijn huidige vriendin Marian. Site is overzichtelijk en erg makkelijk om een account aan te maken. Een echte aanrader als je 50+, single en op zoek bent naar een nieuwe liefde. bedankt

    Michael

  20. Wim Wim schreef:

    Let op met deze site.. eerste klas oplichters…ze hebben een eigen incasso bureau, dat moet genoeg zeggen.
    Deze site aanprijzen en ophemelen? Ik zou me schamen om op zo een manier affiliate te zijn!

  21. Regina Regina schreef:

    Ik ben altijd wel voorzichtig maar ben er nu helaas ok ingetrapt. 19.95 voor een maand, kennismakings abonnement. Maar ik ging het niet verlengen want het beviel niet.
    Nu dus ook zo’n dreig mail van 39.95 + 39.95 ivm 1 maand opzegtermijn en 7.50 kosten. Dat mag niet eens, je moet eerst een kosteloze herinnering sturen volgens de wet. En ik snap ook niet hoe ze aan 2x 39.95 komen want als ik al 39.95 zou betalen voor de komende maand, dan zeg ik sowieso vandaag op dus dat zou dan maar 1 dag extra zijn. 20-6 19.95 betaald, dus vandaag opzeggen met een maand opzegtermijn is per 21-8 dus hoezo 2x????
    Jakkes ben er zo boos om, ook op mezelf dat ik erin getrapt ben. Grrrr

    Maar niet betalen dus???

    • Wim Wim schreef:

      Niet betalen Regina.
      Ze hebben het met 2 incasso bureaus geprobeerd en nu met hun eigen boeven bende CBIncasso.
      Ik ga gewoon voor een rechter staan en mijn zaak uitleggen.
      En dan zien we wel,ik betaal geen cent!

  22. Robert Robert schreef:

    Nog even opgemerkt! Ik heb Kassa hiervoor benaderd en waarschijnlijk dat dit onderwerp serieus genoeg is om in behandeling genomen te worden. Zijn er hier ook gegadigden die hier iets voor voelen. Samen staan wij veel sterker toch!!

  23. Robert Robert schreef:

    WAARSCHUWING: Voor het lidmaatschap afsluiten, eerst googlen op 50Liefde klachten!! Ik heb begin dit jaar een premium lidmaatschap genomen voor een maand voor 19,99 euro. Via Ideal betaald en een mail gehad dat deze lidmaatschap duurt tot de einddatum dat is een maand. Verder heb ik geen opdracht gegeven voor automatische incassering. In de veronderstelling dat het abonnement was afgelopen wordt warempel 39,99 euro van mijn rekening afgeschreven. Het bedrag gelijk laten storneren. Nu een brief van een incasso, een bedrag van ruim 119 euro. Ik heb gecorrespondeerd maar helaas, geen enig zinnig antwoord. Op Avrotros Radar uitzending 18032017 zijn ze ook het onderwerp geweest naar aanleiding van veel teleurgestelde misleide klanten. Om het lang verhaal kort te maken….zoek maar eens op “50Liefde klachten”. Dan weet je het wat voor organisatie 50Liefde is. Inmiddels heb ik een consumenten jurist hiervoor benaderd. Zij was tot mijn verassing al volledig bekend met het handelen van deze oplichters. Ik ben helemaal ten einde raad!! Wanneer stop deze onterechte incasseringen. Ik heb voor één maand een abonnement afgesloten en dat stond ook in de mail!! Bij 50Liefde zijn ze echt van het padje af. Mijn argumentatie wordt totaal genegeerd ook mijn bewijzen die ik gestuurd heb(heb namelijk screendump gemaakt).

  24. joyce joyce schreef:

    Al die datingsites, dus ook LEXA zijn zeker niet betrouwbaar, beloven veel wat ze niet waar kunnen maken. Daarnaast zitten er veel oplichters op de site, onder verschillende namen. Mannen die vrouwen binnen halen via de datingsites en de vrouwen berooid achter laten, Liegen Bedriegen enz. en veel geld afhandig maken.
    Door deze mensen en nog steeds geen duidelijke en strengere regels op de datingsites kan dit zooitje ongeregeld nog steeds ongehinderd doorgaan. Als de datingsites zich hier eens hard voor maken, dat er strengere regels komen en dat per persoon maar 1 account kan worden aangemaakt dan zal ik er weer eens over denken om op een datingsite te gaan. Maar nu lopen er hier meer gevaarlijke gekken rond dan dat er vast zitten!!!!!!!! Dus let goed op, want je wordt vergiftigd, geld afhandig gemaakt en nog veel meer ellende…………..

    • Claartje Claartje schreef:

      Ja klopt helemaal ook ik ben erin getrapt , ben heel veel geld kwijt en ik zie die vent nog steeds op Lexa verschijnen elke keer…moet elke keer een melding maken dat het een fake account is maar ik zie hem steeds terug komen erg vreemd?? Brrr zo kwaad om

  25. E.Nieuwenhout E.Nieuwenhout schreef:

    Ben er ook ingestonken proefabonnement voor een euro dag erna profiel verwijdert en opgezegd. Kon niet zat aan abonnement vast a39.95 werd ook afgeschreven. Ik gestorneerd krijg nu steeds mails van Topfin incasso wie heeft dit ook? En hebben jullie betaald?

    • Johannes Johannes schreef:

      Ik ook.
      Gewoon niet betalen maar alle vormen van contact bewaren.
      Het verdienmodel van dit bedrijf is erop gebaseerd dat mensen die twee maanden lidmaatschap + € 7.50 administratiekosten betalen. Niet om mensen bij elkaar te brengen. Zowel topfin als 50liefde horen bij hetzelfde bedrijf.
      Weest niet bang, tot een rechtzaak laten ze het echt niet komen.

  26. Anoniem Anoniem schreef:

    Bijzonder die hoge rating, die geven ze vast aan zichzelf, oplichters. Gratis 3 dagen, of voor een paar euro, maar verstopt in de voorwaarden zit dat je binnen 24 uur moet opzeggen, anders stilzwijgende verlengingen. Dreigen met incasso, als je zegt laat maar voorkomen op de Rechtbank, veel succes, dan houden ze op met stalken. Veel fakeprofielen. Of jouw profiel die je niet meer kan verwijderen omdat je account gelijk geblokkeerd wordt als je geld storneert. Je krijgt binnen een dag van dezelfde personen dezelfde standaard reactie om je te lokken geregistreerd lid te worden, daarna hoor je natuurlijk niks.
    Grote oplichters zijn het. Helaas kennen ze goed de mazen van de wet waardoor het lastig is ze aan te pakken. Dit soort sites zouden uit de lucht gehaald moeten worden

  27. hvtiel hvtiel schreef:

    het blijken dus allemaal oplichters te zijn,had ik ook bij lexa 4 jaar terug

  28. Marcel Marcel schreef:

    Al 7 maanden blijkt er een permanente opdracht af te gaan.
    Ik had het niet in de gaten. Ik heb zelfs geen enkele reactie van geen enkele vrouw gehad. Ik heb zelfs geen foto en blijkbaar ook geen profiel.
    Kan daar juridisch dan niets aan die afzetterij gedaan worden?
    Dit zijn de nieuwe bedelaars, ronselaars afzetters en wat nog?
    Juist dieven in tenue van een agent.

    • Carpe-Diem Carpe-Diem schreef:

      Marcel ik zou proberen via je rekening zoveel mogelijk afgeschreven bedragen te stoneren! Waarom betalen voor geen profiel en geen foto???? En idd zo snel mogelijk regelen dat je er geen lid meer bent, vreselijk als er zo met je word omgegaan.

  29. Elly Elly schreef:

    Ik had een gratis proefperiode.
    Allemaal fakeprofielen.
    Ik heb opgezegd. Er werd geld afgeschreven.
    Ik heb dit gestorneerd. Nu krijg ik van Topfin Incasso een rekening van €119,98.
    Wat een diefstal. Ik begrijp dat ik niet moet betalen.ik heb ook niks getekend en had dus geen abonnement.
    Dan maar naar de rechter. Krijg ik meer dreigementen ga ik naar de politie. Dit is diefstal.

  30. W.Proost W.Proost schreef:

    Een bende dieven zijn het, blijf er ver van weg!!!!!!!!!!!!

  31. J Timmerije J Timmerije schreef:

    Goeie middag het zelfde gedonder gehad met 3 dagen voor een euro geprobeerd een foto erop te krijgen niet gelukt dus toen maar gelijk weer opgezegd dat lukte niet en een paar dagen later 39,99 van de rekening af gelijk terug geboekt 1 week later topfin incasso.BV uit Zwolle met een dreigbrief een week later weer en 2 dagen later weer 120,22 betalen terug gemaild ik wacht wel op de rechtszaak dan zullen we zien stelletje oplichters dit alle is gebeurt binnen 1 maand lachen toch mensen niet intrappen laat je niet bang maken.

  32. Mart Mart schreef:

    Oplichters,
    op 12 nov. 19,99 betaald (12/11-12/12)
    op 5 dec,39,99 betaald voor (12/12-1201)
    op 6 januari incasso 39,99 (12/01-1202)
    op 6 januari lidmaatschap opgezegd
    op 8 januari bedrag laten storneren,
    op 8 januari dreigbrief te betalen 39,99 +7,50 adm.kosten dus voor periode 39,99
    op 9 januari alsmog 46,99 betaald voor periode 12/01 tot 12/02
    nu willen ze dus ook de periode 12/02-12/03 incasseren???
    ik heb op 6 januari opgezegd dus 36 dagen voor de periode 12/02
    ze beroepen zich op de algemene voorwaarden, staat alleen :bij niet tijdig betalen 7,50 adm.kosten!!!
    raar volkje daar

    • f.j f.j schreef:

      niet betalen , het zelfde is mij ook overkomen , topfin incasso bv heeft geprobeerd geld te innen maar ik heb gevraagd of ze de aanmaning via een deurwaarder willen laten lopen zodat ik via de rechter kan vertellen wat een oplichters het zijn , ik heb daarna niets meer van het incasso bureau vernomen .

  33. JanJ JanJ schreef:

    50Liefde zegt veel leden te hebben, echter 75% ervan zijn gratis leden en kunnen alleen reageren als JIJ ervoor betaald. Van de overige leden waar ik contact mee gehad heb zijn er enkele die wilde onderzoeken of we een match waren.
    Tientallen hebben mij aan het lijntje gehouden en reageerde niet op verdiepende vragen of ontweken deze, deze contacten – die vooral zich melden toen ik nog geen betalend lid was – reageerde na korte tijd helemaal niet meer.
    Verder LET OP als je een contract aan gaat voor een bepaalde periode, gaat deze automatisch over in een maandelijks op te zeggen abonnement, waarvoor je de hoofdprijs betaald en zijn niet flexibel.
    BEN GEWAARSCHUWD alvorens je met hen in zee gaat.

  34. cees cees schreef:

    Ik heb gebruik gemaakt van de aanbieding om 50 Liefde, drie dagen gratis uit te proberen. Binnen één dag kreeg ik een leuke spontane reactie van een leuke dame. De volgende dag kreeg ik een melding van 50 Liefde dat mijn berichten niet bij de dame in kwestie aankwamen. Ik heb gebeld met de helpdesk moest geen probleem zijn de berichten kwam gewoon door volgens meneer. Het is m.i.z. een fake dame en de criminelen van 50 Liefde denken dat ik nu even vlot geld ga overmaken om de leuke dame toch maar te ontmoeten.

    • JanJ JanJ schreef:

      Ze zeggen heel veel leden te hebben, echter er is maar een klein deel betalend. Heb ook ervaring met fake profielen, maar volgens hen bestaan die niet, nou mijn ervaring is ook heel anders.

  35. cactus66 cactus66 schreef:

    oplichters .incasso bureau op mijn dak.Via mail opgezegd Geen reactie En nu………………………

  36. rachid rachid schreef:

    50 liefde moet je aan mij over laten hihi ze weten wel van me dat ze een probleem hebben
    en omatjes en opatjes veel plezier op 50liefde hihi

  37. IJsvogel IJsvogel schreef:

    1 sept 19,99
    22 sept 39,99
    29 gestoneerd 39,99 en lidmaatschap opgezegd per mail
    2 nov. 39,99 okt.+39,99 nov.+7,50 adminstratie kosten.
    Totaal over te maken 87,48

    Kunnen we gezamelijk deze bedrieger aanpakken?

    • j.klok j.klok schreef:

      ik heb ook een mail van incasso ontvangen ik heb via de mail op gezeg en kreeg een mail met een link waar ik op moest klikken maar die mail nooit ontvangen en ze houden maar vol dat ik die wel heb gekregen maar echt niet het zijn gewoon oplichters

    • Conny Conny schreef:

      KASSA hebben al aandacht aan deze oplichters besteed, die melding bij internet fraude, en iets betalen, alles hoor bij clubje, de incasso ookNIET BETAKEN MENSEN ZE SCGENDEN ALLE CONSUMENTENRECHTEN!! LAAT ZIJ MAAR RECHTZAAK AANSPANNEN DAN Fake profielen!!!

  38. IJsvogel IJsvogel schreef:

    ook ik heb een dreigement gehad.
    na 19,99 te hebben betaald werd er drie weken later 39,99 van mijn rekening afgeschreven.
    Deze te hebben gestoneerd kwan een incasso 39,99 + 39,99 + 7,50 administratie kosten.
    Betalen binnen 14 dagen.

    Wordt het niet eens tijd om gezamelijkdeze crimineel aan te pakken!

    • IJsvogel IJsvogel schreef:

      1 sept 19,99
      22 sept 39,99
      29 gestoneerd 39,99 en lidmaatschap opgezegd per mail
      2 nov. 39,99 okt.+39,99 nov.+7,50 adminstratie kosten.
      Totaal over te maken 87,48

      Kunnen we gezamelijk deze bedrieger aanpakken?

  39. jan de fries jan de fries schreef:

    Dag Iedereen,Voorzichtig zou ik zeggen met deze website het is een fake dating site de meeste profielen worden gedraaid door een Bot Javascripten op een Nodejs runtime.maar wat erg het is niet alleen die 120 euro dat ze van jou pikken ,maar je personele data wordt verkocht aan crimenelen.
    Voorzichtig mensen het is een gevaarlijke wereld.

  40. Harry Harry schreef:

    Ho, ho, hoo jongens. Had ik maar niet geklaagd over te weinig reacties. Nu loopt mijn mail bijna over maar dat geeft niet. Ik doe mijn best om elkeen te beantwoorden, en…… gratis, zoals beloofd.
    Misschien kan het management van deze succesvolle datingsite een handje bijspringen bij het zoeken van een leuke secretaresse.

    Oh ja, nog een leuke pest-tip die ik zelf eens met succes toepaste bij zo’n parkeerbonmultinational.
    Bij ieder briefje of maning, onmiddellijk een gek bedragje storten. bijv: 1,19 Euro. Materiële vergissing heet dat. Leuk neveneffect: Hun claim klopt nooit en ze worden zot van ’t papierwerk.
    Men zegge het voort en de groeten.
    Harry

    • Harry Harry schreef:

      Oh, het blad werd omgedraaid, ..waarschijnlijk volgeraakt met lovende reacties van de duizenden tevreden klanten van Europa’s meest succesvolle datingsite. De tol van de roem kan toch zwaar zijn.
      Maar geen paniek hoor. Ze staan bij “oudere reacties” en zijn echt niet zo oud.
      Deze dienst wordt u gratis aangeboden, net als het lidmaatschap waarvoor u best toch eerst tijdig uw brilletje opzet.
      Terloops,…doe mijn groetjes aan Irenka, Lana, Smolva en Mamoeschka, die leuke meiden met die oer-hollandse namen, op zoek naar een beetje geluk en liefde, en vooral wat Euro’s voor het management van deze liefdadigheidsinstelling. Vrouw zoekt boer, of was het …Steven zoekt onnozelaars met geld ??

      • Kenner Kenner schreef:

        Hallo Harry. Ik begrijp weinig van je verhaal. Gaat alles wel goed met je? Maak je niet zo druk en geniet van het leven en niet te veel energie steken in negatieve gevoelens..P.S. Zover ik kan zien staan alle reacties gewoon op datum.

      • Harry Harry schreef:

        Beste “Kenner”,
        Ja, wellicht ging ik er een beetje bruut tegenaan. Je kan echter niet ontkennen dat uit de vele reacties blijkt dat hier een bende oplichters misbruik maakt van goedgelovige, meestal eerlijke mensen, gewoonweg op zoek naar een partner. De lokaanbiedingen, tijdelijke acties, de overdaad aan deels nepprofielen en vooral de wazige kleine lettertjes die je in een hoek pogen te drijven zijn het levend bewijs van de duistere bedoelingen van deze organisatie. Men speelt op onachtzaamheden, dreigingen met illegale incassokantoren, maar ook op het vermoeien van de “schuldenaar” en zijn schaamtegevoel bij buren en familie.
        Je goede raad om zich niet druk te maken en te genieten van het leven betekent vrij vertaald: betaal en vergeet, en speel maar recht in de kaart van de oplichters.
        Niet iedereen deelt die mening. Getuige hiervan zijn de overmaat aan reacties, de acties van consumentenorganisaties en de lopende rechtszaken. Ik ben een hoger opgeleide, met juridische bijscholing en leg me niet neer bij de belachelijke, roekeloze en onrechtmatige bedreigingen met deurwaarders, al kost het wat uren opzoekings-en schrijfwerk. Dat anderen, zoals u, dit flauw of onterecht vinden is hun mening die ik respecteer maar niet bijtreed.
        Dit gezegd zijnde en tot slot: De aandachtige lezer zal opmerken dat er 2 Harry’s in het spel zijn die, hoe kan het anders, gelijklopende ervaringen beleven. Wellicht verklaart dat een deel van uw opmerking dat u weinig begrijpt van mijn verhaal.
        Groeten,

  41. siemen siemen schreef:

    yeah, hier meer van hetzelfde geklaag:
    na aanmelding (gratis) wat reacties, maar ik vond het portal niet toereikend en toen 1 euro voor 3 dagen aangegaan om de eerdere reacties te verwittigen van mijn vertrek van 50liefde.
    binnen die 3 dagen het premium opgezegd, maar het premium bleef doorlopen en 40euro van mn rekening. (en uiteraard gestorneerd…).
    daar ik reeds wat argwaan had, heb ik van het complete aanbieding/betaling/opzegging screenshots gemaakt.
    awel, kreeg ik net een dreigEmail. eigenlijk zielig, want de claims die ze doen zijn juridisch onterecht.
    tot een paarjaar terug had ik de hobby om (r)overheid te ontmoeten in de rechtzaal, 50liefde pakt het nog beroerder aan, dus dat wordt fluitend naar het gerecht…. hahaha

  42. Bobby Bobby schreef:

    Dus als ik het goed begrijp, niks betalen, en het erop aan laten komen…

    • berend berend schreef:

      Ik was ook niet van plan te betalen als er meer mensen zijn kunnen we samen er iets tegen doen

      • Harry Harry schreef:

        Ja, Ja, ik doe mee. Wel jammer dat u al bij de oudere reacties staat. Of zou dat blad al vol zijn?? We denken toch zeker niet aan een handigheidje van de heer webmaster? Foei, foei, hoe kom ik er bij ?

    • Connu Connu schreef:

      KLopt 50 liefde invl. Zgn deurwaardersbureau ZIKN OPLICHTERS ALLES ONDER 1 noemer
      NIETS BETALEN SCHENDEN ALLE CONSUMENTENRECHTEN!!! LEES VERSLAG RADAR!!! Niets betalen!!!!!! Beste mensen profielen zijn fake!!

  43. Jimmiee Jimmiee schreef:

    Geldklopperij, DENK ER OM MET BEËINDIGEN VAN DE OVEREENMKOMST !!!. Deze wordt pas definitief beëindigd 1 maand nadat je het lidmaatschap hebt opgezegd en je profiel hebt verwijderd. Daarna moet je vervolgens nog een maand lidmaatschap betalen, voor services die je niet gebruikt / afneemt ???. Site leid tot niets !!!. In het begin allemaal reactie’s alleen zodra het te concreet dregt te geraken zijn het allemaal mitsen en maaren, of je hoort helemaal niets meer ???. TRAP ER NIET IN / DOE HET NIET, LAAT JE NIET VERLEIDEN………….WORDT NIETS……….KOST ALLEEN MAAR GELD

  44. martin martin schreef:

    allemaal onsamenhangende mailtjes gekregen, harry is dit ook jouw ervaring.
    er word niet geantwoord op je vraag.
    balen maar helaas, heb ook al gemeld bij consuwijzer dus gas erop

    groet,

    Martin

    • Harry Harry schreef:

      Eigenaardig genoeg krijg ik geen reacties op mijn roland01111@hotmail.com
      Die schurftige gangster kijkt natuurlijk mee en laat maar passeren wat hem gevaarloos lijkt. Hiermee geef ik hem de raad om maar een peloton in te huren om alle andere mogelijke kanalen dagelijks af te schuimen. Goed voor de werkgelegenheid. Ik zou maar beginnen met de weekbladen, infomagazines, krantenzoekertjes enz. Niet alles loopt digitaal nietwaar?
      En antwoordend aan Martin: volhouden en doe geen zotte kosten met telefoontjes enzo. Laat hem sudderen in eigen oplichtersvet. Incasso?? Pfff. Vraag een goede vriend om te getuigen dat de incassopummel bij hem naar u kwam vragen en zich liet ontvallen dat u schuld hebt bij een datingsite. Daaaag vergunning. Oneerlijk? Jaaa. Is mensen oplichten oneerlijk??? Jaaaa. Dus is de score 1 – 1.
      Meer gratis tips, een volgende keer. Of toch nog eentje: De partij die beroep doet op een incassobureau, is hun opdrachtgever en dus ook hun betaler.
      Oh ja, ben nog steeds op zoek naar een leuke poes, maar niet via deze bende.
      Men zegge het voort.
      groeten,
      Harry

  45. martin martin schreef:

    had ik dit maar eerder gelezen maar je gaat er toch vanuit dat dit een betrouwbaar iets is als je de site zo ziet. Eigenlijk hetzelfde verhaal als de rest lidmaatschap(23-7) voor 10 dagen €4,99 hierna op de 28e word er €39.99 geïncasseerd.
    vervolgens mail gestuurd en gestorneerd, het nodige mailverkeer gehad met berry en harold de afgelopen dagen soms midden in de nacht antwoord en op zondag.
    en vanochtend (31-7) inderdaad de mail dat ik nu 2 maanden moet betalen met kosten dus €87,48
    en natuurlijk veel dreigementen met incasso e.d.
    telefonisch alleen via een 0900 nummer dus €0.90 per minuut dus dit laat je ook wel.

  46. Harry Harry schreef:

    Aan allen,
    Alle ingezonden reacties zijn gelijklopend en tonen overduidelijk aan dat achter die site een ziekelijk, meelijwekkend en achterlijk individu schuilgaat die meestal wat oudere mensen probeert op te lichten. Zij betalen meestal omdat ze ongerust zijn voor de afloop en voor de commentaar van familie of kennissen.
    Mijn vraag is of er iemand, zoals ik van plan ben, deze smeerlapperij tot voor een rechtbank liet komen en zo ja, hoe dit afliep.
    Graag uw reacties op roland01111@hotmail.com zodat die gangster lekker niet kan meelezen. Op mijn discretie kan u rekenen en ik bundel dit gratis, dat wil zeggen, helemaal voor niks, noppes, nada. Zodra er uitzicht is op actie, zal ik het van de daken schreeuwen via de oplichterssite, opdat het heerschap weet dat zijn toekomstig cliënteel bij voorbaat op de hoogte is..
    groeten,
    Harry

    • Marianne Marianne schreef:

      Nou ik had deze berichten eerst moeten ontdekken. Hezelfde verhaal 3 dgn gratis voor 1 eur
      En omdat ik er geen zin in heb alles verwijderd en bij profiel verwijderen kreeg ik melding dat er op bet moment geincasseerd werd.
      Email gestuurd dat ik slechts gebruik maak van 3 dgn account.
      Kreeg de boodschao dat ik bij storting 1 eur akkoord ben gegaan met verlenging dus moet 1 mnd betalen. Oplichters

  47. Harry Harry schreef:

    Verdorie. Na het lezen van de reacties blijkt het nog erger te zijn dan ik ondervond. Dit strontdatingbureau verdient echter een dikke pluim voor zijn meesterlijk informaticasysteem. De IT-manager is geniaal in de opzet van zijn pompeus systeem, gericht op het oplichten van gewone mensen. Maarrrrr…. er zijn voor ons ook wetten, regels en besluiten. Laat u niet imponeren door dat incassobureautje zonder bestaansrecht. Neem geen contact met hen. 50Lliefde is hun opdrachtgever en dus hun betaler. Dat is de wet.
    Nog een goede raad: Niet bellen maar schrijven of mailen naar 50Lfde. En vooral alle berichten lekker ouderwets op papier uitprinten want na opslaan op je PC, werkt de link niet meer en sta je met lege handen. Communiceer alleen met 50Lde, jij bent immers hun klant. Stel schriftelijk of per mail je lompste vragen. Stuur herinneringen bij uitblijven van antwoord en vraag nog extra uitleg als ze antwoorden. Overstelp hen met alle mogelijke idiote opmerkingen totdat ze je gezaag beu worden of zich een lompe of kwetsende uitspraak laten ontvallen waarmee je verder kan. Tot nader order blijft 50liefde een verwerpelijke, misleidende en criminele bende oplichters.

  48. Marise Saelman Marise Saelman schreef:

    Heb in april 2017 even rondgekeken op 50Liefde . . . . .toen hadden ze net een aktie van 1 euro betalen en dan kon je 3 dagen rondneuzen ……….. ik heb die ene euro betaald maar ben niet toegekomen aan het rondneuzen. wat schetst mijn verbazing, een week of 3 geleden een brief van een incassobureau,
    dat ze 120 euro van mij eisten. Dit is oplichting eerste klas, ik heb er nooit iets mee gedaan, moest opnieuw mij inschrijven om achter hun tel.nr te komen …… zij zeggen dat ik na 3 dagen persoonlijk had moeten opzeggen!!!!! waar dat heeft gestaan weet ik niet, en is ook niet meer te achterhalen want die aanbieding is weg! Ik ga dit ook melden bij de Consumentenbond . . . . . . het bedrijf heeft mij niets te vertellen de het incasso bureau wil alleen maar geld!!!

    • Kitty Kitty schreef:

      Mij is nu dus precies hetzelfde overkomen.
      Ik heb mijn klacht ingediend bij Consuwijzer.
      Oplichters praktijken, schoften..!!!

    • Harry Harry schreef:

      Inderdaad. Ik schreef ook in aan 1 Euro voor 3 dagen. Ik deed met opzet geen opzeg omdat ik meteen prijs had en het contact niet wilde verliezen. Na lidgeld en veel mailgezaag voor foto’s, verleden, woonplaats, beroep, hobbys en levensloop, dus….. tegen mijn eigen principes toch een hoop privacy prijsgegeven, eindelijk een afspraak, met etentje. Aansluitend een streekbezoek gepland, hotelkamer gereserveerd en betaald, (neen, niet om te …want ik zou thuis gaan overnachten) had mevrouw plots een enge kwaal en bleef de dure kamer betaald leeg. Ze blijkt via de site nog steeds op zoek,.. naar de volgende onnozelaar. Dit lijkt natuurlijk niet de schuld van 50L, valt buiten hun engagement (zie algemene voorwaarden) maar ik vraag me af of dit geen levend, door 50L gesponsord nepprofiel was.

  49. Henk Henk schreef:

    Ik ben tevreden over de diensten die 50liefde levert. Ik heb al meerdere malen contact opgenomen via de telefoon, wat erg gemakkelijk is. Ik heb mijn actiemaand netjes op tijd opgezegd, ik denk dat ik een abonnement voor langere tijd ga afsluiten.

  50. Peter Peter schreef:

    Het heeft er alle schijn van de het team van 50liefde entertainment-profielen gebruikt die door hun zelf beheerd worden.
    Maak voor de fun een 2de account aan op een ander mail- en ipadres.
    Je krijgt van bijna dezelfde mensen berichten. Als ze van dezelfde zijn dan zijn het ook steeds dezelfde openingsberichten.
    Heb er 2 profielen lopen met een flink leeftijdsverschil.
    Heb een screenshot gemaakt van de volgens mij beheerde profielen door 50liefde.
    De rood omlijnde sturen allemaal exact dezelfde openingszin (met uiteraard alleen de naam aangepast)
    http://imgur.com/a/8aNMJ
    Hebben hier meer mensen last van en is dit aan te pakken want nergens staan zulke profielen vermeld in de AV. Dus dan betaal je voor iets wat je eigenlijk niet wilt.

  51. hilda hilda schreef:

    ik wil niet betalen voor geen een datingsiste ik krijg geen waar voor mijn geld

  52. Marian Marian schreef:

    Veel profielen die reageren, is op andere sites niet zo. Door de helpdesk wordt je serieus genomen en niet voor gek verklaard als je iets niet snapt! Heel fijn dat je de helpdesk kan bellen ook!!

  53. Karel Karel schreef:

    Pas hiermee op!
    Dit is geen datingsite maar eerder een criminele organisatie!
    Zo zout heb ik het nog nooit gegeten.
    Fake profielen, fake reacties en ze lokken je met interessante aanbiedingen.
    Maar dan, bij de betaling, ga je automatisch akkoord met hun betaling- en algemene voorwaarden.
    Dan hang je!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Niet echt want ze voldoen niet aan het consumentenrecht, maar een hoop gezeur heb je wel.
    Dus niet aan beginnen

  54. A A schreef:

    Trap er NIET in !!! De profielen Zijn niet echt , jammer dat er op deze manier geld verdiend word !

  55. Amsterdammertje Amsterdammertje schreef:

    Ik heb hetzelfde meegemaakt. Wilde van mijn betaalde abonnement af, maar dit mislukte, want dat gaat niet via de site. Dus heb ik de twee maanden teveel betaalde bedragen terug laten boeken. Daarna heel veel email-verkeer met de klantenservice, maar het blijft allemaal hetzelfde. Ze willen geld!!! En liefst zonder tegenprestatie. Opzeggen van het dure abonnement (€ 39,90 per maand) kan niet. Ondanks het feit dat ik me nu volledig heb uitgeschreven en alles van de site heb verwijderd, krijg ik nog incasso’s van een bureau.
    Het is pure oplichterij!
    Wees gewaarschuwd!

  56. Natalie Natalie schreef:

    Sinds kort heb ik een betaald lidmaatschap en dit bevalt ook erg goed. Ik heb al best wat contacten lopen.
    ik heb gemaild naar de klantenservice over wanneer ik mijn abonnement moet opzeggen, daarop heb ik een snel en goed antwoord gekregen. Mocht u een 50plusser zijn kan ik u zeker aanraden om hier een profiel aan te maken.
    Groetjes Natalie

  57. BartjeBats BartjeBats schreef:

    Uiteraard wordt er niemand gedagvaard. ALLEMAAL BANGMAKERIJ! Hij heeft een heel bestand van tig ‘dedupeerden’ die hij allemaal dezelfde mailtjes en smsjes stuurt. Zielige, wanhopige vent. Trap er niet in en betaal niet!

  58. Harry Harry schreef:

    Veel nep profielen, antwoorden bijna gelijksoortig van de nep profielen. Heel lang wachten, soms dagen voordat er een antwoord komt reageer je dan krijg je geen antwoorden terug of een heel onzinnig antwoord.
    2 dagen op proef maar toch automatisch verlengen en automatisch incasseren (wettelijk niet toegestaan) Ga dit uiteraard storneren. Voor degene die gelijksoortig bedrogen zijn dat mag je tot een half jaar in het verleden doen.Jammer, dacht een nieuwe leuke site maar helaas zoals zoveel sites misschien wel een paar correcte profielen maar meestal nep.

  59. Leny Leny schreef:

    Had ik deze reviews maar eerder gelezen, ben er ook met boter en suiker in gegaan… Drie dagen voor € 1,– is natuurlijk erg aantrekkelijk. Ook ik kreeg een dreigmailtje, extra maand lidmaatschap en € 7,50 administratiekosten (50% verhoogd t.o.v. wat ik hier eerder las…). Las ook iets van krachten bundelen, is daar ooit iets mee gebeurd? Wil daar graag aan meedoen, dus als er iets dergelijks is hoop ik dat iemand naar mij reageert! Ik begrijp niet dat deze oplichtersclub toch nog 4.1 ster heeft!

  60. Dennis Dennis schreef:

    Nou na dit gelezen te hebben, ben ik dus al genezen.
    Bedankt mensen, hier doe ik dus niet aan mee!\

  61. Gerard Gerard schreef:

    Hallo, ik snap het probleem niet zo, ik ben eerst contact opgenomen met de klantenservice die me alles keurig hebben uitgelegt en vervolgens ben ik aan de slag gegaan op 50liefde. Heel fijn om niet op de standaard manier van een datingsite, profielen zoeken, mensen te leren kennen, de matchgame was erg leuk, er werd mij verteld dat dit op tinder lijkt? Ook de partnervoorstellen zijn erg fijn. Uiteindelijk mijn huidige partner na iets minder dan 3 maanden gevonden via 50liefde en keurig mijn maand opzegtermijn voldaan. Wat is echte liefde waard? Voor mij onbetaalbaar dus erg blij met 50liefde.

  62. Giotto Giotto schreef:

    Eerste klas oplichters, ook ik had het proefabo van drie dagen € 1,- op dag 2 opgezegd. Ook netjes bevestigd dat het een dag later zou stoppen. Bij toeval zag ik in mijn bank toch een betaling klaarstaan voor € 39.99 voor de volgende dag. Deze heb ik onmiddellijk geblokkeerd.
    De volgende ochtend ontving ik ook de mail van 2 maanden betalen + kosten.

    Juridisch mag dit niet. In de aanbieding had expliciet vermeld moeten staan dat er sprake is van stilzwijgende verlenging, nou, dat staat er niet. Het mag NIET verstopt staan in de algemene voorwaarden (dat is het dus wel), De bewijslast ligt bij de website: zij moeten kunnen aantonen dat in het lok-bericht van proeabonnement deze clausule direct zichtbaar was.

    Klachten neerleggen kan bij de brancheorganisatie als ze hier aangesloten zijn (dat betwijfel ik), bij een Rechtsbijstandverzekering als je die hebt, maar ook bij de ACM consumenten (info@consuwijzer.nl) of andere daarvoor geëigende instanties als Kassa, Consumentenbond of Fraudehelpdesk.

    Hoe meer klachten, hoe sterker we gezamenlijk staan en deze partij eens goed aanpakken en uit de lucht halen.

  63. Adam Adam schreef:

    this is a company of fraud so people please never ever buy their services and if you want to buy one month make sure that you do not accept their tearms because they stealing money from people in new way be carefullllllllllllllll

  64. Harry Harry schreef:

    Zeker 1 grote nep zooi haal ze van het net af je kan niets als gratis lid maar je krijgt wel berichtjes van vrouwen die gratis lid zijn beetje vreemd niet. En dan nog 24 dagen wachten op een bericht terug waardeloos doe er wat aan.

  65. BartjeBats BartjeBats schreef:

    Niet betalen!!!!!! Storneren is JE RECHT!!!

    Automatische incasso vragen met vinkje MAG NIET MEER!

    Geen poot om op te staan 50liefde en CB Incasso (samen 1 partij)

    Waf waf waf, blaffende honden bijten niet 🙂 Behalve ik dan 😉

    Niet geïntimideerd raken door de bedreigingen van dat malafide, niet ingeschreven incassobureautje… Dreigen met dagvaarding blahblablah…. Hoe eerder hoe beter 🙂

    Bovendien dwaling door onduidelijke communicatie dus geen overeenkomst meer!!!

    Niet bang zijn, niet betalen maar meldt het bij Consuwijzer.nl en Fraudehelpdesk.nl.

    • Karin Karin schreef:

      hallo Bartje

      Kunnen we de krachten niet bundelen tegen zede criminele organisatie.
      Ik heb gestorneerd en kreeg ook dat verhaal, wel betaald maar ze schrijven gewoon nog eens 39,99 af terwijl ik er al af ben..

      Ik ga zeker het melden.

    • Angie Angie schreef:

      Thnx.. zelfde hier.. veel mailverkeer.. je wordt min of meer belachelijk gemaakt. En stellig houden ze vol, graag de claim betalen.. dus niet.. inmiddels ligt er een mail van CB incasso welke naar ik vernam ook van Berry is (wat hij natuurlijk tegenspreekt) nou kom maar op met deurwaarders!!

  66. Joep Joep schreef:

    Ook precies dezelfde ervaringen als hier boven geschetst. Ga nooit en te nimmer in zee met deze bende oplichters! Nep profielen. Als je iemand een berichtje stuurt dan duurt het een uurtje of 2 totdat je bericht terugkrijgt. Het bericht zit vol spelfouten en bij mensen met een HBO opleiding verwacht je op zijn minst dat zij fatsoenlijk Nederlands kunnen schrijven. Neem geen abonnement bij deze criminelen.

  67. vandebeek vandebeek schreef:

    Dit is een waardeloze site met merendeel nep profielen, nep berichten die je als gratis lid niet kunt lezen..en dan die profiel omschrijvingen waaraan je gelijk kunt zien dat het fake is..

  68. Jan Jan schreef:

    je schrijf je in voor één maand, en je moet voor twee maand betalen, zelfs bij het op tijd afmelden. Wanneer gaat er eens iemand ingrijpen tegen die diefstal van 50liefde.

  69. Tom Tom schreef:

    Hoi Sophie,

    Idd heb ik nu hetzelfde aan de hand..3 dagen premium automatisch verlengen ..
    Graag zou ik met je in contact willen komen ?

    Mvg ,
    Tom

  70. Sophie Sophie schreef:

    Pas hiermee op!
    Dit is geen datingsite maar eerder een criminele organisatie!
    Zo zout heb ik het nog nooit gegeten.
    Ik had het proefabo van drie dagen € 1,- bijtijds opgezegd. Bij toeval zag ik in mijn bank toch een betaling klaarstaan voor € 39.99 voor de volgende dag. Deze heb ik onmiddellijk geblokkeerd.
    De volgende ochtend ontving ik onderstaande mail.
    Ik citeer Harbering eerst nog even: ‘wordt door middel van de mail vriendelijk verzocht’.
    Let op vooral op zijn woorden ‘vriendelijk’ en ‘verzocht’!
    Komt-ie:

    ———————————————————————————————————————————–

    “Beste XXX,

    Wij hebben geconstateerd dat u op xxx om xxx een stornering ter hoogte van € 39,99 heeft laten uitvoeren door uw bank voor de maand februari van 2017.

    Dit is niet conform onze wederzijdse overeenkomst, waarbij u ook nog een opzegtermijn heeft van 1 maand. Dit houdt in dat u naast de € 39,99 nogmaals een bedrag van € 39,99 aan ons schuldig bent, wat neerkomt op een totaal van € 79,98.

    Wij zien graag het bedrag van € 79,98 + € 5,00 (administratiekosten) = € 84,98 tegemoet.

    Aan deze herinnering zijn géén extra kosten verbonden.

    Wij raden u aan om binnen 14 dagen na dagtekening van deze herinnering het achterstallige bedrag te betalen.

    Betaal direct via een van onderstaande links:

    Klik hier om direct te betalen via iDeal

    Klik hier om direct te betalen via Mister Cash/Bancontact

    U kunt ook via bankoverschrijving betalen onder vermelding van

    Stornering 46736-15181 t.n.v. ConnectionBuilders B.V. op bankrekeningnummer NL66 INGB 0006 2212 85

    Indien dit bedrag niet binnen 14 dagen op onze rekening staat zijn wij genoodzaakt om uw dossier over te dragen aan ons incassobureau. Houd u er rekening mee dat alle additionele kosten zoals rente en buitengerechtelijke kosten bij overdracht aan het incassobureau voor uw rekening komen. (Minimaal € 40,00 bovenop het storneringsbedrag).

    Om dit te voorkomen, verzoeken wij u het openstaande bedrag van € 84,98 met de volgende omschrijving

    Stornering xxx voor 15-03-2017 te betalen zoals hierboven beschreven.

    Mocht u vragen hebben naar aanleiding van deze herinnering neem dan even contact met ons op.

    Uw gegevens zoals bij ons bekend:

    XXXXXXX

    Let op: Het rekeningnummer dat u kunt gebruiken voor het terugbetalen van het gestorneerde bedrag is NL66 INGB 0006 2212 85 en anders dan de eerder afgeboekte bedragen! Gebruik daarom alleen dit rekeningnummer voor de terugbetaling om problemen te voorkomen.

    Mocht u nog vragen en of opmerkingen over de betaling hebben, neem dan op werkdagen telefonisch contact met ons op via 085-401-3450.”

    ————————————————————————————————————————————–

    Dus of ik maar even € 85,- wil overmaken en “Aan deze herinnering zijn geen kosten verbonden’ (!).
    Ik heb deze oplichtersbende niet betaald en inmiddels, twee weken verder, is het nep-incassobureau in actie gekomen. Men stuurt mij intimiderende berichten en de kosten zouden nu € 120,- bedragen.
    Betalen was ik zeker niet van plan!
    Als het niet zo droevig was zou je je kapot lachen. Wat een schoften.
    Nooit mee in zee gaan!

  71. Marjolein Marjolein schreef:

    Wordt geen lid van 50liefde. Ze lokken je met 3 dagen voor een euro. Nergens staat geschreven dat je dan gelijk aan een abonnement vast zit. Ze halen al heel snel geld van je rekening. Als je dan gaat storneren dan krijg je gelijk een dreigmail. Zij zeggen dat je gebruik hebt gemaakt van de site en daarom moet betalen. Je betaald dan niet voor 1 maand maar je moet gelijk voor 2 maanden plus adminstratiekosten betalen. Bellen en mailen heeft geen zin. Ze blijven zeggen dat je gebruik van de site hebt gemaakt en bij betalen ermee instemt voor een abonnement. In geen enkele mail dit je van ze krijgt staat dit vermeld. Alleen als je ontzettend veel doorklikt ip hun site kun je hier er iets over terug vinden. Ik heb geen gebruik gemaakt van de site en raad iedereen dit ook niet te doen.!!!!!!!!!

  72. Karel Pieterse Karel Pieterse schreef:

    Ik ben enorm happy de diensten van 50liefde.nl! Vooral de telefonische bereikbaarheid als ze mij weer eens verder moeten helpen. Tegelijker tijd geven ze advies hoe je te werk moet gaan. Dit was de reden dat ik een mooie vrouw gevonden heb met 2 knappe dochters. Kwam goed uit want ik heb zelf ook kinderen. Het is een droomvrouw. Ik kan mijn passie bij haar kwijt en ze geeft mij de steun die ik nodig heb. Bedankt 50liefde.nl, ik heb dit aan jullie te danken.

  73. Leo Leo schreef:

    Laat ik als eerst wat voorop stellen, als vijftiger is het niet makkelijk om weer te gaan daten na een relatie van ruim 10 jaar. Echter heeft elk mens behoefte aan een partner, maatje of hoe je het ook wilt benoemen. Ik heb nadat mijn relatie ten einde was en alle vrienden uit onze vriendengroep haar kant kozen bleef ik alleen achter en raakte in een depressie. Uiteindelijk na een paar maanden bij een psychiater gelopen te hebben tot de conclusie gekomen dat het goed was om meer sociale contacten op te doen, een suggestie van de psychiater een datingsite. Maar dat is zoals ik al aangaf niet makkelijk, ik ging mijzelf oriënteren voor een datingsite, na meerdere en niet nader te noemen datingsites te hebben geprobeerd voor een jaar begon ik weer beter in mijn vel te zitten. Toen kwam ik 50liefde.nl tegen, een datingsite speciaal gericht op vijftigplussers waar service heel hoog in het vaandel staat. Toch na een aantal vrij kritische reviews(zacht uitgedrukt) gelezen te hebben aan het twijfelen gebracht, ook doordat ik leuk contact had met iemand op een andere site wat er veelbelovend uitzag(uiteindelijk niks geworden). Toen dit ten einde liep toch maar gebeld met de klantenservice(wat overigens erg fijn is, aangezien dit een van de weinige datingsites is die telefonisch bereikbaar is). Uitleg gevraagd aan de klantenservice en alles me heel helder en duidelijk uitgelegd en me meteen ingeschreven. Meteen viel het gebruiksgemak op, heel erg overzichtelijk en duidelijk en alles is meteen te vinden. Ik was inmiddels wel bekend met online daten en ook de smileys zijn een leuke manier om het ijs te breken en het wat luchtiger te houden zonder verplichtingen. Dat er meer vrouwen dan mannen op de site zitten is ook een leuk bijkomend voordeel, hoe meer vrouwen hoe groter de kans dat er een partner tussen zit, simpele wiskunde ;-). Nadat de periode op een andere datingsite was afgelopen de actiemaand voor €19,99 afgesloten om het is een maandje te proberen, ik kwam in aanraking met mijn doelgroep(50+) ipv jonge meisjes op andere sites. Het contact was erg fijn doordat leden in mijn leeftijdscatagorie zitten en (bijna) altijd op dezelfde golflengte zitten. Elke dag zat ik een aantal uur berichten uit te wisselen, meerdere afspraken volgen maar omdat ik opnieuw op zoek ben naar DE persoon om de rest van mijn leven mee te delen, ik heb weer zin in het leven en ben overtuigd dat ik mijn nieuwe partner ga vinden op 50liefde. Echter heb ik na 7 maanden lidmaatschap nog niemand gevonden waarvan ik denk dat ik de rest van mijn leven mee kan delen, met de nadruk op nog niet, omdat ik nog in gesprek ben met een aantal vrouwen besluit ik om over te stappen op een maandelijks opzegbaar abonnement, dan betaal ik in ieder geval niet maanden te veel mocht ik vrij vlot iemand vinden. Dat bleek heel erg goed gedacht omdat ik in die maand iemand heb leren kennen waarmee het zo goed klikt dat we na vele malen hebben afgesproken en vervolgens hebben besloten om een midweek op vakantie te gaan in een appartement om te zien of het zou werken. En of het werkte! Hierop hebben we besloten om ons uit te schrijven bij 50liefde en samen te gaan wonen, we wonen nu al 2 maanden samen en het voelt nog net zo als bij het eerste afspraakje :). Laat niemand je in de weg staan en denk alsjeblieft aan je eigen geluk, 50liefde is misschien wel prijzig maar ze hebben wel relatiecoaches die mij geholpen hebben in het begin om succesvol te worden op 50liefde. Ik hoop dat de beste lezer wat aan mijn review heeft, Leo Van Vliet.

  74. JAN UITTKETTING JAN UITTKETTING schreef:

    Beste Pafarius,
    Helemaal juist, 50liefde.nl is een grote smerige oplichtersbende met hun eigen incassobureautje CB te Utrecht.. Ze lokken jou naar een proefabonnement wat plotseling 1 maand abonnement is met een opzegtermijn van 1 maand, dus je moet al tijdens jouw aanmelding al gaan opzeggen, omdat je dan anders een vette rekening van € 39,99 ontvang en nog meerdere….ellende en stress. Wil je dat zo graag ?
    Gewoon naar Relatieplanet of 50plusmatch gaan met normale fatsoenlijke mensen, die jou keurig te woord staan i.p.v. die baviaan Steven, die nog niet eens zijn achternaam durft te noemen.
    Succes gewenst.

  75. Gerard Gerard schreef:

    Beste lezers,

    Na het plotselinge overlijden van mijn vrouw 8 jaar geleden ben ik weer toe aan een nieuwe serieuze relatie. Ik heb gemaild met de klantenservice en om uitleg gevraagd en heb een premium voor 3 maanden afgesloten en deze na de 3 maanden meteen stop gezet.

    Ben nu 3 weken lid en heb al veel serieuze gesprekken.

    Gerard

    • JAN UITTKETTING JAN UITTKETTING schreef:

      Beste Gerard,
      Het spijt mij zeer, dat jouw vrouw is overleden, maar bedenk wel, dat je bij 50Liefde.nl met criminelen en oplichters van de ergste soort te maken krijgt. TRAP ER NIET IN.
      Ga beter naar Relatieplanet of 50 match plus, dat zijn integere datingsites en geen oplichters die jouw zand in de ogen strooien met hun prachtige leugenachtige reclames enz.
      Doe je er voordeel mee en anders kijk je maar op Google, wat er allemaal voor negatieve reviews over die 50liefde.nl wordt geschreven.
      Succes ermee.

      • Gerard Gerard schreef:

        Beste Jan Uittketting,

        Ik ben erg tevreden over 50liefde, veel gesprekken en doordat ik om uitleg heb gevraagd heb ik mijn premium lite al meteen naar drie maanden stop laten zetten, mocht ik tegen die tijd weer door willen neem ik contact op met de helpdesk.

        Gegroet, Gerard

  76. Gion Gion schreef:

    , ik sluit mij er bij aan, dat het FAKE profielen zijn.
    Ik heb zonder foto van mezelf al veel reacties, probeer dat maar eens bij RP of Lexa.
    Daaraan is al te zien dat DAT allemaal Fake sites zijn
    Voordat je geld investeert, zet eerst een paar dagen geen foto bij je profiel.
    Krijg je reacties is het een Fake site

  77. Jenny Jenny schreef:

    Echt super gaaf om hier mijn aanstaande man gevonden te hebben. Nu ieder weekend bij elkaar en voor het nieuwe jaar trouwplannen. Dat allemaal dankzij deze site. Ben zo happy met mijn toekomstige man. Zeker een aanrader. Liefs jenny

    • JAN UITTKETTING JAN UITTKETTING schreef:

      Jenny , je bent zeker wel het maatje van die oplichter Steven met zijn incassobureau CB te Utrecht en een telefoon nr. uit Venlo !!
      Loop toch niet zo te blaaskaken mens, je bent gewoon gebruikt om deze zogenaamde positieve review te plaatsen.
      Mens gebruik je hersencellen, alles door jouw geschreven is namens de 50liefde.nl site in opdracht door die schoft Steven, crimineel, kokosnoot, die hij is, gebeurt.
      MENSEN TRAP ER NIET IN , HET IS EEN GROTE OPLICHTERSBENDE. !!

      • vandebeek vandebeek schreef:

        wat een zielige bende die gast(en) van 50liefde.nl dat ze zelfs op deze Review er tussen zitten om hun site op te hemelen met hun achterlijke profiel praatjes..nog blij dat ik geen premium lid ben geworden want als ik deze diefstal zo eens lees hier..

  78. Jan Jan schreef:

    50liefde.nl is totaal geen servicegerichte site en klantenservice. Heb bij vergissing een maandje willen proberen en er is meteen voor een heel jaar afgeschreven. Ik heb gewoon even niet goed gelezen. Gebeld om te vragen of ze dit konden ontbinden. Kon niet hadden ze gezegd omdat ik al op een berichtje had gereageerd. Ik zei: ok maar u kunt hem wel omzetten naar een 3maanden contract want een jaar vind ik te lang. Nee, Nee en nog eens nee. Maak geen vergissing met u inschrijving want ze zijn onvermurwbaar. Daarom krijgt deze dating site service een VETTE 0.
    Hopelijk gaan ze helemaal naar de knoppen. Ik ga ook nog even kijken of er inderdaar veel valse profielen zijn aangemaakt en als dat zo is pak ik ze daar op.

    NIET LID WORDEN VAN 50LIEFDE.NL DUS

  79. Kees Kees schreef:

    Ik ben enorm happy de diensten van 50liefde.nl! Vooral de telefonische bereikbaarheid als ze mij weer eens verder moeten helpen. Tegelijker tijd geven ze advies hoe je te werk moet gaan. Dit was de reden dat ik een mooie vrouw gevonden heb met 2 knappe dochters. Kwam goed uit want ik heb zelf ook kinderen. Het is een droomvrouw. Ik kan mijn passie bij haar kwijt en ze geeft mij de steun die ik nodig heb. Bedankt 50liefde.nl, ik heb dit aan jullie te danken.

  80. Bert Van Mierlo Bert Van Mierlo schreef:

    Top site, mijn nieuwe liefde gevonden dankzij 50liefde! In het begin wat moeite gehad met het profiel invullen maar daarmee heeft de helpdesk geholpen.

  81. Sjaak Sjaak schreef:

    Beste mensen, ik raad u deze zichzelf noemende geweldige datingsite 50relatie.nl zeer zeker niet aan.!
    Proefabonnement eerst genomen ad. euro 19,99, toen veroorloofde zij zich zonder enige schriftelijke machtiging mijnerzijds welk per augustus 2014 al Wettelijk bij Overheid verplicht is, om alsnog ondanks dat ik mijn lidmaatschap c.q. proefabonnement had opgezegd, alsnog gelden van mijn bankrekening te incasseren, wat door mij werd geweigerd en tevens voor hun werd geblokkeerd. Dankzij de ING BANK , online bankieren , die mij een bericht stuurde, dat 50liefde.nl voornemens was om gelden te incasseren en wel euro 39,99 , want ik zou een permanent abonnement hebben, wat trouwens compleet gelogen is en te ouwehoeren over de Algemene Voorwaarden, welke in oktober 2016 er niet in stond op die kleine advertentie op de startpagina van ZeelandNet stond vermeld , en beroepen zich nu op een opzegtermijn van 1 maand, intussen 2 maanden ad. euro 39.99 per maand x 2 , en zonder enige betalingsherinnering, c.q. aanmaning gelijk een incassobureau CB te Utrecht met een Venloos telefoonnr. te dreigen via mailtjes. Het geheel via klantenkompas en de juridische dienst van de consumentenbond en het Juridisch Loket laten onderzoeken. Bij enig proefabonnement is automatische verlending VERBODEN ! , maar 50liefde.nl wil alleen maar centen zien en ook nog via een incassobureau zonder onderbouwing . mijns inziens hetzelfde incassobureau CB eigendom van diezelfde 50liefde.nl site, want dit incassobureau CB te Utrecht staat nergens vermeldt noch aangesloten bij het Nationaal toezicht op incassobureau’s, want men doet maar en ook nog eens extra euro 40,- dienen te betalen plus nog euro 5,- aan administratie kosten. Welke kosten hebben ze gemaakt ? Geen goed woord over deze oplichtersbende. De meeste contacten zijn fake, kijk maar na op Google, het zijn gewoon betaalde dames/heren, die jouw mailtjes beantwoorden. Mij dunkt, dat je beter je zuur verdiende centen op een betere bij een goede aangesloten een branche van datingsites, vele malen lid van worden. Het team 50liefde.nl beweerde zelfs dat zij de grootste datingsite zijn van Nederland, wat een giller zeg.!! Dat is nog steeds Relatieplanet , 50 plus match en Parship. Beste Mensen, WEES GEWAARSCHUWD EN DENK EROM , je komt bijna niet van die oplichters af en liegen alles bij elkaar om hun eigen gelijk te halen. Ga ergens EEN ANDERE BETROUWBARE DATINGSITE, ER ZIJN ER GENOEG, zoeken en vinden, wat je leuk vindt, in plaats van al die fake madames bij 50liefde.nl. Ga ook niet in op hun dreigementen, ze hebben Wettelijk gezien geen poot om op te staan. Er is per slot van rekening geen enkele schriftelijke overeenkomst afgesloten en vinkjes worden niet meer toegestaan door de overheid.
    Doe uw voordeel ermee en kijk alsjeblieft uit, want je komt er amper vanaf. Laat ze maar voor de Rechter beweren, dat 50LIEFDE.NL in hun gelijk staat. Kunnen geen betalingsherinneringen overleggen, ondanks vele verzoeken. Nooit bereikbaar, indien je met ze in de clinch gaat, gooien ze de telefoon op de haak enz enz.. Allemaal gezeur en ellende om maar geld te graaien bij de mensen. Waar zijn wij in dit land mee bezig, om oplichters bende van jouw af te moeten houden. Eruit trappen die gasten en de bajes in. Ik raad deze site 50liefde.nl aan NIEMAND AAN !! Allemaal fake en oplichters mentaliteit, wat de klok slaat. !! WEES VOORZICHTIG EN DOE GEEN ZAKEN MET DIE BENDE OPLICHTERS EN HUN FAKE RECLAME EN REVIEWS DIE DOOR HUNZELF WORDEN GESCHREVEN. !

    • Liza Liza schreef:

      Hoi Sjaak,

      Dit is precies gebeurd met mij..Ze zijn OPLICHTERS!
      Ik heb al die bij de consuWijzer aangemeld.. ze zeggen dat ik hoef niet bang te zijn er voorzeker hoef ik dit rot bedrag van hun incasso bureau niet te betalen !!!!

      • Jim Jim schreef:

        Hallo Liza,Sjaak

        helaas ben ik er ook ingestonken. Krijg nu aanmaningen via mail, sms en via de postbus.
        Tot nu toe heb ik er niet gereageerd maar wordt er intussen kotsmisselijk van.
        Het bedrag is intussen opgelopen tot 120 euro maar ga t niet betalen.
        Intussen een brief ontvangen dat ze de stukken klaar aan het maken zijn voor de rechtbank.
        Ik ben reuze benieuwd hoe t bij jullie is verlopen.

        Graag jullie reactie

    • Sara Sara schreef:

      Ik sluit me hier volledig bij aan!

  82. Tjerk Tjerk schreef:

    Website ziet er goed uit. Denk dat het wel een gokje waard is. Maar heb zelf meer vertrouwen in een relatieplanet.

    • JAN UITTKETTING JAN UITTKETTING schreef:

      Beste Liza,
      Dank je wel, dat jij het ook met mij eens bent. Nog trouwens de allerbeste wensen voor het Nieuwe Jaar. Ik ben er werkelijk doodziek van geworden hoe die oplichters van 50liefde.nl met hun eigen niet officieel ingeschreven incassoburen, mij zo op mijn huid zaten. Het wordt werkelijk nu een tijd, dat via de overheid fikse maatregelen tegen dit soort asociale lieden worden genomen en fikse boetes worden uitgedeeld door o.a. Consuwijzer, maar die kijken alleen maar naar de klachten, Weinig klachten betekent , dat je echter alleen maar een dossier nummer krijgt, en verder doen ze ook geen fluit voor jou. Ik heb een rechtsbijstandsverzekering, maar die gaat pas werken, indien het het vorderen bedrag boven de € 200,- komt.
      Nou ik heb maar uiteindelijk met mijn stomme kop toch maar betaald, ondanks het feit, dat ik wel degelijk in mijn recht stond, net als jij.
      Heel veel sterkte nog en als je nog wilt verder mailen, stuur dan een mailtje naar mij gericht naar alex923@zeelandnet.nl.
      Beste groetjes, Jan.

  83. Jacobus Jacobus schreef:

    Nadat mijn vrouw een paar jaar geleden was overleden besloot ik weer eens te gaan zoeken naar een nieuwe vrouw. Op mijn oude leeftijd is het zoeken soms best moeilijk. Daarom ben ik maar eens het internetdaten gaan proberen. Ik kwam uit op 50liefde.nl. Als oudere man heb ik vaak moeite om sites te begrijpen, normaal laat ik mijn kleinzoon altijd alles uitzoeken. Op 50liefde daarentegen kwam ik er gemakkelijk uit en vond al snel een nieuwe vrouw!

  84. nathalie nathalie schreef:

    niet aangeraden….vals…..nep profielen ….en zoveel geld mogelijk incasseren…..
    Ik had me aangemeld op deze site en binnen 1 maand mij laten uitschrijven, nu moet ik nog 2 maanden betalen volgens hun omdat ik 1 maand opzegging zou hebben want zo staat het beschreven in hun voorwaarden.
    Nu zeggen ze dat er verschil is tussen een lidmaatschap en een abonnement en moet ik 2 maanden betalen, dus € 79.98. .
    Ook hebben ze het door gegeven naar een incasso bureau en komt er tevens € 40.00 incassokosten bovenop en wordt er dagelijks rente bijgeteld.!!!!!

    • Fiona Fiona schreef:

      Ja ook ingestonken dus…. ik heb op MP al een waarschuwingsadvertentie gezet en ergens in een blog ook. Dit is de boodschap, en tevens wat mij overkomen is:
      Met een 1-Euro actie voor 3 dagen, welke zo geformuleerd is dat instinken waarschijnlijk is. Want helemaal onderaan, gecamoufleerd door donkere kleur, schuilt de adder onder het gras.
      Als 50plusser zie je al niet goed meer, zelfs niet met bril, en ziet gauw dat onderste blok over het hoofd, juist omdat je meent de voorwaarden al gelezen te hebben bóven de ”akkoord”-knop en de ‘koop-nu’ knop.
      Maar… achteraf blijkt dat je maar de helft hebt gelezen, omdat onderaan in pietepeuterige schemerkleurige lettertjes, NOG MEER voorwaarden staan! Namelijk dat na 24 uur het vaste abonnement ingaat PLUS een maand opzegtermijn, dus een 2 maand-instinker!
      Je denkt 3 dagen de tijd te hebben om probleemloos rond te neuzen, maar na 24 uur gaat automatisch het vaste abonnement in!!
      Dit is zo’n slinkse truuc, trap er niet in, binnen enkele dagen wordt er 40 Euro van je rekening afgeboekt. Ook mag je het niet storneren of op je ‘aankoop’ terugkomen omdat je zogenaamd de voorwaarden bewust accepteerde en van de site gebruik gemaakt hebt.

  85. Michel Michel schreef:

    Waardeloze site, heel veel gratis leden (die niet kunnen reageren) en verder alleen maar fake profielen.

    En als je netjes op tijd opzegt, krijg je toch nog dat CB Incasso op je nek. Pure geldklopperij. Oplichters.

    Begin er niet aan.

    • karin karin schreef:

      Helemaal eens, helaas zie ik dit te laat.
      Voornamelijk Belgische profielen van mannen.
      De matches sluiten niet aan bij het zoekprofiel
      en qua lidmaatschap ben ik in dezelfde valkuil gestap.
      Veel inactieve profielen en je kan ook niet zien hoelang iemand on line is geweest. Pure geld klopperij.

  86. Lia Lia schreef:

    Trap er niet in. Een grote oplichtingsbende. Het gaat om geld. Weinig tot geen leden of ingevuld profiel. Het enige wat die l*l wil is geld. Kijk verder en zie wat de ervaringen zijn, negatief!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Lia Lia schreef:

      Ik heb dit ook bij tros opgelicht neergelegd

      • Jim Jim schreef:

        Hallo Lia.

        Ik ben er ook ingetrapt.
        Ik was eigenlijk benieuwd hoe het met jou is afgelopen.
        Ik zie ook veel klachten voorbij komen maar ik lees nergens dat men eindelijk verlost is van CBincasso en hoe dit bereikt is.
        Misschien kun je hierop reageren.

  87. Raissa Raissa schreef:

    Kijk voordat je hieraan begint op **************, ook bij mijn rechtsbijstandsverzekering een oude bekende.
    Ondoorzichtige voorwaarden, waardeloze site. Niet doen.

  88. Fred Fred schreef:

    Deze site is 1 grote grap en een oplichting. Weinig aanbod van vrouwen en bovendien wonen de meeste in België. Kreeg allemaal reacties van nep profielen. Ze proberen je van alles wijs te maken en je te verleiden met lieve berichtjes. Vragen of je niet langer abonnee kan blijven? Maar dat kan toch ook per e-mail dan? Ik ben 1 maand abonnee geweest en meteen weer opgezegd anders zit je weer zo vast aan een verlenging die je niet wilt en je een hoop geld kost. Ook de matches die je krijgt kloppen voor geen meter. Nee, voor mij nooit meer deze site.

  89. rosaire rosaire schreef:

    Zelfde reactie als voorgaande: voor 19,95 lisd geworden en opgezegd een week voor het einde van de maand. Ineens blijkt er een maand opzegtermijn te zijn Ook vermoed ik dat er nog al wat nep profielen op de site staan. Ik kreeg namelijk onmiddellijk nogal wat reacties van mannen die veel jonger zijn dan ik. Toen ik belde om te protesteren over verlenging kreeg ik een onverschillig en slordig sprekende man aan de telefoon die maar bleef herhaal dat ik moest betalen. Ook blijkt dat deze tweede maand waar ik dus aan vast zou zitten twee keer zo duur is als de gratis proefmaand.
    Daarnaast krijg ik partnervoorstellen die nergens op slaan.. Geld uit de zak klopperij… deze site

  90. Theo Theo schreef:

    Toen ik mij inschreef viel mij het gebruiksgemak op. Na het lezen van de ervaringen heb ik besloten om eens telefonisch contact op te nemen met deze firma, om na te gaan hoe ik dergelijke kosten kon voorkomen waarover ik hier lees. Een vriendelijke medewerker vertelde mij dat het opzeggen van het lidmaatschap in de eerste paar weken voldoende was. Zo gezegd, zo gedaan. Na het verloop van de maand had ik een leuk contact lopen, waarop ik besloot om toch nog eens te verlengen. Blij toe, want inmiddels hebben we samen leuke dingen ondernomen en hopen we op korte termijn samen te gaan wonen. Een wijze les is voor mij geweest, laat je niet gek maken, maar wees voorzichtig. Weet waar je aan toe bent en het geluk lacht je toe.

  91. Leen Leen schreef:

    Ik had me aangemeld op deze site en binnen 1 maand mij laten uitschrijven, nu moet ik nog 2 maanden betalen volgens hun omdat ik 1 maand opzegging zou hebben want zo staat het beschreven in hun voorwaarden.
    Nu zeggen ze dat er verschil is tussen een lidmaatschap en een abonnement en moet ik 2 maanden betalen, dus € 79.98, dit is GROTE oplichting.
    Ook hebben ze het door gegeven naar een incasso bureau en komt er tevens € 40.00 incassokosten bovenop en wordt er dagelijks rente bijgeteld.
    Deze figuren zijn ras echte gore smerige oplichters en het wordt tijd dat er eens opgetreden wordt tegen hun en dat dit soort uitgeroeid wordt.
    Daarom moet iedereen dit soort sites nooit meer gebruiken.

  92. Hannah Hannah schreef:

    Slechte ervaring met deze site, weinig aanbod. Wil ik opzeggen beginnen ze , of moet ik Steven, zeggen te schermen met de Algemene voorwaarden…
    Vervolgens na telefonisch overleg gebeurt er helemaal NIETS van wat er beloofd is!!
    Na zelf notabene maar weer contact gelegd te hebben , weigert Steven zijn belofte na te komen!
    Ik ben helemaal klaar met deze man en zijn manier van zaken doen. Of moet ik zeggen zakken vullen?!
    Begin er dus niet aan!

    Een gewaarschuwd mens etc….

  93. dupe dupe schreef:

    1 maand lidmaadschap voor 19, 95 en daarna krijg je een brief of je nog effe 59 euro wil betalen anders krijg je een incassoburo op je nek.
    Die Steven blijkt geen frisse jongen en heeft nogal wat bedrijfjes die hij andere laat registreren en dan de zelfde dag overneemt. Ik zou maar oppassen. nooit doen!!!!! volgens mij beheerd hij zelf de revieuws.

    • els els schreef:

      Hallo,
      Precies hetzelfde meegemaakt Telefonisch een proefmaand voor 1 maand afgesproken 19,95.( gelijk betaald) Gevraagd als ik niet tevreden was 24 uur van tevoren met de speciale link opzeggen.(Vond het onbetrouwbaar betreft een lokkertje om lid te worden.) Hiervan geen bevestiging gekregen. Gelijk 29,99 ?? van mijn rekening afgeschreven. Bank bedrag laten stoneren, na 2 weken weer 29,99 afgeschreven, de brutaliteit!!! Gebeld naar die Steven, hij ratelde maar door dat ik nog 2 maanden moest betalen anders kreeg ik de incasso op mn nek. Hoe heb jij dit opgelost, want ik ben nu inmiddels via mijn telefoo benadert door een incasso bureau uit Utrecht. Ik vind dit zo onterecht, stellertje oplichters!! Ik betaal niet!! Ik heb gedaan wat beloofd was. Kunnen ze dit zomaar doen? Fake, TRAP ER NIET IN!!!!

      • JAN UITTKETTING JAN UITTKETTING schreef:

        Beste Els, goed gedaan. Zij maken de grootste reclame van de datingsites , positieve reviews ter meerder glorie van zichzelf en ga zo maar door.
        Het zijn een stelletje asociale oplichters , maar mensen geloven eenmaal in een smerige leugenachtige praatjes en trappen erin , net zoals wij erin zijn gestonken. Nooit een cent betalen, een incasso bureau kan helemaal niets zonder enige rechterlijke uitspraak namelijk.
        Veel succes en nog de beste wensen voor het nieuw jaar.
        Beste groet, Jan.

  94. Marian Marian schreef:

    geen goed site, Weinig mensen zijn er lid. Veel niet leden en daar heb je natuurlijk niks aan.Verspil je geld hier maar niet.
    Zodra je er op kijkt heb je ook geen recht meer van herroeping.Ook zo,n flauwe regel. Hoe moet je dan weten of het een goede site voor je is?
    Je kan beter naar pepper of Lexa gaan.Daar behandelen ze je ook normaal als er een klacht is.
    Echt niet doen.

  95. Kritisch Kritisch schreef:

    Ik ben sinds half januari 2016 lid maar juich niet over de kwaliteit van deze website. De “proef maand, blijkt < 30 dagen te zijn en voor de afloop ervan staat er al een incasso klaar. Bij opzeggen hanteren ze wel een maand dus je bent altijd de klos als je niet verder betalend lid wilt blijven.
    Ik heb tot nu toe 9 meldingen gemaakt van profielen die met google translate vertaald zijn en foto's van acteurs bevatten. Het handmatig controleren is geen frequente actie van de beheerders.
    De chats zijn openbaar leesbaar voor iedere ingelogd account, privacy heb je zogezegd als je email contact hebt.
    De Matches (ik ben een vrouw en zoek een man voor een relatie) geven profielen weer van mensen met een andere geaardheid, af en toe een vrouw en getrouwde personen, vaker een gratis lid dan betalend dus hoef je niet op antwoorden te rekenen. Je krijgt er 10 per dag aangeboden, weiger je ze dan komen ze gewoon de volgende dag terug en dat is al een week zo.
    Al met al, weinig echte waar voor je geld.

    • JAN UITTKETTING JAN UITTKETTING schreef:

      Beste Kritisch,
      Stop ermee alsjeblieft, je wordt belazerd waar je bij staan door 50liefde.nl , en laat ze het zien, dat je er bent. Weest niet bang, want ze kunnen je helemaal niets doen, Blokkeer je bankrekening want zonder enige schriftelijke toestemming sinds augustus 2014 is het verboden om enige automatische incasso’s te innen van jouw bankrekening nr. Een vinkje is gewoon illegaal. Laat ze gewoon barsten en vooral laat je niet door hunzelf opzette incasso bureautje CB te Utrecht niet imponeren en bang maken met een telefoon nummer in Venlo ??? Stop ermee, wat je krijg er alleen maar stress van. Ga beter naar Relatieplanet of 50plusmatch toe, dat zijn zeer betrouwbare datingsites met een goede naam een faam en laat je niet gek maken door die vele prachtige mooie praatjes en reclames van 50liefde.nl. Het zijn gewoon een stelletje criminelen, oplichters, die het geld uit jouw zak willen halen.
      Veel succes verder en nog de beste wensen voor het nieuwe jaar.
      Beste groetjes,
      Jan.

      • Jim Jim schreef:

        Hallo Jan,

        ook ik ben er gestonken. Ik lees veel klachten over hun en over CB incasso. Echter ik lees nergens een opmerking dat men van hun verlost is en hoe dit tot stand gekomen is.
        Intussen wordt ik belaagd met smsjes, mailtjes en brieven van Cbincasso en wordt daar erg nerveus van maar ga dit niet betalen sterker ik heb nergens op gereageerd naar aanleiding van de vele negatieve reacties.
        Eigelijk ben ik benieuwd hoe het met jou is afgelopen?

        gr Jim

  96. Waap Waap schreef:

    Erg mooie datingsite met zeer leuke mensen. Mag van mij iets goedkoper. Maar voor de rest is 50liefde.nl helemaal goed!

    • JAN UITTKETTING JAN UITTKETTING schreef:

      Beste Waap,
      Helemaal waar, het zijn een stelletje oplichters met allemaal fake figuren, meestal uit België vandaan en of van een of andere sites van Google gehaald en gefingeerd. TRAP ER AUB NIET IN !!
      Relatieplanet en 50plus match zijn echter wel integere datingsites ipv van dat heerschap Steven, die nog niet eens zijn achternaam wenst te noemen, met zijn maatje Alex de Bruin van hun eigen gemaakte incassobureautje CB te Utrecht met een telefoon nr. in Venlo ??
      Kun je het nog volgen ? Het zijn gewoon smerige oplichters die jouw geld het liefst in hun zak willen hebben.
      Heel veel succes en nog de beste wensen voor het nieuw jaar en vooral laat je niet bang maken door die criminelen…..
      Beste groetjes, Jan.

  97. Jildert Jildert schreef:

    TOP DATINGSITE!

    • JAN UITTKETTING JAN UITTKETTING schreef:

      TOP SHIT DATING SITE, ZUL JE WEL BEDOELEN, MENEER Jildert.
      Gebruik toch je gezonde verstand man, laat je toch niet zo in de luren leggen. Het zijn op en top criminelen, die gasten van 50Liefde.nl met hun eigen incassobureautje CB te Utrecht met een telefoon nr. uit Venlo.
      Veel succes met jouw Top datingsite.!!
      Relatieplanet en 50plus match, dat zijn pas echte integere datingsites en niet die vuile oplichters/criminelen van 50Liefde.nl !!
      Groeten, Jan

  98. gewoon Jan gewoon Jan schreef:

    sinds 2 weken ben ik betalend lid van 50liefde, Dit is tot nu toe erg goed bevallen en ik kan het anderen ook aanraden om dit te doen. Gewoon even voor 3 maanden een lidmaatschap afsluiten en als het niet bevalt kijk je bij een andere datingsite. Maar ik denk dat wanneer je eenmaal bij deze website lid bent niet heel snel gaat overstappen. Het voelt als een een gezellige club. (die nog wel een aantal extra leden kan gebruiken).

    groet,
    Jan

    • JAN UITTKETTING JAN UITTKETTING schreef:

      Jan , laat mij toch niet lachen zeg…..
      Het zijn een stelletje smerige oplichters, lees al die negatieve reviews er maar op na. Die enkele positieve review schrijven ze zelf.
      Maar als je geld teveel hebt, kun je daar beter blijven, eens kijken of je daar slaagt, voordat je geld op is. Allemaal fake dames vooral uit België en van Google gejat.
      Relatieplanet en 50plusmatch, dat zijn pas integere dating sites, niet dat stelletje oplichters van 50liefde.nl met hun eigen incassobureautje CB te Utrecht met een telefoon nr. uit Venlo. Toppie toch ?

  99. Lau Lau schreef:

    Ik was al een tijdje op zoek naar een datingsite die wat meer gericht is op ouderen. Omdat ik op zoek ben naar een leuk contact website met een leeftijdsgenoten viel deze mij op. Ik hoef niet alle toeters en bellen die de bekende datingsites bieden. 50liefde geeft hierin uitkomst. Ik kan zeggen dat ik tevreden over 50liefde. Het is eenvoudig en duidelijk opgezet ook als je niet heel veel met computers en dergelijke hebt.

  100. Pafarius Pafarius schreef:

    Leuke datingsite voor mensen vanaf 50 jaar. Toch ga ik hem niet aanraden. Kijk liever even verder voordat je geld uitgeeft aan dit soort websites. Persoonlijk zou ik aanraden om naar relatieplanet of lexa te gaan. Hier heb je namelijk veel meer leden en dus is de kans op een nieuwe liefde ook veel groter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑