Home / 2Harten – Kosten, Review en Ervaringen
2Harten logo

2Harten - Kosten, Review en Ervaringen

2Harten is een relatiebureau dat opereert vanuit geloofsovertuiging. Je kunt je hier alleen inschrijven als je gelovig bent of op zijn minst bereid om het geloof van een eventuele partner te respecteren. Maar de grootste kans van slagen heb je bij 2Harten wanneer je zelf ook gelovig bent en het geloof een belangrijke plaats in je leven inneemt. Omdat het voor deze groep soms lastig is om een geschikte partner te vinden is 2Harten gestart met het matchen van singles op basis van hun geloofsovertuiging. Soms ontmoeten mensen van een bepaald geloof elkaar via de kerk, maar als dit niet lukt is dit relatiebemiddelingsbureau wellicht een goed alternatief.

3
Beoordeling 3

De werkwijze van 2Harten

Wanneer je je wilt inschrijven bij 2Harten volgt een eerste kennismakingsgesprek. Hierin wordt bekeken of je geschikt bent om bij dit bureau een partner te vinden. Omdat dit relatiebemiddelingsbureau voor een speciale doelgroep is wordt niet iedereen toegelaten. Ook is het wel de bedoeling dat je gelovig bent of minimaal bereid bent een partner die gelovig is in je leven toe te laten en deze de ruimte te geven zijn of haar geloof te belijden.

Als je wordt toegelaten volgt een tweede gesprek en een uitgebreide persoonsbeschrijving. Hierin wordt ook opgenomen waar de partner waar je naar op zoek bent aan moet voldoen. Vervolgens wordt een passende match gezocht en krijg je de informatie over deze man of vrouw toegestuurd. Wanneer jullie beiden van mening zijn dat er basis is voor een kennismaking kunnen jullie elkaar bellen om kennis te maken. Vervolgens is het aan jullie om te beslissen of je elkaar wilt ontmoeten. Als dit niet het geval is kun je aan 2Harten laten weten dat het niets is geworden en dan wordt er een nieuwe mogelijke partner voor je gezocht.

De kosten van deelname

2Harten vraagt voor de relatiebemiddeling een eenmalig bedrag van € 355,- plus € 10,- inschrijfkosten. Dit bedrag geldt voor de gehele periode dat de bemiddeling duurt. Er wordt niet expliciet aangegeven hoeveel mogelijke partners je hiervoor krijgt voorgesteld of hoelang de totale bemiddeling gaat duren. De consulent van 2Harten heeft in ieder geval regelmatig contact, ook na een eerste ontmoeting wordt je gevraagd hoe het is gegaan en of je het gevoel hebt dat deze kennismaking zal leiden tot een vervolg. Als dit niet het geval is worden de redenen daarvoor uiteraard meegenomen bij een volgende bemiddelingspoging om de kans van slagen te vergroten.

Het aanbod is beperkter

Omdat 2Harten zich uitsluitend richt op mensen die gelovig zijn en dit ook uitdragen, is het aanbod van mogelijke partners wellicht wat beperkter. Je kunt natuurlijk op een “gewone” datingsite of bij een relatiebureau ook op zoek gaan naar een partner. Ook als het geloof belangrijk voor je is kun je hier ongetwijfeld uiteindelijk een partner vinden. Maar als je geen zin hebt om steeds weer de vraag over het geloof te stellen bij het daten is 2Harten een goede keuze. Je mogelijk toekomstige partner is met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid net als jij gelovig.

2Harten relatiebemiddeling screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij 2Harten Relatiebureau?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze website.

De actuele prijs van 2harten.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van 2hartenrelatiebemiddeling.nl?

  • Datingsite voor mensen die gelovig zijn
  • Duidelijke informatie over de tarieven
  • Persoonlijke bemiddeling bij het zoeken naar een geschikte partner
  • Kleiner aanbod van singles dus een wat kleinere kans van slagen
  • Slechts één relatieconsulente, hier moet het dus wel mee klikken
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore
  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items