Home / 18pluschat.nl – Kosten, Review en Ervaringen
18pluschat logo

18pluschat.nl - Kosten, Review en Ervaringen

De website 18Pluschat biedt je de mogelijkheid om te chatten met onbekenden. Helaas geeft de website heel weinig informatie over wat je kunt verwachten. Op de site zelf staat geen informatie, alleen een kort videofilmpje waar een geoefende reclamestem je uitlegt dat je via deze website kunt chatten met onbekenden. Maar dat wisten we al. Of er kosten zijn verbonden aan het gebruik van de chatdienst wordt ook niet duidelijk. Er is geen link naar algemene voorwaarden of een privacy beleid te vinden waar je meer informatie kunt lezen.

18pluschat.nl
2
Beoordeling 2

Voor een ondeugend chatgesprek

De website wekt een beetje de suggestie dat je er kunt chatten met jonge meisjes van 18+. Maar dat is niet helemaal waar. Er zullen ongetwijfeld vooral volwassen mannen op deze website aangemeld staan, want dat is vaak het “probleem” van dergelijke chatdiensten. Veel mannen en weinig vrouwen. En dus klagen de mannen dat ze geen contact krijgen met leuke vrouwen terwijl dat wel beloofd wordt. Maar die vrouwen moeten zich dan natuurlijk wel eerst aanmelden op 18Pluschat en ze moeten dan ook nog online zijn op het moment dat je bent ingelogd. Maar als je geluk hebt kun je op deze manier een leuke chatpartner vinden voor een spannend onderonsje. Je kunt met alle online members een privé gesprek starten, waarbij het de anderen uiteraard vrij staat om de webcam aan te zetten.

Niet bedoeld voor serieuze dating

Een platform als 18Pluschat is niet bedoeld voor serieuze dating. Als je op zoek bent naar een partner dan is de kans niet groot dat je die hier vindt. Het kan wel, maar deze categorie chatwebsites is vooral bedoeld voor eenmalige contacten met een erotisch karakter. Mannen en vrouwen die behoefte hebben aan een spannend chatgesprek loggen hier in, in de hoop iemand te vinden met wie het klikt en die in dezelfde stemming is. Veel mensen gebruiken deze en vergelijkbare websites als ze wat meer spanning zoeken. Vreemdgaan willen ze eigenlijk niet maar als de relatie een beetje in het slop is geraakt is het natuurlijk heel spannend om met een wildvreemde een opwindend gesprek te voeren zonder dat dit direct vergaande consequenties heeft.

Chatten zonder hoge verwachtingen

18Pluschat is vooral bedoeld als entertainment. Heb er dus geen te hoge verwachtingen van. Een vrijblijvend gesprek met een erotisch tintje kan natuurlijk niet zo veel kwaad. Maar je vindt hier geen professionele sekswerkers met wie je een spannend gesprek kunt hebben. Je loopt dus de kans dat de ander ineens afhaakt omdat wat jij wilt te ver gaat. Vaak worden op dit soort websites profielen aangemaakt om te zien hoe de site werkt die vervolgens nooit meer worden gebruikt maar niet worden verwijderd. Dit kan leiden tot frustratie.

18pluschat screenshot

Meer over deze website

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

Wat kost een lidmaatschap bij 18Pluschat.nl?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze website.

De actuele prijs van 18Pluschat.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van 18Pluschat.nl?

  • Je kunt je gratis aanmelden
  • Anoniem een erotisch gesprek voeren met een onbekende
  • Vrijwel geen informatie op de website te vinden
  • Grote kans op verouderde en dus inactieve profielen
  • 2
   Populariteit
  • 2
   Gebruikersgemak
  • 2
   Functionaliteiten
  • 2
   Klantenservice
  • 2
   Kosten
  • 2 Gemiddeld
   Totaalscore
  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items
  Laatste reacties