datingsite parship

Datingsites voor vriendschappen

Datingsite Bezoeken Beoordeling Review
Relatieplanet

★★★★★

Review
Lexa

★★★★★

Review
Parship

★★★★★

Review
Pepper

★★★★

Review
eDarling

★★★★

Review

 

Het is niet zo dat de datingsites er alleen maar zijn om een nieuwe liefde te vinden. Ook als je op zoek bent naar een nieuwe vriendschap dan kun jij je inschrijven op een datingsite. Er zijn zelfs speciale websites waar je naast een liefde ook vrienden kunt maken. Het kan natuurlijk ook zijn dat je eerst iemand aanspreekt waar je wel denkt bepaalde gevoelens voor te kunnen ontwikkelen. Als dit toch niet het geval blijkt te zijn dan kan er altijd nog een mooie vriendschap ontstaan. Omgekeerd gebeurt het ook. Je schrijft je dan in bij een website om een leuke vriendschap op te bouwen. Het kan dan zijn dat later de vonk overslaat en dat je er dan een betekenisvolle relatie aan over houdt. Alles is dus mogelijk maar als jij specifiek op zoekt wilt naar een nieuwe vriendschap dan is deze ook gewoon online te vinden. Zorg dan wel dat je gaat zoeken bij mensen die niet te ver bij je vandaan wonen. Vooral vrienden die zal je regelmatig willen zien en het is dan lastig als je ver moet rijden. Wanneer je de zoekfunctie gebruikt dan zal het je meteen opvallen hoeveel leuke mensen er eigenlijk bij je in de buurt wonen.

datingsites

Het inschrijven bij een datingsite voor vriendschappen dat is gelijk als je inschrijven bij een ‘gewone’ datingsite. Hier geef je dan ook een aantal gegevens van jezelf op en dan kun je de overige leden bekijken. Ook bij deze websites kun jij je gewoon gratis inschrijven. Pas als je iemand wilt benaderen dan dien je te betalen. Mocht het zo zijn dat je toch geen leuke mensen op de website kunt vinden dan kun jij je ook altijd weer zonder verplichtingen uitschrijven. Het is dus eerst altijd vrijblijvend.

Laat duidelijk weten dat je naar vriendschap op zoek bent

Wanneer jij je in wilt schrijven bij een datingsite om een vriendschap te zoeken dan is het wel belangrijk dat je duidelijk laat weten dat je op zoek bent naar een vriendschap. Zoek je wel een nieuwe liefde maar sta je ook open voor nieuwe vriendschappen dan kun je dit ook bij je profiel aangeven. Het is dan wel goed om meer over jezelf te vertellen. Laat bijvoorbeeld je hobby’s weten. Vooral mensen die ook op zoek zijn naar nieuwe vrienden kunnen dan al een goed beeld van je krijgen. Heb je een gezamenlijke interesse in een hobby dan heb je meteen een gespreksonderwerp en dat zorgt er ook voor dat je een band hebt.

Het is helemaal niet raar om via het internet op zoek te gaan naar nieuwe vriendschappen. Je zal zien dat je zeker niet de enige bent en dat er meer mensen zijn die online op zoek zijn naar gezellige en leuke personen. Probeer het gewoon maar eens en je zal zien dat je niet teleurgesteld wordt. Binnen een korte tijd kun je dan al vele leuke nieuwe mensen leren kennen waar je dan een vriendschap mee op kunt bouwen. Dit kun je dan eerst online doen maar misschien is het ook wel leuk om al snel af te spreken met deze personen en om zo te zien of er echt een goede basis voor een vriendschap is.


Terug naar boven ↑