datingsite parship

Datingsites voor Swingers

Datingsite Bezoeken Beoordeling Review
Regio Swingers

★★★

Review
Ondeugend Daten

★★★

Review

 

swingers blog

Hoe kom ik in contact met swingers?

Wanneer jij en je partner hebben besloten om te gaan swingen vraag je je misschien af hoe je in contact kunt komen met stellen die dit ook graag willen...

Wat zijn swingers?

Swingen is intimiteit of vriendschap tussen twee of meerdere paren. Swingers zijn meestal hetero stellen die andere hetero paren ontmoeten om mee te flirten of voor een partnerruil. Iemand die aan partnerruil doet wordt ook wel een swinger genoemd. Het ene stel zal niet verder willen gaan dan flirten, terwijl andere koppels op zoek zijn naar partnerruil. Beide vormen worden gezien als swingers. Daarom kan een stel op een swingers datingsite het beste zelf van te voren aangeven wat hun bedoeling is.

Partnerruil datingsites

Er zijn een aantal datingsites die speciaal op partnerruil of groepseks zijn gericht. Bij partnerruil worden van te voren afspraken gemaakt. Sommige stellen hebben seks in apparte kamers, terwijl andere stellen het doen in dezelfde ruimte. Daarbij worden afspraken gemaakt over bepaalde grenzen. Wij hebben een selectie gemaakt van betrouwbare datingsites voor stellen.

Vreemdgaan

Swingen of partnerruil wordt niet gezien als vreemdgaan, doordat er van tevoren duidelijke afpraken zijn gemaakt. Partnerruil is dus een seksuele fantasie die van te voren door stellen is doorbesproken.

 


Terug naar boven ↑