datingsite parship

Datingsites hoger opgeleiden

Hoger opgeleiden datingsites top websites: Wat is de beste datingsite voor Hoog opgeleiden?

Datingsite Bezoeken Beoordeling Review
Parship

★★★★★

Review
EliteDating

★★★★

Review
eMatching

★★★★

Review
Match4me

★★★

Review

datingsites hoog opgeleiden

EliteDating – Kosten, Review en Ervaringen

EliteDating is de beste keuze voor singles die veel hoge eisen stellen aan hun date. Deze datingsite richt zich speciaal op hoger opgeleiden. Elite Dating is één van de grootste datingsites ter wereld...

hoog opgeleiden blog


Daten voor hoog opgeleiden

Een sterk opkomende groep is het segment datingsite voor hoger opgeleiden. Hoger opgeleiden zoeken vaak een partner die ook hoog is opgeleid. Daarom zijn er tegenwoordig ook datingsites speciaal gericht op hoger opgeleiden. Op radio en televisie heb je vast wel gemerkt dat dit soort dating sites enorm aan het groeien zijn. Een bekend voorbeeld van een datingsite voor hoger opgeleiden is E-matching. “Online dating voor hoger opgeleiden”.

datingsites-hoger-opgeleiden

Deze datingsites gericht op hoger opgeleiden zijn natuurlijk wel kleinschaliger dan de bekende algemene datingsites. De grotere datingsites zoals Lexa bieden ook de optie om te specificeren tot hoger opgeleiden. Kortom aan jou de keus.

Wat wordt er bedoelt met dating voor hoger opgeleiden?

Met dating voor hoger opgeleiden worden mensen bedoelt die een universitaire of een HBO studie hebben gevolgd. Het voordeel van daten met mensen met hetzelfde opleidingsniveau is dat je meer raakvlakken hebt, en dus het contact makkelijker op gang kan komen.

Dating hoger opgeleiden

Veel hoog opgeleiden zoeken een partner die ook gestudeerd heeft en dus hetzelfde opleidingsniveau heeft. Datingsites zoals Parship en EliteDating geven jouw de mogelijkheid om te zoeken naar hoog opgeleiden en hiermee contact te krijgen en wellicht later een date.

Meer datingsites voor hoger opgeleiden

Misschien schrijf je je toch liever in op een meer algemenere datingsite dan specifiek gericht op alleen hoger opgeleiden. Deze datingsites bieden ook vaak de optie om op opleidingsniveau te zoeken. Bekende algemene datingsites zijn Lexa en Relatieplanet.

De populairste datingsites voor hoog opgeleiden

In Nederland hebben we 3 grote datingsites speciaal gericht op hoog opgeleiden. Dit zijn Parship, EliteDating en e-Matching. Deze 3 datingsites zijn allen bekend via verschillende media.

parship-algemeen-banner

Parship biedt singles in dertien verschillende landen een unieke match-methode met een persoonlijkheids-toets. Wil jij Parship ook eens uitproberen? Meld je dan direct aan bij deze datingsite en begin nu met online dating en maak gratis je profielpagina aan.


 

datingsites-hoger-opgeleiden-elitedating

EliteDating is één van de grootste datingsites van Europa en vindt zijn oorsprong uit Duitsland. EliteDating richt zich op singles die op zijn zijn naar een serieuze langdurige relatie. EliteDating gebruikt een wetenschappelijk systeem die kijkt naar verschillende persoonlijke eigenschappen. Door gebruik te maken van dit worden singles gekoppeld aan andere singles die wetenschappelijk het beste bij elkaar passen.


 

datingsites-hoger-opgeleiden-ematching

E-matching is een datingsite gericht op hoogopgeleiden. Met hoogopgeleiden worden mensen bedoelt die de universiteit hebben gedaan of op het HBO hebben gezeten. Via E-matching kun je in contact komen met andere hoogopgeleide singles voor een vriendschap, date of relatie.


 


Terug naar boven ↑