datingsite parship

Home » Tinder – Kosten, Review en Ervaringen
dating apps tinder logo

Laatst bijgewerkt op juli 27th, 2020 | door Welke online datingsite?

85

Tinder – Kosten, Review en Ervaringen

Online daten heeft met de komst van Tinder een heel nieuwe dimensie erbij gekregen. Voorheen kon je online eigenlijk alleen daten als je je inschreef bij een datingsite. Deze kon je bezoeken via de browser van je computer of laptop. Sinds de smartphone en tablet in enkele jaren enorm populair werden startte de ontwikkeling van apps. Ook online daten werd mogelijk via dating apps. Eén van de eersten die een dating app lanceerde was Tinder. Tinder was vernieuwend en daardoor steeg het aantal members in korte tijd razendsnel. In de jaren na de introductie van Tinder volgden vele apps het voorbeeld van de werking van Tinder, maar geen van deze apps werd tot nu toe zo populair als het origineel.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Wat is Tinder?

Tinder is wereldwijd één van de populairste dating apps van dit moment. Het programma werd in 2012 geïntroduceerd en werd in de afgelopen jaren snel populair. Via Tinder kun je in contact komen met andere gebruikers die bij jou in de buurt wonen. De app maakt gebruik van de locatie die je smartphone doorgeeft, het programma is dan ook alleen te gebruiken op smartphones. Er is een versie voor iOS (Apple) en Android. Je kunt Tinder dus ook gebruiken als je ergens op vakantie bent om te zien of er in je omgeving iemand is die misschien zin heeft in een leuke Tinder date. Wereldwijd maken miljoenen mensen gebruik van Tinder.

tinder screenshot

Hoe werkt Tinder?

Zodra je je hebt aangemeld bij Tinder kun je andere gebruikers in je omgeving gaan bekijken. Je ziet alleen hun foto en korte Tinder bio en kunt op basis daarvan aangeven of je die persoon leuk vindt of niet. Als je iemand niet leuk vindt krijgt diegene dat niet te zien. Als je aangeeft dat je iemand leuk vindt en nader kennis wilt maken, moet je afwachten of dit wederzijds is. Alleen als de ander aangeeft ook wel contact met jou te willen is er een “match” en kunnen jullie gaan chatten.

Om te voorkomen dat je als gebruiker per dag tientallen mensen “leuk” vindt kun je per dag een beperkt aantal mensen een like geven. Dit om te voorkomen dat sommige mensen met tientallen of honderden mensen contact leggen. Dit is immers niet logisch aangezien Tinder bedoeld is om een date te vinden. Niemand date met tientallen mensen tegelijk. Wanneer een like wederzijds is en er een klik blijkt kun je overwegen om af te spreken via Tinder.

Swipen op Tinder

Je geeft aan iemand leuk te vinden door diens foto naar rechts te “swipen”, dus met je vinger de foto op het scherm van je telefoon naar rechts te bewegen. De ander krijgt vervolgens een berichtje dat iemand hem of haar leuk vindt. Diegene kan vervolgens jouw profiel bekijken en beoordelen of het de moeite waard is om contact met jou te leggen. Als dat niet het geval is dan gebeurt er niets en moet je dus de conclusie trekken dat de interesse niet wederzijds was. Als de ander jou ook leuk vindt krijg je de melding dat er een match is en kunnen jullie gaan chatten. Je hoeft dan natuurlijk niet meteen af te spreken als je dat niet wilt. Jullie kunnen via de chatfunctie van Tinder met elkaar praten en eventueel later besluiten of je wel of niet met iemand een date wilt.

swipen

Swipen is inmiddels een begrip

Tinder introduceerde als eerste het swipen, een systeem dat later veelvuldig werd gekopieerd. Nadat je bij Tinder een account hebt aangemaakt krijg je matches te zien die aan jouw criteria voldoen en die kun je naar links of naar rechts swipen. Dit doe je door met je duim over de foto op je smartphone te vegen. Naar links swipen betekent dat je geen interesse hebt. Naar rechts swipen wil zeggen dat je deze persoon graag beter wilt leren kennen. Voordat je swipet kun je de profielinformatie van de persoon bekijken, maar veel gebruikers gaan uitsluitend af op de profielfoto.

Zoeken naar een Tinder match

Het is bij het gebruik van Tinder de bedoeling dat je een match hebt met een andere member. Alleen dan kun je met elkaar in contact komen. Jij moet iemand leuk vinden en die ander moet ook jouw foto naar rechts swipen. Pas dan heb je de mogelijkheid om die persoon een bericht te sturen. Je moet dat dan wel binnen een bepaalde tijd doen, want anders verloopt de match weer. Er zijn wel trucjes om iemand toch te laten weten dat je die persoon leuk vindt, maar die zijn alleen beschikbaar als je een betaald abonnement hebt op Tinder. Met het gratis membership kun je alleen maar hopen dat als jij iemand naar rechts hebt geswiped, hij of zij dit ook met jouw foto doet.

tinder-kosten-screenshot

Beperkt aantal likes per dag

Tinder heeft er wel voor gezorgd dat je niet lukraak onbeperkt members kunt liken door hun foto naar rechts te swipen. Dit zou de kans op een match namelijk wel erg groot maken maar het is de vraag of dit dan een geslaagde match is. Als je iedere dag pakweg 200 foto’s op die manier kan liken dan is het niet meer realistisch dat je al deze personen zou willen leren kennen. Het is de bedoeling dat je wel een beetje kritisch bent en niet zomaar iedereen leuk vindt. Dit is in het dagelijks leven immers ook niet zo. Als je gaat stappen dan pap je ook niet met iedereen aan in de kroeg of in de disco. Dan kijk je ook eerst een beetje kritisch of je de ander wel of niet de moeite waard vindt.

Zoeken naar mensen in de buurt

Tinder richt zich op het leggen van contacten met mensen die bij je in de buurt wonen of die op dat moment bij je in de buurt zijn. Dit verkleint het risico dat je in contact komt met iemand die vervolgens aan de andere kant van het land blijkt te wonen. Dat is toch net even wat lastiger met afspreken, laat staan het onderhouden van een vaste relatie. Je kunt Tinder overal laten zoeken naar mensen in de buurt. Hiervoor wordt de GPS van je mobiele telefoon gebruikt. Dus als je in Haarlem woont en in Amsterdam gaat stappen dan kun je op het moment dat je daar bent Tinder laten zoeken naar leuke matches in de buurt. En als je geluk hebt vind je op deze manier dus een leuke date voor een gezellige avond.

Voor een serieuze relatie of een date

Tinder wordt in Nederland door ruim een miljoen mensen gebruikt. Dat wil niet zeggen dat die allemaal op zoek zijn naar een serieuze relatie. Er zitten ook veel mensen bij die alleen een date willen voor een eenmalig contact. Natuurlijk kan een date uitgroeien tot een relatie, maar een deel van de Tinder gebruikers heeft de app alleen om losse contacten te ‘scoren’. Vaak blijkt dit ook al uit het profiel van de persoon in kwestie.

serieuze relatie

Het is dus zaak om de profielgegevens van iemand te bekijken voordat je iemand leuk vindt of op een chatverzoek in gaat. Als jij op zoek bent naar een serieuze relatie dan heeft het niet zoveel zin om in gesprek te komen met iemand die al een vaste partner heeft maar zo af en toe eens met iemand anders wil afspreken. En dan zijn er nog mensen die Tinder gebruiken voor het vinden van een uitsluitend eenmalig contact.

Nep profielen op Tinder

Zoals al eerder vermeld heb je voor het maken van een account op Tinder een Facebook account nodig. Dit maakt de kans wat kleiner dat iemand een nep profiel aanmaakt, want dit moet dan zowel op Facebook als op Tinder. Maar uitsluiten kun je het niet. Een profiel is immers zo aangemaakt. Als je met iemand in contact komt is het dan ook altijd raadzaam om even het Facebook account te controleren. Als dit niet te vinden is omdat het is afgeschermd, dan geeft dat al te denken. Bevat een Facebook account nauwelijks informatie en is het zeer recent aangemaakt dan moet je eveneens op je hoede zijn. Het kan zijn dat iemand het Facebook account heeft gemaakt omdat hij of zij graag op Tinder wilde, maar het kan ook aangeven dat er sprake is van een nep profiel.

nepprofiel

Degene waar je contact mee hebt kan eventueel niet zijn wie hij of zij zegt te zijn. Als je afspreekt met iemand die je tot dan uitsluitend via Tinder ‘kent’, spreek dan altijd af op een plaats waar meer mensen komen, zoals een horecagelegenheid. Spreek niet bij je thuis af en zeker niet op een afgelegen plaats, ook niet als het om een seksdate gaat. Die plek kunnen jullie altijd nog opzoeken als blijkt dat het goed zit.

Waarom zou ik een account aanmaken op Tinder?

Als je overweegt om je bij een dating app aan te melden dan vraag je je misschien af of Tinder de juiste keuze is. Feit is dat Tinder veruit de grootste dating app is in Nederland. De kans dat je via Tinder iemand vindt is dus een stuk groter dan bij andere dating apps. Als je je aanmeldt bij een app die een stuk minder leden heeft, dan is de kans groot dat je matches krijgt die ver bij je uit de buurt wonen. Dat is vaak niet waar je naar op zoek bent als je een date of een serieuze relatie zoekt.

Hoe meer leden een app heeft hoe groter de kans dat daar een leuke match tussen zit. Maar je moet je wel prettig voelen bij het principe van swipen en op die manier contact leggen. Sommige mensen vinden Tinder een soort ‘vleeskeuring’ omdat de gebruikers voor het overgrote deel op de foto af gaan. Als je niet gezegend bent met een leuk uiterlijk dan kan het om die reden soms lastig zijn om via Tinder in contact te komen met andere members.

Een betaald account voor Tinder, wat heb ik daar aan?

Je kunt de belangrijkste functies van Tinder gebruiken zonder dat je voor de app betaalt. Met een betaald account kun je wel leuke extra features gebruiken die misschien handig kunnen zijn. Je kunt iemand je interesse laten blijken zonder dat diegene jouw profiel heeft geliked met een swipe naar rechts. Je kunt iemand die je leuk vindt een extra like geven zodat de ander ziet dat je echt serieus geïnteresseerd bent.

like

Dit kan natuurlijk helpen als je wilt opvallen. Zeker als een profiel net op Tinder staat krijgt die persoon vaak meer likes omdat een nieuw profiel volgens het algoritme van Tinder vaker ‘voorbij’ komt bij mensen die zoeken. Het is hoe dan ook altijd een persoonlijke afweging of je wel of niet kiest voor een betaald account. Zonder dat is de app in principe gewoon te gebruiken. Je kunt een betaald account uitproberen, als blijkt dat je er niet echt voordeel uit haalt dan kun je de betaling altijd weer stopzetten en de app met de gratis opties blijven gebruiken.

Tinder actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Tinder Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingapp Tinder. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de beste datingsite of dating app. Ben je dus tevreden of ontevreden? Geef hieronder jouw reactie!

Tinder Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3About the Author

Anoniem85 Ervaringen - Tinder – Kosten, Review en Ervaringen

 1. superboer superboer schreef:

  nee wil geen sores[ meer] wenst een fijne lieve zacht aardige vrouw, en ja; op kiny.nl staan me toch mooie vrouwen op joh! denk ook dat ze veelal lief zijn mgtow/ maar ik bezoek niet zo;n Dame, past niet bij mij karakter. al hebt ik heel veel respect voor ze! kijk maar eens naar dr fotos, mooie verzorgde dames hoor, en een date site? van de 20 zijn er maar 1 a 2 wie wel een serieuze date/man wensen willen. de meesten hebben sores met zich zelf/familie/kids/werk/ enz enz. weetje mgtow/ ik zelf vind die dames te duur op kinky.nl vaak al meer dan 130 a 150 euro per uur, al gun ik ze het wel hoor.

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Ik hoor van mn dates en potentiële dates dat ze ‘ friends with benefits ‘ hebben. Mannen zat. Dus altijd wel sex. Ze hebben vele sekspartners gehad en vaak ook nog niet eens veilig. Dus als je denkt dat een tinderella ‘schoner’ is ……..
   Maar de grootste afknapper van de meeste vrijgezelle vrouwen is hun arrogantie en totaal gebrek aan omgangsvormen en empathie.

   • superboer superboer schreef:

    ja die arrogantie klopt zeker wel mgtow/ empathie? nee dat hebben er weinig; ze scheiden er maar op los, te makkelijk word de stekker er uit gerukt. En velen hebben een gat in de hand, kopen om te kopen, als ze dat niet meer kunnen? moeten ze een standje lager gaan zitten, maar valt voor velen niet mee; pas op de plaats maken ja, afkicken geblazen; wees blij met wat je hebt en niet kijken wat je niet hebt.

   • superboer superboer schreef:

    mgtow/ ik las vanmorgen dat je via tinder terecht kunt voor snelle sex? wat verstaan ze onder snelle sex? tja dit kost ons dan geen geld.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Snelle sex?
    Is dat sex binnen 10 minuten op de achterbank van je auto?
    Of voordat de liftdeur opengaat?

    Verwacht maar niets op Tinder, de meeste vrouwen zitten er vanwege vermaak en bevestiging en niet voor een relatie zo bleek onlangs uit onderzoek.
    Natuurlijk willen ze misschien wel een uitzondering maken voor mr perfect, maar een mr perfect heeft dan weer geen interesse in een hooghartige vrouw.

   • Gezeik124 Gezeik124 schreef:

    Jezus de tyfus zeg.

    Wat een zure kutten zijn jullie! Te lelijk om een match te krijgen of zo?

    Misschien kunnen jullie je beter richten op het vinden van echte vrouwen of gewoon je bek houden met dat zure gelul….

    Stelletje lutsers

   • Lex.A. Lex.A. schreef:

    Beste Mevrouw Gezeik124,

    Hartelijk welkom op dit forum!

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Hallo mevrouw Gezeik124
    …….zo typerend om op de man te spelen.
    De bekende shaming language; lelijk, geen vrouw kunnen krijgen, waar hebben we dat eerder gehoord?

   • superboer superboer schreef:

    mevr. gezeik, de meeste vrouwen zeiken vaak over de mannen, laten ze de hand in eigen boezem steken, veel te veel eisende de vrouw op date site, een man wil alleen graag een lief hebbende vrouw zonder al die eisen wat de vrouw hebben.

 2. MGTOW MGTOW schreef:

  In diverse sprookjes worden heksen beschreven als kinderloze vrouwen die samenwonen met een kat. Als ik op Tinder de profielen doorblader zie heel veel kinderloze vrouwen die met een kat op de foto staan. Deze vrouwen blijken ook boosaardig en gemeen te zijn, stuur maar eens een aardig berichtje en kijk wat er retour komt. Ook zijn velen spiritueel en geloven dat er ‘iets’ is. Veel veganisten en kruidensoepkokers, alleen dan niet meer in een koperen ketel. ik denk dat als je alle lagen make-up eraf haalt ze ook qua uiterlijk weinig onder doen voor de traditionele heks. Alleen in plaats van in het bos wonen ze in een gehorige achterstandsflat……

  • superboer superboer schreef:

   mgtow, ja hoor exact wat je schrijft; velen zijn zweverig, en als ik een lief en aardig berichtje zond, kwam er niks retour of een smoes dat ze momenteel al met een andere man wat zijn begonnen, ja ja, zo veel tegelijk zeker? ook veel NIET vlees eters ja, allemaal gezwam, vaak ook met problemen of met zich zelf? of met hun kinderen? of financieel? of wat ook; heel veel problemen nemen ze mee; mgtow/ was op kinky.nl aan jet kijken, daar staan leuke verzorgde mooie vrouwen op, niet dat ik daar naar toe gaat, trekt mij niet; maar mijn complimenten naar de dames toe daar, ze zijn mooi en verzorgd. En ik denk ook dat ze erg lief en aardig zijn.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Ja, veel probleemvrouwen. Wil jij problemen oplossen? Misschien in ruil voor sex…..maar vergelijk dan eens de kosten hiervan met de vrouwen op kinky.nl….En de vrouwen op kinky.nl zijn tenminste eerlijk. Jij krijgt sex en achteraf betaal je ervoor. Ga je op date met een Tinderella dan verwacht ze vooraf getrakteerd te worden en erna gebeurt er vaak niets. Ja 3 zoentjes op de wang. Dat zijn 3 hele dure wangzoentjes. Heb je haar ook nog de hele avond voor moeten entertainen met gevatte opmerkingen en je van je beste kant moeten laten zien. Terwijl mevrouw al verveeld op haar smartphone zit te kijken als jij tussendoor naar de wc gaat. Dating is een dom spel dat alleen maar draait om HAAR . Niets meer dan een egoboost voor een narcistische persoonlijkheid.

 3. Ronny Ronny schreef:

  Het is niet enkel Tinder zoals vele hier schreven, maar ook al de andere die op de meest geavanceerde methodes de boel verknoeien puur om het geld en niet om een eerlijke relatie tot stand te laten komen.
  Mannen pas op, ik weet vroeger waren er dancings, en ander kanalen waar je de ene vriendin van een vriendin op het lijk kon lopen, helaas ligt het nu stuk moeilijker.

 4. MGTOW MGTOW schreef:

  Tinder – als Madonna?

  Ik heb al eerder geschreven over het feit dat de meeste matches veel ouder zijn dan ik zelf. Als je de leeftijdsrange maximaal zet tenminste. Dit geeft een inzicht in de manier waarop de hedendaagse vrouw selecteert. Heel leerzaam.

  Nu ben ik eens gaan googlen op het relationele leven van popster Madonna. Zij heeft diverse relaties gehad met beduidend jongere mannen. Al deze relaties hielden niet lang stand……

  Op datingsites en apps als Tinder wanen vrouwen zich ook als een popster. Dit komt door de overvloed aan aandacht en bevestiging die zij ontvangen. Net als Madonna gaan deze vrouwen het dan jonger zoeken. Maar deze vrouwen zijn minder knap, minder succesvol, minder rijk en minder beroemd dan Madonna. Het is dan niet zo vreemd dat dit soort cougarvrouwen binnen de kortste keren gaan klagen over one night stands en het gebrek aan serieuze mannen………… Als Madonna het al niet lukt om een beduidend jongere man voor langere tijd te strikken dan lukt het de cougar-vrouwen op datingsites en apps al helemaal niet!

  Vrouwen op Tinder zijn ook niet ‘like a virgin’ want hebben meestal een indrukwekkende rij penissen gehad. Een ‘material girl’ misschien? Dat geeft een betere omschrijving, want na afloop van de eerste date heb jij als man het hele zaakje betaald. Dat deze (oudere) vrouw ‘geemancipeerd’ zegt te zijn verandert daar niets aan.

  Dus mannen, ga MGTOW, ga naar een ‘isla bonita’ en date een vrouw in het buitenland. Laat deze feministische crazy catladies in hun gehorig appartement zitten.
  Het kan niks worden met deze vrouwen!

  • jb jb schreef:

   Ik heb een goeie muil kunnen lachen.
   Scherpe pen, goed geformuleerde tekst waarbij ik me 100% aansluit.(al ben ik nog nooit lid geweest van welke sociale of relationele website dan ook)
   Een 1ste klas standup comedian zou het niet beter resumeren. Ja, Nederlanders zijn prima gebekt als het op vogelzang aankomt!
   Mijn complimenten!

 5. dik dik schreef:

  Goed gezegd Mgtow….allemaal zoooo waar! weg met die arrogante vrouwen, zij zullen de ware nooit vinden, zo wel? Dan is het ook niet goed genoeg! Laten ze eerst maar eens fatsoenlijk leren koken ipv van shoppen en vakantie vieren en mannen financieel uitkleden. ik hebt niks met de nederlandse vrouw.

 6. MGTOW MGTOW schreef:

  Een poosje terug was het in het nieuws; een vrouw had op Tinder interesse getoond en geconverseerd met vele mannen, uiteindelijk sprak ze af in een park met al die mannen tegelijk. Daar sprak de vrouw vanaf een podium de menigte mannen toe en ze gaf toe dat ze eigenlijk de kluit bedonderd had (noemen we ook wel een ‘catfish’). Een aantal mannen vertrokken. Maar er bleven ook mannen staan in de hoop in de gratie te komen bij deze catfish die vervolgens steeds meer eisen ging stellen. Je kunt meer hierover vinden door te googlen op ‘tinder trap’, wat de engelse benaming is voor tinder-val.

  Dit is exemplarisch hoe mannen worden behandeld op Tinder: bedrogen en vernederd door een arrogante bitch. Onbegrijpelijk dat mannen dit zo laten gebeuren. Ze hadden deze bitch moeten bekogelen met stenen (zoals dat een paar duizend jaar geleden gebeurde), haar moeten bespuwen, het podium moeten bestormen. Maar mannen tegenwoordig zijn vaak watjes die zich laten bespelen, inpakken en vernederen en tenslotte tijdens een echtscheiding financieel worden uitgekleed. Als een man zo’n actie had geflikt was hij aan de me-too schandpaal genageld, dan kropen vrouwen direct in hun slachtofferrol. Had hij misschien wel schadevergoeding moeten betalen…..

  Op Tinder ga je echt geen normale vrouw vinden. Wel catfishes, transgenders, golddiggers, bijstandsmoeders, arbeidsongeschikten, alcoholisten, verslaafden, morbide obesitas, mislukte tatoos etc etc. Je ziet nu ook in het nieuws hoe makkelijk het is voor een vrouw om op Tinder een hele massa mannen te bedonderen, dit is maar het topje van de ijsberg. De meeste ellende komt niet in het nieuws.

 7. MGTOW MGTOW schreef:

  Zeker 80% van de nederlandse profielen die ik op tinder voorbij zie komen zijn op zijn best mollig. Velen hebben het postuur van een sloopkogel. Als je een ‘maatje meer’ hebt hou er dan rekening mee met wat je aantrekt op de foto en doe iets met je kapsel. Kleren maak ook de vrouw. Helaas hebben de meesten er weinig van begrepen. En wat denk je wat er met al die tatoos gebeurt als het lichaam zich als een amoebe vervormt doordat ze zo varieert in gewicht. Geen wonder dat de erectiepillen zo gretig aftrek vinden. En dan stel je Tinder in op een land in het oostblok en dan zie je dat de meeste tinderella’s daar gewoon slank zijn. Precies het omgekeerde van Nederland En, ok, je ziet veel over-de-top-prinsessenfotoos van vrouwen die net iets teveel lagen make-up hebben geplamuurd, maar ze doen tenminste wel er moeite voor om goed voor de dag te komen. Terwijl de nederlandse vrouwen op tinder een ‘mij-interesseert-het-geen-dikke-reet attitude hebben. Dat kan men zich hier ook permitteren omdat zelfs onaantrekkelijke vrouwen tientallen simps achter zich aankrijgen die zich allemaal uitsloven om in de gratie te komen. Daarom gedragen veel nederlandse vrouwen zich als (verwende) prinsesjes maar ze zien er zeker niet zo uit.
  Een keer raden naar welk land ik het vliegtuig neem.
  (ps ik raad je NIET aan een vrouw te importeren)

 8. MGTOW-2 MGTOW-2 schreef:

  Op vakantie geweest in duitsland en oostenrijk en daar hetzelfde laken en pak.
  Vrouwen die klagen over one night stands en zich afvragen of er nog wel goede en serieuze mannen zijn. Die gaan ze natuurlijk niet vinden omdat ze vreemde en rare eisen hebben waar niemand aan voldoet. De gelijkenis met de profielen van nederlandse vrouwen is opvallend. Omdat veel vrouwen populair willen overkomen met engelstalige teksten is er soms helemaal geen verschil. Zoek je een vrouw die een onbewuste afkeer cq haat heeft jegens mannen dan zit je goed op Tinder. Als het de vrouwen zelf het niet zijn die een hekel aan je hebben dan is het de malafide organisatie achter Tinder wel. Want Tinder kan zonder reden van opgaaf je (betaalde) account opheffen. Deze klacht komt heel veel voor als je hier op gaat googlen en de engelstalige helpdesk van Tinder doet niet meer dan automatische antwoorden sturen.

 9. MGTOW MGTOW schreef:

  Vrouwen in datingland geven jou als man zijnde al snel een minderwaardigheidscomplex. Vrouwen stellen er de (onredelijke) eisen en stellen zich superieur op. Ook mag je aanhoren hoeveel bedpartners ze wel niet hebben gehad en dat al die mannen niet deugen terwijl jij als normale man met goede bedoelingen alleen in de gratie komt bij oudere, bitcherige en lelijkere vrouwen. Maar waar vrouwen de lakens in bed uitdelen, bepalen mannen aan wie ze loyaliteit tonen. Een recent voorbeeld:

  Een tinderella van middelbare leeftijd diende zich aan. Zij zag aan de afstand dat ik mij in het buitenland bevond dus ging het al snel over de vakantie. Zij bleek 3 kinderen te hebben. Vakantie in eigen land met de caravan stond op de planning. Dat wordt dus lekker zweten in de sleurhut met de hittegolf. En op butagas de witte bonen in tomatensaus opwarmen. Ze bleek niet mans genoeg om de sleurhut achter de auto te hangen en er op uit te gaan in het buitenland. Haar vader zou de sleurhut naar de camping brengen. Vermoedelijk controleert haar vader ook de bandenspanning en andere technische zaken. Een hotel is natuurlijk te duur. Wat zou het handig zijn als er een man was die haar als een witte ridder komt redden. Maar de mannen met wie ze sex heeft investeren niet in haar. Die zijn er na een ONS vandoor. Zelf zit ik lekker in een hotel en ik moet er ook niet aan denken haar en haar koters op sleeptouw te nemen want dat verveelvoudigd mijn verblijfskosten. En Waarom zou ik? Een vrouw moet wel heel aantrekkelijk zijn, zowel fysiek als qua karakter, om zoveel in te investeren. Alleenstaande moeders op middelbare leeftijd zijn dat vrijwel nooit. 

  Mannen, wees bewust van je eigen waarde. Vrouwen hebben het vaak minder goed voor elkaar dan jij. Ook zijn ze vaak minder zelfstandig. Komt bij dat ze zeker met kinderen al vroegtijdig in de ” hit the wall” fase zijn. De vermoeide en geplooide blikken van de sterke en onafhankelijke alleenstaande moeders op Tinder spreken boekdelen. Jij als man bent de trofee en niet de vrouw. Op sites en apps lijkt het of vrouwen een schaars goed zijn. Maar in de realiteit zijn mannen die het goed voor elkaar hebben en vrij zijn een schaars goed. Zeker nu MGTOW sterk in opkomst is worden mannen zich meer bewust van de hypergamie en trucs van vrouwen. Ook worden mannen zich meer bewust van de eenzijdige en dus oneerlijke risico’s van een huwelijk of verbond met een moderne vrouw. Dus zullen steeds minder vrouwen toegang krijgen tot de loyaliteit en materiële geneugden van ‘goede’ Mannen. Niet voor niets komen feministen met vrouwenquota op de proppen om dan maar rechtsom een herverdeling van goederen af te dwingen. Want goede mannen bedanken voor de slechte deal en gaan MGTOW. Geen dictator of bitch om mij heen die veel eist maar er weinig tegenover stelt. De enige vrijgezelle vrouwen die ik hier in hotels tegenkom zijn serveersters en schoonmaaksters, oftewel vrouwen die zich dienstbaar opstellen. Bitcherige tinderella’s mogen onderwijl hun witte bonen in tomatensaus opwarmen. 
  Laat je niet gek maken heren!

 10. MGTOW-2 MGTOW-2 schreef:

  Ik kreeg de melding ‘oeps er is iets fout gegaan’, probeer het later opnieuw. De errorcode 40303 verscheen ook. Na googlen bleek dit een blokkade te zijn. Dat is vreemd want het gebeurde een dag nadat ik mijn account had gewist+opnieuw aangemaakt en nog geen eens een conversatie was begonnen. Mijn profiel was ook niet aanstootgevend. Ik heb het gemeld bij de tinder helpdesk. Zij hebben geen telefoonnummer en adres; je kunt ze alleen een email sturen. Ik ontving een automatisch gegenereerd antwoord terug dat ik hun voorwaarden had geschonden. Maar geen uitleg hoe en waarom. Ik heb ook nog nooit een waarschuwing gehad. Omdat zij geen nadere uitleg wilden geven en ik er niet mee akkoord ga dat ik zomaar mijn geld kwijt raak heb ik gedreigd dit te melden bij een consumentenorganisatie (ook gedaan). Vervolgens hebben ze mij het volledige geldbedrag teruggestort. Overigens had ik zelf om deze ‘refund’ gevraagd en hun voorzien van het bijbehorende aankoopnummer (kun je vinden in je google aankoop bevestigingsmail).
  Ik kan niet meer inloggen in Tinder maar heb in ieder geval mijn geld terug. Ik zou een nieuw facebookaccount moeten aanmaken om weer te kunnen Tinderen maar het is mij te veel moeite omdat er toch nauwelijks dates uitrollen, en zeker niet met leuke en normale vrouwen……..Dat ik toch een gold abonnement had afgesloten was om een experiment op te zetten naar het zoekgedrag van vrouwen, hierover later een keer meer.
  Ik adviseer anderen die eveneens genaaid worden door Tinder dmv een onterechte opheffing van je BETAALDE abonnement zoveel mogelijk stampij te maken en te dreigen. Dan krijg je je geld terug. Ik heb het vermoeden dat Tinder je al automatisch een blokkade geeft als een paar gefrustreerde cougar vrouwen op de ‘rapporteer’ button drukken. Tinder gaat heus niet allerlei profielen handmatig controleren, Tinder zal dus afhankelijk zijn van meldingen van vrouwen en we weten allemaal hoe rancuneus deze kunnen zijn. Tinder heeft geen bewijslast dat je daadwerkelijk de voorwaarden hebt geschonden vermoed ik. Daarom trekken zij hun keutel in als je dreigt met een consumentenorganisatie.
  Succes heren!

  • MGTOW-2 MGTOW-2 schreef:

   facebook heeft een datingapp aangekondigd. De aandeelwaarde van match group (tinder) daalde na deze berichtgeving met 17%.
   Nu Tinder de boel verkloot heeft met waardeloze abonnementen en slechte service zullen mensen massaal tinder verlaten. facebook zal ook de koppeling met tinderapp vermoedelijk dichttimmeren. Einde Tinder.

   • MGTOW-2 MGTOW-2 schreef:

    Als je googled op klachten van tinder dan zul je zien dat er veel meer mensen zijn met dit probleem. Die krijgen dan kort nadat ze BETAALD hebben (toevallig!) een blokkade. Ik lees dan ook dat gebruikers met dit probleem soms nog amper iets gedaan hebben met hun abonnement, nog geeneens berichten hadden uitgewisseld. Maar in heel weinig gevallen gaan mensen achter hun geld aan of ze weten niet hoe dat moet. Ik adviseer je echter dit altijd te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑