datingsite parship

Home » Tinder – Kosten, Review en Ervaringen
dating apps

Laatst bijgewerkt op juli 1st, 2016 | door Welke online datingsite?

25

Tinder – Kosten, Review en Ervaringen

Tinder, de populairste dating app voor singles

Online daten heeft met de komst van Tinder een heel nieuwe dimensie erbij gekregen. Voorheen kon je online eigenlijk alleen daten als je je inschreef bij een datingsite. Deze kon je bezoeken via de browser van je computer of laptop. Sinds de smartphone en tablet in enkele jaren enorm populair werden startte de ontwikkeling van apps. Ook online daten werd mogelijk via apps. Eén van de eersten die een dating app lanceerde was Tinder. Tinder was vernieuwend en daardoor steeg het aantal members in korte tijd razendsnel. In de jaren na de introductie van Tinder volgden vele apps het voorbeeld van de werking van Tinder, maar geen van deze apps werd tot nu toe zo populair als het origineel.

Swipen is inmiddels een begrip

Tinder introduceerde als eerste het swipen, een systeem dat later veelvuldig werd gekopieerd. Nadat je bij Tinder een account hebt aangemaakt krijg je matches te zien die aan jouw criteria voldoen en die kun je naar links of naar rechts swipen. Dit doe je door met je duim over de foto op je smartphone te vegen. Naar links swipen betekent dat je geen interesse hebt. Naar rechts swipen wil zeggen dat je deze persoon graag beter wilt leren kennen. Voordat je swipet kun je de profielinformatie van de persoon bekijken, maar veel gebruikers gaan uitsluitend af op de profielfoto.

Zoeken naar een match

Het is bij het gebruik van Tinder de bedoeling dat je een match hebt met een andere member. Alleen dan kun je met elkaar in contact komen. Jij moet iemand leuk vinden en die ander moet ook jouw foto naar rechts swipen. Pas dan heb je de mogelijkheid om die persoon een bericht te sturen. Je moet dat dan wel binnen een bepaalde tijd doen, want anders verloopt de match weer. Er zijn wel trucjes om iemand toch te laten weten dat je die persoon leuk vindt, maar die zijn alleen beschikbaar als je een betaald abonnement hebt op Tinder. Met het gratis membership kun je alleen maar hopen dat als jij iemand naar rechts hebt geswiped, hij of zij dit ook met jouw foto doet.

tinder-kosten-screenshot

Beperkt aantal likes per dag

Tinder heeft er wel voor gezorgd dat je niet lukraak onbeperkt members kunt liken door hun foto naar rechts te swipen. Dit zou de kans op een match namelijk wel erg groot maken maar het is de vraag of dit dan een geslaagde match is. Als je iedere dag pakweg 200 foto’s op die manier kan liken dan is het niet meer realistisch dat je al deze personen zou willen leren kennen. Het is de bedoeling dat je wel een beetje kritisch bent en niet zomaar iedereen leuk vindt. Dit is in het dagelijks leven immers ook niet zo. Als je gaat stappen dan pap je ook niet met iedereen aan in de kroeg of in de disco. Dan kijk je ook eerst een beetje kritisch of je de ander wel of niet de moeite waard vindt.

Inloggen met je Facebook account

Een nadeel van Tinder is dat je een Facebook account nodig hebt om te kunnen inloggen. Tinder haalt de basis gegevens zoals je naam en je woonplaats uit Facebook. Dit heeft natuurlijk voor andere gebruikers als voordeel dat het iets moeilijker is om een nep account aan te maken, bijvoorbeeld om iemand dwars te kunnen zitten. Maar als je geen lid van Facebook bent kun je dus ook Tinder niet gebruiken. En aangezien steeds meer mensen kritisch zijn over social media zoals Facebook kan dit misschien nog wel eens in het nadeel van Tinder gaan werken in de toekomst.

Zoeken naar mensen in de buurt

Tinder richt zich op het leggen van contacten met mensen die bij je in de buurt wonen of die op dat moment bij je in de buurt zijn. Dit verkleint het risico dat je in contact komt met iemand die vervolgens aan de andere kant van het land blijkt te wonen. Dat is toch net even wat lastiger met afspreken, laat staan het onderhouden van een vaste relatie. Je kunt Tinder overal laten zoeken naar mensen in de buurt. Hiervoor wordt de GPS van je mobiele telefoon gebruikt. Dus als je in Haarlem woont en in Amsterdam gaat stappen dan kun je op het moment dat je daar bent Tinder laten zoeken naar leuke matches in de buurt. En als je geluk hebt vind je op deze manier dus een leuke date voor een gezellige avond.

Voor een serieuze relatie of een date

Tinder wordt in Nederland door ruim een miljoen mensen gebruikt. Dat wil niet zeggen dat die allemaal op zoek zijn naar een serieuze relatie. Er zitten ook veel mensen bij die alleen een date willen voor een eenmalig contact. Natuurlijk kan een date uitgroeien tot een relatie, maar een deel van de Tinder gebruikers heeft de app alleen om losse contacten te ‘scoren’. Vaak blijkt dit ook al uit het profiel van de persoon in kwestie. Het is dus zaak om de profielgegevens van iemand te bekijken voordat je iemand leuk vindt of op een chatverzoek in gaat. Als jij op zoek bent naar een serieuze relatie dan heeft het niet zoveel zin om in gesprek te komen met iemand die al een vaste partner heeft maar zo af en toe eens met iemand anders wil afspreken. En dan zijn er nog mensen die Tinder gebruiken voor het vinden van een uitsluitend eenmalig contact.

Nep profielen op Tinder

Zoals al eerder vermeld heb je voor het maken van een account op Tinder een Facebook account nodig. Dit maakt de kans wat kleiner dat iemand een nep profiel aanmaakt, want dit moet dan zowel op Facebook als op Tinder. Maar uitsluiten kun je het niet. Een profiel is immers zo aangemaakt. Als je met iemand in contact komt is het dan ook altijd raadzaam om even het Facebook account te controleren. Als dit niet te vinden is omdat het is afgeschermd, dan geeft dat al te denken. Bevat een Facebook account nauwelijks informatie en is het zeer recent aangemaakt dan moet je eveneens op je hoede zijn. Het kan zijn dat iemand het Facebook account heeft gemaakt omdat hij of zij graag op Tinder wilde, maar het kan ook aangeven dat er sprake is van een nep profiel. Degene waar je contact mee hebt kan eventueel niet zijn wie hij of zij zegt te zijn. Als je afspreekt met iemand die je tot dan uitsluitend via Tinder ‘kent’, spreek dan altijd af op een plaats waar meer mensen komen, zoals een horecagelegenheid. Spreek niet bij je thuis af en zeker niet op een afgelegen plaats, ook niet als het om een seksdate gaat. Die plek kunnen jullie altijd nog opzoeken als blijkt dat het goed zit.

Waarom zou ik een account aanmaken op Tinder?

Als je overweegt om je bij een dating app aan te melden dan vraag je je misschien af of Tinder de juiste keuze is. Feit is dat Tinder veruit de grootste dating app is in Nederland. De kans dat je via Tinder iemand vindt is dus een stuk groter dan bij andere dating apps. Als je je aanmeldt bij een app die een stuk minder leden heeft, dan is de kans groot dat je matches krijgt die ver bij je uit de buurt wonen. Dat is vaak niet waar je naar op zoek bent als je een date of een serieuze relatie zoekt. Hoe meer leden een app heeft hoe groter de kans dat daar een leuke match tussen zit. Maar je moet je wel prettig voelen bij het principe van swipen en op die manier contact leggen. Sommige mensen vinden Tinder een soort ‘vleeskeuring’ omdat de gebruikers voor het overgrote deel op de foto af gaan. Als je niet gezegend bent met een leuk uiterlijk dan kan het om die reden soms lastig zijn om via Tinder in contact te komen met andere members.

Een betaald account voor Tinder, wat heb ik daar aan?

Je kunt de belangrijkste functies van Tinder gebruiken zonder dat je voor de app betaalt. Met een betaald account kun je wel leuke extra features gebruiken die misschien handig kunnen zijn. Je kunt iemand je interesse laten blijken zonder dat diegene jouw profiel heeft geliked met een swipe naar rechts. Je kunt iemand die je leuk vindt een extra like geven zodat de ander ziet dat je echt serieus geïnteresseerd bent. Dit kan natuurlijk helpen als je wilt opvallen. Zeker als een profiel net op Tinder staat krijgt die persoon vaak meer likes omdat een nieuw profiel volgens het algoritme van Tinder vaker ‘voorbij’ komt bij mensen die zoeken. Het is hoe dan ook altijd een persoonlijke afweging of je wel of niet kiest voor een betaald account. Zonder dat is de app in principe gewoon te gebruiken. Je kunt een betaald account uitproberen, als blijkt dat je er niet echt voordeel uit haalt dan kun je de betaling altijd weer stopzetten en de app met de gratis opties blijven gebruiken.

 

Tinder actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Tinder Ervaring

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingapp Tinder. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de beste datingsite of dating app. Ben je dus tevreden of ontevreden? Geef hieronder jouw reactie!

Tinder – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

Tinder Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3About the Author

Anoniem25 Ervaringen - Tinder – Kosten, Review en Ervaringen

 1. dik dik says:

  Goed gezegd Mgtow….allemaal zoooo waar! weg met die arrogante vrouwen, zij zullen de ware nooit vinden, zo wel? Dan is het ook niet goed genoeg! Laten ze eerst maar eens fatsoenlijk leren koken ipv van shoppen en vakantie vieren en mannen financieel uitkleden. ik hebt niks met de nederlandse vrouw.

 2. MGTOW MGTOW says:

  Een poosje terug was het in het nieuws; een vrouw had op Tinder interesse getoond en geconverseerd met vele mannen, uiteindelijk sprak ze af in een park met al die mannen tegelijk. Daar sprak de vrouw vanaf een podium de menigte mannen toe en ze gaf toe dat ze eigenlijk de kluit bedonderd had (noemen we ook wel een ‘catfish’). Een aantal mannen vertrokken. Maar er bleven ook mannen staan in de hoop in de gratie te komen bij deze catfish die vervolgens steeds meer eisen ging stellen. Je kunt meer hierover vinden door te googlen op ‘tinder trap’, wat de engelse benaming is voor tinder-val.

  Dit is exemplarisch hoe mannen worden behandeld op Tinder: bedrogen en vernederd door een arrogante bitch. Onbegrijpelijk dat mannen dit zo laten gebeuren. Ze hadden deze bitch moeten bekogelen met stenen (zoals dat een paar duizend jaar geleden gebeurde), haar moeten bespuwen, het podium moeten bestormen. Maar mannen tegenwoordig zijn vaak watjes die zich laten bespelen, inpakken en vernederen en tenslotte tijdens een echtscheiding financieel worden uitgekleed. Als een man zo’n actie had geflikt was hij aan de me-too schandpaal genageld, dan kropen vrouwen direct in hun slachtofferrol. Had hij misschien wel schadevergoeding moeten betalen…..

  Op Tinder ga je echt geen normale vrouw vinden. Wel catfishes, transgenders, golddiggers, bijstandsmoeders, arbeidsongeschikten, alcoholisten, verslaafden, morbide obesitas, mislukte tatoos etc etc. Je ziet nu ook in het nieuws hoe makkelijk het is voor een vrouw om op Tinder een hele massa mannen te bedonderen, dit is maar het topje van de ijsberg. De meeste ellende komt niet in het nieuws.

 3. MGTOW MGTOW says:

  Zeker 80% van de nederlandse profielen die ik op tinder voorbij zie komen zijn op zijn best mollig. Velen hebben het postuur van een sloopkogel. Als je een ‘maatje meer’ hebt hou er dan rekening mee met wat je aantrekt op de foto en doe iets met je kapsel. Kleren maak ook de vrouw. Helaas hebben de meesten er weinig van begrepen. En wat denk je wat er met al die tatoos gebeurt als het lichaam zich als een amoebe vervormt doordat ze zo varieert in gewicht. Geen wonder dat de erectiepillen zo gretig aftrek vinden. En dan stel je Tinder in op een land in het oostblok en dan zie je dat de meeste tinderella’s daar gewoon slank zijn. Precies het omgekeerde van Nederland En, ok, je ziet veel over-de-top-prinsessenfotoos van vrouwen die net iets teveel lagen make-up hebben geplamuurd, maar ze doen tenminste wel er moeite voor om goed voor de dag te komen. Terwijl de nederlandse vrouwen op tinder een ‘mij-interesseert-het-geen-dikke-reet attitude hebben. Dat kan men zich hier ook permitteren omdat zelfs onaantrekkelijke vrouwen tientallen simps achter zich aankrijgen die zich allemaal uitsloven om in de gratie te komen. Daarom gedragen veel nederlandse vrouwen zich als (verwende) prinsesjes maar ze zien er zeker niet zo uit.
  Een keer raden naar welk land ik het vliegtuig neem.
  (ps ik raad je NIET aan een vrouw te importeren)

 4. MGTOW-2 MGTOW-2 says:

  Op vakantie geweest in duitsland en oostenrijk en daar hetzelfde laken en pak.
  Vrouwen die klagen over one night stands en zich afvragen of er nog wel goede en serieuze mannen zijn. Die gaan ze natuurlijk niet vinden omdat ze vreemde en rare eisen hebben waar niemand aan voldoet. De gelijkenis met de profielen van nederlandse vrouwen is opvallend. Omdat veel vrouwen populair willen overkomen met engelstalige teksten is er soms helemaal geen verschil. Zoek je een vrouw die een onbewuste afkeer cq haat heeft jegens mannen dan zit je goed op Tinder. Als het de vrouwen zelf het niet zijn die een hekel aan je hebben dan is het de malafide organisatie achter Tinder wel. Want Tinder kan zonder reden van opgaaf je (betaalde) account opheffen. Deze klacht komt heel veel voor als je hier op gaat googlen en de engelstalige helpdesk van Tinder doet niet meer dan automatische antwoorden sturen.

 5. MGTOW MGTOW says:

  Vrouwen in datingland geven jou als man zijnde al snel een minderwaardigheidscomplex. Vrouwen stellen er de (onredelijke) eisen en stellen zich superieur op. Ook mag je aanhoren hoeveel bedpartners ze wel niet hebben gehad en dat al die mannen niet deugen terwijl jij als normale man met goede bedoelingen alleen in de gratie komt bij oudere, bitcherige en lelijkere vrouwen. Maar waar vrouwen de lakens in bed uitdelen, bepalen mannen aan wie ze loyaliteit tonen. Een recent voorbeeld:

  Een tinderella van middelbare leeftijd diende zich aan. Zij zag aan de afstand dat ik mij in het buitenland bevond dus ging het al snel over de vakantie. Zij bleek 3 kinderen te hebben. Vakantie in eigen land met de caravan stond op de planning. Dat wordt dus lekker zweten in de sleurhut met de hittegolf. En op butagas de witte bonen in tomatensaus opwarmen. Ze bleek niet mans genoeg om de sleurhut achter de auto te hangen en er op uit te gaan in het buitenland. Haar vader zou de sleurhut naar de camping brengen. Vermoedelijk controleert haar vader ook de bandenspanning en andere technische zaken. Een hotel is natuurlijk te duur. Wat zou het handig zijn als er een man was die haar als een witte ridder komt redden. Maar de mannen met wie ze sex heeft investeren niet in haar. Die zijn er na een ONS vandoor. Zelf zit ik lekker in een hotel en ik moet er ook niet aan denken haar en haar koters op sleeptouw te nemen want dat verveelvoudigd mijn verblijfskosten. En Waarom zou ik? Een vrouw moet wel heel aantrekkelijk zijn, zowel fysiek als qua karakter, om zoveel in te investeren. Alleenstaande moeders op middelbare leeftijd zijn dat vrijwel nooit. 

  Mannen, wees bewust van je eigen waarde. Vrouwen hebben het vaak minder goed voor elkaar dan jij. Ook zijn ze vaak minder zelfstandig. Komt bij dat ze zeker met kinderen al vroegtijdig in de ” hit the wall” fase zijn. De vermoeide en geplooide blikken van de sterke en onafhankelijke alleenstaande moeders op Tinder spreken boekdelen. Jij als man bent de trofee en niet de vrouw. Op sites en apps lijkt het of vrouwen een schaars goed zijn. Maar in de realiteit zijn mannen die het goed voor elkaar hebben en vrij zijn een schaars goed. Zeker nu MGTOW sterk in opkomst is worden mannen zich meer bewust van de hypergamie en trucs van vrouwen. Ook worden mannen zich meer bewust van de eenzijdige en dus oneerlijke risico’s van een huwelijk of verbond met een moderne vrouw. Dus zullen steeds minder vrouwen toegang krijgen tot de loyaliteit en materiële geneugden van ‘goede’ Mannen. Niet voor niets komen feministen met vrouwenquota op de proppen om dan maar rechtsom een herverdeling van goederen af te dwingen. Want goede mannen bedanken voor de slechte deal en gaan MGTOW. Geen dictator of bitch om mij heen die veel eist maar er weinig tegenover stelt. De enige vrijgezelle vrouwen die ik hier in hotels tegenkom zijn serveersters en schoonmaaksters, oftewel vrouwen die zich dienstbaar opstellen. Bitcherige tinderella’s mogen onderwijl hun witte bonen in tomatensaus opwarmen. 
  Laat je niet gek maken heren!

 6. MGTOW-2 MGTOW-2 says:

  Ik kreeg de melding ‘oeps er is iets fout gegaan’, probeer het later opnieuw. De errorcode 40303 verscheen ook. Na googlen bleek dit een blokkade te zijn. Dat is vreemd want het gebeurde een dag nadat ik mijn account had gewist+opnieuw aangemaakt en nog geen eens een conversatie was begonnen. Mijn profiel was ook niet aanstootgevend. Ik heb het gemeld bij de tinder helpdesk. Zij hebben geen telefoonnummer en adres; je kunt ze alleen een email sturen. Ik ontving een automatisch gegenereerd antwoord terug dat ik hun voorwaarden had geschonden. Maar geen uitleg hoe en waarom. Ik heb ook nog nooit een waarschuwing gehad. Omdat zij geen nadere uitleg wilden geven en ik er niet mee akkoord ga dat ik zomaar mijn geld kwijt raak heb ik gedreigd dit te melden bij een consumentenorganisatie (ook gedaan). Vervolgens hebben ze mij het volledige geldbedrag teruggestort. Overigens had ik zelf om deze ‘refund’ gevraagd en hun voorzien van het bijbehorende aankoopnummer (kun je vinden in je google aankoop bevestigingsmail).
  Ik kan niet meer inloggen in Tinder maar heb in ieder geval mijn geld terug. Ik zou een nieuw facebookaccount moeten aanmaken om weer te kunnen Tinderen maar het is mij te veel moeite omdat er toch nauwelijks dates uitrollen, en zeker niet met leuke en normale vrouwen……..Dat ik toch een gold abonnement had afgesloten was om een experiment op te zetten naar het zoekgedrag van vrouwen, hierover later een keer meer.
  Ik adviseer anderen die eveneens genaaid worden door Tinder dmv een onterechte opheffing van je BETAALDE abonnement zoveel mogelijk stampij te maken en te dreigen. Dan krijg je je geld terug. Ik heb het vermoeden dat Tinder je al automatisch een blokkade geeft als een paar gefrustreerde cougar vrouwen op de ‘rapporteer’ button drukken. Tinder gaat heus niet allerlei profielen handmatig controleren, Tinder zal dus afhankelijk zijn van meldingen van vrouwen en we weten allemaal hoe rancuneus deze kunnen zijn. Tinder heeft geen bewijslast dat je daadwerkelijk de voorwaarden hebt geschonden vermoed ik. Daarom trekken zij hun keutel in als je dreigt met een consumentenorganisatie.
  Succes heren!

  • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

   facebook heeft een datingapp aangekondigd. De aandeelwaarde van match group (tinder) daalde na deze berichtgeving met 17%.
   Nu Tinder de boel verkloot heeft met waardeloze abonnementen en slechte service zullen mensen massaal tinder verlaten. facebook zal ook de koppeling met tinderapp vermoedelijk dichttimmeren. Einde Tinder.

   • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

    Als je googled op klachten van tinder dan zul je zien dat er veel meer mensen zijn met dit probleem. Die krijgen dan kort nadat ze BETAALD hebben (toevallig!) een blokkade. Ik lees dan ook dat gebruikers met dit probleem soms nog amper iets gedaan hebben met hun abonnement, nog geeneens berichten hadden uitgewisseld. Maar in heel weinig gevallen gaan mensen achter hun geld aan of ze weten niet hoe dat moet. Ik adviseer je echter dit altijd te doen.

 7. Amanda Amanda says:

  Vind Tinder ook erg tegenvallen. Veel players er op of onverzorgde kale mannen die compleet hun family pics op Tinder zetten. Swipe je per ongeluk een leuke foto voorbij kun je niet terug swipen maar popt er een veld omhoog..betalen dan ….vind t echt een niks…..ik ben toevallig lang als vrouw 1.82 …en volsln k….geen man te vinden die groot is en verzorgd ongelooflijk…..zal wel aan mij liggen…..

  • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

   ik ben ruim over de 1.90 en heel goed verzorgd.
   Maar ik val niet op volslank.
   Volslank is namelijk het dating-eufemisme voor veels te dik.
   Maar niet getreurd ik ben toch kaal. Daar helpt dan geen dieet tegen….

 8. jeroen r jeroen r says:

  logisch want als je profiel nieuw is op tinder ,krijg je snel likes (korte 30 min boost) na 2 dagen krijg je weken geen like meer of slechts een enkele . heb dit meerdere malen getest en uitkomt precies steeds hetzelfde. is je profiel nieuw heb je al snel binnen 2 uur een aantal likes, is je profiel 2 dagen oud dan krijg je weken niets meer, weer nieuw profiel (snel weer likes).

  maar uiteindelijk is de uitkomt 0+0=0. want knappe vrouwen hebben aandacht zat zoals op welke app of site dan ook. vaak heb je alleen maar likes van meiden met een kort praktisch kapsel, of de single moeders…………………………………………tinder=trash. en dan heb ik het nog niet eens gehad over al die neppe leden en spammers.

  • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

   Tinder en datingsites zijn plaatsen die enkel vrouwen op een voetstuk plaatsen. Zij krijgen er alle aaandacht en zullen zich gedragen als verwende prinsesjes. Ook veel vrouwen die het leuk vinden alleen aandacht te ontvangen door te chatten en op het moment dat er een afspraak gemaakt wordt snel te verdwijnen. De dates die ik had waren duidelijk obeser dan op de (kennelijk gedateerde) profielfoto’s. Zelfs als je haar op facebook hebt gevonden dan heb je geen garantie want ook daar oude foto’s of alleen foto’s van het gezicht. Vrouwen zien enkel de top 20% van mannen qua uiterlijk als het op dating aankomt (en deze worden onderworpen aan haar waslijst aan eisen), dat blijkt uit onderzoek. Maar wat hebben deze vrouwen zelf te bieden? Veelal onverzorgd, niet moeders mooiste en vaak in een flat in een achterstandswijk volgestouwd met ikea fineer. Men zoekt de prins op het witte paard maar de prins zoekt een prinses en geen bouwvakker. Tinder is een waiste of time want een normale vrouw ga je hier niet vinden. Wat je wel gaat vinden zijn bijvoorbeeld:
   – vrouwen met al dan niet invaliderende ziekten
   – vrouwen die zo kritisch zijn dat geen enkele man voldoet
   – vrouwen met meerdere getraumatiseerde kinderen, vaak scheiding op initiatief van de vrouw
   – vrouwen die te dik zijn
   – cougarvrouwen
   -vrouwen met sociale problemen
   -vrouwen met financiele problemen
   – combinaties van bovenstaande
   Als je wilt daten boek dan een citytrip naar een oostblokland en je bent elke avond voorzien( ik spreek uit ervaring). Alleen niet importeren.

   • Travel guy Travel guy says:

    Grappige uitleg.heb ook het idee dat er niet veel normale mensen(dames) rondlopen.inderdaad wachten ze allemaal op de prins en wij moeten vooral als man in actie komen voor hun.maar zou het niet gewoon evenredig moeten zijn.jammer dat dit zo is.oude normen en waarden zijn weg helaas.

   • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

    @Travelguy; verwende prinsesjes op zoek naar de prins op het witte paard. Voor wie nog in sprookjes gelooft……..Het valt me op dat veel van die vrouwen al jarenlang op verschillende sites en apps zijn ingeschreven

 9. MGTOW-2 MGTOW-2 says:

  De grootste groep vrouwen in mijn leeftijdscategorie op Tinder betreft alleenstaande moeders. Mij is altijd geleerd dat mannen de overspelerige viespeuken zijn en dat alleenstaande moeders hiervan vaak het slachtoffer zijn. Nadat ik de red pill heb geslikt en in de MGTOW community kennis heb genomen van de feiten heb ik mijn mening moeten bijstellen. De meeste alleenstaande moeders zijn alleenstaand wegens hun eigen keuze; het merendeel van de scheidingen is namelijk geinitieerd door de vrouw, en niet door de man. Redenen die ik het vaakst hoor is niet overspel door de man maar dat ze zich ‘niet happy’ voelt. Oftewel, het gras is elders groener. Ze wilde de man precies de dingen laten doen die zij wilde. Dat ging op een gegeven moment niet meer en toen moest er een relatiecoach of psycholoog aan te pas komen om de man in kwestie te gaan veranderen voor haar. Toen ook dat niet lukte was het scheiden geblazen met alle emotionele schade voor de kinderen vandien (die kwamen toch op de eerste plaats????) en mag er alimentatie worden overgemaakt naar die sterke, geemancipeerde en zelfstandige vrouw.
  Als je met een alleenstaande moeder wilt daten dan loop je vaak tegen de volgende zaken aan (dit zijn generalisaties die natuurlijk niet altijd opgaan, uitzonderingen bevestigen de regel)

  – Weinig gelegenheid om af te spreken; zeker als de dame in kwestie meerdere kinderen heeft. Die zijn vaak 24 x 7 bij haar. Hoe meer ‘kids’ hoe moeilijker oppas regelen. Zeker als er reisfastand bij komt wordt het allemaal heel moeizaam. Dates worden regelmatig afgezegd/ verplaatst / afgezegd. Ook wil ze vaak afspreken wanneer jij aan het werk bent. Mevrouw werkt dan parttime en stuurt de kinderen naar de dagopvang.
  – Niet sportief en onverzorgd; alleenstaande moeders waren het gewend weinig of niets te investeren in de relatie met hun man daarom scheiden ze ook gemakkelijker. Ook al werd ze dik en liep ze er als een ma flodder bij, de mangina sul week niet van haar zijde. Nu ze er alleen voor staat en haar handen vol heeft aan combinatie van werk en kinderen is er geen tijd meer om zichzelf te verzorgen. En ze was het uberhaupt ook niet meer gewend om dat te doen. Het resultaat zie je in de vorm van die pittige korte kapsels, een obees lijf in goedkope en slechtzittende kledij, onverzorgde ‘naturel’ looks, een ‘mij-interesseert-het-niet-meer-uitstraling’.
  – Financiele problemen: gewend aan het luxe leventje van een dubbel inkomen is er nu een situatie van dure huisvesting zonder verdienende man. Kind- alimentatie vangen de onkosten van de kinderen op, maar niet haar verwende levensstijl. Veel van mijn tinderdates hadden het financieel niet goed op een rijtje hadden en zagen in mij een goede ‘aanvulling die geen invulling mag zijn’. Vanuit jouw ‘witte ridder’-mentaliteit ben je geneigd de eerste dates te betalen, niet vermoedende dat dit slechts een klein voorproefje is op hetgeen wat gaat komen.
  – Problemen met de kids: de kinderen zullen jou niet zien als een echte vader en gelijk hebben ze. Kinderen willen het liefst terug naar de vertrouwde situatie toen papa en mama nog bij elkaar waren en zien jou als een belemmerende factor hierin. Vooral kleinere kinderen koesteren nog lang de hoop dat het wel weer goed komt. In conversaties met alleenstaande moeders op Tinder blijkt vreemd genoeg dat veel vrouwen hier nogal gemakkelijk over denken en trekken zich niets van de emoties van kinderen aan en zeggen mij dat kinderen op dit vlak niets te willen hebben. Huuu, die kwamen toch op de eerste plaats?? Moet je eens voor de grap zeggen, dan verwijdert ze je direct….
  – Negativiteit; de meeste alleenstaande moeders die ik heb ontmoet waren vaak erg negatief. Mannen zouden zelden deugen en ze vroegen zich af waar alle goede mannen gebleven waren. Ook al hadden ze honderden matches, er zat dus nooit wat bij. Het is dezelfde ontevredenheid waardoor ze haar ex-man in eerste instantie heeft verlaten en ze heeft er niets van geleerd. Let maar eens op hoe vaak ze lacht en hoe vaak ze grapjes maakt, vrijwel nooit! Het zijn dikwijls verzuurde typjes met een norse afkeurende blik.
  – Veeleisend; je zou denken dat een alleenstaande moeder blij is met een nette en verzorgde man maar vanuit haar permanente staat van ontevredenheid is niets genoeg voor haar. Ze gaat nog steeds voor de top-20% hunk qua uiterlijk die ook alles bovenmodaal op de rit moet hebben. Voor minder ‘doet ze het niet’. De onverdiende aandacht die mannen op datingsites en Tinder haar geven voeden dit ook. Mannen die aan haar eisenpakket voldoen gebruiken haar voor een avondje goedkope seks hetgeen haar negativiteit verder voedt.
  – Passie/romantiek ver te zoeken: weinig tijd, een slecht en slap figuur, passief in bed etc etc

  Al met al heb je aan een alleenstaande moeder een zeer slechte ‘package deal’ en zijn ze vaak (niet altijd) moreel verwerpelijk. Zij gaat niets meer toevoegen aan je leven. Ben je op een leeftijd (bijv. 40+) dat er vrijwel alleen maar alleenstaande moeders zijn, dun kun je het beste MGTOW gaan. Je leven blijft dan gevrijwaard van drama en andere negativiteit. Ook hou je geld over om te spenderen aan leuke dingen zoals je hobbies en interesses. Daarnaast hebben kinderen van alleenstaande moeders al genoeg het te verduren gehad en ben jij een volgende negatieve factor voor hun. Ik weet dat veel mannen in de verleiding komen om het toch een keer te proberen met een alleenstaande moeder, zeker als ze een leuk koppie heeft. Maar de kans is heel groot dat je hier spijt van krijgt!

 10. MGTOW-2 MGTOW-2 says:

  Vrouwen in deze tijd wanen zich als een filmster. Op Tinder is een koppeling met instagram en zie je regelmatig vrouwen die wel honderden selfies hebben gemaakt. Dit is een uiting van het vrouwelijke narcisme; heel haar digitale sociale platform is een uiting van hoe geweldig ze wel niet is. Ze wordt gevolgd op Facebook en op Tinder en datingsites wordt ze overladen met aandacht. Dit voedt haar ego en onderzoek heeft aangetoond dat vrouwen er uberkritisch door worden. Wil je met haar daten of een relatie met haar aangaan dan zal vrijwel alle investering van jou, als man zijnde, moeten komen. Vrouwen daartegen investeren vrijwel niets in je en daarom nemen ze ook gemakkelijker afscheid van je (zie echtscheidingscijfers) en hebben ze na een scheiding gemiddeld gezien dus ook veel eerder een nieuwe partner dan een man (bron: CBS). Waarom zou zij ook investeren in jou als zij zichzelf ziet als een filmster die veroverd moet worden. Dit staat natuurlijk haaks op het hele emancipatie/feminisme gedachtengoed maar zoals vaker probeert men van 2 walletjes te eten en enige hypocrisie is haar niet vreemd.
  Steeds meer mannen zien in dat moderne vrouwen het niet meer waard zijn om veroverd te worden en gaan MGTOW (Man Going Their Own Way). De weinige NAWALT-vrouwen (Not All Women Are Like That) die nog de moeite waard zijn ga je zeker niet op Tinder en datingsites vinden. Wat je wel gaat vinden zijn obese, onverzorgde, alleenstaande moeders die vaak een onbewuste afkeer cq haat hebben jegens mannen en die het aan elke sociale etiquette ontbreekt. Zelfs dit soort vrouwen wanen zich als een filmster, of moet ik zeggen voetbalster, want de meest lelijke tatoeages komen regelmatig voorbij. Behalve dat er op Tinder een kwalitatief inferieur aanbod aan vrouwen is, vind je er ook nog vele nepprofielen afkomstig van scammers, worden profielen vaak meerdere keren opnieuw getoond en is een abonnement veel te duur.
  Pas na hun 50e verliezen vrouwen hun filmsterallures; volgens het CBS wil dan de meerderheid van de vrijgezelle vrouwen geen relatie meer aangaan. Waarschijnlijk omdat ze die rijke alpha-man toch niet meer kunnen krijgen want die zoekt het dan wel jonger.

 11. MGTOW-2 MGTOW-2 says:

  Onlangs heeft een rechter in californie tinder veroordeeld vanwege het toepassen van leeftijdsdiscriminatie. Tinder laat oudere leden namelijk meer betalen. Volgens de rechter is deze arbitraire leeftijdsgrens discriminerend.
  Tinder probeert zoveel mogelijk te verdienen en is niet vies van trucjes.
  De leeftijdsafhankelijke tarieven zijn niet zichtbaar omdat ivm de facebookkoppeling tinder je leeftijd al weet en je meteen de (te hoge) prijs voorschotelt.
  De gratis versie is door tinder gesaboteerd dus we zijn we weer terug bij af en op het niveau van de frauduleuze datingsites.

 12. Ed Ed says:

  Dmv een datingcoach eens een “klinkende” profiel tekst laten opstellen.
  Idem foto’s erbij
  resultaat niks nada njente ok dat is niet helemaal waar wel van een aantal fake profielen uit oost europa
  Dus bezin eer gij begint

  • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

   Zo’n zichzelf uitgeroepen datingcoach is er alleen maar om geld aan je te verdienen. Ze willen je graag doen geloven dat je iets verkeerds doet en dat met behulp van de gouden tips van die coach het wel lukt. Terwijl jij als man kennelijk door allemaal hoepels moet springen hoef je als vrouw zijnde alleen een jurkje aan te trekken en de tieten naar voren te steken. Profieltekst en goede fotoos zijn dan niet nodig om volle bakken met aandacht te krijgen. De verhoudingen tussen man en vrouw zijn volledig scheef en de coach gaat er niets aan veranderen. Pak het vliegtuig eens naar een oostblokland en ga daar eens op stap. Daar ontmoet je echte vrouwen. Misschien ook wel een paar golddiggers maar die heb je hier evengoed. Zolang je de golddigger niet in je portemonnee voelt maar wel in bed is er trouwens ook nog niks aan de hand.

 13. Phil Phil says:

  Tinder is voor een groot deel gevuld met nep profielen door Tinder zelf geplaatst om je geïnteresseerd te houden en je te verleiden om een betaald lidmaatschap te nemen.

  Ze verhullen graag dat de spoeling steeds dunner wordt.

  Gelukkig zijn de meeste foute profielen redelijk makkelijk te herkennen. Wel brutaal dat ze je de meeste rustig meerdere malen laten zien. “Ja, we verneuken je graag en lachen je ondertussen midden in je gezicht uit”

  Daarnaast een hoop vrouwen met waslijsten met eisen die zogenaamd diepgang zoeken. Sorry dames, dat is op Tinder alleen in centimeter te meten. Niet het juiste media voor jullie.

  Conclusie: uiteindelijk wordt je op Tinder altijd genaaid.

 14. MGTOW-2 MGTOW-2 says:

  Sinds Tinder betaalde versies heeft waarmee ze verschrikkelijk veel geld verdienen (google maar eens naar de winst), heeft het gebruik van de gratis versie weinig zin. Deze is bedoeld om je te laten wennen aan Tinder. Maar zoals eerder hier beschreven krijg je zelden een match. Je krijgt ook veel nep-profielen te zien en vaak telkens dezelfde profielen. Het zal me niets verbazen als Tinder er opzettelijk voor zorgt dat je geen matches krijgt zodat je in de verleiding komt om te gaan betalen. Ik heb ook gemerkt dat het aantal keer dat je kan swipen met de gratis versie ook drastisch is afgenomen, maar zijn je swipes op kun je natuurlijk betalen. . Alles is er op ingericht je te laten betalen. Erg doorzichtig van Tinder. In het begin was ik er best wel tevreden mee maar de laatste tijd zie ik dat de app helemaal niet goed meer werkt. Nu is online dating zowiezo een kansloos tijdsverdrijf voor een 40+ man omdat een goede vrijgezelle vrouw op die leeftijd net zo zeldzaam is als een Yeti. Dus ga me zeker niet laten uitkleden door een veel te dure app die duidelijk de boel aan het flessen is!

 15. Mojo Mojo says:

  Helaas moet ik zeggen dat Tinder een nep dit is die net zoals allle andere sites probeert zoveel mogelijk geld af te troggelen en je aan het lijntje houdt. Ik heb een gratis account aangemaakt en een betaalde zelfde profiel foto’s enz. De betaalde versie geeft minder likes en minder aanbod in je omgeving. De gratis geeft je in het begin veel likes en in de regio altijd aanbid van foto’s dit is op zich vreemd er kan niet veel verschil in zijn. Wanneer je hun mailt krijg je in een keer weer meer aanbod. Je krijgt steeds tips andere foto’s en tekst diender en dat maar uitkomst het zelfde … dus maw zorg dat je er niet le lang op zit het kost je veel geld en irritatie….
  Groet MJ

  • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

   Tinder manipuleert de boel; net als een drugsdealer die in het begin wat gratis geeft maar daarna is het dik betalen anders krijg je niks.
   Merk op dat als meer mannen gaan betalen zij zich niet meer van elkaar kunnen onderscheiden. Daarom komt er dan weer nog een duurder abonnement om voorrang te krijgen. Dus eerst had je tinder plus, nu tinder gold. Wellicht komt er hierna een nog duurdere versie waar je een bericht kunt sturen zonder te matchen, wie zal het zeggen……Het is net te doorzichtig want je ziet telkens dezelfde profielen en matches worden door tinder ongedaan gemaakt of niet tot stand gebracht (heb dit uitgetest)

 16. M M says:

  Ik sta er nu een tijdje op , maar met wisselde ervaringen . Bij tijd & wijle veel matches , nu veel minder . I h begin gaf ik de site een 8 , maar nu hooguit een 4 . Hij valt me helaas steeds meer tegen . Gr M , jongen van 44 , n h , lang , sportief , goed uitziend .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑