datingsite parship

Home » dating apps » Tinder – Kosten, Review en Ervaringen
dating apps

Laatst bijgewerkt op juli 1st, 2016 | door Welke online datingsite?

4

Tinder – Kosten, Review en Ervaringen

We mogen gerust stellen dat Tinder mateloos populair is. Waar je de app ook gebruikt er zullen vele mensen in de buurt zijn die deze app ook gebruiken. Alleen in Nederland zijn er ruim meer dan een miljoen mensen die de app gebruiken. Dit is goed want dit is ook nodig om leuke mensen te leren kennen. De app die kun je gratis downloaden en die kan ook voor het grootste gedeelte gratis gebruikt worden. Het werkt allemaal heel makkelijk. Als je de app gaat gebruiken dan zal deze zoeken naar personen die bij jou in de buurt zijn. Je dient dan eerst aan te geven of je contact wilt met mannen of met vrouwen. Vervolgens zie je dan foto’s in de app en daar geef je dan aan of je deze persoon leuk vindt of niet. Vind je iemand leuk dan zal de ander ook jouw foto te zien krijgen. Geeft deze persoon dan ook aan jou leuk te vinden dan is er een match en dat wordt je in contact gebracht met deze persoon. Het is dan mogelijk om een chat te starten. De ander weet pas of jij hem of haar leuk vindt als deze ook aangeeft jou leuk te vinden. Je hoeft dus niet bang te zijn dat iemand die je kent te weten komt dat jij die persoon leuk vindt terwijl dat gevoel niet wederzijds is.

Populaire App

Het is niet zo vreemd dat de app zo populair is aangezien je op deze wijze wel op een hele makkelijke manier met leuke mensen in contact kunt komen die bij je in de buurt wonen. Het kan ook zijn dat je op deze manier hele leuke personen leert kennen waarvan je helemaal niet wist dat deze personen op maar een korte afstand van je wonen. De app gebruikt gps om te leden te zoeken die je te zien krijgt in de app.

Er is Facebook nodig

Wanneer je gebruik wilt maken van Tinder dan heb je Facebook nodig. De app gebruikt deze gegevens en gebruikt ook foto’s die op Facebook geplaatst zijn. Wel kun jij kiezen welke foto’s er gebruikt worden. Ook de wordt de voornaam getoond die er op Facebook gebruikt wordt. Wel is er de mogelijkheid om in de app een korte biografie toe te voegen. Daar zou je dan meer over jezelf kunnen vertellen of daar kun je laten weten waar je naar op zoek bent.

Swipen

Wanneer je Tinder gebruikt dan zal je meteen begrijpen waarom zoveel mensen in ons land deze app hebben geïnstalleerd. Het is een app die makkelijk werkt en het is ook leuk om langs de foto’s te swipen en aan te geven of je deze persoon leuk vind of niet. Krijg je dan een melding dat er een match is en dat er dus iemand is die jou ook leuk vind dan is dat altijd een leuke verrassing. Het is dan mogelijk om een gesprek met deze persoon te starten en misschien is dit dan wel de persoon waar je snel een leuke date mee zal hebben.

tinder-kosten-screenshot

 

Tinder actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Tinder Ervaring

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingapp Tinder. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de beste Datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden? Geef hieronder jouw reactie!

Tinder – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

Tinder Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3About the Author

Anoniem4 Ervaringen - Tinder – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Phil Phil says:

  Tinder is voor een groot deel gevuld met nep profielen door Tinder zelf geplaatst om je geïnteresseerd te houden en je te verleiden om een betaald lidmaatschap te nemen.

  Ze verhullen graag dat de spoeling steeds dunner wordt.

  Gelukkig zijn de meeste foute profielen redelijk makkelijk te herkennen. Wel brutaal dat ze je de meeste rustig meerdere malen laten zien. “Ja, we verneuken je graag en lachen je ondertussen midden in je gezicht uit”

  Daarnaast een hoop vrouwen met waslijsten met eisen die zogenaamd diepgang zoeken. Sorry dames, dat is op Tinder alleen in centimeter te meten. Niet het juiste media voor jullie.

  Conclusie: uiteindelijk wordt je op Tinder altijd genaaid.

 2. MGTOW-2 MGTOW-2 says:

  Sinds Tinder betaalde versies heeft waarmee ze verschrikkelijk veel geld verdienen (google maar eens naar de winst), heeft het gebruik van de gratis versie weinig zin. Deze is bedoeld om je te laten wennen aan Tinder. Maar zoals eerder hier beschreven krijg je zelden een match. Je krijgt ook veel nep-profielen te zien en vaak telkens dezelfde profielen. Het zal me niets verbazen als Tinder er opzettelijk voor zorgt dat je geen matches krijgt zodat je in de verleiding komt om te gaan betalen. Ik heb ook gemerkt dat het aantal keer dat je kan swipen met de gratis versie ook drastisch is afgenomen, maar zijn je swipes op kun je natuurlijk betalen. . Alles is er op ingericht je te laten betalen. Erg doorzichtig van Tinder. In het begin was ik er best wel tevreden mee maar de laatste tijd zie ik dat de app helemaal niet goed meer werkt. Nu is online dating zowiezo een kansloos tijdsverdrijf voor een 40+ man omdat een goede vrijgezelle vrouw op die leeftijd net zo zeldzaam is als een Yeti. Dus ga me zeker niet laten uitkleden door een veel te dure app die duidelijk de boel aan het flessen is!

 3. Mojo Mojo says:

  Helaas moet ik zeggen dat Tinder een nep dit is die net zoals allle andere sites probeert zoveel mogelijk geld af te troggelen en je aan het lijntje houdt. Ik heb een gratis account aangemaakt en een betaalde zelfde profiel foto’s enz. De betaalde versie geeft minder likes en minder aanbod in je omgeving. De gratis geeft je in het begin veel likes en in de regio altijd aanbid van foto’s dit is op zich vreemd er kan niet veel verschil in zijn. Wanneer je hun mailt krijg je in een keer weer meer aanbod. Je krijgt steeds tips andere foto’s en tekst diender en dat maar uitkomst het zelfde … dus maw zorg dat je er niet le lang op zit het kost je veel geld en irritatie….
  Groet MJ

 4. M M says:

  Ik sta er nu een tijdje op , maar met wisselde ervaringen . Bij tijd & wijle veel matches , nu veel minder . I h begin gaf ik de site een 8 , maar nu hooguit een 4 . Hij valt me helaas steeds meer tegen . Gr M , jongen van 44 , n h , lang , sportief , goed uitziend .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑