datingsite parship

Home » Mint App – Kosten, Review en Ervaringen
dating apps

Laatst bijgewerkt op februari 11th, 2018 | door Welke online datingsite?

0

Mint App – Kosten, Review en Ervaringen

 

Mint is een dating app die je op je smartphone kunt installeren. Er is een app beschikbaar voor Android en voor Apple (iOS) Je haalt de app eenvoudig op via Google Play of uit de App Store. Nadat je Mint hebt geïnstalleerd kun je een account aanmaken door je met je Facebook account aan te melden. De app werkt op twee manieren. Je kunt swipen om leuke mensen te ontmoeten en te liken of een bericht te sturen .Je kunt er ook voor kiezen om een overzicht van mensen die bij jou in de buurt zijn en op dat moment de app gebruiken. Dit maakt de keuze om iemand te liken natuurlijk wel wat makkelijker.

Voor vriendschap of een date

Je kunt de app Mint gebruiken voor het vinden van een leuke vriendschap maar ook voor een date. Helaas voor de dames is het ook hier zo dat de mannen veruit in de meerderheid zijn en je als vrouw, zeker als je er een beetje goed uitziet, de kans loopt om te worden overstelpt met berichten. Natuurlijk staat het je vrij om daar niet op te reageren, maar dit is voor sommige vrouwen wel reden om snel af te haken, omdat ze reacties krijgen van mannen waar ze totaal niet op zitten te wachten. Als jij als man niet verder komt dan een reactie in de trant van “Hoi, alles goed?” zal je dan ook zeker niet opvallen. Als je er wel in slaagt om een leuke reactie te sturen die eruit springt, is de kans op respons al een stuk groter.

Gratis en premium lidmaatschap

Je kunt Mint gratis gebruiken. Dit geeft echter wel wat beperkingen. Je kunt dan maximaal 5 personen per dag liken of een bericht sturen. Ben je met iemand in gesprek dan kun je slechts een beperkt aantal berichten per dag versturen. Als je ervoor kiest om het betaalde premium abonnement te nemen dan kun je onbeperkt berichten uitwisselen. De betaalde versie is zeker de moeite waard als je serieus op zoek bent naar een leuke partner of een waardevolle vriendschap.

 

Gemakkelijk contact leggen

Je kunt met Mint gemakkelijk contact leggen. Omdat het gebruik deels gratis is, kun je de app uitproberen en zien of het bij je past voordat je er eventueel geld aan uitgeeft om je lidmaatschap naar Premium te upgraden. De makers van deze app hebben hun best gedaan om een programma te maken dat ook voor vrouwen en voor mensen die niet simpelweg op zoek zijn naar een ordinaire seksdate in de smaak valt. Je vindt hier wel degelijk serieuze mensen die op zoek zijn naar een relatie of een goede vriendschap.


Pluspunten van Mint

  • De app is gratis
  • Het basis gebruik is gratis, ideaal om de app uit te proberen

Minpunten van Mint

  • Je kunt je alleen met een Facebook account aanmelden. Je kunt de basis info die vanuit Facebook wordt overgenomen wel aanpassen.
  • Bepaalde diensten zijn alleen beschikbaar als je een betaald abonnement neemt

 

 


Meer online dating?

Niet overtuigd van deze app? Op deze website kun je eenvoudig datingapps vergelijken! Kijk gerust eens rond welke online datingsite het beste bij jou past door gebruik te maken van de vergelijkingstool of door simpel weg ervaringen van andere bezoekers te lezen. Er is namelijk altijd wel een datingsite of app die goed bij jou past.

Mint Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑