datingsite parship

Home » Huggle App – Kosten, Review en Ervaringen
dating apps

Laatst bijgewerkt op mei 19th, 2018 | door Welke online datingsite?

0

Huggle App – Kosten, Review en Ervaringen

 

Huggle is een dating app die menen matcht op basis van plaatsen die ze hebben bezocht. Dat kan van alles zijn. Niet alleen plaatsen zoals steden en dorpen, maar ook locaties in een stad. Je locaties worden bijgehouden met behulp van de GPS op je smartphone. Die moet dus wel aan staan want anders werkt de app niet. Je kunt alleen de profielen bekijken van members die op dezelfde plaatsen zijn geweest als jij. Huggle is dus vooral handig als je bijvoorbeeld voor een bepaalde periode in een voor jou onbekende stad bent en je wilt graag nieuwe mensen leren kennen. Als je wat verloren rondloopt in New York omdat je daar voor drie maanden stage loopt dan is het misschien leuk om mensen te ontmoeten met dezelfde interesses. De blogs die je via de homepage van Huggle kunt lezen zijn soms erg grappig en de moeite waard.

Een profiel aanmaken is eenvoudig

Een profiel aanmaken op Huggle is erg eenvoudig. Je kunt er een aantal foto’s bij plaatsen om zo een wat beter beeld te geven van jezelf. Mensen die een match met je hebben krijgen overigens niet meteen je hele profiel te zien. Ook worden mensen niet gematcht op uiterlijk en als je dat niet wilt ook niet op leeftijd. De app lijkt dan ook vooral bedoeld voor het ontmoeten van mensen in een voor jou onbekende omgeving. Als je op zoek bent naar een snelle seksdate dan is Huggle daar niet echt de meest aangewezen app voor. Als je verblijft in een rustig dorpje in Drenthe is de kans ook vrij groot dat je geen tot weinig reacties ontvangt.

Ware liefde vinden via Huggle

Huggle lijkt niet de meest aangewezen app voor het vinden van je grote liefde. Zeker omdat hij alleen in je directe omgeving zoekt en alleen mensen matcht die op dezelfde plaatsen zijn geweest als jij. Dat zijn er in sommige gevallen niet veel. Je kunt niet willekeurig door profielen bladeren om iemand te vinden die je zou willen leren kennen. Ook is de ervaring van gebruikers dat je niet vaak een reactie terugkrijgt of dat het vaak blijft bij een eenmalig vluchtig contact. Gebruikers lijken Huggle dus vooral te gebruiken om even met iemand te kletsen en daarna weer door te gaan met hun leven. Als je op zoek bent naar ware liefde is dat natuurlijk niet wat je wilt. Ook moet je in een onbekende omgeving dus eerst wat hotspots bezoeken wil er een match uit rollen. En of mensen die net als jij bij de Burger King of de McDonald’s zijn geweest nu meteen de mensen zijn die je wilt ontmoeten voor een duurzame vriendschap is natuurlijk ook lang niet altijd zeker.


Pluspunten van Huggle

  • Aanmelden is gratis
  • Handige app als je in een onbekende omgeving mensen wilt ontmoeten met dezelfde interesses

Minpunten van Huggle

  • De kans op een match is niet zo heel groot
  • Niet geschikt als datingapp als je op zoek bent naar een serieuze relatie

 

 

Huggle Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Huggle kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Huggle app actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

Huggle Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met Huggle. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over Huggle? Geef hieronder jouw reactie!

 

Huggle App Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑