datingsite parship

Home » Bumble App – Kosten, Review en Ervaringen
dating apps

Laatst bijgewerkt op februari 10th, 2018 | door Welke online datingsite?

4

Bumble App – Kosten, Review en Ervaringen

 

Bumble is niet specifiek bedoeld om te daten. Het is een app die je op je smartphone of tablet kunt installeren. Je kunt Bumble niet gebruiken vanuit de browser van je laptop of een mobiel apparaat. R is een app beschikbaar voor Apple en voor Android apparaten. Bumble is volgens de beschrijving op de website niet alleen bedoeld om te daten, maar ook om vrienden te maken of je sociale netwerk uit te breiden. Dat de nadruk op daten zal liggen als je contacten legt is wel te verwachten, maar dit is dus niet het expliciete doel van deze app. Bumble is wel gestart als dating app, de opties voor het vinden van vrienden of het opbouwen van een zakelijk netwerk zijn er later aan toegevoegd.

Inschrijven via Facebook

Je kunt je bij Bumble aanmelden met je Facebook account. Houd er dan wel rekening mee dat openbare informatie die je op Facebook hebt gezet automatisch wordt gedeeld. Wil je graag anoniem, onder een schuilnaam van Bumble gebruik maken dan is het beter om hiervoor geen Facebook te gebruiken. Na het aanmelden kun je je profiel aanvullen door aan te geven waar je naar op zoek bent. Je kunt dan ook de “modus” instellen die je wilt gebruiken. Wil je daten, wil je een BFF (Best Friend Forever) of een zakelijke connectie vinden, dit kun je hier aangeven. Het is overigens mogelijk om op een later moment te wisselen van zoekmethode. De app is wel zo ingesteld dat je als je naar vrienden zoekt, je uitsluitend connecties van hetzelfde geslacht te zien krijgt. De app gelooft kennelijk niet in platonische vriendschappen tussen een man en een vrouw.

Vrouwen hebben een streepje voor

Wanneer je Bumble gebruikt om te daten, hebben vrouwen een streepje voor. Wanneer een man aangeeft een vrouw leuk te vinden, moet zij als eerste reageren. Doet ze dat niet binnen 24 uur dan vervalt het contactverzoek. Anderzijds moet de man binnen 24 uur een eerste reactie geven op een bericht, doet hij dit niet dan vervalt de connectie eveneens. Wanneer twee mensen van hetzelfde geslacht in contact willen komen is er geen voorrangsregel en maakt het dus niet uit wie van de twee als eerste reageert of antwoordt. Waarschijnlijk heeft Bumble deze regel ingesteld om te voorkomen dat met name vrouwen die op zoek zijn naar een date worden “gebombardeerd” met berichten van mannen. De ervaring leert immers dat op vrijwel alle dating apps de mannen die een vrouw zoeken veruit in de meerderheid zijn ten opzichte van vrouwen die op zoek zijn naar een man.

 

 

Wereldwijd daten via Bumble

Bumble is een app waarmee je wereldwijd kunt daten. De app is ook uitsluitend in het Engels beschikbaar. Dit is wellicht wat lastig bij het lezen van de algemene voorwaarden. Doe dit wel, want je stemt ermee in zodra je de app gaat gebruiken. Je kunt bij de instellingen wel aangeven wat je precies zoekt en hierbij ook een zoekgebied aangeven. Zo voorkom je dat je contactverzoeken krijgt uit Amerika en Canada. Dit is in de meeste gevallen immers niet de bedoeling. Als je een leuke vriendschap zoekt kan dit echter wel degelijk een optie zijn, evenals bij het opzetten van een zakelijk netwerk.


Pluspunten van Bumble

 • De app is gratis te gebruiken
 • Verschillende zoekmogelijkheden afhankelijk of je een date of vriendschap wilt
 • Vrouwen moeten bij dating met mannen de eerste stap zetten

Minpunten van Bumble

 • Vriendschap zoeken is alleen mogelijk met mensen van hetzelfde geslacht
 • De app is niet in het Nederlands beschikbaar
 • Sommige mogelijkheden zijn (nog) niet in Nederland beschikbaar

 

 


Meer online dating?

Niet overtuigd van deze app? Op deze website kun je eenvoudig datingapps vergelijken! Kijk gerust eens rond welke online datingsite het beste bij jou past door gebruik te maken van de vergelijkingstool of door simpel weg ervaringen van andere bezoekers te lezen. Er is namelijk altijd wel een datingsite of app die goed bij jou past.

Bumble App – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

Bumble Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3About the Author

Anoniem4 Ervaringen - Bumble App – Kosten, Review en Ervaringen

 1. MGTOW MGTOW says:

  Zojuist weer een nieuw profiel gemaakt op bumble.
  En ik zie grotendeels dezelfde vrouwen er op staan. Kunnen maar geen man vinden rara hoe kan dat toch…..
  Heel af een toe een match maar die verdwijnt weer omdat ze niets zegt.
  In tegenstelling tot tinder kun je gratis onbeperkt swipen (zolang de voorraad strekt), maar het levert ook niets op.

 2. MGTOW-2 MGTOW-2 says:

  Ik vroeg de oudere dame die met mij matchte op bumble hoe het zat met haar matches en zij had er geen probleem heel veel matches te krijgen. Ook met veel jongere mannen. Dit bevestigt mijn vermoeden dat dit een cougar-app is waarbij ook nog eens weinig vrouwen zijn ingeschreven, althans in mijn leeftijdscategorie. Als je je opnieuw aanmeldt zie je wel veel vrouwen in begin 20 maar die gaan natuurlijk niet mij matchen wat het leeftijdsverschil is dan te groot. (althans in nederland, in rusland lukt dat wel). Boven de 35 is de spoeling uitermate dun aan vrouwen.
  Als vrouwen veel keus hebben krijgen haar narcistische trekjes de overhand en zal ze de meeste mannen volgens de 80/20 regel afwijzen. Heb je een gemiddeld uiterlijk dan maak je nul kans.
  Val je op kieskeurige oudere cougar-vrouwen dan is deze app voor jou.

 3. MGTOW-2 MGTOW-2 says:

  Ik voorspel dat bumble geen lang leven beschoren is want een verdienmodel ontbreekt. Door het beperkte aantal vrouwen heeft geen zin om een beperking op te leggen op het aantal ‘swipes’ en dit vervolgens door betaling te laten opheffen, want je swipet zo door de voorraad vrouwen heen.
  De feministische versie van Tinder laat zien dat dating op die manier gewoon niet werkt.

 4. MGTOW MGTOW says:

  Ik heb bumble uitgeprobeerd.
  Zoals te verwachten zijn hier maar weinig vrouwen van mijn leeftijd te vinden. Als het om daten gaat zijn vrouwen ouderwets en nemen zelden het initiatief. Daarom vermijden de meeste vrouwen een site als bumble. De vrouwen die dan matchen zijn grotendeels jaren ouder dan ik zelf. Als je als 40+ man wilt daten stap het vliegtuig in en ga naar bijv. Rusland. Daar heb je de ene date na de andere met vrouwen die jonger en vooral knapper zijn dan de pseudovrouwen die je hier kunt regelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑